МВР готви спецоперации срещу кражбите на автомобили и каналджийството

Отчита се значителен ръст при телефонните измами, противозаконните отнемания на моторни превозни средства и деянията, извършени в условия на домашно насилие, заяви Иван Демерджиев

Обратно в новината

Коментари - МВР готви спецоперации срещу кражбите на автомобили и каналджийството | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Обявете го че малко да се кротнат, че след акцията....отново юрууууш!

Еми хайде де! Предупрежавате мафиотите ли?!

МВР да наблегне на спец операциите слещу служителите си престъпници и чак след това да започне да се оглежда за престъпленията на конкуренцията иначе ще продължи да прелива от пусто в празно.

С срещу политическите представителства на мафията в лицето на гербавите чакали и доносниците на ДС на Агент Доан кога ще организирате акция,все пак ни грабят и тероризират вече 30’год

идиотска работа е мекерето .. пърдон (лапсус клавиатурус), меверето на папуняка радев -бустерираният, княз антибългарски.. ми барем да бехте казàли и кого, кога и къде ще арестувате. само половинчати работи от половинчатите ора на радев четвъртинкочервенотиквочичковецазеленочорапест. Бог с нас

Големите биячи не говорят, а действат!

А?

Специалните операции как се провеждат - с предупреждение към извършителите, които трябва да бъдат заловени ли? Не знаех за тази ефективна тактика, която МВР прилага. Със сиурност ще заловят повече престъпници, като им кажа и датата, и часа на акцията, както и местата.

Тези операции не трябва ли да са нон- стоп- 24/7/365!?!?!? Т.е. Винаги и по всяко време!?!?!? WTF!?!???!? 2019 бяхме в Токио, 40 милионно население, най-големият Мегаполис в света: Видеонаблюдение навсякъде, за 10 дни видяхме само една полицейска кола в Шибуйа. Обаче съм сигурен, че ако згафиш, ще те шиб.. т камикадзетата! 24/7/365. През кръстовището на Шибуйа минават на зелен светофар средно около 1000 пешеходеца!

Чума

А защо не направо ВОЙНА??

Вие разбирате ли, какво се случва??? В продължение на 12 години -управление на ГЕРБ, чухте ли за полицай хванат в крачка? Сега ги ловят почти всеки ден! Смятайте,как са се прикривали тези айдуци!

По времето на ГЕРБ ги държаха изкъсо. След Рашков почнаха да пълнят сводката.

Бих го посъветвал,защото той не ги отбира тези работи, да нареди на подчинените си директори в срок от десет дни да му изготвят списъци кои са айдуците живеещи на тяхна територия с висящи дела, за какви престъпления са делата,къде се намират самите папки по делата, какво правят айдуците през свободното си време.... като особено внимание под страх от тежко наказание се обърне на автокрадците и домошарите / обиращи жилища/ . След това тези списъци- вероятно от поне 18000-23000 индивида,които крадат почти всеки ден, се изпратят на г-н Гешев, който вместо да ходи по ПТП да даде обяснение защо подчинените му прокурори бавят обвинителните актове- най сигурен начин и безопасин начин да оправдаят възнагражденията си получавани от айдуците,че са ги отървават от съд и присъда.Но, нама да го направи,защото ги е шубе от лобито на айдуците н Парламента.

Аз специално мога да пръдна

Всички застрахователни компании познават крадците. Полицията също. Нови няма. Кво се правите на ущипани???? Защо като ги застраховат колите в групировките и не се крадат?????

Крадат се.

Като е толкова специална тази операция не трябва ли да е изненада, а не да се пише за нея по медийте няколко дена преди това, че всички да офейкат, няма такава пародия, а след фалшивата ви операция, кражбите по старо му, резил, резил сте.......срам ме е от вас!!!!

Това е специална операция по вдигане на рейтинга. Крайният резултат няма значение. Нали прокуратурата скоро се опита да запише точка с "Бяло" и тия гледат да не изостанат.

Ей това МВР най - голямото перо в бюджета. Работи здраво за народа си, а престъпността се увеличава. Затова ще обявим акциите си по телевизията да не вземем случайно да хванем някой и нещо по погрешка, че после върви се оправяй.

Ега ти кухата лейка.

Освен публичното обяване на акциите, които планира, може и лично да предупреди айдуците. Много умен министър.

Докога такива чучела, ще са в политиката? Честно казано вече си мисля, че единствения читав министър в МВР беше Цветан Цветанов. Ако не друго, по негово време поне изтепаха една дузина боклуци, за да си преразпределят територията.

Тука виждам само изтичане на информация от най високо ниво! За успеха на подобни акции не знам но в неуспеха им съм сигурен!

Достатъчно е да уволнят служителите си които които взимат пари от автоарпашите за да ги прикриват. Разкриваемостта им ще излети в космоса.

А спецоперации срещу цветната престъпност?

Само че по внимателно да не хванете някой от нашите :)))

стопроцентов!

спец операцията включва ли да се определят колко коли са откраднатио през последните 33 гидини? 330 000? и ще дадт ли по една студена вода на обраните собственици? а ще има ли цпец операция за може би над 500 000 жилищни кражби?

Милицията срещу себе си ли ще прави акция?

Народа се ограбва по 1000 начина. Къде с кражби, къде с инфлация, къде през бюджета, щот и тва са наши пари, през баМковите институции, парното, тока, горивата, водата и т.н.

Японците внасят компютри от българия. То не било компютри, ами компоти. И не ги внасят, а ни ги връщат щото са вкиснати. И с тая новина ще стане така.

Балканът се напъна и роди мишле.....обаче какво мишле само.......пърдящо мишле......

Това, че МВР са неделима част от мафията, вече го знаят и децата от детските градини. Ако не вярвате, питайте ги.

Да се уволни цялото МВР!!! От министъра до портиера! И на тяхно място да се назначат половитата на сегашният личен състав с двойни заплати! Да направят закон като в Сърбия,когато служител на МВР наруши закона да му се налага най-тежката предвидена присъда! Сега са тулупи вземащи пари от държавата за да подпомагат айдуците!

Спецоперация на МВР, за която предварително съобщават в медиите....Впечатляващо!!!

Популизъм от всякъде, резултати под нулата

Т.е. МВР признава, че не си върши работата.

Странно е това кампанийно действие и ежедневно бездействие на МВР. Няма как и МВР да бори престъпления, в които дейно участва, като например използването на авточасти от крадени автомобили във фиктивно водените от родители, съпруги, братя/сестри автосервизи, които реално са собственост на полицаи. Да не говорим участието и посредничеството им в Заложните къщи и антиквариати, където реално се търгува с оркраднатото от домовете на българите. Родното МВР е изгубена кауза. Да се благодарим, че все пак се на това положение, а не на много по-страшно, което и предстои. Забележете, че в цял ЕС процъфтяващи преразпределителни бизнеси, които са реална предпоствка за много от престъпленията, като бързите кредити, заложните къщи, антиквариати, търговци на употребявани авточасти или ги няма или са строго контролирани

точният с парите ли беше?!

Ахахаха досега след операция дрънчаха 3 дни по медиите сега почват отпреди това. Пародия на полиция.

Някой да се опита да направи нещо срещу кражбите! Значи повече няма да има ежегодна подмяна на автопарка, а? Някъде писаха, че депутите обиколили пет пъти света за около година. Бая "свои избиратели и райони" са посетили, хората. Щом сте ги "оторизирали", трябва да ви защитават интересите на ползу роду, нали така? Аде сега бегайте да гледате прогнозата за времето или някоя дългобедреста синоптичка и да си лягате, че утре пак сте на работа....

Операциите не се готвят в пресата, а се провеждат!

Може да се готвят още една-две години хората, нека да оставят каналджиите и другите да си вършат спокоймп работата. После 1-2 показно медиино акции за парлама и всичко, е точно както винаги!

ама то както стана ясно, самите кадри на мвр извозват мигранти, къде се е видяло в световната история някой да прави спецоперация за да залови... себе си ?

Шилo

Добре е, че предупреждават. Преди малко по националното радио казаха даже от коя до коя дата ще продължи "акцията". Пълни дебили са милиционерите!

Издадоха голямата тайна!

Тези малоумници от МВР предварително ли ги обявяват по медиите ?!? Конкурират се по глупост с журналята ... Те направо да пуснат едно писмено предизвестие до всички по-гплеми заинтересувани от такива акции, с точен ден , час и място , та случайно да не вземе да стане някоя засечка случайно ...

А защо я оповестяват предварително.... Аха да не би да хванат някой който не трябва.

Шилo

Точно за това. Те по принцип никого не искат да хващат, хващанията стават случайно и без да искат.

да ревеш ли,че то всичките джамбази и каналджии са от мвр