Поръчково убийство е водещата версия за двойния разстрел

Поръчково убийство е водещата версия за разстрела на съпрузите Митко и Наталия Дамянови в София. Според бащата на жената те са били заплашвани да бъдат убити.

Обратно в новината

Коментари - Поръчково убийство е водещата версия за двойния разстрел | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами да, как да е иначе? Значи взимаш парите на много хора, някои от които изкарани с къртовски труд в чужбина години наред, живееш си нашироко, без да имаш угризения, плащаш на прокурора, за да каже,че не си извършил престъпление и искаш да не ти се случи нищо!Е, няма такъв филм, даже и в Холивуд.Ами човеко, ти си на ръба на бръснача от момента, в който си завлякъл много хора. Пука ли ти те как живеят?Пука ли ти,че това са може би единствените скътани пари и че децата им мизерстват,докато твоето дете си вее скъпите парцалки.А сега е сираче. Така е, като няма морал, действа пистолетът. Само ония от съдебната система много са скътани, но повявайте ми, тях ги стига Божият гняв рано или късно.Мрат от тумори в мозъка като мухи.Справка(една централна прокуратура в Бг)

Значи този човек намерил време и семейство да създаде.НО ЗАЩО СИ ГО СЪЗДАЛ, КАКЪВ Е БИЛ ЗАМИСЪЛА НА ТОВА?

Да , да ама не ? Парите не могат да имат измерение на човешки живот даже и на престъпник! И ако има някой да мисли обратното то той трябва да започне с лица от съдебната система ако те крепят претъпника . Другото е мизерия и тъпотия . Но понеже тъпаците доминират това е резултата. Бедност до безкрай ..

Доколкото разбирам много хора са си предплатили жилищата,но не са получили нищо.Когато са си потърсили правата, от прокуратурата им казали,че няма извършено престъпление.Точно това е подтикнало хората да търсят справедливост по друг начин.Няма спор,че убйиството е много жестоко.Но никой никога не е казал,че като имаш много пари ще си недосегаем и за теб законите няма да важат.Когато се тръгне по тая схема се стига до такива жестоки саморазправи.Сега е момента ДАНС да провери защо прокуратурата не е повдигнала обвинение за толкова много завлечени хора.Дали някой не е получил твърде приятна сума за това?

Просто дива бананова република, натирила народа си в бантустани. Всичко е на самотек и се решава с пистолет и нож. И така, напред към "Шенген", ха-ха-ха.

Никой не би харчил пари да поръчва някого, ако няма икономическа причина...

300 от 300 коментари тук посочват виновния за това убииство-съдът.какво става ?задава ли се воиина за правосъдие и тоз многострадален народ,събужда ли се наии-сетне?!

Сега медиите говорят от строителството. Той и да се е занимавал, то е било толкова отдавна, че никой няма да чака години наред да реши да го убива за някакви пари, заяви още бащата.Много умно изказване,щом хиляди откраднати левове са никакви пари....като гледам на снилката на какво мяза дъшеря му,личи си какъв тъпак я е правил.

Чуда се и аз на този старец как се изрази за някакви пари.Хората пестили за жилище а зет му ги излъгал и това било нищо.

В десет милионен Париж откриха и обезвредиха терористите за часове,как в България полицията не разкри едно убийство!!

Да видим какво ще стане . Те могат ако искат но дали има там останали хора ? Ще стане ясно по резултата.

май някой не е дочакъл справедливия български съд, май така се очертава и занапред с всички измамници.......

Трябва да си абсолютна откачалка, просто пълен хахо, за да допуснеш,че е по добре да застреляш двамата и никога да не ги осъдиш за парите си, вместо да отвлечеш единият от двамата и да искаш да ти се платят парите.Пълна тъпанарщина е тази " версия"!!!

На дъщерята на убитите разбойници - ЧЕСТИТО !!! Ограбените от долния измамник явно сами са тръгнали да раздават справедливост. Дано не забравят и съдията, който е оправдал този разбойник !

Да се готви Калин Станулов!

Що си анонимен бе нещатник айде напише си името да видим кой за какво ще се готви бе мишко

Все повече започва да се чувства ,че в страната ни повяват нови ветрове разпръсквайки мъглата на беззаконието и несправедливоста .Трудно е да си представим колко много хора години наред са трупали гняв и желание за мъст към тези които са ги ограбили с покровителството на корумпираните институции.Нищо не е забравено и никой не е забравен защото жертвите имат дълга памет и ще дочакат своя час. Треперете престъпници иде и вашия ред!.

Жорж Сименон казва: "Никой не убива бедняци". Човек може да е богат с пари, информация, грехове.....

тази новина въобще не е изненада. не може да измамиш сума ти народ и то с жилище и да спиш спокойно.било е просто въпрос на време нервите на някой да не издържат и да го застреля като куче което всъщност и заслужава.сега са наред онези садий който са го оправдали по делото за измама . и там може да е въпрос на време

"...между 6 и 8 гилзи"=? Броенето, внуците ми (близнаци на 1.7 год.) го знаят. МВР-ето, в школата в Симеоново, аритметика не учат ли? P.S. Познавам ЕДИН от школата, той също не знае ;-)

N. S.

Абе, уникални са..... и МВР то, и журналята, и дядото и бабата...... И този Митко, с това нежно име, май доста хора са го обичали, както се вижда ? Абсолютно си е получил заслуженото. Много са го и изчакали даже.

видяхте ли ,а еврогеиовете казваха че сме нямали адекватно правосъдие ?! имаме си правосъдие само трябва да го легализират официялно - око за око ,зъб за зъб ...а сега съдии , прокурори и политици да бъдат и те по този закон наказвани

Като няма съд,народното правосъдие се възражда...няма случайни убийства.

Като няма нормален съд,следва бързо правораздаване

Нищо не е случайно...

Не се съмнявайте, че това е дело на ЦРУ и Мосад.

Ако е вярно това което е писано за този строителен бос, че е завличал хората-съвсем заслужено си го е получил, жалко за жена му обаче!

Много е бързал да си построи 2х1

И то сериозен - 1 млн. 480 евро. Ипотекирал цялата сисобственост на банката на кака Петя Славова и дядо Любен Гоцев. Ощипаял и още 2,5 мил. евро от НОВОДОМЦИ! С 4-ри МИЛИОНА ЕВРО Е ЖЕЛАН ГРАЖДАНИН ВЪВ ВСЯКА ДЪРЖАВА. Някой е прекъснал полета му към рая. Дядо Любен Гоцев вече е сложил ръка върху трите блокчета, а изстрадалите НОВОДОМЦИ няма кого да съдят. Ще се наложи да платят повторно на Инвестбанк за да освободят ипотеката, което азбира се съвсем не им гарантира собственстта. Ако не желаят да го направят Инвестбанк ще продаде имотите за смешните 1,5 мил. евро!

Крайно време е тези смелчаци ,да почнат да стрелят по адвокати съдии и прокурори,та дано тогава се стреснат в Народното събрани е да променят съдебната система в полза на обикновените и честни граждани!За всички тези убийства- с цел саморазправа ,са виновни единствено работещите в съда,които споменах по-горе!Неведнъж ЕС ни напомня ,че нищо не е променено в съдебната система ,че се шири навсякъде корупция и престъпност,но управляващите са глухи към всичко това !Докога???????????????????

Просто в България никой сериозно мислещ човек не се занимава с правосъдието защото то е само обществено понятие. Отстрани драмата е страшна, дъщерята е потресена, но никой не и съчувства, нейното е сантимент. Истинската драма е при стотиците измамени, там колко и как са объркани човешки съдби само господ знае. Пито - платено. Това е България все пак, но и в САЩ - резултата ще е същия.

Народен съд трябва за всички мутри от прехода, за ченгесаро-комунистите, за демократо-костовистите и всички мутри от всички политически партии. В т.ч. за корупционните талибанисти на ДПС. Така по единично не е ефективно. Защо стигнахме до там да се радваме на убийства? Защото няма съд. Заплатата на съдията и прокурора обаче са си наред, рушвета им върви. Парите на ужилените така и така няма да се върнат, поне мутрата е пукнала.

Нашите бисеровчета никой не ги споменава,но все някой ще се сети за тях

Това което се е случило разбира се не е хубаво , НО когато държавата и институциите не си вършат работата - Е все някой трябва да я свърши !!! Дъщерята се надява на Божието наказание - Е получила го е ! АМАН от ''предприемачи'' и ''бизнесмени'' , които си пълнят джобовете от мъката и труда на НОРМАЛНИТЕ хора и с цялата си наглост се държат като господари и безсмъртни тежкари !!!

Все повече и повече на народа му Писва от тая гнусна сган правосъдие и управляващи. Лустрация и новото поколение да решава а не тая погълната от корупция власт. Скоро ще има Лозунг - застреляй прокурор или съдия - БЪЛГАРИЯ да е свободна !

Много приказки , но убиеца е на свобода. Както винаги в БГ , има убити но убийци няма. Ако случайно някой е залован и осъден, му се осигурява възможност да изчезне.

Ако имахме работещо Правосъдие и хората нямаше да са измамени с пари, и Дамянови щяха да са живи, и дъщеря им нямаше да е нещастна. Без работещо Правосъдие няма да се промени нищо в България!

бе тоя бащата много наивен. "Ми той Митко много отдавна ги открадна тия пари, не може да е за това, заради комшия е, че му бил спрял на паркинга." Ей че прости хора ама...

Нее прост той,мъчи се нас да прави на прости.

Така се пада на тоя мошеник....

Главата си залагам, че нито един от тези 100-ина ужилени хорица, теглили кредити, продавали имоти и спестявали с години не би бил способен на такова деяние. В най-добрия случай да събере кураж и да му спука гумите на колата. За да убият и жена му и него са били наети безскрупулни килъри от също такива хора, които вероятно са му били бизнес партньори преди години. Пили са и са яли на една маса и после го поръчват заедно с жена му защо и тя е наясно кои са. Това са фактите и те се виждат от космоса. Стотици хора му имат зъб - заподозрени бол. Има едно правило в подземния свят: "мъртъв пари не връща". Замислете се пак: убитият не е бил светец, но убийците потриват ръце и си казват: "медал ще ни дадат за тая работа даже"

"мъртъв пари не връща" но само ако е в бизнеса. В частни случаи нещата не са такива.

Според бащата, зетят не се занимавал със строителство от 2006г. и кой щял да го убие за пари? Еми хората, за които тези пари са били всичко, което имат... нормално е. Ако теб те завлекат с всичките ти спестявания и нямаш собствено жилище, дали няма да се замислиш за отмъщение, още повече , че и съдът нищо не е направил по въпроса.

кум убиеза,мозе ли да те командирове кум варна,поздравленя.народа ще оправи нещата,не политизите.

само аз ли виждам тотално противоречие в тази новина? съседите твърдят че семейството не разполагало със значими финансови средства което се потвърждава и от факта че живеят и са живели в ЖИЛИЩНА КООПЕРАЦИЯ както 90% от стадото. в същото време ни казват че били завлекли с милиони евра клиентите на фирмите си?!

Няма държавност, правосъдието е за присмех! Някога като чуех за прокурор или съдия, тръпки ме побиваха - представях си разпити, строгост и справедливост. Плюс асоциация - затвор! Сега - посмешища! Кога пак ще има респект към съд и прокуратура ?

съда може да няма доказателства , но някои от измамените може да има . Държава няма

Ненаказуема кражба в България е тази, която има за цел да ощети държавата.Държавата, никога няма да поръча твоето покушение! Ако не вярвате, питайте - ПОРНОМЕНТАРИСТИТЕ!

Е, ако ги бяха осъдили сега щяха да са топло я в Южна Африка я в Аржентина... Друго си е ако работи съдебната система ???? Милосърдна е към бандитите-съди ги а после снизходително ги пуща на екскурзия към топлите страни.

Да се готви бившият управител на БулМед - Георги Иванов

ПРЕДПРИЕМАЧ Е РАВНО НА КРАДЕЦ ПО ЗАКОНА, ЗАКРИЛЯН ОТ СЪДЕБНАТА СИСТЕМА , ПОЛИТИЦИ И ПРОКУРОРИ.

Bell

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=843748 Забележете, новината е от 2011. Късно са го гръмнали, ако питате мен.

Пак много са му дали да поживее и да харчи крадени пари.

от кога позволяват да се постват линкове в дира?

А, това е пропуск на блюстителите на Свободата на Словото! ;-)

За съжаление това е резултатът, когато държавните институции не си вършат работата. когато няма съдебна система, или по-точно има корумпирана такава, хората започват да се саморазправят.

Абе, а кво стана с оня от града на бъдещето - Анжел?

преди десетина години и моето семейство бе завлечено от строителен приетприемач, ЕТ "Гримит" ,обърнах се към прокуратура и съд и какво нито парите си ,нито апартамент, нито среща със строителя така че хората вече си решават сами взаимоотношенията - сега има богата наследница , горкото момиче може да попречи на някой. ТО В НАШАТА ДЪРЖАВА И ПРАВОСЪДИЕ ПОКРАЙ СУХОТО ГОРИ И МОКРОТО

"На място са били открити между 6 и 8 гилзи" Извинете,нашите полицаи не могат ли да броят поне до 10.

Минат ли 6 стават много

http://trafficnews.bg/news.php?id=7964 Застреляният се казва Митко Дамянов, а съпругата му - Наталия Дамянова, която е и негов съдружник.

Застреляният се казва Митко Дамянов, а съпругата му - Наталия Дамянова, която е и негов съдружник. http://trafficnews.bg/news.php?id=7964

Ако някой има морала да ни покаже списъка на деца, отишли си преждевременно от този " хубав" свят, поради отказ на държавата да им осигури средства за лечение, това и останалите убийства ще ни се сторят,като детска приспивна песен.Виновниците за това са всички,които са " управлявали" държавата.Това не е само позор, това е умишлен геноцид!!!