Кабинетът иска отстраняването на главния секретар на МВР

Министерски съвет взе решение да поиска от президента да издаде указ за отстраняване на главния секретар на МВР Георги Костов.

Обратно в новината

Коментари - Кабинетът иска отстраняването на главния секретар на МВР | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голяма "перде" е този Милиционерски "Бай Ганьо". Защо не му достигна пипката, че да се сети, сам да се изпроводи от МВР-то. Ама то цялата им ГЕРБ-арска пасмина е такава. Трябва да ги НАТИРИШ, за да си отидат, щото иначе стоят над кокъла, като магаре на мост. -------- Това е май едно от "попаденията" на Герджиков ...

само искам да знам кой му е дистрибутор на пиячката и кой му е дилъра, че явно много силни неща приема.

Този дори нямаше милост към своите в МВР. Беше готов да сложи главата на дръвника на всеки само и само той да оцелее. Колкото и да си гъвкав и адаптивен на един етап идва и твоят ред на "УВО". Нима на теб ти бе зор за съдбите на няколко хиляди служители които от "хубаво" напуснаха и се пенсионираха. Просто отива си поредния долен ГЕРБЕРАС.

Рет 6-ти курнет 66-ти: Драги, Гьорги, твойта Полюцейска* слwжба ако се угаси, не могла бих Я, бесс тебе, така да ги хвваштам, за да ги пращам, на Ердога, нашия Шеф, в Турция!

незнам какъв е, но винаги е напоркан

Прокуратурата образувала ли е дело или нанка?

Герджик, Оги, Запек Ти се ИзПоНаСраааааааа.........

Министерски съвет най-накрая взе решение да поиска от президента да издаде указ за отстраняване на главния пияница на МВР функционално неграмотният примат Георги Костов. Като случайно дипломиран инженер в началото на 90-те години Костов започва работа в бившия шивашки завод 8-и март в кв. Надежда. Румяна Бъчварова, като вицепремиер и вътрешен министър каза: От 10 години главните секретари не разбират от работата. Очевидно е, че имаме един главен секретар, за когото, като говоря с някои от служителите, те се подсмихват и казват: Ами човекът не изтрезнява. Няма как да управлява. Грубо звучи, но е такаУчудих се на реакцията, защото мислех, че това е публично известно. Това се знае отпреди да заеме този пост, но сега повече се вижда. Общото между всички главни секретари от последните 10 години е, че не разбират от работата и не я ръководят.

ПРАВИЛНО !!!! КОЙ Е ТОЗИ ДЕТО ЩЕ РАЗГОНВА ФАМИЛИЯТА НА ЧЕРВЕНИТЕ БАНДЮГИ, ЩЕ ИМ ЛОВИ НАРКОТРАФИКАНТИТЕ, СТОКИТЕ БЕЗ БАНДЕРОЛ, ЦИГАРИТЕ, ПЕТРОЛА, АМИ ПАРТИЯТА ОТ ТОВА СЕ ИЗДЪРЖА !! АМИ КОЛКО УБИИЦИ НАШИ МОМЧЕТА ИЗЛОВИ !!! ВЪН !!!

Мдааа, всички оплакващи са все от бсп крепостите из северозапада

Наркомафията осиротя!

Да направят една справка, къде отиват да се "трудят"шефовете в мвр,данс и т.н. след,като са ги натирили и бозата ще стане прозрачна!

Следват шефовете на ОДМВР, защото по закон МВР отговаря за провеждането на изборите. Нищо ново, това го игра и Близнашки.

Стига писахте глупости за служебното правителство! То си върши работата добре, без да превишава пълномощията си. Че трябва да се сменят незабавно някои преяли с власт, Е съвсем нормално и правилно. Служебното правителство даже "пипа съвсем деликатно"! На тази "вмирисана на корупция" прокуратура ВЪОБЩЕ НЕ МОЖЕ ДА СЕ РАЗЧИТА! Колко висши властници до сега Цацаров е вкарал в затвора??? Продължавайте да чакате!!!

Браво!Отдавна този трябваше да се махне.Той и МВР министърката да отиват в пенсия.Дайте път на млади и кадърни хора.

Важното е, че човекът успя да уреди любовницата си за прокурор в СГП!

Таман се беше РЕФОРМИРАЛ ЧОВЕКА. Беше си преместил бюрото от Южния прозорец, към Северния. И работеше по-добре след таз РЕФОРМА

Видин, Перник, Монтана, Плевен и Ловеч - Бастионите за корупция на държавна сигурност и БКП. Повече няма какво да се коментира. Явно искат корупцията в тези градове да бъде законна, щом погват човека изхвърлил служители на ДС

А КОЙ го отстранява?!

Баба му

Курнела Сланинова,нали?!...

Евалла на Герджика, харесва ми, особено що се касае до изритването на това второкласно пиянде от снимката !

Този мазник назначи на високи постове свои корумпирани познати и приятели. Наистина е оказвал натиск върху служители на системата- доказани професионалисти да отстъпват постове и след това да напускат. Аз съм един от тях

Ти си най-обикновен лъжец . Застани зад името си , след като отправяш подобни обвинения .

ако можеше човек да застава безнаказано зад името си в тая държава на беззаконие, друго щеше да е. НАЛИ!

Има време ,и това ще стане

За да се оправи Държавата, трябва да се изгонят всички некадърници на ГЕРБ от всички нива. Седем Години Окупация във властта не се чисти лесно. Иначе пак, ще си останем най-бедни е ЕС и не само

Друго си е да си под знамената на СТОЛЕТНИЦАТА! Името си смени, но нрава НЕ! И за нищо не се извини на българите! Аааа, да разцелува се с Доган!

МВР Георги Костов. Лошо ли ще ти е в Белене? Може би ще ти липсват парите от дрогата?

Откакто запека е на власт всеки ден се уволняват хора от управлението на страната и се назначават свои хора.А че изборите/за което са назначени/ще се провалят Герджика нехае.Добре че президента назначи удобен за него и кликата на БСП човек та всичко върви по мед и масло.Представям си какъв вой щеше да нададе крушовишката биволица ако различно от това правителство не можеше да намери тези машини за гласуване.То щяха да са изявления то щеше да са интервюта по телевизии.Ама нейсе мълчат като комунист на разпит.

Да това е кадровата политика на Цветанов в МВР. Този плазмодий просто се е подчинявал за да не го сполети същата съдба и да го пратят да маа на някое кръстовище

Великият Спартан дойде с идеята за промяна. И ето ти и промяната - сменяме вашите с нашите. Какво става с моника Маковей, с вероучението в училище, с бежанците? Една колежка тук беше казала: изчакайте 23 януари и ще ви пукат ушите от работата на Президента. Сега вече мина месец, и нищо

Некадърниците на ГЕРП, трябва да се изгонят от всички постове. Едва тогава, държавата ще тръгне напред. Бастуни не ни требват

И като ще започнат едни заменки пак като ще започнат едни афери и като някои пак ще станат мултимилионери ти да видиш.

Бай Ставри

Сериозно? Че кои са кадърните, че не разбрах. Да започнем с Оги Запека - той за какво става?

Споко, бе човек, нали трябва да разкара калинките от малинките. За работа трябва собствен екип. Как ще работи с подводните камъни и надводни шамандури на тиквата.

Този професионалист бледнееше на "нивото" Бъчварова, защо да го държат освен ако не правят сметки следващия министър да бледнее пред неговия интелект!?

Защо се подигравате на Човека? Неговото ниво отговаряше на нивото на БЪЧВАТЪ. Нормално е

Лошо.Много лошо.Бистър ум,членоразделна реч,права походка,прекрасен тандем с голямата бяла птица,наречена министър.Ибо живяхме,Господи...

Аз идвам на власт само да произведа едни честни и демократични избори???? Май ти диктуват нещо от улица "Позитано" 20, а???? 17 областни упровители махна, управителите на дружества от национално значение, а сега и Главния секретар на МВР???? Ти ако останеш на власт до есента ще уволниш половината държава????

Абе, не, те областните не са политически назначения на ББ! И не бяха калинки! Няма никаква вероятност да е така! Вервай ми! А и на тоя титан на мисълта от снимката, с талант на трибун и ясна артикулация, политически натиск са му оказвали само подчинените! Нито Бъчвата, нито Винету! И за това ми вервай! И ако ги бяха оставили всичките тия, честните избори ни бяха в кърпа вързани! Не че на всички нива в държавната администрация на са пак калинки и калинчовци, които ще докарат третия мандат на Винету с мощната подкрепа на катуните в страната срещу някое безплатно кебапче и бира!

Късно , тоя трябва да се даде на съд , а не само отстраняване, а и трудно ще го намерят трезвен да му връчат призовката.

на този човечец Бързата Мисъл.... на вожда Винету. Най-сетне. Да се не мъчи повече.

Герджиков, осъзнай се най-после! Не им се поддавай на мръсните номера, за да не те запомнят хората като тяхна подлога.

За главен секретар на МВР, и без това той ви диктува в момента какво да правите. Така поне всичко ще е официално и няма нужда да се напъвате да вадите удобни за БСП-ДПС "факти" за управлението на Борисов.

Този слабоумен алкохолик да се хваща под ръка с господаря си тиквата и да стават овчари! Тъкмо ще им подхожда на интелекта!

Даже закъсняха със смяната му, тоя заваленоговорещия беше лично назначение на Боце и на Пеевски и на тях се отчиташе до последно, как да разчитат днешните на него да е лоялен.

В периода 2015-2016 г. са събрани достатъчно данни, че главният секретар е упражнил натиск върху бивши и настоящи служители на МВР, с което са били отстранявани от работа не по установения ред, а доброволно са напускали или са били премествани на по-ниски длъжности", обясни Узунов. Според неофициална информация на в. "24 часа" става дума за шефове на окръжните дирекции на МВР във Видин, Перник, Монтана, Плевен и Ловеч. Вижте за кои градове става въпрос - тези, с най-голямата и необуздана престъпност, където местни велможи, прикривани от полицията тормозят хората и всяват страх. Е, не заслужават ли да бъдат отстранени? И сега ще сложат "наши момчета", верни на Партията и правителството /управлявано от Нинова!/!!!!

Абе, защо всички бивши управляващи са "сгазили лука" по един или друг начин и докато са били на власт, но никой не е наказан подобаващо до сега? За затвор и мисля дори. По разбираеми причини...

Дали следващата стъпка на кабинета няма да бъде"Отстраняване,по избирателните списъци,на всички гласували за ГЕРБ"Така изборите ще бъдат "честно"спечелени.Герджиков,няма ли да ти тежи на съвестта,че по този,нескрит,начин проправяш пътя .Това е явен реваншизъм.Защо на час по лъжичка.Можеше с един замах да уволниш всички,за които имаш списък,или смяташ,че така по не се забелязва?Явно добре са ти платили,иначе за 30 дни надали някой може да обхване работата на толкова много уволнени,без помоща на БСП,цар и обръчите.За оставащите 40 дни сменяй не всеки ден,а всеки час.Явно е,че сте решили да узурпирате властта за дълго време.Тази подготовка не е случайна.Ние ще се подготвим за след това.

това е добра идея , та за тях има обосновано предположение, че са невменяеми или корумпирани!!!

Не съм запознат със случаят. Но преди бяха паравили странната врътка, главният секретар да се назначава от президента. Въпреки това, той законово трябва да е неполитизирана фигура, за разлика от самият министър. Всички надолу нямат право на политическа дейност.

Основните системи в държавата не работят по няколко причини: 1. определени група от хора не искат те да работят; 2. системите са се напълнили с некърни хора; 3. щатът е раздут и няма контрол и отговорности. За съжаление такива системи не се лекуват от вътре. Затова МВР трябва да бъде закрито. Да се направи нова структура с ясни критерии и конкурси и да се викнат външни хора (от Холандия например) да направят конкурсите. Сега имаме по 1 полицай на 250 души, но реално работят по 1 на 1000, т.е. една четвърт. Другото е чиновничество. Да се назначат тези 15000 полицаи, да им се вдигнат раплатите и да се контролират да си вършат работата. Другото да си потърси друга работа

Само не може да разчиташ на външни хора да ти решат проблема. Това е все едно да разчиташ на Сорос да оправи България. Може само да я съсипе. Въпреки всичко сигурно има някаква компетентност. Основен проблем бе при прехода, че гледаха да унищожат МВР, защото уж били лоши. А ние например имахме едно от най-добрите разузнавания в света, включително икономическо. Нямаше и да последва това ограбване, ако МВР функционираше нормално.

Идиотщина.Как тези хора не опорочиха президентските избори,с които БСП се гордее,а сега видите ли имаме сведения ,че "биха се заиграли"Когато БСП усети мириса на власт,започват идиотщините.Техните игри сме ги гледали 23 години.Все едни и същи.Все някой ги гони,все някой ги преследва,все някой им пречи.Аз не разбирам,но си мисля,че целият им стремеж е да няма честни избори.Това показаха на предишните парламентарни-среднощната Костинбродска афера,подслушванията с мистичният бял автобус с няколко дъна/който така и не се доказа/,папките с компромати,разнасяни от Станишев..Тези хора могат ли поне един път да се явят на избори без да всяват смут и страх в хората,поне един път да не отричат и разграждат?Ако имат някакви сведения за нарушения,защо не ги дават на прокуратурата,ами ни уведомяват нас неразбиращите,за тях.Явно номерът им е всеки ден да ни заливат с апокалипстични прогнози,смятайки,че не помним какво извършиха техните правителства за 23 г.Давайте,че не остана време!

принципно си правр но наполовина.защото товар което прилежно си изписал е също толкова валидно за всеки един кабинетр особено пък за герб. такар че давай по-обективно, с ръка на сърцето. ясно?

А...сега кой ще ни разсмива от екрана?

Реваншисткото падение на този СЛУЖЕБЕН кабинет е пълно! Срам за Герджиков и неговите кукловоди.

...защото досега пък никога не е имало реваншизъм и политически назначения, а с тях политически натиск и т.н. Докога с политическите парашутисти??? Никога няма да заработи която и да било институция, докато има политически назначения, особено там където е необходим професионализъм, морал и човешки ценностни качества. И стига с леви, десни и центристи. Всички са себично и егоистично проявление на провинциализъм, алчност, безхаберие, корупция, шуро-баджанащина и цинизъм!!!

назначени високоплатени пенсионери чантаджии!

Всички трябва да са от ДПС пардон БСП за да могар да си крадат много и бързо под крилото на генерал Радев. Жалко, че такъв готин човек го използват толкова арогантно...

Нека го направят официален говорител на МВР има бърза и точна мисъл,добър изказ, приятна външност и изключително висок интелект! Наздраве!

Браво!