Краси Мраморския сам се предаде в полицията

42-годишният Красимир Пешев-Мраморския, който бе обявен за издирване в началото на декември, се е предал в Столичната дирекция на полицията, съобщи БНР.

Обратно в новината

Коментари - Краси Мраморския сам се предаде в полицията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Краси Мраморския сам се предаде" "Красенцето" значи самичко се предало значи? Горкичкото... ДА ВИ И. Е. И В ЖУРНАЛИСТИТЕ!

Не ми стана ясно, кой е автора на тази статия, но явно е в мили отношения с Красимир, когото нарича галено "Краси".

...за такива на времето си имаше спецiaлни заведенiя ..в белене ..в ловеч...и всичко си бе наред !...така хубаво ще му замразне усмивката на този калтак ..че ум ще му заиде !!!...а заради прякора му мраморскiя ...двоина норма камани !!!...че и повече я...каква мускулна маса....този и на работа и на бои ще носи !!!

Странно! Не пропуснаха ли да сложат думата бизнесмен преди името му?

Тия са дребни риби. Толкова зор за 10 бона.

Значи вече всичко е уредил, платил е на когото трябва и сега ще го играе трето храстче отляво, в училищната сценка, наречена съдебен процес.

на 10 000 лева от четири човека?Е...бати измекярите.

Естествено, че ще се предаде - най-много условна го чака.

Преди обяд се предал, а след обяд го пуснали като му се извинили че е станало грешка. Жив не им трябва , ако е мъртъв ще му предпишат и няколко не разкрити убийства.

Такива като Мраморския, само с мраморна плоча им се решават проблемите!

Ще се предаде, а зор, ако не иска да стане поръчков самоубиец!!!

Уредили са процесуалните нарушения и условията на задържането и ... ще мине през чистилището наречено правораздавателна система, ще се поохарчи и ще излезе чист.

А с кученцето на човека какво стана, как е къде е?

Предадох се защото ще ме пуснат и повече няма да ме търсят...пък и следователите,прокорорите и съдийте и те хляб хапват и цена си имат!

Прегрупиране на мутрите преди "самоубийствата"!!!

Да, дойдат да ми се обадят когато го осъдят .... !!!???? Демек никога !!!!

Ми той затова се е предал, човекът. По-евтино е да си вземе адвокат и да го съдят 8 години и да го оправдаят, отколкото да се крие. Пари се губят, бизнесът не върви, а трябва да се ходи по банки, напред-назад, тегава работа. Ела си в съда, изчисти си името- чиста работа.

Няма дъ съ придаде, ама шъ гу нарочат за "стрелеца" по данъчния, или за другия стрелец по Пешо (Шефа на Търново), и току виж го намерили набързо самоубит в някое мазе...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::))) То сега и беглец-обирджия да не си...!!! :::))) Дааа...!!!

Предал се е в полицията,защото там са неграмотни безделници.Ако го докопат момчетата от ДАНС перушина нямаше да остане от него.Защото полицията е оптимистична трагедия!

"Смелчаги"! Тъпаци!

Ще ги осъдят като ,,поничките" от Враца.

Никой не го търси,а той се предал!

НАПОМНЯ МИ ЗА СУДЖУК АГА БАНКЯНЛИЯТА НА МЛАДИНИ :)) КОГА БЕШЕ ШОФЬОРЧЕ В СИК И КАРАШЕ ХЕРОИНА НА СИК ОТ КАП. АНДРЕЕВО ДО БОРОВЕЦ :))

Колко благороден човек :)))

Сега ще се чудят какво да го правят.Друго си е,като го няма- ядро на група,шменти капели, пунта мара.

Все засмяни нашите обирджии. А и защо да не се предаде... Прокурорът пак ще обърка обвинението, няма да съберат правилните доказателства, или пък ще се разболее тежко и ще трябва да го пуснат под домашен арест. Абе, сценарии много. Но в затвора май няма да бъде.

знаци сте се признае за су-уцастник и сте се споразумее с прокурора на 1из... и накрая условно *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ми като знае че няма да му направят нищо що да не се предаде :)

Държавата на мутрите и олигарсите