Подпалиха джиповете на депутат от ГЕРБ и жена му

Джипове "Мерцедес" и "Тойота" на депутата от ГЕРБ Антоний Йорданов и съпругата му Татяна бяха подпалени тази нощ в Пловдив.

Обратно в новината

Коментари - Подпалиха джиповете на депутат от ГЕРБ и жена му | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Несъмнено такава участ го чака.

Уффф само не ми казвай, че вие работите за хората! Защото по крадливо племе от комундетата НЯМА!

Няма причина без следствие, няма и следствие без причина. - Закон за причинноследствените връзки.

Комунистически глупости на търкалета!

МАЛКО Е .. НЕ ПОДСТРЕКАВАМ КЪМ БЕЗРЕДИЦИ ИЛИ БУНТОВЕ .. /не , че са излишни../ , но докато не започнат да палят собствениците - а не собствеността.. се тая .. язък за "убавата кола"

За щастие новото правителство ни освободи от страха.

А защо по новините ни занимават с простотиите на сидеров, а не коментират откъде този депутат имат 200 бона за джипове и за ексурзии в чужбина ? 15 мин по новините бълват за сидеров, и 1 мин. споменаха за две запалени коли, без никакви подробности - като например марка джипове, кой точно е този депута, с какво се е занимавал освен с депутатство, откъде има пари за тях ! Но ако бяха запалили джип на сидеров - щяха денонощно да бълват помия ! Затова са презряни медиите - долни и продажни мижитурки са !

Ама и те са хора .. нали за "пари" - работят ... пари- давани за да се манипулира и лъже - в полза на едни -или други ... медиите са най-големите проститутки на БГ ...

Запалили са си сами колите за да си вземат застраховката,която е повече от цената на джиповете.

Живи да ги ожалиш, запалил им някой джиповете... Може и сами да са го поръчали за да си приберат застраховките, откъде да знае човек, всичко е възможно.

Аз продължавам да се питам защо мафията не атакува БСП, които я завряха в миша дупка и настъпиха всички нейни интереси?

Ivan

Едва ли има нормален човек, който да се съмнява че това е дело на Боко Тиквата!!! Герберастите продължават с евтиния си театър!

Малко двусмислица се получава :S

Ще се напия от удоволствие заради нещастните гейберастчета!!!

за избори 2014 ,2015 ,2016 герберите въобще няма да ги има ВЕРВАЙТЕ МИ

Ще ги има приятел.Ще се пребоядисат и пак ще ги има.Ей го Миро Мършата се пребоядиса, другия - Емил Димитров ли беше и той нареден в нова партия.И другите ще се пребоядисат и пак ще лапат,а ние пак ще лапаме мухите......

Бат Бойко ги смачка от бой 8 пъти на избори а комунягите сега палят и взривяват джиповете на наште хора защото това могат само .

джипове купени с крадени пари

ама много си прост

Не разбрах само джиповете или и депутатите са запалили?

ДА ГИ ПАЛЯТ АЗ И ЖЕНА МИ ИМАМЕ ЕДИН СТАР ОПЕЛ АСТРА ТИЯ ДА НЕ СА ПОВЕЧЕ ОТ НАС ТА ДА ИМАТ ЧИСТО НОВИ ДЖИПОВЕ!! БРАВО

Няма значение от коя партия са но ти докато си ма'ал пръжки с лук тея са спестявали от закуски и банички бре!

Запалили джиповете на някакъв мафиот и това било политическа новина?! Ха-ха-ха, ама че глупост :))) Ама бил депутат от ГЕРБ! И това не е учудващо, там са подбирани основно все такива мафиоти.....

Ей още го имат за много тъп тоя народ. Кой ще ходи да пали джипове на партийна основа... :) Тези просто са сгазили лука с неподходящите хора и сега си сърбат попарата.

Това са рисковите на мафиотската професия

Тия тъпи бедняци не могат да проумеят, че колкото повече пари имам, толкова е по-добре за тях. За да им давам по-големи заплати, трябва да ставам по-богат. А за да ставам по-богат, трябва да крада от тях.

бОЙКО ТИ ЛИ СИ/

Не разбирам защо са минусите. За това, че искам да стана по-богат или за това, че съм принуден да крада, за да стана по-богат. Аз не съм виновен, такава е системата. Другият вариант е да остана беден.

Майкоо и как и двамата са се уредили на далаверска работа за много далавери и много пари.С какви пари са си купили джиповете и къде са почивали с тези заплати под 2000 лева ще остане в тайна.

na тоя му няма джиповете в декларацията - вижте!

Някой не си е плащал задълженията.

симо

....,,няма да попречат на работата ни в полза на пловдивчани,,Аде бе,как се работи без джипче,и то в полза роду.?

Посрановската безмозъчна пасмина пак е осрала клавиатурите и дира.

ти да не караш на сензори??!

А ти как набра тази простотия... не че, .. тя ти е по рождение!

И на мене да ми запалят Фиатчето - ще ме заболи!... друго на дали ще мога да си купя? Но при тва благоденствие от другарите... ще сколасам за Фолксвагенче!

А от ГЕРБ ли?...Е тия вече на всичко са способни.

Тия джипове как ги продават? И аз исках да си купя един, но ме изгониха. Ти, вика дилърът, не мож си плати. А аз си мислех, професор требе да може.

Ти твоите работи ги вършиш само с мислене! Пари требват!!

Не, никой не го е страх от герП. Такава съдба заслужават джиповете и мерцедесите на всички мутродУпетати, независимо от партия и цвят. Тези джипове са материализацията от разграбването и разпродаването на България.

Не ,приятелю. Никакво палене на джипове и друго незаконно придобито имущество и средства от управляващите през последните 24 години и на съпътсващите ги обръчи от фирми!Ние сме работили за това имущество и то ни е откраднато ,но си е наше по всеки закон.Не палене му е майка ! Изземване е правилната дума.Изземване в полза на държавата и вкарване в панделата на тези от които е иззето!

Ще се съглася с теб. Признавам, реагирах първосигнално.

Браво, експроприация на експроприаторите, после съветска власт + електрификация. Вся власть советам, товарищи. Ленин го е казал, не кой да е....

Да сте чули за катастрофи с Шкоди и Жигулита??! Джипове ги правят! Избиха се с тази "ненадеждна" техника! За мене - на много мозъците са надеждни!!

Не че харесвам Волен но го разпънаха на кръст за екскурзия от няколко хиляди а джипките за стотици хиляди никой не ги нищи......

Това не може да е вярно! Престъпността е обуздана, Гербаджийските мутри са озаптени, никой вече не се страхува от нищо! Сигурно сами са си запалили джиповете, да създават безредици! Кажи бе, Орешарски! Как може да има такива провокатори? Че те може и да почнат да се самозапалват като им дойдат сметките за тока, нищо че зимата е топла! Пак Гербаджийска провокация, при иначе ТОООЛКОВА ЩАСТЛИВ електорат. Да живее Българо-Съветската дружба! Смърт на фашизма, свобода на Анджела Дейвис!

Пловдив мрази герберастите,с малки изключения на шепа бавноразвиващи се

Я не обиждайте синчето ми мамин ванъо, той е много бързоразвиващ се даже, вече има няколко хотела и бизнеса...

Прав си, майна. Пловдив си обича и кмета, и областния, и с възторг чака кога ще го прекръстят на ФИЛИБЕ! Зер това му е традиционното име, което са договорили от тройната коалиция. Вярно, Волен малко се дърпаше, та развалиха ешмедемето, ама дадоха ли му пътя? Съединението е майка на мизерията, както беше казал Тодор Колев. Или май не беше точно така?

Но обича комунягите! Не ги щем нито едните, нито другите.

Само вижте мазната му дебела мутра и е ясно що за бандит е ... ще чакаме да се отцепи от ПГ за да разберем отде тия пари.

Ключовите думи в цялата статия са : Джипове "Мерцедес" и "Тойота" Откъде с една депутатска заплата пък било и два мандата ??? Той със сигурност си знае за какво са ги подпалили. Ако съм журналист бих проверил дали изобщо някой от тези автомобили се води на негово име , ама не тая големи надежди :)

Държавниците от ГЕРБ не са голтаци и бедняци, които да не могат да си купят джипове! Крайно време е закърнелите ви завистливи комунистически мозъци да проумеят, че в политиката имат думата богатите и преуспелите, а не разните бедняци и отрепки!

В герб сте отрепки,ти -също

Помияр.

А я ми обясни тия преуспяли хора как са забогатели? Предполагам от висококвалифицираната препофавателска дейност на д-р Бойко Борисов?! Да, забравих, че преди е работил в Кеймбридж, Харвард и МИТ и в свободното си време е бил пожарникар, охрана на Тато и каратист. Прав си, той е дефиниция за преуспял българин.

Кървавите комунистически престъпници са озверели до такава степен, че вече се опитват да ликвидират физически достойните политици от ГЕРБ! Незабавна оставка на нелегитимния кабинет и разгонване на противоконституционния парламент и съставяне на ново правителство на д-р Борисов и ГЕРБ!

Хапчетата !

Готин си с определението д-р Борисов имаш номинацията за най лудото изказване на столетието.

Той е искал да напише "другар"...

симо

Сигурно вече до такава степен сте срастнали с джиповете си,че се считате за едно неразделимо цяло.

Да не ги мислим тия. Ще си купят нови.

Откъде имат тези престъпници пари за такива коли ? От къде ????

Нико, това е риторичен въпрос. Кой да ти отговори? Кой? Кой? Кой?

Това правителство, волно или неволно, генерира умраза и престъпления. Причината е, че остават ненаказани хора от властта(които и да са те), които правят золуми, сменят си по три пъти на ден политическата ориентация с мотото: пука ми, ха накажете ме, де! Можещите да ги озаптят, си правят оглушки за да не изпуснат кокала и това още повече поощрява ненормалниците. Това е много опасно явление за една страна, защото мултиплицира престъпността във вертикала и хоризонтала, от която най-много страдат...тези която гласуваха за тази власт. Много заблудени ще сложат минусчета, но както се казва: когато фактите говорят и боговете мълчат.

Много груби правописни грешки :) Ама много груби

Нико, Нико,о,о ! Личи си, че си Никой. Останалото без коментар. Що се отнася до правописните грешки, ако не си българин или си кривоглед, може да виждаш всичко неправилно.Простеното ти е. Само че...на едно твое късо изреченийце от пет-шест думи, си направил три грешки.

Къде са сега нещастниците от бтв и нова, за да попитат потърпевшите и техният вожд откъде имат пари за джипове с депутатската заплатка ? Или ще ни пускат пак лумпена найо тицин с маската на сидеров, за да забравим за случката ? Долна, продажна и страхлива журналистическа паплач !

Ако взимаш,като Ани Салич 15,000 на мсец,ще задаваш ли въпроси ?

Като гледам джипа - такъв джип има шефа на аптеката на ъгъла. Цената му е колкото един двупосочен билет от София до Хавана-провери в мобиле!

Платения,я ходи и ми купи такъв джип за две хиляди ево,герберска пляка

Кой? Генка Цукерберг ли?:)

ще чуем,че са били запалени джиповете на учителка...

Дали утре всички водещи на сутрешни блокове в телевизиите ще задават въпроса кой купи джиповете и ной плати екскурзията в чужбина или ще си траят за да не си загубят петцифрените заплати?

кви заплати бе пич,тия техните 5 цифренни заплати ги харчат на ден, и им остава още по 3 пъти по толкова

То се вижда колко работят за благото на гражданите... Два джипа, чужбина и прочее екстри. Хората нямат пари за хляб, младите са без работа, а тези от ГЕРБ мутромилиционери крадат и с гъза си. Това им е демокрацията, това им е морала, това им е дълбоко криминалната същност на рушветчии и вредни за нацията типове. Само данъчните и полицията не се сещат откъде са им парите. Странно, нали?

Ами защо корумпираните медии не изкарат снимки на джиповете им и по кои курорти са карали ски с една депутатска заплата? Защото по-лесно Сидеров, Мидеров, нали? По-лесно им е защото им плащат повече.

Не че нещо, но защо когато управляват комунисти броя на убийства, самоубийства, палежи, грабежи и т.н. скача двойно!?

Това, че Рапоня си плащаше на медийте, за да се потулват случаи от Обществото, не означава, че при него е било по-добре!

Така ли? И как ги сметна? Или слушаш само платените боклуци, наричащи себе си (кой знае защо?) журналисти. А я си спомни колко човека се запалиха само за един месец по времето на Батман? А колко изперкаха и застреляха семействата си от безизходица?

Бълха ги ухапала-ще си купят по още една кола от застраховката.

Ами че тези много скромно живеят.И кой по дяволите посегна на тези мили хора!!!!

Явно е спрял да се отчита коректно на Тиквената мафия и е заделял повече от позволеното от останалите "канали". А в редиците на ГЕРБ вече е пълен глад и трябва да се затегне дисциплината.

Пловдивчани! Стегайте се! Сега тия така ще започнат да работят за вас, че докато не им купите Ролс Ройси няма да мирясат, така че мислете му! Ще ви обгрижват докато свят не ви се завие.

НА СЕР ГЕЙ И НАМЕСТЕН ,ПО РАНО -ДА НЕ ГО ПРАВЯТ

Пич, не разбирам неандерталски език!

Значи депутатът и жена му са в шивашкия бизнес, там където е най-голямата експлоатация и робия. Ясно кой е запалил джиповете, някой благодарен и доволен работник.

Абе доколкото знам, депутат не може да е в никой бизнес. Или той щото е от ГЕРБ, може?

Само щото е от Герб -може иначе не!

Като свършат парите, започват кавгите ... Аз лично не виждам нищо положително в това, че депутати от герб карат джипове и демонстрират луксозен живот ! Няма и нищо положително в това, че им ги запалиха - явно дължат пари на някой ! Как е възможно простите милиционери да търсят нещо положително в тази случка, като е ясно, че отвсякъде мирише на корупция ? Защо не се дистанцират от въпросният депутат - или всички останали са като него и няма смисъл ?

На останалите депутати никой не им пали джиповете, значи не са корумпирани.

Ама чакай сега,не палели на другите.Нали все от някъде трябва да се почне.

ГЪРГЪМЕЛЪ БРЕ,МНОГУ ТЪПУ БЕС НЕГУ БРЯ,бря ,бря,бря.

симо

При IQ-146.