МВР ежедневно пита "Интерпол" дали Христо Грозев не е обявен за издирване от Москва

"Няма постъпили сигнали за посегателства спрямо живота на българския гражданин", каза вътрешният министър Иван Демерджиев

Обратно в новината

Коментари - МВР ежедневно пита "Интерпол" дали Христо Грозев не е обявен за издирване от Москва | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кат Русия няма втора Тъй престъпна на света, Тя е връщане в коптора Тя е нашта тъпота. Като не щешПросия,що щеш с Русия? Е,то по престъпления,човеконенавистна диктатура и вероломни нападения верно няма втора,дядо Славейков...Или не,май има-другата като нея с такива тежки престъпления спрямо мира и човечеството,за които няма давност,се е наричала...Хитлерова Германия преди около 80г

Ами направете го шеф на българското разузнаване - той-най добре ще информира и поема поръчките от MI6

И тоз изрод ще го направим национално съкровище, както спасихме тиквата от Сретен.

Понеже всичката Мара втасала в България че и тези ежедневно са си намерили ''работа'' да припяват на Грозевия не проумявайки, че са влезнали като не го в приказката никой ме не гони ама аз бягам от него...

Предлагам Христо за президент!

и аз, но на Украйна.

Русия по никакъв начин не може да обяви г-н Грозев за издирване чрез Интерпол. За това е нужно Интерпол да издаде ЧЕРВЕНА БЮЛЕТИНА. Интерпол НИКОГА няма да го направи, защото "иска" е РОЛИТИЧЕСКО ПРЕСЛЕДВАНЕ на чужд гражданин. А полюционерите от България да питат всеки ден Интерпол е....признак на ВОПЮИЩИЙ НЕПРОФЕСИОНАЛИЗМ.

Кой каквото прави, за себе си го прави........

Рано или късно ще глътне вода.

Демек руснаците имат за Ко да го търсят ли......ай ай ай....

нямаме си зеленски, но си имаме христо грозев, с него ставаме и с него заспиваме, като митьо очите навремето

Тоя не каза ли, че не искал да се връща, защото го било страх от МВР? И МВР да му ходи след г.за да пита, да се занимава... Каквото и да е, имайте малко достойнство...

Слушайте наи добре да му смените пола като жена руснаците няма да го разпознаят.

Не сме народ, а мърша. Другите народи защитават съгражданите си, дори ако са виновни, ние плюем съгражданите си, даже когато са герои. Христо Грозев е български патриот, международно известен и награждаван смел журналист, разобличител на убийците-престъпници от Империята на Злото. Бъдете проклети руски предтъпни гадини, жалко, че Попречиха на Хитлер да ви прекара през комините на лагерите си.

Много си се напънал! ....Пръдна ли?

Направо се е изтъртунил.

Абе тикво как от една страна обясняваш как другите държави били супер, защото си защитавали гражданите. В същото време плюеш Русия за точно това си действие. ЗАЩИТАВА своите. То бива да сте промити мозъци, ама айде поне малко мислете с тия кратуни, макар че е болезнено за вас това действие.

Мале мале... колко руски трол е изпълзял пак от дупките си....

Що така ее е загрижено МВРто за вмички български граждани, а за този английски шпионин, кой не обявява британското си гражданство (има такова!) голяма грижа! Ами Англия да си го държи там този вече бита карта! Ама може и дв не й трябва.. ако го отровят повече медийна полза ще има..

АНАТЕМА, какъв герий е този подлизурко, пишман журналист? С такъв идиьот ли трябва да се занимава нашето МВР? Нямат ли си друга работа?

МВР назначи 10 шурнайки с по 2 бона заплати по цял ден да звънят телефони дали е "заплашен" Грозев. Ако е опитал да изпързаля руснаците-лапа новичока.

Ще лапа уиййй

МВР ежедневно да пита Христо Грозев,от кой се страхува,не руснаците убиха в Турция предшественика му!

Сцени като тази в момента се разиграват в много домакинства в Германия и другаде: Телефонът звъни - а напоследък и мобилният телефон също звъни все по-често. След вдигане се чува компютърен глас: „This call is from Europol. We would like to inform you, that your identity card number is in misuse. For more information please press 1.“ Такъв беше случаят с жена от Iserlohn (NRW), която загуби голяма сума пари от измамниците на Европол. Тя беше препратена до предполагаем служител на Европол, който на английски с индийски акцент направи допълнителни изявления относно предполагаемата злоупотреба със самоличност. Твърди се, че "ID" на повиквания е използван за престъпление, поради което незабавното сътрудничество с Европол, т.е. обаждащия се, е задължително. В противен случай съществуваше риск от „значителни последици“ до и включително лишаване от свобода. По-късно 31-годишната жена беше инструктирана да осигури активите в акаунта си, като закупи карти Google Play в дискаунт магазин. Тя направи това - и в други магазини, докато не достигна дневния лимит на банковата й карта. След това тя предава номерата на ваучерните карти по телефона. Жената от Изерлон даде и номера на личната си карта. В крайна сметка тя беше загубила много пари. Превод от немските медии. Сигурно мошенници се обаждат на МВР и понеже са силни по езиците, затварят телефона. Но другите са упорити и ежедневно се пробват.

Агент на "светло". Този ако не направи сделка със шефовете си пишете го пътник.

А защо да го обявяват за издирване, след като могат да го намерят? Чуваш ли Христо, чуваш ли Грозев? Те, руснаците, могат да те намерят, и е въпрос на време да те намерят. Ти Грозев си мъртвец, но не го осъзнаваш. Дерзай дупелизецо.

Тоя плъх напусна кораба на независимата журналистика и се скри в САЩ....подобни мекотели не заслужават медийно внимание

как точно МВР ежедневно пита "Интерпол" ?! По телефона ли? или пращат факс до Интерпол? Аз пък си мислех, че ВСЕКИ ДЕН МВР просто получава бюлетин от Интерпол за новите издирвани лица, някаква сводка за престъпления, арести и т.н. А то какво излиза? Че има привилегировани лица, за които се пита специално?! Ами я питайте всеки ден за Борисов, дали го издирват от Интерпол.

Обяви го за издирване за федерално престъпление, което значи "на територията на Русската федерация". Тоест - не стъпвай на наша земя. А този се насра от страх

сигурно има за какво.

щом МВР ежедневно прави справка в Интерпол, значи ВСЕКИ ДЕН може да пускате тази новина, за да не забравим за този дебил, пардон, за този агент на МИ-6!

колкото повече новини пускате за този Грознев, толкова повече ще го напразим!

Малко е всеки ден да питат. Трябва през половин час на пожар да звънят.

МВР ежедневно пита "Интерпол" дали Христо Грозев не е обявен за издирване от Москва - малоумници без работа !!!

от утре ще питат защо още не е обявен, та да го предадат на алкашите!

И да не го търсят МИ-6 ще го намерят и ще го черпят с руски чай.

Тя още леля Митрофана ви каза, че този платен "журналист" не представлява интерес за никоя сериозна държава.

Така си е, прави си реклама, ама е пълен боклук!

няма да наричаш Митрофанова боклук!

А МВР защо така не проявява същия интерес към другите български граждани, които ежедневно ги газят, стрелят, обират? И като сме на въпроса, защо не проявява същия интерес към служителите си, които продават дрога, рекетират, осигуряват чадъри на дилъри?

Леле, издигнаха Грозния ЧУЖД агент до НАЦИОНАЛЕН ГЕРОЙ.

не може всяка държава да си има за НАЦИОНАЛЕН ГЕРОЙ хора като Бандера и Шухевич.

тоя няма ли да разследва изчезналите крипто измамници

По телефона ли се обаждат Тиа сигулно са дебили Нали излиза информация за търсени на сайта . Нели им дават всекидневна информация за нови търсения и кой вече са намерени . Има много по важни хора за зашита от държавата а ня не хае за тях а за тоя крадец измамник Не само Русия го търси и други са му хвърълили мерака.

Милиционерите са си тъпички. Интерпол си има сайт който се обновява редовно и там качват издирваните. Може да се провери кои са издирваните от определена страна, вкл. БГ.Чудно ми е какво учат в милиционерското училище.

Предлагам да му дадем партизанско име Янко. Има всичките данни да го носи с гордост.

Тая проститутка на гей либералите ако го знае някой къде е да даде адреса на блядовете да си му наврат главата в продажния задник ….и добро ще направи

Олеле загрижени сме за един изменик и шпионин на чужди държави браво на нашите служби тоя нее българин живее във чужбина и работи за други господари

Този човек е участвал в контрабандата със СУ 27 - откраднати от Българската Армия , и Дизела за Украйна който е купен за 30 стотинки и продаден за 1 долар на Нацистите . Мислите ли че Путин ще го търси защото е писал глупости в Жълти Медии ?

Свобода за Грозев, Навални и всички борци против комунизма!

Ако са на свобода, на дали ще са борци.

Русия за да го намери не и трябва "Интерпол" .

Кой ще го тьрси този боклук?

Те, руснаците, и без Интерпол ще си го намерят това лайно :) Дано само е по-скоро!

Тоя боклук, кой го издирва?

Ами нашето МВР. Всеки ден питало.

Значи, това недоразумение се крие и се прави на жертва, макар че никой не се интересува от него.........!?!? А, плаче като бита ку.. ва по медиите!?

Вместо да пази възрастните хора по селата и да гони бандитите, МВР обгрижва измислен герой, изпълняващ чужди поръчки. Какво да се прави - безопасността на уязвимите в страната няма как да бъде отчетена в графата "проявена атлантическа солидарност". Давещите се неатлантици да се спасвяват сами!

Тоя никой не го търси. Ако не беше драмата сега никой нямаше и да разбере за съществуването му

Сън не го лови МВР-то, биля!!!

Я го обявете за издирване този предател !

Кой ли го ебава за слива този драскач, бе?

Моля МВР да започне да пита ЕЖЕДНЕВНО Световната банка и МВФ, дали Кирчо и Кокорчо не са взели нов заем с дебела лихва!

МВР то прости ли са или се правят на прости. Интерпол в момента не работят с Русия, европол също. Чудя се защо ли?

От толкова питане наистина ще почнем да го издирваме. Към момента Белингкат спря да си бълва простотиите.

За един приятел от Банкя ама нема отговор!