Издирваният син на алкохолен бос се предаде

Синът на алкохолния бос Миньо Стайков - Стайко, който бе обявен за общодържавно издирване през декември м.г., се е предал сам, съобщи БТА. Младият мъж е заподозрян като ръководител на групата за източване на ДДС, разбита при операция "Захарно петле".

Обратно в новината

Коментари - Издирваният син на алкохолен бос се предаде | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Наглите отвличаха за пари а управляващите прибират на хората децата пак за пари кой нормален милионер ще се предаде след 50дена като го чакат от 5 до 15 години без да има уговорка. Ние може да сме селяни но провинцията е геогравско понятие а не начин на мислене.

Предполагам, че директорът на Гранична полиция по-късно днес ще подаде оставка, след като обявено за издирване лице може да влезе на територията на страната без да бъде задържано. Ако не цялото говорене за действия срещу предотвратяване на терористични атаки и борба с престъпността са измамни и заблуждаващи

Сега по български ще слушаме, че е бил на ловна хижа и без телефон, а после, че не били група, а били шофьора му и охранител и не организирали престъпление, а подписка срещу ДДС върху даренията. От цялата тази история накрая, едни ще ни втълпяват, че арестуват и всички са равни пред закона, други ще получат ''премии'' и ''дарения'' от холдинга на татко му, прокуратурата ще си раздаде премии и ще отчете поредната ''работна'' грешка, а на пенсионерите, лекарите и учителите ще обяснят, че няма пари за повече доходи за тях. Да живей България!

как е влезнал в България след като се издирва?

Щом се е предало момченцето това значи че баща ми вече е оправил всичко, и той вече е невинен преди да има образувано дело.

В сен Тропе май се говореше френски, а за да се адаптира там човек, трябва да знае езика. А тези шматки за френският със сигурност знаят, че е за любов по френски.....

Ей "Кога стана калайджия,че му почерня г.за" на тоя копелдак. 2 500 000 цццццц. Ало, новия главен прокурор, престраши се като за първо и вкарай тоя хубавец за 20, като за назидание за другите за да се престане с порочната практика за точене на ДДС.

"Криеха се" с жена му, дъщерята на Ветко Арабаджиев във къщата им в Сен Тропе. Явно им е станало скучно или най-вероятно татковците са уредили безпроблемното връщане на дечицата.

Съгласен, сигурно това се е случило, бащите са оправили нещата.

още се разказват легенди каква сватба дигнал тати преди години. сега се е забавил малкия 9-10 месеца, чудо голямо. не е спал през това време, а си е опкеъл работата.

като се е предал вкарайте го в затвор,и толкоз.пари ли ще му искате,той няма.Такива са бедни,особенно пред съда в БГ.

ама защо плуете бат боико и цецо.баща му на тоя е комунистически олигарх,комунягите му дадоха завода в карнобат, а тоя е от крадливите комсомолчета.разберете - зад всички тия стоят комунистите а садебната система още е подчинена на парванов и сер-гея станишев и затова няма да баде осаден и тоя. а гришата от кои е бе глупаци - и тои е комунистически олигарх.тия просто трябва да ги чакаме да измрат и да си варнем откраднатото.баневите ,арабаджиевите ,сашо маионезата и целия ком боклук трявба да се остави на хляб и вода .разберете всичко е дело на мрасните комуняги.

Защо не вземеш да си върнеш дипломата там от, където си я купил? И какъв Първанов те е подгонил, като за Главен прокурор си сложиха техен човек, за шеф на СГС също, създадоха си и трибунал в лицето на специализираните съдилища (напълно противоконституционно)? Освен ако не искаш да си признаеш, че всъщност ГЕРБ са комунисти, което ще е голям напредък, защото до момента все друг ви е виновен. Като сме се заговорили за комунисти Буда върна ли си вече партийната книжка?

По същество и ти не отричаш, че всички тези са комунистически олигарси. Дори индиректно го потвърждаваш. Само, че да се оправдаваш " ми те и другите са такива" е смешно. Факт е, че бивши комунистически деятели заграбиха националните богатства на страната. Дали сегашните управляващи са от същия "отбор" или не, това не променя горният факт.

Боко и Цвъко най-си ги бива в това - РЕКЕТА. Сега ше стане като с Гришата. Бащата и синковеца ше се отчетат пред ГРОБ и всичко както преди.

Какво толкова станало? Изкарало празниците момчето. Не е знаело и като разбрало само отишло да се яви. Хайде господа сдии не го винете толкова а приемете едни "смекчаващи вината обстоятелства" и не го съдете много. Горкото момче..Брех льох у бре, пуста гьостерица неокастрена по гърбината му.

Идва реда на тата му - Миньо Апаша както му викат в Карнобатлъ ;) После идва Реда на Жеко Винекса ...

за какво? Да пият по едно кафе в следствето ли ? Както стана с Дойнов , Павлов, а и още много други ?

Осман паша 1, после 2 , 3 , и т.н. Ши питам Отчито? леля Койка.

Идат избори тато му вече го е откупил от Винету!!!

Айде , оправиха човека :)))

Някой от независимите съд и прокуратура е лапнал парите за това се е предал.

ама перничани и сие пак на вадите ! Там що био-петли и фазани се угоиха, ама нейсе , ако са наши момчета, не ги барайте пот трътките омазани! Гочето.

Уговорката с Цветанов и Бащата струваше 10 000 евро , заради това сина да си изкара Празниците . А иначе това момче беше по кафетата . цветанов започна да играе на дребно.

ТО ББ И ЦВИНОКИО МНОГО ГО ОБИЧАТ ТОВА УПРАЖНЕНИЕ С ПРЕДАВАНЕТО. СЛЕД 2-3 ДНИ ПРЕДАЛИЯТ СЕ Е НА СВОБОДА С ПРОТОЧВАЩО СЕ В ГОДНИТЕ ДОСЪДЕБНО ПРОИЗВОДСТВО. ЗАРАДИ ТОВА ДОСЪДЕБНО-ЗАБЕЛЕЖЕТЕ, СЪДА МОЖЕ ДА ОБРАЗУВА ,НО МОЖЕ И ДА НЕ ОБРАЗУВА ДЕЛО.