4 млн. са даренията за МВР до юли, най-големият спонсор е собствената му фирма

4 114 449.73 лева дарения е получило Министерството на вътрешните работи за периода от 1 януари до 30 юни, показва официална справка, публикувана на сайта на ведомството.

Обратно в новината

Коментари - 4 млн. са даренията за МВР до юли, най-големият спонсор е собствената му фирма | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Министерството на нищоправенето,със структура изградена от паразити,с най-големия държавен бюджет и четири милиона дарения, на фона на здравеопазването, пенсиите и заплатите на хората спасяващи животи или дали живота си за благото на Родината.

КОЙ ЛИ СПОНСЬОР Е ИЗГОРЕЛ С ПО 50 000 ПАУНДА ГОДИШНО ЦУЦКОВЧЕТАТА ДА УЧАТ В АНГЛИЯ???

Милиард от бюджета и още няколко милиончета, които всъщност пак от там излизат. И за какво??? За едно НИЩО!

А всички тези "дарители"от къде вземат да даряват???пак от бюджета. Собствената фирма на МВР ги дарявала???Общините ги дарявали, а непрекъснато се плаче че нямат пари и задълженията им растът...Милиарднара издръжка на МВР вечно не стига както и вечната им некомпетентност..

Като има толкова пари да купят патрулки тея нещастници,аз за какво плащам данъци,потрябва ми един път полиция и два часа никои не доиде,тъпанари те му прости,и те ще ми гарантират сигорноста на семеиството

Възможно е, и то напълно законно! Прочети чл. 28 от Закона за държавната собственост: Чл. 28. (1) (Изм. - ДВ, бр. 124 от 1998 г., бр. 32 от 2005 г.) Движимите вещи - частна държавна собственост, се предоставят безвъзмездно на юридически лица на бюджетна издръжка със заповед на съответния министър, ръководител на друго ведомство или областен управител. Авторът на статията или е некомпетентен или е тенденциозно злонамерен! Фирма "БМВ" е търговско дружество, принципал на което е МВР... Тя не е собственост на Цветанов за да се пише "фирмата МУ" ...тази фирма е създадена много преди Цветанов да стане министър, както и Закона за събствеността съдържа тези текстове още от времето, когато не му беше окапала косата от разправии с разни охльови, бълващи сега простотии по сайтовете !

онзи ден минах през"женския"пазар,просто на всяка крачка продаваха цигари,цецо -мвр то нищо не знае!!а,без спонсорство как ще си купува апартаменти и ще издържа щерките да учат в чужбина?! да живееГЕРБ!!

РЕКЕТ ДАДЕН!РЕКЕТ ПРИЕТ!!!

Eлементарно. Защо БМВ дарява автомобили и други нещица? Ами защото по този начин се избягват обществените поръчки и сума ти и народ се нагрухва по веригата!

Ква поръчка, кви 5 лева като е държавна фирма под шапката на МВР Или и ти да пюеш на посоки без да мисиш ....

Абе, мушморок смешен! БМВ НЕ Е длъжна да пуска обществени поръчки - проумяваш или не? От 20 години те купуват разни неща за МВР И ГИ ПОДАРЯВАТ - ЗАЩО? Може ли да схванеш или ти е трудно?

Явно никой не се вълнува,че Мвр при бюджет от над 1млрд. има куп извън бюджетни сметки и се спонсорира и дотира от частни,държавни,общински и международни институции и фирми.Това си е вид рекет,ако плащаш(спонсорираш)родната полиция те пази!

Абе ти няма ли да спреш да внасяш цигари без бандерол , да върнеш откраднатото и да си подадеш оставката бе палячо !!!???

ц.ц. трябва да преподава скок паля4о в у4илище,а не да оглавява МВР

Arcadium

При бюджет на 1млрд. лева как е възможно да търсиш и спонсори? Как може министерството което следи за спазването на законите в една демократична държава да се спонсорира от частни фирми?

Ало, Дянков, какво е това незаконно преразпределение на бюджета? Нима е гласувано от Народното събрание???

Как е възможно министерството на финансите да е ДАРИТЕЛ на друго министерство???

В тази държава всичко е възможно. Но е жалко че възможностите са за определен кръг хора.