Георги Костов бил уволнен от МВР под натиск от премиера

Георги Костов заяви пред журналисти, че е подал сигнал до прокуратурата за начина, по който е отстранен.

Обратно в новината

Коментари - Георги Костов бил уволнен от МВР под натиск от премиера | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бате ви Гоше никога не замезва преди третата ракийка !

Бате Жоре от таа водка мозъкът му станал като изтръпнал крак, но като е разбрал за уволджака и мигом изтрезнЕл !!

КАКВОТО Е ПОСЕЯЛ,ТОВА Е И ОЖЪНАЛ!!!

Де юре Костов може и да иска да продължава да е главен секретар на МВР, но де факто "независимият" Герджиков го отсвири по заповед на КУРнелия, защото подготовката на изборите минава през подготовка в МВР и мобилизация на кадрите там! И както каза летецът в пенсия, легендиран напоследък като асистент на президента генерал Деси - Радев, ТРЯБВА ДА СМЕ РЕАЛИСТИ! Или сказано с две думи - Костов спокойно може да се оплаче на армениския поп, или на Бай Хуй още по-добре.

Момчето дълги години бе шеф на МВР в Бургас. Вече като главен секретар на МВР и за да прикрие своите авери от бургаската мафия по различните медии опитваше да представи престрелката и раняването на Митьо Очите като битов скандал. Това помните ли го?

БСП РАЗЧИСТВА ТЕРЕНА ЗА "ЧЕСТНИТЕ" ИЗБОРИ. ИЗБРАХМЕ "НЕЗАВИСИМ" П Р Е З И Д Е Н Т!!!!!!

Когато някой започне да лае антикомунистически, да знаете, че работата не е читава.

акогато ти ги ъболнябаше и то незаконно ти беше добре!!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Слабости в работата ми не са констатирани, има забележки, коментира Георги Костов и обясни, че те били за административната реформа в МВР. - TAKA РЕФОРМИРА МВР ТОЗИ ГЛУПАК, ЧЕ ЧАНТАДЖИИТЕ КОИТО СЕ КРИЯТ ПО БЮРАТА ДО КЛИМАТИКА ДА ВЗЕМАТ ПОВЕЧЕ ОТ ОБИКНОВЕННИТЕ МОМЧЕТА С ПАГОНИ, ХОДЕЩИ ПО УЛИЦИТЕ КОИТО СА ВСЕКИ ДЕН ПРИ ЦИГАНИ, НАРКОМАНИ И ИЗРОДИ. МОТИВАЦИЯТА СПАДНА ПОД НУЛАТА, А ТОЗИ ПИЯНИЯТ ГЛАВ. СЕК. СЕ ТУПА ПО ТУМБАКА ЧЕ ПРАВЕЛ РЕФОРМИ - ЗА 4 ГОДИНИ ТОВА УСПЯ ДА ИЗМИСЛЕ 20 ДЕНА ПРЕДИ ДА СИ ОТИДЕ ?! БРАВО НА ТАКВАЗ РЕФОРМА, НАЧАЛНИЦИТЕ ОЩЕ ПО-ДОБРЕ, ПОЛИЦАИТЕ НА УЛИЦАТА ОЩЕ ПО-ЗЛЕ. БРАВУУ НА ГЕРБ, МИСЛЯТ ЗА СЛУЖИТЕЛИТЕ В МВР !!

От, тунела, "ОфчаглАва" попйнал комисЕр излиза Бавно ни говори, мънка, като своята началничка На която, Народа, казва по любовно, Бърборина*

Не ме интересува какво са си казали, но искам да напомня че днес няма нито една статия за Да, България и е редно дира вече да я пуснат.Ние милионите симпатизанти чакаме новината, за да се преклоним пред Ицо, Антоанета, Прокопито и тяхното светло дело.

Уж полицията е деполитизирана, обаче всяка правителство прави политически назначения. Излиза, че ако си решил да работиш в системата и си способен, не е здравословно да се напъваш да заемаш определени ръководни длъжности.

Георги Костов не беше способен!! А и никога не е бил способен! Оперативният началник на МВР, трябва да е способен и достоен човек, можещ да казва "не!" на политиците и най-вече на политическата сила която го е приела на този пост! Този човек беше дефектен робот, зашеметен от високият пост и командван от министърка която хал хабер си нямаше от МВР!

Най -сетне това недоразумение си отиде.Преди време имаше едно момченце Калин не знам кой си пак като този.Явно МВР е Пуц за дебили.

Стружки, ми падат, от крачола! Люспи, кожа, от Органа за Ичекия и полЮция!

С уволнението на Главния секретар, май Герджи-запека се поосра.

сус бре ти да не си станал и ти професор в пожарния?

Защо бе Герберист? Георги Костов да не е панацея в МВР? Не го ли видя, че всяко изказване по масмедиите будеше отвращение и смях! И той продължи линията на Цв.Цв. да се бори срещу "тежката олганизирана престъпност" га че ли има "лека" организирана престъпност!

Ох, слава богу. Не знам до кога можех да издържа на тоя мухльо изказа. Да слушаш изречения на срички. На тоя учителката по български, сигурно трябва да се самоубие. На тоя се крепяла националната сигурност. Аз като се напия до припадък, па имам по правилен изказ. Много ще ми е интересен един публичен телевизионен диспут между тоя льохман и оня другия льохман, председателя на ДПС. Ще им се разбере всичко. Е, това ще е цирк.

БОРИСОВ ДА НЕ БИ ДА Е ОТ СДС? В ГР. ДВЕ МОГИЛИ ,РУСЕНСКО ,ЦЯЛАТА БКП СЕ ПРЕКРЪСТИ НА ГЕРБ ,БАРАБАР С ПАРТИЙНИЯ СЕКРЕТАРА ВЧЕРА НАУЧИХМЕ ЧЕ ВЪРЛИЯ СЕДЕСАР -КИНОРЕЖИСЬОР ,ЗАВЪРШИЛ В МОСКВА ,Е ПРИ МЕСТАН ,САМО ТАКИВА ГЛУПАЦИ КАТО ТЕБ ОЩЕ СЛУГУВАТ НА КОМУНИЗЪМ И АНТИКОМУНИЗЪМ

ПАРАВАНА НА ТЪРГОВЦИТЕ НА ЦИГАНСКИ ГЛАСОВЕ Е УВОЛНЕН .

Никога повече комуняги на власт! Каквото и да се случва в момента - законово или не.

така ли????аз не сам комънистка но по_крадлиби от герб няма!!!!!осбен тоба са и национални предатели!!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Този пост му бе висок за неговите способности и компетентност. И още, не е допустимо един главен секретар на министерство да не излиза от "упойка".

Пълзящата реставрация на комунизма и ДС е в ход. Готви се фалшификация на изборите в интерес на БСП и ДПС.

Не! Крадецът вика "Дръжте крадеца"! В момента Герджиков прави точно това, което трябва - осигурява провеждането на ЧЕСТНИ избори, режейки главата на милиционерската хидра. Те ченгетата затова вият на умряло, защото губят швестерите на ЦвЦв по места, които осигуряваха правилните резултати. Даже БХ гледаше днес от телевизора по-намусено от обикновено.

След като старите са такива, защо Радев стана президент?

Работата е там, че един финансираха капнанията на Радев, сега финансират това на БСП и направо за по-сигурно хората на БСП ще подменят вота.

Абе -като опре ножът до кокъла на тия --които не познават и не зачитат закона----веднага надават глас за законност каква законност има в съдбата на десетки хиляди българи --унижени по един или друг начин последните 15 г? И какво национално богатство е неграмотния и нямащ нужното образование Георги Костов --че даму се обръща на него споциално внимание Писал до Прокуратурата--Простак --та той не прави разлика между Прокуратура--съд и такива правни понятия--ама се натиснал да управлява МВР Я шута -на това недоразомение---и му пратете НАП---ще умре от страх--ии след като мине проверката на НАП ---Прокуратурата сама ще го потърси

Длавният секретар е държавен служител и не се озвобождава толкова лесно. Помните Светослав Лазаров колко го влачиха. Ще победи ли законността?

Голямо единомислие имате с костов:))))Така както всички се освобождават при смяна на кабинета така и този си се назначава и уволнява с указ на Президента след искане на кабинета:(((( Незнам защо пищат все едно че ги колят когато техните назначения са били като сегашните,и техните предшественици са освободени като тях. А дали цацаратурата не трябва да ''разследва'' защо тоя трябва да си ходи???

Тъпако Гл.с-р не е държавен служител! Той се назначава и освобождава с Указ на Президента!

Рейтингът на ГЕРБ падна с 10%. Други броят бюлетините.Сезирам арменския поп!

отвратен съм от безобразния начин за управлението на държавата ни вече 27 години уж демокрация. НИКОЙ НЕ ЦЕНИ ПРОФЕСИОНАЛИЗМА. Около избори ВИНАГИ ИМА МАСОВА ПОДМЯНА НА РЪКОВОДНИ КАДРИ ( почти винаги само по политически причини). Вярно е че няма незаменими хора, но също е вярно че за да станеш добър в професията се искат много усилия и продължително време работа на место. Сега у нас политиката е сведена до футболно дерби и след всеки мач(избори) тотално се сменят ведомствени ръководители ......но няма резултат - държавата стигна дъното на бедността в Европа. НАЙ-ЛОШОТО Е ЧЕ СИЛОВИТЕ ВЕДОМСТВА И СЪДЕБНАТА СИСТЕМА НЕ СА ДЕПОЛИТИЗИРАНИ - а те са държавните ни регулатори за ред в държавата. Това е причината 27 години у нас да се вихри ХАОС - и не му се вижда краят...........за когото и да гласуват хората - пак същото ще продължи....

Пияницата Георги Костов заяви пред журналисти, че е подал сигнал до прокуратурата за начина, по който е отстранен. Законодателят е отредил, че трудовите права са сред основните и могат да се защитават пред съд. Забележете пияницата Георги Костов как защитава трудовите си права - подал сигнал до прокуратурата.

Защо пияница? Не съм ви виждал да пиете заедно, а него и поотделно. Някои мъже не са като теб.

Вода ли:)))))

Като прочете човек коментара ти и му става ясно, че коментара е на тъп идиот.

Да ви еба в троловете платени. Законодателят е отредил, че трудовите права са сред основните и могат да се защитават пред съд. Забележете пияницата Георги Костов как защитава трудовите си права - подал сигнал до прокуратурата.

Може би са от един отбор - Банкянския.

Незнаех че за освобождаване се дава сигнал до прокуратурата :))))И тоя би следвало да има елементарна правна култура на този пост ама явно ч има в друга ''насока''

Тоя няма спирка и по почина на ментора си - друг е виновен за неговата воня..Колко е тъп си пролича с приказките му че служебния министър му казал че е доволен от него без да си дава сметка че никой професионалист няма как да му каже че го проверяват защото трябва да е същата подлога като него а и никой няма как да го предупреди за да си замете гешефтите

СДВР на площад "Възраждане" - счупени мебели от 1980 са най-малкото, което ще ви впечатли в тази кочина. Това е наследството от такива високи професионали кат пияндето Костов, титани на мисълта, бащи ни риформътъ и ха да победят мафията, наркодилърите и проститутцията/вземайки по-високи такси чадър/ и те ти на!

кат думне още две гроздови може и Боце да обвини --дето го турил там и той не знае закво

Комунягите взеха да прекаляват вече. Едно протестче довечера пред министерски съвет?

специалист от него НЯМА. Язък.

Този мил другар на простата тиква, си направи "малка "къщичка в Опицвет,нищо лошо с канализация до река Блато,АБСОЛЮТНО НЕЗАКОННО и ново асвалтово пътче до вратата, ДАЛИ Е ЗАКОННО? ЕХ да си глаен секретар 2 г.,на хвалещият се, че е прост?НЯМА КОЙ ДА ТЕ ПРОВЕРИ И ТИ ЗАДАДЕ ВЪПРОС ,СПАЗВАШ ЛИ ЗАКОНА ?

Да напомня на простият гербераст слагащ минуси ,че това е от неговия джоб,и с простият Борисов се харесват защото са прости, не ТЪПИ!

Браво! Отдавна трябваше да се изгони този пиянски интелект.Май не знаеше къде се намира.От къде Баце ги взема тия идиоти и дезориентирани калинки. Каквато министърката ,такъв и гл.секретар.На държавата и трябват читави и компетентни управляващи.

Тъпите клакьора на простата тиква слагат минуси.

Георги Костов обвини премиера за уволнението СИ. Ало, ПИК, кога ще научите българския език и граматика?

Ха -подъл Боклук! Ти за какъв се мислиш! От 1991 година като е започнало--- има цяла армия добри професионалисти в МВР и ДАНС които се уволняваха --преместваха като районни инспектори и всякакви гадории --зада се отстранят -напуснат-унищожат Има случаи и от преди половин година--когато Ти бе на власт С какво Ти--Господин Боклук си по специален от тия хора--че занимаваш държавата с твоето раотно положение --че и обвиняваш като си толкова обиден--марш в Ислямска държава--помияр

Браво за увото.Беше досаден с напъните да се изразява някакси,хвърляйки плюнка наоколо.Вечно неадекватен беше. И веднага при цацо,дето тико си го избра .

Слушах по радиото как се жалва пияндето. Абе той едно изречение трудно свързва. Чудя се как е стигнал до тази длъжност!

Нищо лично - изпълнявам заповеди от БСП и Масква.

Абсолютен алкохолик.....

Подготвя се Кремльовски преврат!

Не,махат се неадекватни и некомпетентни от управленчески позиции.Или да държим такива като Бъчварова,Митов и Ненчев, Кунева,....а бе ...той един ли е,дето и грам не си разбират от материята.Браво на Герджиков.

Долен лъжец. Лично ме извика и каза да се преместя на по ниско ниво. В противен случай ще последват проверки с очакван резултат.

Сладък кокала ! Неграмотник с голяма заплата и голяма власт , а сега прост квартален ще бъде ! Основна чиска в Апарата на МВР , само гнидии е набувкала в МВР , Бъчварова !

че бил бил нещо си да си го скрият някъде и да не го показват на никого. БСП силно се натиска за власт, но на изток са корабите на НАТО, а на Дунава вместо дългочакания руски ботуш е ЕС. Така че празникът, комунисти, се отменя.

"Георги Костов заяви пред журналисти, че е подал сигнал до прокуратурата за начина, по който е отстранен." Тоя и Перукан осмърдяха медиити да хленчат колко са онеправдани и да се вайкат, че са незаменими. Пфу, какво нахалство!

Изпълнява поръчки на Клепоухчо/Курнели и ...един товарищ...така,че не му се сърдете...

Фатмака докара заразата и проказата в държавата.

И на предните избори пак дестабилизцията беше проблема. "Ако не е Цецка - тотална дестабилизция." А то само Бобо се чуди къде да плювне по-напред. Сега и този, който не рева, когато напъдиха предшественика му. "Държавата се дестабилизира, щом ме махнат". Сигурно се е имал за незаменим. Сега чакам и някой коментар от леката кавалерия Деси Дуловска и от острието Делян Добрев, за да мине денят съвсем забавно.

тоя за пореден път се показа колко е прост, неграмотен, пиян и некомпетентен. прокуратурата, и то определен вид по подсъдност и състав на деяние, се сезира при данни за престъпление от обществена опасност. а ФБР сезира ли, глупако. безплатен съвет - подай оспорване на заповедта за прекратяване на служебно правоотношение по ЗМВР до ВАС. не до административен съд, защото това е в хипотезата на заповед от главен секретар, който си ти, и няма как да се самоосвободиш, нали, пияндурнико малоумен. приятен ден.