Генералният комисар на МВР - пак главен секретар

Генералният комисар на МВР отново да бъде главен секретар, както беше до преди година, предлага новото правителство на парламента.

Обратно в новината

Коментари - Генералният комисар на МВР - пак главен секретар | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Смятам,че промени ще има още защото МВР в този вид ще бъде малко на Цветанов.Освен МИС трябва да му дадем правосъдието,финанси и всичко що може да се мобилизира-просто той е велик.!!!!!

Какво ли още няма да измисли празната пожарникарска кратуна на Бойко Борисов, но нек ви е навас тъпаци дето неможете да се осъзнаете какви поразии още направи този .........

Защо мислите, че ББ постави този безличен смешник за гл.секретар????????? Познайте от 3 пътил

Това, което се прави не са промени-а връщане към най-старото, поради простата причина че и те самите не знаят какво правят. Дано господ ни опази.

Творчиски мъки! А най-добре би било Генерален секретар! Доказано е!

карай по ред, де! Манго Костофф, де го? Ми той е тартора, бре!

СЛЕД КОЛКО ЧАСА ЩЕ ГО ПРАВИТЕ ГЕНЕРАЛ ЛЕЙТИНАНТ

генкома става главсек, за да е всичко по старому, както го помни Той. А защо се занимава само с МВР? Ми защото само от това разбира, и то малко. Комунистите се занимаваха само с кражби, защото пък те от кражби разбират. У нас поне сме случили на премиери-дебили: Беров, Виденов, Крадлив дедо, Гей, разБойко... Останалите малко от малко отбираха, ама и те позамъкнаха това-онова... Просто нямаме право да очакване от разБойко да е нещо повече. Поредния цирей на нашия гъз!

Усещам, как лека полека ставаме полицейската държава отпреди 89 г....

Отново реорганизаций и смяна на табели! Абе хора, разбиха ми апартамента, взеха каквото можаха, полицията дойде 1,5 часа след позвъняването, омаза с черно да търси отпечатаци, които никой не оставя защото в супера се продават ръкавици и след това едно голямо нищо. Питам се защо въобще има полиция, след като нищо не върши?

Защо всичко се прехвърля към МВР? С мания на Борисов и Цветанов всичко да поеме МВР ще имаме само проблеми. Точно МВР е организацията, за която излизат постоянно доказателства, колко много връзки с подземния свят имат служителите й. Където гръмне някоя групировка все служители на МВР излизат. На мен ми прави впечатление, че докато нямаше ДАНС не гърмяха групировките с участие на МВР служители, докато като създадоха ДАНС почнаха да излизат наяве. Това ми говори едно, че в МВР си се покриват. Затова аз лично съм против да им се предоставят всички отговорности на МВР! Освен това какво свърши ГДБОП докато съществуваше? Ловеше системни администратори, докато по улиците почти ежедневно застрелваха някой, дори Борисов, като главен секретар, беше станал брояч на трупове. Но от както ДАНС пое тяхната работа имаше съществено развитие и по-важното, то беше видно. Определено ми прави впечатление, че от както минаха изборите, само за МВР се говори и предимно то се преструктурира. Друго почти нищо не се прави. А има толкова много неща, които са по-важни! Така, както се мотат и занимават с глупости, ще дойдат следващите избори, без нищо да са направили и тогава ще си кажа мнението по-ясно!

България дела без документи ! (извинения към авторите на предаването от 07:15 за парафразата)

Pro4etete kakvo pravi elektorata na BSP po selata-ubiistvoto v Litakovo,u4itelka obesglavena ot zigani

Най-сетне имаме решителни, компетентни и честни управляващи, които ще сложат ред в държавата и ще пратят много мутри, политици и бизнесмени в затвора...

Цветан Цветанов решил да се подмаже (за първи ли път?) на Бойко Борисов и си татуирал инициалите му ББ на двете бузи на дупето. Отива при него, сваля гащи и казва: - Генерале мой, вижте какво направих за Вас. Обрища се и застава в стойка Г. Бойко поглажда брадата си и отвръща: - Хубаво, Цветанов, благодаря, но кой е този БоБ?

Голяма новина без никакъв смисъл за обикновения българин. Ако така се продължава с писането на оди за новите ни управници, в най-скоро време ще ни омръзнат съвсем...

Ейй, хората бягат от това министерство, никога няма да се оправи!

Пак опряхме до его-то на Бойко Борисов. Неговите длъжности е най-добре да бъдат обожествени.

гевсек-а става генсек

Променил се Алия, погледнал се - пак в тия! Ако щете го кръстете Главен кретен на МВР, важното е да работи, а не да провежда pr акции, както един, дето сега ни е премиер!

Защо Борисов и Цветанов избраха позиция МЪЛЧАНИЕТО НА АГНЕТАТА по повод кръговете и корупциоанните схеми в митниците...??? Изнесоха се конкретни данни и имена... За мълчат - значи са с тях, толкова е простичко. Е, тогава на каква промяна и борба с корупция в митницата се надяваме. Просто се смениха касиерите на мръсните пари. Прочете http://www.afera.bg/ и ще ви настръхнат косите

Предлагам цялото Народно Събрание да заседава цялата друга седмица дали длъжността трябва да е ГЕНЕРАЛЕН СЕКРЕТАР или СЕКРЕТАР ГЕНЕРАЛЕН!