Дърво премаза 2-годишно дете, бори се за живот

Лекарите в Габрово се борят за живота на 2-годишно момченце, което е било затиснато от паднало дърво.

Обратно в новината

Коментари - Дърво премаза 2-годишно дете, бори се за живот | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Очаквам заглавие "Дете го хвана ток, докато се люлееше с баща си на жиците на електропровода"

"Възрастните секли дърва, когато едно от тях паднало и затиснало 2-годишното момченце. " - Това обяснява всичко , сега бхк да съди дървото.

Мангустите ,като изсекат гората - нашите деца ще си купуват вода на цената на бензина. Те за това не ми е жал !

ujabg

Дръж се мъжага, трябва да пораснеш голям!

"Дърво премаза 2-годишно дете, бори се за живот" Дървото ли се бори за живот? Ама че заглавие!

Българският език е доста богат на синтактични конструкции, а в случая е избрана наистина на-неудачната от тях. Ето как заглавието би звучало по-ясно от езикова гледна точка: Премазано от дърво дете се бори за живот Дете, което бе премазано от дърво, се бори за живот Дърво премаза 2-годишно дете, което се бори за живот.

Хахаха! Единственото, за което ползваме граматическите и семантическите правила в редакцията, е да си бършем ДИР...а с тях!

пишещите в дир-а са като 'премазаното' , от интеграцията..

Заглавието трябва да е:"Ромче/циганче/ пострада докато семейството му краде дърва"

Дървото паднало ли е, или е отсечено от родителите и е паднало ? Нямат работа деца при такива работи ! Дано оцелее детето !

"Дано оцелее", че да сече и то дървета, да бере желязо, да бърка по джобовете на хората и т.н.

Станкоу, тъп ли си или да?

Странно, ти остър ли си или да? Какво не ти допадна в писаното от Станкоу? Абсолютно правилно си го е написал човека! Аман от "остри-тъпунгери" с претенции за оригиналност. И "боже, боже" поне пиши с главна буква, остроъгълния.

Като човек не мога да искам ничия смърт, особено пък на малко дете. Като българин обаче не бих си изкривил душата и да пожелая да се увеличи мургавото население с още един екземпляр, който след време на свой ред ще смуче социални помощи, ще лентяйства, а за благодарност към тези, с чиито пари живее, ще ги обира, лъже, изнасилва, ще пребива старци и ще върши още куп всякакви дивотии. Така че нека става с затиснатото чааве, каквото Бог реши. А дървосекачите трябва да го отнесат според закона, но надали...

АМА ЦИГАНЧЕ ЛИ Е?

не е твоя работа

сиукс е бил, казаха ми местните

Мангалче.

Жалко за детето, родителите на съд за бракониерство.

Прочетете внимателно заглавието ! Дори дърветата се борят за живот от...............!

БОРЯТ СЕ! УСПЕШНО ПРИ ТОВА!!!

Сори, ама това е случката.

констатация. 1. простите, неграмотни, нагли, тлъсти, криминогенни и мързеливи цигани, сечейки дървета, нарушават един наръч законодателство, ощетяват природата, следователно, обществото. всичко това, при липса на инцидент. 2. циганите, ползвайки здравно обслужване, което не заслужават, защото не са плащани вноски и данъци, ощетяват бюджета н гражданите данъкоплатци. извод: и в двете диаметрални хипотези циганите ощетяват обществото и републиканския и местния бюджети. следователно се пита в задачата, каква е ползата от файдата от дондуркането на циганите от страна на държавата 27 г. приятен ден

Гласоподаватели ?

...Като вдигнали дървото в каруцата,Асан хвърлил един поглед на премазаното чааве,погледнал към жена си и я попитал: -Айше...т'ва ша го товарим ли или друго ша пра'им... А Айшето му отговаря: - Ваййй,Асане,дай да го товарим ,че доде напра'им другото,нема да имаме пари за цигари бре...

Манете го чавето! Родителите ще глобите ли за сечта ?!

Пак ни занинмавате с циганските катуни.....от чиято напас горските само страдат.....нека си пукат, тях като не ги е грижа за 2г -бъдещо крадливо цигане.... народа ли да го трогва....аман

Дървото наказало бракониерите.

Цигани секли дърва и едно чааве е било смачкано, защото дори и това правят без мозък.

Разрешително имали ли са?...

Да се чете - цигани секли незаконно дървета.

Глупости! Брали са, не е незаконно! Все едно да кажете, че е престъпление да си намериш капак на шахта! ;))

Също и "малко" кабел :-) Ама как да ги намериш като ги няма ?

да не е детенцето на "дървосекача "? иначе погледнато си е поредната трагедия в нашия земен рай . греховете на "богоизбраната раса" ще бъдат за сметка на тия,които ги хрантутят ...надявам се ,поне двама да се сетят за това ,което искам да кажа !