Коментари - Апашът, свил аудито на Маджо, е сред задържаните от ”Кобра” | Днес.dir.bg

Апашът, свил аудито на Маджо, е сред задържаните от ”Кобра”

Един от най-известните автокрадци у нас - Иван Янински-Шумахера, е сред задържаните петима мъже от спецотряда "Кобра", след като взривиха банкомат в София.

Обратно в новината

Коментари - Апашът, свил аудито на Маджо, е сред задържаните от ”Кобра” | Днес.dir.bg

Коментари

да се стреля и по крадци на коли стрелба на месо

i tova akoe darjava znachi sme nikoi kakvo znacho 80 i 50 visiashti dela i se rashojdat na svoboda pitam mojeli nekoi da go obesni tochno

тези садебни институции трябва да се распуснат,да се садят и белене да се отвори,докато не се напални белене скревена с боклуци тая даерхзава е вав плен на садебната мафя.

50 висящи дела?!?!?!?! За 1 се предал сам?!??!!?? Хора какво ви Става??? За какво работите????? За какво ни е полиция??? Всичките пари за Маджо и няма да има кражби!!!!! Елементарно

герои като Маджо са на почит...шапка му свалям

Не трябва да виждаме "Висящи" дела , а висящи Мутри и крадци....

Стъпил накриво, като свил Аудито на Маджо, а всички други кражби са били нормални, абе шибана държава, рай за мутрите.

Висящи.....Висящи...като нашите депутати.

още едно висящо дело..

Ще им вземат парите и ще ги пуснат да крадат.Истинските престъпници са тези в черните тоги които се крият зад имунитета си.

"Полицията е причакала извършителите, които са се опитали да избягат." Полицията е знаела за обира и е била вече там... или крадците са чакали полицията. Не схващам.

"Иван Янински-Шумахера и Юлиян Ценев-Байката", Боко Мутрата, ...- все известни БГ-ИМЕНА!

Н-"висящи" дела, условни... И пак в центъра на събитията и в главните новини. И това ако е държава и правосъдие...

Вместо да ги трепем "на място", по тихичко е да ги трепем в килията от глад и "мъка", хем няма да правят беля, а после - в крематориума и след това в морето.

Смешна държава със смешни управници.Някъкви пишлемета ни занимават и това ми било медий...

,,През 201ш г. Шумахера "стъпи накриво", като открадна луксозното ауди на Младен Михалев-Маджо, след което сам се предаде в полицията...,,??? парадоксът...??? страх го е от ,,маджо,, но не и от полицията и съда...??? след това някои ,,питат -кои,,....???

Маджо, хайде саморазправи се сега с него, че и тоя тиквеник най-после да получи някакво наказание! Защото съдът няма да му направи нищо сериозно...

Залавяли сме цукровски много пъти, и то още преди да стане чичо.Момчето си признаваше без проблеми,защото сме без значение.След това цакаше на прокурора и делото отиваше в чекмеджетата.Майтап, бе господа!

Колко пъти им се намеква, че от Маджо не трябва да се краде, ама....

Тези са като Робин Хут. Крадат от богатите.

Срещу Иван Янински пък има над 50 висящи дела за откраднати коли, но нито едно не е приключило?!?!?!?!?В нормалните държави това щеше да означава доживотен затвор!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

И сто ДАНС-а да има, пак не се сещат да заложат капани на прокурори и съдии! Нали паричките от такива като този апаш те ги прибират. Оня все краде и все беден. Ако беше по умен отдавна да е спрял. Ама трябва да го свитнат уж при самоотбрана. Да не харчим пари за такива

е това в щатите щеше да е приключило с разстрел за неподчинение, а нашите представям си как леко са ги сръгали докато им слагат белезниците. То поне заъбите да им бяха избили и натрошили колената по-голям ефект щеше да има от поредната безмислена присъда в списъка им. А да не говорим колко пари ни излизат не само кражбите ами и целия този ресурс по залавяне, следствие и съд- всичко това са заплати, материална база, бюджетите все са малки и за кво- да може тоя парцал след 2 месеца да е на улицата с 81 присъди...

Хубава идея, но реално погледнато в интернет масово ще се изреве за полицейско насилие, МВР ще ги уволни и съда ще им постанови присъди за средни/тежки телесни повреди, при квалифициран състав, злоупотреба със служебно положение и какво ли още не. А тук всички масово ще цвилят, че "на тъпите ченгета им е малко". Така, че до тук са американските екшъни. Живота е различен и полицаите го знаят. Самото общество е против тях /а защо Маджо не го е ........, е това не знам/.

Ех, ДИР Чие добро име съм накърнил?!?!?! Правите услуга на престъпниците, защитавайки практиката апаши с десетки висящи дела да се разхождат между нормалните хора и да продължават да правят престъпления. Ако ги бяха заболи от самото начало, сега щеше да има 130 престъпления по-малко в България, а ако заковават всички като тях в самото начало, ще бъдат спестени хиляди и десетки хиляди престъпления. А всички те са свързани с много парични загуби и за хора и държави, както и с променени човешки съдби. Какви хора сте?!?!?!

Той Дира днес май е на обратната страна....и моя го изтри кото се има в предвид че нищо не бях написал което да е смущаващо

Ало-о-о-о, правоприлагащите-полицаи,разследващи,прокурори, съдии.... това на нищо не прилича!Вече ви се смеят и гаргите. Какъв Шенген, какво Скопие, страхувате се да изпратите в затвора обикновенни престъпници.Ами, ако се сблъскате с онези по върховете? Кво праим?

Ами какво мислиш правят, лижат им обувките. Да, господин началник, разбира се господин началник... Един като Дутерте и после нямаше да има нито Маджо, нито Бойко, нито Гинка.

Да не говорим за всички БКП-та (БСП; ДПС; НДСВ; БКП и так далее)...

В затвора трябва да ги храним и пазим и то по европейски-СКЪПО! Няма толкова затвори и надзиратели за всички паразити. По-ефтинко е да ги трепем на място веднага щом побегне а ако не бяга...да е бягал...ефективност!

Петъчна смешка! " Кобра" ги чакали, но така, че апашите отпрашили из София, та чак до Ихтиман- има- няма 70 км. от Илиенци. Как не са отмъкнали на кобрите и пищовите? Какви заплати искат да получават, че да ни пазят и нас? А на онези момци с 50- 80 висящи дела ми се иска да им стисна ръцете!

за 80 или 50 висящи дела струва ли си да ги притесняват момчетата, по европейския стандарт за автокрадците, ако не греша те вкарват в панделата когато ти станат 800 висящи дела, не по-рано.

значи на МАДЖО ако му крадат колата е стъпка накриво , а ако моята кръдат е стъпка НАПРАВО /в правилна посока/????

Какво значение има какво се случва в този кенеф наречен България, ние си хващаме пътя за цивилизовани държави.

Муахахахахах, такива новини направо ми правят деня. Само не разбрах тази новина с цел да похвали полицията ли е, че са хванали някой престъпник на място, или е с цел да ги очерни как видиш ли престъпници с по 50-100 хващания продължават да си се разхождат и да си правят зулумите. Буахаха, просто няма такава държава....

После ни обясняват как "лошите" западняци не ни искали в Шенген.

Е, сега поне се разбира кого охранява полицията - мутри, банкери и подобни.

Чудя се "Кобрите", като видят досиетата на юнаците, дето са задържали - нам си колко висящи дела, нам си колко престъпления направили и накрая ... нито една присъда, не си ли викат - "ние за кво се зорихме да ги хващаме и каква полза", щото не е нужно, да си "Кобра" и мухите в тая държава знаят, че след има няма ден, два апашите пак ше отлетят, към нови подвизи!!!

Нека това да му е 51-то висящо дело.

Питам Полицията-а бе,като са бегАле айдуците,оти ги не утрепахте?!

ОТ ЦЕЛИЯ КОМЕНТАР РАЗБРАХ САМО ДВЕ НЕЩА: 1.ПРАВОСЪДИЕ ЗА АВТОДЖАМБАЗИТЕ НЯМА И НЯМА ДА ИМА ! 2.ТРЯБВА ДА СИ ВИСОКОПОСТАВЕНА МУТРА ИЛИ ПОЛИТИК, ЗА ДА НЕ ТИ ПИПАТ КОЛАТА! А ПОЛИТИЦИТЕ КАЗВАТ ,ЧЕ НИ ЧАКАЛО СВЕТЛО БЪДЕЩЕ.....СЛЕД ДЕСЕТ ПЕТИЛЕТКИ!!!

А защо не са в затвора ?? Защото си плащат , може би ??

каква излагация , взможностите на родната супер полиция стигат само до залавянето на улични автокрадци , а разни боклуци маджовци ги изкарват едва ли не почетни граждани !!!!

В МОЕТО народно АВТОМОБИЛЧЕ ,,съхранявам една шапка 100g динамит . Да заповядaт!

Сигурноно си ,,свил,, най- нова технология от Путин?

Така се прави. ..Страх- лозе пази!.. Лошото е, че съвременните крадци са почти всички без инстинкт за самосъхранение.

Младен Михалев-Маджо : piutam az a zashto toq gospodin ne e v zatvora a kara liksoznoto si audi po patishtata na BG?!

Бойко Борисов ли питаш ?

От 90-те години яко сме влезли в мутренските времена. Няма излизане!

Как пък един от тия 50 собственици не го е засякъл и да му свети маслото.

чакат някой друг да им свърши работата

Що за глупости пишеш, това са хора от криминалния контингент!!! Ти що не светиш маслото на някоя мутра? Щото първо трябва да сте няколко, не един, въоръжени с АК, и готови за престрелка като по време на война! Пример - престрелката преди година-2 с Митьо Очите. Т.е и ти все едно ставаш мутра! Друг вариант е да си платиш на наемен убиец 70-100 бона, и той да бъде така добър :):):) да не те излъже, натопи на мутрите/ченгетата, или просто да ти свие парите и да те швитне...

браво, точно така е и си е бая работа, по-добре да я свърши някой друг

Абе ти недей да си толкова убеден, той и оня Голямата Рижа Пу-ка беше много зъл ама сега мирише теменужките откъм корените. А оня дето го перфорира да не е бил с армия - сам срещу четирима ама му е стискало. А и автокрадците по правило не са част от мафията, а просто се отчитат, мислиш, че на боса много му пука, че са ги гръмнали ли? Това да не са ти Ангелите на ада.

Моля който има повече от 5 висящи дела да бъде публично разстрелван без да му се образуват още 45-75 дела , защото няма смисъл. Така и съда ще се разтовари да гледа дела на обикновенните хора, МВР -то няма да ги хващапо 50-80 пъти а лошия съд -пуска.Образуваните , висящи и неприключили дела само подхранват КОРУПЦИЯТА В СЪДЕБНАТА СИСТЕМА !

Написаното, повече напомня на PR реклама на въпросните индивиди от престъпния свят, отколкото на добра новина... След като от 1999 година, тези "супер звезди" на автоджамбазкия бизнес, при това добре познати на съдебната и полицейски институции, безнаказано са на свобода и си "вършат работата" необезпокоявани от никого, те явно са някакви VIP-ове със специални преференции, а висящите им дела, са своеобразни медали за храброст! ...Направо ми е чудно, защо ченгетата изобщо ги арестуват, харчат ресурс и само си губят времето, правейки им безплатна реклама! Наистина живеем в АБСУРДИСТАН...!

Ти пък сега ! Защо толкова негативно?Прокуратура, следствие, съд, що народ хранят тези момчета.

Мила рoдна картинка: единият с 50, другият с 80 висящи дела. Това не са крадци, това са национални герои!" И певци песни за тях ще пеят"- както е казал поетът.

Да живее простотията ура а а а а ... браво юнаци м да кви са тия кирки от оня ден ... това са профита

колеги ,какво да ги праиш....

Защо не измислите промяна в закона и някой ако има повече от 3-4 висящи дела - да си влиза на топло - докато делата се решат... То е ясно , че нормален човек - няма постоянно с висящи дела...

Що неме да има от дека да папаме, що!

Добре охраненият прокурор Цацаров как ще коментира, че престъпник има 50 преписки и дела и все още нито едно не е приключило? И за това ли пак някой друг му е виновен?

Чичо Цък, който вече има над 80 висящи дела и само една присъда. Добри парици са изкарали и нашите съдии за да не съдят.

Коментари - Апашът, свил аудито на Маджо, е сред задържаните от ”Кобра” | Днес.dir.bg

Апашът, свил аудито на Маджо, е сред задържаните от ”Кобра”

Един от най-известните автокрадци у нас - Иван Янински-Шумахера, е сред задържаните петима мъже от спецотряда "Кобра", след като взривиха банкомат в София.

Обратно в новината

Коментари - Апашът, свил аудито на Маджо, е сред задържаните от ”Кобра” | Днес.dir.bg

Коментари

да се стреля и по крадци на коли стрелба на месо

i tova akoe darjava znachi sme nikoi kakvo znacho 80 i 50 visiashti dela i se rashojdat na svoboda pitam mojeli nekoi da go obesni tochno

тези садебни институции трябва да се распуснат,да се садят и белене да се отвори,докато не се напални белене скревена с боклуци тая даерхзава е вав плен на садебната мафя.

50 висящи дела?!?!?!?! За 1 се предал сам?!??!!?? Хора какво ви Става??? За какво работите????? За какво ни е полиция??? Всичките пари за Маджо и няма да има кражби!!!!! Елементарно

герои като Маджо са на почит...шапка му свалям

Не трябва да виждаме "Висящи" дела , а висящи Мутри и крадци....

Стъпил накриво, като свил Аудито на Маджо, а всички други кражби са били нормални, абе шибана държава, рай за мутрите.

Висящи.....Висящи...като нашите депутати.

още едно висящо дело..

Ще им вземат парите и ще ги пуснат да крадат.Истинските престъпници са тези в черните тоги които се крият зад имунитета си.

"Полицията е причакала извършителите, които са се опитали да избягат." Полицията е знаела за обира и е била вече там... или крадците са чакали полицията. Не схващам.

"Иван Янински-Шумахера и Юлиян Ценев-Байката", Боко Мутрата, ...- все известни БГ-ИМЕНА!

Н-"висящи" дела, условни... И пак в центъра на събитията и в главните новини. И това ако е държава и правосъдие...

Вместо да ги трепем "на място", по тихичко е да ги трепем в килията от глад и "мъка", хем няма да правят беля, а после - в крематориума и след това в морето.

Смешна държава със смешни управници.Някъкви пишлемета ни занимават и това ми било медий...

,,През 201ш г. Шумахера "стъпи накриво", като открадна луксозното ауди на Младен Михалев-Маджо, след което сам се предаде в полицията...,,??? парадоксът...??? страх го е от ,,маджо,, но не и от полицията и съда...??? след това някои ,,питат -кои,,....???

Маджо, хайде саморазправи се сега с него, че и тоя тиквеник най-после да получи някакво наказание! Защото съдът няма да му направи нищо сериозно...

Залавяли сме цукровски много пъти, и то още преди да стане чичо.Момчето си признаваше без проблеми,защото сме без значение.След това цакаше на прокурора и делото отиваше в чекмеджетата.Майтап, бе господа!

Колко пъти им се намеква, че от Маджо не трябва да се краде, ама....

Тези са като Робин Хут. Крадат от богатите.

Срещу Иван Янински пък има над 50 висящи дела за откраднати коли, но нито едно не е приключило?!?!?!?!?В нормалните държави това щеше да означава доживотен затвор!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

И сто ДАНС-а да има, пак не се сещат да заложат капани на прокурори и съдии! Нали паричките от такива като този апаш те ги прибират. Оня все краде и все беден. Ако беше по умен отдавна да е спрял. Ама трябва да го свитнат уж при самоотбрана. Да не харчим пари за такива

е това в щатите щеше да е приключило с разстрел за неподчинение, а нашите представям си как леко са ги сръгали докато им слагат белезниците. То поне заъбите да им бяха избили и натрошили колената по-голям ефект щеше да има от поредната безмислена присъда в списъка им. А да не говорим колко пари ни излизат не само кражбите ами и целия този ресурс по залавяне, следствие и съд- всичко това са заплати, материална база, бюджетите все са малки и за кво- да може тоя парцал след 2 месеца да е на улицата с 81 присъди...

Хубава идея, но реално погледнато в интернет масово ще се изреве за полицейско насилие, МВР ще ги уволни и съда ще им постанови присъди за средни/тежки телесни повреди, при квалифициран състав, злоупотреба със служебно положение и какво ли още не. А тук всички масово ще цвилят, че "на тъпите ченгета им е малко". Така, че до тук са американските екшъни. Живота е различен и полицаите го знаят. Самото общество е против тях /а защо Маджо не го е ........, е това не знам/.

Ех, ДИР Чие добро име съм накърнил?!?!?! Правите услуга на престъпниците, защитавайки практиката апаши с десетки висящи дела да се разхождат между нормалните хора и да продължават да правят престъпления. Ако ги бяха заболи от самото начало, сега щеше да има 130 престъпления по-малко в България, а ако заковават всички като тях в самото начало, ще бъдат спестени хиляди и десетки хиляди престъпления. А всички те са свързани с много парични загуби и за хора и държави, както и с променени човешки съдби. Какви хора сте?!?!?!

Той Дира днес май е на обратната страна....и моя го изтри кото се има в предвид че нищо не бях написал което да е смущаващо

Ало-о-о-о, правоприлагащите-полицаи,разследващи,прокурори, съдии.... това на нищо не прилича!Вече ви се смеят и гаргите. Какъв Шенген, какво Скопие, страхувате се да изпратите в затвора обикновенни престъпници.Ами, ако се сблъскате с онези по върховете? Кво праим?

Ами какво мислиш правят, лижат им обувките. Да, господин началник, разбира се господин началник... Един като Дутерте и после нямаше да има нито Маджо, нито Бойко, нито Гинка.

Да не говорим за всички БКП-та (БСП; ДПС; НДСВ; БКП и так далее)...

В затвора трябва да ги храним и пазим и то по европейски-СКЪПО! Няма толкова затвори и надзиратели за всички паразити. По-ефтинко е да ги трепем на място веднага щом побегне а ако не бяга...да е бягал...ефективност!

Петъчна смешка! " Кобра" ги чакали, но така, че апашите отпрашили из София, та чак до Ихтиман- има- няма 70 км. от Илиенци. Как не са отмъкнали на кобрите и пищовите? Какви заплати искат да получават, че да ни пазят и нас? А на онези момци с 50- 80 висящи дела ми се иска да им стисна ръцете!

за 80 или 50 висящи дела струва ли си да ги притесняват момчетата, по европейския стандарт за автокрадците, ако не греша те вкарват в панделата когато ти станат 800 висящи дела, не по-рано.

значи на МАДЖО ако му крадат колата е стъпка накриво , а ако моята кръдат е стъпка НАПРАВО /в правилна посока/????

Какво значение има какво се случва в този кенеф наречен България, ние си хващаме пътя за цивилизовани държави.

Муахахахахах, такива новини направо ми правят деня. Само не разбрах тази новина с цел да похвали полицията ли е, че са хванали някой престъпник на място, или е с цел да ги очерни как видиш ли престъпници с по 50-100 хващания продължават да си се разхождат и да си правят зулумите. Буахаха, просто няма такава държава....

После ни обясняват как "лошите" западняци не ни искали в Шенген.

Е, сега поне се разбира кого охранява полицията - мутри, банкери и подобни.

Чудя се "Кобрите", като видят досиетата на юнаците, дето са задържали - нам си колко висящи дела, нам си колко престъпления направили и накрая ... нито една присъда, не си ли викат - "ние за кво се зорихме да ги хващаме и каква полза", щото не е нужно, да си "Кобра" и мухите в тая държава знаят, че след има няма ден, два апашите пак ше отлетят, към нови подвизи!!!

Нека това да му е 51-то висящо дело.

Питам Полицията-а бе,като са бегАле айдуците,оти ги не утрепахте?!

ОТ ЦЕЛИЯ КОМЕНТАР РАЗБРАХ САМО ДВЕ НЕЩА: 1.ПРАВОСЪДИЕ ЗА АВТОДЖАМБАЗИТЕ НЯМА И НЯМА ДА ИМА ! 2.ТРЯБВА ДА СИ ВИСОКОПОСТАВЕНА МУТРА ИЛИ ПОЛИТИК, ЗА ДА НЕ ТИ ПИПАТ КОЛАТА! А ПОЛИТИЦИТЕ КАЗВАТ ,ЧЕ НИ ЧАКАЛО СВЕТЛО БЪДЕЩЕ.....СЛЕД ДЕСЕТ ПЕТИЛЕТКИ!!!

А защо не са в затвора ?? Защото си плащат , може би ??

каква излагация , взможностите на родната супер полиция стигат само до залавянето на улични автокрадци , а разни боклуци маджовци ги изкарват едва ли не почетни граждани !!!!

В МОЕТО народно АВТОМОБИЛЧЕ ,,съхранявам една шапка 100g динамит . Да заповядaт!

Сигурноно си ,,свил,, най- нова технология от Путин?

Така се прави. ..Страх- лозе пази!.. Лошото е, че съвременните крадци са почти всички без инстинкт за самосъхранение.

Младен Михалев-Маджо : piutam az a zashto toq gospodin ne e v zatvora a kara liksoznoto si audi po patishtata na BG?!

Бойко Борисов ли питаш ?

От 90-те години яко сме влезли в мутренските времена. Няма излизане!

Как пък един от тия 50 собственици не го е засякъл и да му свети маслото.

чакат някой друг да им свърши работата

Що за глупости пишеш, това са хора от криминалния контингент!!! Ти що не светиш маслото на някоя мутра? Щото първо трябва да сте няколко, не един, въоръжени с АК, и готови за престрелка като по време на война! Пример - престрелката преди година-2 с Митьо Очите. Т.е и ти все едно ставаш мутра! Друг вариант е да си платиш на наемен убиец 70-100 бона, и той да бъде така добър :):):) да не те излъже, натопи на мутрите/ченгетата, или просто да ти свие парите и да те швитне...

браво, точно така е и си е бая работа, по-добре да я свърши някой друг

Абе ти недей да си толкова убеден, той и оня Голямата Рижа Пу-ка беше много зъл ама сега мирише теменужките откъм корените. А оня дето го перфорира да не е бил с армия - сам срещу четирима ама му е стискало. А и автокрадците по правило не са част от мафията, а просто се отчитат, мислиш, че на боса много му пука, че са ги гръмнали ли? Това да не са ти Ангелите на ада.

Моля който има повече от 5 висящи дела да бъде публично разстрелван без да му се образуват още 45-75 дела , защото няма смисъл. Така и съда ще се разтовари да гледа дела на обикновенните хора, МВР -то няма да ги хващапо 50-80 пъти а лошия съд -пуска.Образуваните , висящи и неприключили дела само подхранват КОРУПЦИЯТА В СЪДЕБНАТА СИСТЕМА !

Написаното, повече напомня на PR реклама на въпросните индивиди от престъпния свят, отколкото на добра новина... След като от 1999 година, тези "супер звезди" на автоджамбазкия бизнес, при това добре познати на съдебната и полицейски институции, безнаказано са на свобода и си "вършат работата" необезпокоявани от никого, те явно са някакви VIP-ове със специални преференции, а висящите им дела, са своеобразни медали за храброст! ...Направо ми е чудно, защо ченгетата изобщо ги арестуват, харчат ресурс и само си губят времето, правейки им безплатна реклама! Наистина живеем в АБСУРДИСТАН...!

Ти пък сега ! Защо толкова негативно?Прокуратура, следствие, съд, що народ хранят тези момчета.

Мила рoдна картинка: единият с 50, другият с 80 висящи дела. Това не са крадци, това са национални герои!" И певци песни за тях ще пеят"- както е казал поетът.

Да живее простотията ура а а а а ... браво юнаци м да кви са тия кирки от оня ден ... това са профита

колеги ,какво да ги праиш....

Защо не измислите промяна в закона и някой ако има повече от 3-4 висящи дела - да си влиза на топло - докато делата се решат... То е ясно , че нормален човек - няма постоянно с висящи дела...

Що неме да има от дека да папаме, що!

Добре охраненият прокурор Цацаров как ще коментира, че престъпник има 50 преписки и дела и все още нито едно не е приключило? И за това ли пак някой друг му е виновен?

Чичо Цък, който вече има над 80 висящи дела и само една присъда. Добри парици са изкарали и нашите съдии за да не съдят.