Спас ползвал снимки на французин за профила си във Фейсбук

Оказа се, че снимките, които Спас е използвал, за да създаде фалшивата си виртуална самоличност, са на французина Александър Мартинез.

Обратно в новината

Коментари - Спас ползвал снимки на французин за профила си във Фейсбук | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Значи... човека лъгал надути журналя, и платежоспособни хора, които са търсили още по-евтини билети и се вдигна шум до небесата, а за теча на лични данни от МОН за милион и косур деца веднага се снесоха по медиите най-невероятнитни лъжи и всичко набързичко се потули, а за Спас даже и летящи фрази се измислят...спасгейт. И друго нещо, защо при ЯВНИ доказателства господарите на ефира се направиха на много работни и уж не обърнали внимание, а когато става за глупости може нали, но когато адреса и всички данни на детето ми са свободно достъпни в интернет нищо не се е случило.

а за салам гейт разбрахме ли кой изяде салама ?

Този ли е най - големия престъпник в държавата ?!?

Б..х ма..аму, тоя все е откраднал оригинала на Мона Лиза и е заловен за 4 часа после - толкова шумотевица за един селски изманик, дето "ужилил" едни още по селски дебили, дето за по-ефтинко са готови да си купят самолетни билети на видимо нереални и неадекватни цени от всеки дето им предложи, па после олеле!!! Пък видиш ли издирван с години !!! Явно българският ФАНТОМАС, баце?! Ма то каквито ни престъпниците, такива ни и службите.............

Лошото е, че по-селските дебили всъшност са си мислели, че ползват привилегии като активни борци против орешарскизма и пеевскивизма, и това да ползват такива привилегии си е в реда на нещата.

Хубаво е, че вече 5-6 дни ни държите в течение на тази МЕГА АФЕРА! Кога става, кога ляга, с кого , къде...всичко за този опасен мега измамник!

Спас ми хареса, правил е всичко интелигентно, използвайки съвремена техника. А че има тъпанари и желаещи да минат тънко, ами че те са си виновни.

Ще се прави бюджета за 2018-та! Сега му е времето, всеки бюджетен да излезе, ако не на протест, поне по форумите за да каже колко е важен и неоценен и да оплюе другите бюджетни какви непотребници са, за да има повече пари за него а не за тях!

И какво общо има тъпотията , която си надраскал с новината за "мегаизмамника" от Кочериново? Нищо, ама ти да си кажеш тъпотевината, която се е пръкнала в тиквата ти:)

За малко да изцака и Билянчето Гавазова. И тя каза, че му е била в групата от фейса. Било е въпрос само на време!

Aaaa кой плющял - плющял!

В 21век, ако не им е станало ясно на някои хора, че пазаруването на самолетни билети от неизвестни места в нета и от човек който не си виждал на живо е 99% измама, значи са много тъпи и алчни. За да спестят 100,200 долара са готови да ги измамят. Ами то този човек може да е с психически отклонения може да е всичко. Сами са си виновни измамените. На мен като ми трябват самолетни билети си ги купувам от официалните места, така имам и гаранция като потребител.

Грешката му е, че е "ужилил" и никому неизвестни псевдо-личности. Нормален, не комплексиран човек не би се "вързал"...

Този маймун е бил обявен за общодържавно издирване от години и службите-хрантутници не могат да го хванат. Е нема такава държава

Т. нар. "служби" в БГ не могат да опазят обикновените хора, ти за некакви изтрещеняци си се загрижил!

Спаса -новия майор Деянов ,може да бъде фанат само от жената на Петко Сертов-новия Гешев!

Според мен този човек трябва да бъда привлечен на работа в службите, защото той има потенциал. Тъпо ще е, ако го осъдят много сериозно. Не твърдя, че е невинен.

Кои служби, бе? Турските? Или направо да го взимат в американското посолство - преводач?

Ооо,Спасе! Три деня младите дружини ,как Спаса го тепат! Пристъпи ужасни!Бури подир бури! Рояк след рояк! И днес йощ Балканът, щом буря зафаща, спомена си за Спаса -бурен, шуми и препраща славата му дивна като някой ек от урва на урва и от век на век!

Браво момчета, само така! Keep up the good work!!

александър мартинез е ено от най-френските имена кото съм чувал напоследък! никакво латино - хиспанично не е

Важното тук е че човекът е влязъл в ролята именно на умен и красив протестър, просто повтаряйки клишетата им, даже са го канили като анализатор и публицист, което говори много за тази снобска секта.

Ама верно ли си толко глупав?! Верно ли това, дето си го написал, го вярваш?! БаааТсиии и хумора, начи!....

Ами такъв е основно контингента с който е работил Спас. Те сами си го казват: "запознахме се около протестите срещу правителството на Ореха.."

Боже,някои хора още не са разбрали,че целта на фейса е отрова ,която се поглъща всекидневно !!! това е врейски капан и отрова за нещастниците по света !

ще ползва чужди снимки разбира се. Че като погледнеш оригинала - ще избягаш. По-тъпа и отблъскваща физиономия не съм виждал. И това ми било отличник . Сигурно и в училище е действал с манипулации.

от сто години нашите пулитици вършат дори по-големи поразии по сходни схеми и обещания ,"дали" сме им живота си и пълномощия за мошенничество и геноцид ,тях кой ще ги арестува за престъпленията им по нашата конституция ?

"У"-то е много далече от "О"-то върху клавиатурата. Как да разбираме това? Аз го разбирам, че толкова си знаеш.

И с какво е по различен тоя селски тарикат от мургавите "ало" измамници?Принципът е горе долу същият.Малката разлика е ,че едните наивници хвърлят парите от терасите или ги оставят до кофите за боклук,а неговите са му ги превеждали по банков път.Нищо ново под слънцето.

алоизмамниците изпълняват ционисткодържавни планове,а този е самодеен бизнесмен за борба с хитрите балъци у нас .

Стига сте ни занимавали с този глуповат кокошкар, който е подмамил позастарели женоря със снимките на франсето, защото те се подмокряли видиш ли, щото млад хубавец им обръща внимание, обажда им се по телефона и т.н., та те даже се чувствали специални, че иска пари точно от тях и към тях прибавил няколко андрешковци, решили да минат тънко ... Нито е умен, нито е толкова хитър, а просто почитателите му са тъпи и сега се опитват да го изкарат гении, за да оправдаят собствената си простотия. Хайде сиктир вече, кажете какво става с КТБ.

Много хитър го изкараха тоя тъповат селски тарикат, с образ на нерез!

Чекам те душе у ЦСЗ!

Съобщение: Заловен е най търсения и опасен престъпник, страховития Спас Билета от Кочериново, който дълги години се укриваше но не можа да избяга от дългата ръка на закона. Можем да спим спокойно.

Хванаха най-голям престъпник :) Вече е смешно. Истински мошениците който откраднаха милионите и и милиардите кога ще хванат?

Каква е тая истерия, която се опитват да направят медиите? Прави силно впечатление, че медиите занимават обществото с темата усилено последните няколко дена, а тарикатът е щипнал някакви си 40 хиляди. В същото време едни 4 млрд. изчезнаха от една банка вдън земя и там същите четвъртовластници не са толкова словоохотливи...

Абсолятно точно! ТОВА е ИСТИНАТА ! За простотии се дрънка безкрайно , а за кардиналните източвания - злокобна тишина.

Това е така защото е излъгал умните журналя, дето са уж разледващи и те сега нямат мира.

а бе тоя ли е най големия измамник,та цела седмица ни надухте главите,голема работа че намерил няколко тъпанари и ги нахендрил,оние украднаха държавата на едро,вие ни занимавате с един нормален мошеник,то във еврейската мрежа е пълно с такива

Абсолютно вярно, димки, някакъв селтак измамил разни андрешковци, а едрите крадци и измамници си джиткат с Ес-класите и джипките, вече накупиха и яхти и частни самолети, кога ли някой от тях ще бъде заловен, осъден и хвърлен в затвора? Вероятно докато гласуваме с гъ. си

Нищо, сега в панделата ще има избор дали да е Спаска или Александра

Направо не мога да повярвам, че има хора, които се връзват на тези измамници. Как са правени разплащанията? Всички оторизирани оператори на банкови карти поддържат такива драконовски мерки срещу измами, че още след първия сигнал блокират съмнителния профил. С тези фалшиви снимки, очевидно е, че като го видиш, че не е същия, няма да му дадеш пари, а да превеждаш по сметка на някой, който знаеш за 5 минути от Интернет е направо безумие. А иначе за Спасчо - тъпо селско тарикатче, "играч" на дребно, който не мисли за последствията. ВСЕКИ, който влезе в Интернет, оставя следа. Какво си е мислил, че с 4 прокурорски заповеди, няма да го намерят ли? Тъпо парче. Сега, за 100-на хилки, ще търка наровете няколко години.

През ноември 2013-а той е обявен за общодържавно издирване... Къде е бил през тези 4 години за да не го намерят? А го намериха сега за няколко дни....

явно е ощипал някой наш човек без мозък и затова

Леле. С такава физиономия на дебил и на него не му е лесно.

Спас за депутат !

Лъжеца има фалшиви снимки - не може да бъде! Защо просто не му изтрият профила, а ми слагат някакви смешни надписи? Да отчетат някаква дейност ли, смешници!

А па кой се намерил да се възмущава, дирчото, дето нема ни един дирчовец да не лъже, мами, и то баш с фалшиви снимки! Кога е да рИве по другите, може. Кога е да му направът забелеШка за него си самия, не можело! Един кърпел баш за вас, вие кфи сте гнусни!