Студент изчезна безследно в Пловдив

20-годишен студент от Пловдив изчезна безследно, а брат му потърси помощ от медиите. За последно Момчил Семерджиев е видян около 1 ч. на 19 септември.

Обратно в новината

Коментари - Студент изчезна безследно в Пловдив | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само искам да отбележа, че между 24 и 3 ч. няма нито един влак тръгващ от Ц. гара Пловдив за където и да било

в множествено число се пише без Й - "случаи". Много си неграмотен. Вместо да си губиш времето във писане на глупости се ограмоти!

Версията на братчето вони отвсякъде!

Версията ,че е обран заради парите от щатите нещо не ми се връзва ,от бригада рядко някой връща повече от 2-3 хиляди долара ,дори и по -малко ,като си купят от там някой телефон или лаптоп.

Ако има камери около района в който живее или се проследят всички камери в града, може да има шанс за някаква следа.

Ако записите са като онези, много полза ще има...

ако детето ти изчезне, дори и да е на 20 г., родителите, а не другото им дете да коментира случая в медиите и да чака обаждане. Освен, ако родителите нямат специални причини да не могат или да не желаят...

А родителите на 16-годишния Георги, убит в Борисовата градина, появиха ли се пред медиите? Казаха ли нещо - да призоват хората да помогнат за залавянето на убиеца/убийците на детето им? Не, нали!

"Разпитах хората, с които е бил във въпросната вечер и никой не го е виждал оттогава. Не сме имали никакви проблеми, бяхме в съвсем нормални отношения. Интересното е, че по това време нашите си бяха вкъщи, но той не им е позвънил на звънеца, а се обади на мен. Вероятно да не ги буди - така предполагам", обясни братът на младежа. Според него, когато се е чул с Момчил, гласът му изобщо не е звучал притеснено. "Нямаме абсолютно никакво обяснение, казва Явор.

Дано да се върне живо и здраво момчето. Да се разпитат приятелите и брат му. Не може да изчезне току - така, все ще има някаква следа.

Разпит на вскички които са били в таванското помещение! Някой от тази група е разбрал за определена сума пари!

Парични разплащания се правят по карта с банков превод, навсякъде, никой не си ги носи в джоба.

Дано не е купонясвал с тениска USA FOREVER, че бежанците с ножове най си падат по такива.

сещам се за един студент който изчезна след излизане от посолството на САЩ Вие знаетели.

Никой не изчезва доброволно! Винаги познава този който ще го нарани или отвлече! Затова много внимателно избирайте "приятелите си"!

Споко, просто купонът е продължил по-дълго. Ще се прибере жив и здрав.

Честна сатанинска дума ли даваш?

Честна:) Момчето е живо и здраво!

someone

1. дано се намери жив и здрав 2. много е вероятно някои от прятелите му да го е обрал, те са знаели, че се е върнал с 5,000 долара от америка 3. това нощно ходене до альоша е много подозрително, може би да взимат наркотици, както и празнуване на тавана. ако бях на негово място щях още с връщането да дам 10% от спечелените пари дарение за господ за благословение на бъдещите финанси, но в днешна българия хора, които служат на бог се считат за луди и това е резултата.

Като видиш "дядо Николай" и ти става ясно защо само баламите вярват в нашата църква. А за дарението, което споменаваш - трябва да си пълен лумпен, за да го направиш. Ако искаш - дари за деца без родители, за болни и т.н., но да даряваш "за господ за благословение на бъдещите финанси" - това е профания :)

А аз ще ти кажа, че всичките ни проблеми са от атеизъм и от това, че сме далече от Господ! И се сещаме за Него, само при трагедии, все едно ни е длъжен нещо за разгулния ни и отричащ го живот. Господ не е изпълнител на желания! А профанията е нагледно показана в твоето мнение, но за жалост няма как да го разбереш. Цялото ни настояще в Бг е доказателство какво прави човек и народ без Бог и ценности, а после се тръшкаме и ревем, че друг ни е крив. Дано момчето се намери час по-скоро!

По-добре да дава 10 % от спечеленото на родителите си, защото са го отгледали и са му дали образование! Те са сигурно с ниски пенсии и сега им трябва помощ от капиталовложенията им - техните деца! А на Църквата да дават тия, които са нейният "лаос" - те черпят духовна светлина от Отците и каквото Бог им е дал, от това да дадат десятък на Отците!

Не е между живите това момче.

верно, че всеки който пише тук се прави на нещо - политик, журналист - в случая на следовател. Та и аз - мисля, че при брат му има нещо гнило. Много ги върти и суче. Дошъл си не в отпуск - защо няма ключ? И тази приятелка измислена ли е - пътува посред нощ и защо не е изчакал брат си, като няма ключ да разбере кога се връща - много ми е съмнителен.

прав си на 100%.

тука изказвания има на хора, които нощен живот се едно не са водили...опасно било, късно било, що не звъннал брат му, що не го разпитал къде как защо.... отделен е въпросът, че изчезването е странно, но до липсата му на следващия ден не виждам нищо притеснително в което и да е действие на момчетата.

Чети внимателно. Мочено изчезва на 17 септември в 02 ч сутринта. Брат му го потърсил чак в субота на 19 септемри.

"За последно Момчил Семерджиев е видян около 1 ч. на 19 септември." А брат му е звъннал в неделя сутринта, нищо не се споменава за 17-ти, така , че и ти чети внимателно.

Ми опасно е, тъпако. Тук е див Запад вече! Сума ти джихадисти се появиха, ромите стават все по-агресивни, да не говорим за бума на психично болни.

Iliya Marinov Iliev

Мангалите са му видели сметката! Циганите убиват безнаказано в страната!

ем който го е страх да не излиза, никой никого не задължава. няма лошо младите да се моткат нощем, нека излизат сега, когато им е времето, не на 25-30 години да избухват като държани на въже.

Опитай да пишеш с по-кратки изречения! Може да започнеш и с нещо по-просто - с четене!

много назидателно! добре! ще пиша с прости изречения, ако мозъкът ти не обработва сложни съставни .

що-сложните-съставни изречения са ти трудни за асимилация ли? ще си пиша както си искам.

посред нощ да ходиш до някакъв паметник с приятели? Какво са правили там? Първо са купонясвали вкъщи, после на разходка???

Нормално е, да! Много млади хора вечер се събират по тепетата, аз също съм ходила с приятели там. Красиво е , защото се вижда целия град.

мислиш ли, че след купона ги е налегнало романтично настроение да съзерцават светлините на града?

полицията не може ли да проследи телефона му, чрез оператора?

Много трудно се намира черна котка в тъмна стая. Особено ако котката не е там.

Статията е нагледен пример за това, че не всеки, който напише нещо е "журналист"

Редакторите тук са доказани ментета!

нали и двамта браатя живеят с родителите си? Ако няма ключ, защо не е позвънил, за да му отворят? Родителите или някой от съседите? Или никой не си е бил вкъщи през нощта? Дано всичко да е наред.

Ясно , чакал е скорошното идване на брата.Ти няма ли тъй да направиш?

Логиката говори, че около паметника "Альоша" са се навъртали някакви типове - дали бежанци, дали роми, дали наркомани или други, които са набелязали младежа и са го проследили до дома му, а като са видели, че стои пред дома си сам и никой не му отваря, са решили да го сгащят... Дали за пари, дали за документи, дали за дрехите му, но тези типове са го обрали - дали са го убили е под въпрос, надявам се не, сигурно в момента се двоумят какво да правят с младежа. Ако Бойко Борисов не може да постави неща в ред, то нека Обама се помоли на похитителите - да не посягат на живота на един бригадир, съвестен работник-американофил...

Каква трева си пушил бре!?

Логиката продължава да ми говори: Като са хапнали и пийнали, на всички им е станало весело... На младежа са му се допяли разни американски песни или просто е викал "USA, USA, USA!"... Спящи в парка нелегални бежанци като са чули споменаването на тази ужасна за тях дума, тъй като не на едно място гориха амераканското знаме в арабския свят, са заскърцали със зъби и са наскачали като ужилени... Проследили са младежите и са сгащили "американеца" - не е изключено Лех Валенса да познае, че и в Европа ще режат американски глави, но няма да са американски, а поамериканчени европейци... Дано да не позная, а само да се посмеем във Форума!

Може би, най-логичното е като се прибереш и не видиш брат си пред входа да те чака, както сте се разбрали е да му се обадиш и да го попиташ къде е. Най-малкото за да му кажеш, че вече си се прибрал и може да влезе. Така аз бих направила.

Дано момчето е живо и здраво, дано е някоя глупост изчезването му. Зачестиха ми се струва тия случаи. Не стига че малко млади хора останаха в България, но и това ...

Циганите са много опасни,забележат ли някой младеж с повече пари вадят ножове. В България циганите са башибозук,особенно тези дето се турчеят,те са най-опасните! Сега има много видове цигани,над 25 вида мангали всякаш прийждат и от Индия!

Момчето иска на спокойствие да похарчи част от заработените пари. Дайте му поне една седмица време- да се напие и да изтрезнее!

Братът на Момчил е безотговорен тъпак. Можел е веднага да помогне като даде ключ и после бързо да закара приятелката на гарата. Или поне да се обади за проверка защо Момчил го няма пред входа. Вместо това той най-спокойно се прибрал и се наспал?!

Много злоба има тук и защо имам чувството, че пишат извънземни, а не хора, вие деца, семейства няма те ли???какво си мислите, че сте недосегаеми, българина не разбра едно, НА ВСЕКИ ВЕЧЕ МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ ВСИИИИИЧКО!!!много ви моля ако имате малко сиво вещество останало и не сте се назобали мислете добро, за да стане добро, защото Дявола седи и зад ВАШАТА врата!!!!

Така е, успокой се и ти! Пишат и свестни хора, не тръгвай така към всички.

2 лева струва 1 клю4 за входна врата да му се невиди,3 дни е имал ,за да си изкара..

ти отде знаеш, че не го е затрил докато е ходил по тепетата, или някой да го е обрал?

Дано не се е слу чило нещо лошо с това младо момче.Но ако е бил нападнат това са хора които го познават и,знаятче е бил на бригада в сащт.Но постъпката на брат му е неадекватна!!!

абе много сте смешни, да не би да е носил всичките си спестявания тази нощ,цигански орки са го отвелкли...

Дано да е живо и здраво момчето, но си е опасно по нощите да скиташ. Може някой да го е объркал с крадец или пък да е попаднал на такъв.

Споко, отишли са на запой някъде. След 4-5 дена ще се върне весел и доволен.

Дано се намери момчето.4 месеца в Щатите нищо не му се е случило, дошло си и изчезнало.

явор си помислил , че брат му е отишъл да спи при приятел и изобщо не му е минало през акъла да се обади , за да бъде сигурен в това !!! не знам , но аз или много от вас щяхме сигурно да счупим телефоните от притеснения ! този явор за мен е доста съмнителен , за да реши , че брат му без да го предупреди е променил решението си !

Първото, което помислих, беше същото! Но дано не сме прави...

Дано се намери момчето, вече когато прочета, че млад човек нещо му се е случило се побърквам, децата са най-важното, Боже дано се намери!!!!

ужас, дано да се намери момчето......имам лошо предчувствие, дано да греша......

Като изтрезнее и се насити на пловдивските фусти, ще се появи

дано да си прав, все пак...

Изглежда Момчил се е разделил със спестяванията от САЩ. Защо му е трябвало да се връща изобщо? Всичките ми познати емигрираха чрез студентски бригади.

Този Явор е голям инфантил.....

Надявам се, че това е поредната романтична история.....брата разбира, че приятелката на брат му заминава сама на море, те са влюбени и се виждат от скоро......сещайте се че е заминал при нея, а брат му го търси тука! Много случай има такиви! Да търсят при приятелката! Надявам се че съм помогнала...

Научи се кога се използва И и кога Й и тогава се изявявай във форумите.

?!?! Недеи да спамиш....недеи да спамиш....само не ми спами темата, защото това няма отношение с нея! Моля модернизаторите да се намесят!

А едно "и" плаче да стане "а".

Тази Марта се базика с вас. Какво й се връзвате? Много пък грамотни станаха всички. Елате да ви изпитам.

Извинявам се. Поправям се бЪзика. Ей така стават неволните грешки!

Стискам палци всичко с момчето да е наред и да бъде намерен в най-скоро време жив и здрав!

Дори Момчил да не е бил там след 20 минути, най-логично е Явор да звънне веднага като се върне от гарата, още повече че знае, че брат му е чакал пред вратата без ключ и няма къде да спи . Най вероятно някой от компанията знае какво би могло да е станало. Скандал ,дрога, момиче, побой ?! Може и да е щипнал към някое село, запой, без батерия.