МВР и НАП проверяват документите на два договора по инхаус възлагане на строителството на АМ "Хемус"

Ние самите активно се занимавахме с темата "инхаус", за да излязат някои неща на светло, заяви Десислава Христова, изпълнителен директор на дружеството

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами нали другаря Радев затова върна деската от дпс , защото е "наясно как се източват парите по автомагистрали" ? То оставаше да не е наясно , нали затова я уволниха навремето , защото източваше ударно .

Че Борисов е прост и много нагъл е пределно ясно, тоест не се прави на прост, както обясняваше на наведената корумпирана прислуга на Пеевски - Гешев и Цацаров, но вече очевидно твърдо е решил да се прави на луд, на психически болен за да избегне наказателна отговорност за многобройните си престъпления, кражби и лъжи, както доста отдавна писах, че ке стане... Брутално: Школата в Симеоново срещу Харвард - само един ще оцелее 28.10.2021 Брутално: Школата в Симеоново срещу Харвард - само един ще оцелее В Южна Корея още се смеят... Осмото чудо е на път да се случи и то в България. Бившият министър от служебното правителство и съпредседател на ПП „Продължаваме промяната“ Асен Василев предизвика на публичен дебат експремиера и едноличен лидер на ГЕРБ Бойко Борисов. Поводът – изказване, в което Борисов нарече Василев „неграмотен“. „Г-н Борисов, по повод на Вашето изказване пред медиите от изминалите дни: „Да кажеш, че се крадат 8 милиарда от България, означава, че си рядко неграмотен.“, Ви каня официално на дебат, в който хората сами да преценят грамотността на всеки един от нас“. Мирише на дуел. Но самият Борисов в понеделник покани политическите си опоненти на открит дебат. "Нека да излезем пред публиката и да кажат какво по-добро могат да предложат. Да посочат какво в нашите проекти не им харесва и какво могат да подобрят. Ние правихме стадиони, училища...". Василев отговаря на условията, а Борисов получава шанс да го изложи пред цяла България. Самонадеяният Борисов с изказването си в понеделник се простреля в крака. Школата в Симеоново срещу Харвард е зрелище, което българите заслужават. Сега е моментът Борисов да покаже на своите съпартийци и фенове превъзходството си над тези, които настояват той повече да не помирисва власт. Хайде Бойко, да те видим! Този път няма да ти пускат аванти като на мачлетата и корта… Мечтайте си за голямото зрелище... Борисов няма да приеме поканата за дебат, защото е страхливец. Неговото основно оръжие е „прайм се на прост, oщото е лесно“, както обясни в един разговор на главпрокурора Гешев. Ще се скрие, а ординарците му ще залеят с кал дръзналия да го предизвика Василев. Само че унижението на големия бял вожд от Банкя вече е гарантирано. Витали Роник

Тъпата Христова да КУПИ техника на Фирмата сама да работи като държавата дава пари да работи държавната фирма.

Спецов, вземи свърши някакава полезна работа, бе. Стига си се дупил по фитнесите и се оплаквал като някаква девица, че те били заплашвали. Айде бе, Рашков, стига си ходил по телевизиите и раздувал махленски клюки,бе. За 6 месеца не свършил работа за един лев. Стига с този милиционерски плач, бе, некадърник!

Ей, ще имаме законно непостроена магистрала! Аз ще съм много "щастлив" от спирането на строежа и забавянето му с 60 години в името на справедливостта! Напред, другари! Да живеят мунчовщината и комитовщината!

MISLIA,CHE SHTE BUDESH MNOGO PO-SHTASTLIV,AKO TI POZVOLIAT DA OSMUCHESH TASHACITE NA GLUPAVIAT TI GOSPODAR borisOFF! PUK MOZHE DA TI DADUT PO -GOLIAMA NADNICA OT 50 LEVA NA DEN,KOITO SEGA POLUCHAVASH DA MI OBLIZVASH NASRANIAT GUs!

Как е у маалътъ манге , галева донесе ли халяс на аванта ?

Когато спрете ВСИЧКО - трансплантации, магистрали, строежи, инфраструктурни проекти, язовири .... и дори 6 месеца не може да намерите едно реално обвинение ... СОЛИДНО И ВКАРАНО В СЪДА .... не партенки преди всеки от последните избори. Когато се така я оправите държавата че средствата за възстановяване от ЕС инфлацията да ги изяде а вие още да не сте подали плана за одобрение. Когато затворите училищата щото 6 месеца уволнявахте щабове и специалисти вместо да ги впрегнете да подготвят системата. Когато сте страна номер едно в СВЕТА 2 месеца подрет по жертви на калпак. Когато газите конституцията, .... Уморих се ... иначе коремни и лицеви ... там ви е силата.

Всичко поскъпна и аванс овощни дадените пари са трохи чак от това,което ще платим всички,но няма пътища,всичко замря! Държавата спря! Върнаха ни 30години назад!

Кой те върна 30г назад - Буци ли? Толкова неадекватно е написано, че нищо не разбрах.

До : да или не. Браво! Когато правиш реонт у дома даваш капаро на майсторите,нали? А защо за пътища да няма капаро? Комитова и сие изпълнява поръчката и ВСИЧКО е мор! Взеха парите и само лалат,няма нищо направено. Навсякъде МОР!

е една от думите синоними за грабеж. Демек си самовъзлагаме поръчки без търг и си крадем вътрешно сладко, сладко. Дебело разследване за курупционни схеми и скъсване от затвор на всички учатници в тях.

Айде ... таман последната седмица преди изборите да го почнат ... за такива шарани като теб да си мислят че ДДС измамника и дамаджаната не мислят единствено да съберат достатъчно компромати да си спасят кожата след изборите. В съда рашков кой е вкарал ... дори дело повдигнато няма ... 30 години!

Дадени са пари в аванс за материали и за да е сигурен строежа на магистралата. В момента цените на тези материали са двойни спрямо тогавашния момент. Спестени са милиони. Хората не ги интересува кой е строителя. Цяла северна България чака тази магистрала. Сегашните неадекватници и това провалиха. За зимно поддържане подписаха нови договори на двойна цена спрямо действащите, но с други фирми. Така снега ще чисти досегашната фирма на цена по договор, но като под изпълнител, на тяхната фирма, която ще прибере разликата в цената.Това е целта и със строежа на Хемус. Найс, а. Мошеници. По харвардски.... законно и почтено....

Боко Тиквените боклуци,заедно с ДПС , ограбиха България така както никой не го е правил !

Радев може повече.