Експерт препоръча дарения в МВР през полицейски фондации

Проблемът с даренията по света е решен със съществуващите полицейски фондации, заяви експертът от Центъра за изследване на демокрацията Тихомир Безлов по повод скандала около спонсорите на МВР.

Обратно в новината

Коментари - Експерт препоръча дарения в МВР през полицейски фондации | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Боко Тиквата пак намери решение да продължи рекета-та нали е шеф на мафията облечена в държавна власт. Един народ на БОРБА за една мафия-Боковата.

Спонтанното желание на българите е да даряват спестяванията си на училищата! Защото знаят,че образованието прави МВР ненужно и излишно. А не Бор-Кор!

ето с такива 'експерти' е пълна администрацията в българия, също и парламента и съдилищата. браво на тях ! благодарение на тях корупцията процъфтява и затова мислещите хора продължават да напускат стремглаво страната и не поглеждат назад

Добър съвет. Даже много добър съвет. Даже изпробван на практика с фондация "Демокрация" през царуването на Командира. Колко му е жената на Цвъки да направи една полицейска фондация. Майкъл Чорни може пак да пусне нещо.

нали МВР се издържа от бюджета, демек от държавата, колко още безотчетни пари искат да харчат, събирани от данъците на хората. Ако държавата дава бюджетно 10 лв., а дарява още 5 лева, фактически от джоба на данъкоплатеца излизат към МВР 15 лв, от които за 10лв. то дължи на гражданите точен отчет и реално свършена работа по опазването на реда, а останалите 5лв. си ги харчи за каквото си иска за външни поръчки към фирми на техни момчета (вкл. и за собствените апартаментчета и воаяжите в чужбина на приближените на шефовете му), без да работи дори в ответ на полученото.

А законсултант-Костовица :-))))

каква е разликата дали ще дариш на фондация или на МВР директно? Във всеки случай ако стане да приемат такъв закон ще направя фондация за подпомагане на КАТ.... ;-)))

С фондации още по-зле. Скрито пране на пари в неограничени мащаби. Финансиране на МВР - с европейски проекти: единственият честен начин.

По света ... най-вече в държавите дето все гоним -- казват, полицията (както и всички структури на реда) просто си вършела работата ; и то точно тази, за която й плащат съответните данъкоплатци .