Откраднаха цяла овощна градина във Врачанско

Мистериозна кражба на цяла овощна градина от черешови дръвчета разследва полицията във Врачанско.

Обратно в новината

Коментари - Откраднаха цяла овощна градина във Врачанско | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да одат да копат да си платят са белите.

Прокълнете крадците, ама многократно ги прокълнете. Поне едно от проклятията ще ги застигне. Подобен вид кражби са огромна спирачка за дребния и средния бизнес. Ако тези кражби тотално се преустановят, България може да цъфне, повервайте ми!

са отрязвали пишките на крадливите кметове и са ги връзвали на площада да умрат от кръвоизлив - виж в музея на мадам Тисо

кастрация на всички изнасилвачи и крадци в държавата

То това е дребно. Трябва да има доброволни отряди да се занимават с това.......следващият случай - ?

Инвестирайте всичките си пари в кенефа Вулгаристан! Продайте всичко ценно и направете от кенефа райска градина. Дерзай, народе мъдрия и древний! -:)))

То цяла държава изчезна,та 500дръвчета ли няма да изчезнат !

Да бе:) К-во мистериозно има в това поредно циганско свинство. Щом някой им е платил - от маалата за нула време са изкопали дръвчетата :)

Горките хора. Дребния и средния бизнес в България умишлено се унищожават. Направо първични чувства ме обземат, като прочета подобно нещо.

Крадците, полицията няма да ги хване, но по-лошо ще ги стигне.

Това е пример защо е трудно,даже невъзможно,обикновен човек да развива малък и среден бизнес в България,без да е покровителстван от местна или по-висша влиятелна личност. Аз имам 69 овошки от сливи и ябълки,за такава градина не се полагат субсидии,цяло година се грижа- варосване,подрязване,прьскане,торене,окопаване, косене и накрая ми откраднат плодовете за една нощ. Не е ли по-добре да ги отсека за дърва поне?!

Българска му работа....

Кретенска ти работа.

60,000 полицаи.

с всичките им служби са 140 000...

Всеки да прокълне крадците! Поне едно от многото проклятия ще ги застигне. Така крадците ще се замислят! Напишете си проклятието навсякъде където видите подобна новина!

Защо не вземем да прокълнем и Поничките, чух че невинни като сълза ги изкарали днес за убийството на 18-годишния Тодор. Като няма действащо правосъдие, поне на правосъдие свише да се надяваме...

Обичайни новини от врачанско - царството на Поничките.

Ами точно тази престъпност е ОГРОМНА СПИРАЧКА за развитието на всякакъв дребен и среден бизнес. Правителството или лидера който пресече тази престъпност ще е истински лидер на нацията. А тези дето са откраднали фиданките бял ден да не видят! Заслужават си проклятието!

Преди 9-ти никой не смееше да влезе в чуждо защото пъдарина носеше пушка. Даже ако влезе някое хайванче и нанесе вреди в чуждата нива веднага се обезвъзмездяваше стопанина. Сега е Демокрация. Всичко краде. Ей днес в парлаМента, на Цачева и няма химикалката. На мен сакото ми го няма, ама то е друга изтория, тогава изпихме 2 бутилки водка. На приятеля ми и портфейла му липсва. Краде се другари. Това е.

кво е това "хайванче" бе турско животно. за тебе български език нема ли? не пиша по "литературния" търновски говор. я не сам от там.

Не виждаш ли че се опитвам да придам малко хумористична окраска на трагичната действителност.

поглидни се в огледалото "69" и ще разбереш що е то ..."ХАЙВАНЧЕ"....

не сме хора -въпреки че е беднотия -Това са много много дървета? организирано

Уважаеми бугари ,това що става у родината не зависи нито от бъчварова и най малко от демокрацията.Ние сме си крадливи , мързеливи и зависливи.Откраднатото чуждо ,ни е много сладко, ако има все още свестни хора в БГ и сти млади бегайте.За мен е вече късно,жалко че по времето на соца не го сторих.

Просперитет има в държави,в които има ред и законите се спазват от всички,независимо какъв е морала,възпитанието и характера на индивидите,населяващи територията им. За тези две неща по Конституцията ни отговарят изпълнителната и съдебната власти.

ти си бягай където искаш, на мен в БГ ми харесва.

крадливо и мърляво племе

па то целио резерват си е мистириозен ,не само тиа 5 декара!

Докога?

ЩЕ ГОВОРИМ ЗА ВБИЗНЕС В БГ! ЕТО ТОВА Е КЛИМАТА ЗА БИЗНЕС!

Бизнес не се прави от мухльовци като тебе, така, че не се напиняй. Върти гегата, подвиквай на овцете и чети Карл Маркс.

Мухло е сина на баща ти . И не сравнявай всички по себе си, не всички са овачри като теб! Маркс съм го чел и даже разбрал за разлика от много, които нищо не са разбрали.

я се поевропеичи!!! знаеш ли на запад колко хора живеят с ,,гегите,, и са горди за това!!! мислиш си че като държиш мишката ще ,,ще се храниш с пиксели,,!!! защитаваи нашите с ,,гегите,, !!! стигнахме до положението да ядеме турски и гръцки домати!!! иначе сте ,,патриоти,,??? от тези ,,интернационалните,,!!! ,,юнисекс,,!!!

ПО-добре КАРЛ МАЙ

Виновни са пак извънземните - ма много обичат там череши, да знаете. Наесен обичат и ябълки, круши и грозде. Немедлено да се проверят тихо всички центрове за продажба на овошки и ще откриете немирника.

Ама как баш по време на проверкат от ДФЗ е констатирано, че са изчезнали? Тези "стопани" не живеят ли в това село - нали щерката щели да задържат там ? Ако живеят, как така с инзненада установили липсата на дървета от 14 декара ? тцтцтцтц не било за 25те хилияди евро, значи тцтцтцт

абе и аз не вервам че четири милиарда изчезнаха през ,,компютрите,, на ктб ...!!! следкато човекът ги е засадил значи е било така!!! явно и за ,,дърветата,, ще слагаме ,,видеонаблюдение,,!!! каквато ,,границата,, така и навътре!!! ,,разграден двор,,!!!

Къде Е 1) АГРО-ПОЛИЦИЯТА, ПАТРУЛИТЕ И ОХРАНИТЕЛИТЕ В СЕЛСКИТЕ РЕГИОНИ? 2) КЪДЕ СА ЗАКОНИТЕ С 5-КРАТНИ НАКАЗАНИЯ В ПЕРИОД НА КРИЗА!; 3) КЪДЕ СА КМЕТОВЕТЕ И ОБЩИНАРИТЕ? 4) КЪДЕ СА ОБЕЗЩЕТЕНИЯТА поради липса на ДЪРЖАВА?

на пеевски в корема

Руми Кака Руми -полицай!?! Браво Бацко, нямат край, фльонгите с въртиопашки в този кабинет левашки! Червеи и таласъми, библиотечни опосуми, гномове от досиета:- Марш от жълтите павета! Шлифери, каскети, флашки кака Руми ще опраска! Ме-Ве-Ре-то ни ще цъфне. В женска ласка ще издъхне. 05.02.2015г.

Чудете се после защо хората не искат да стоят по селата и да се занимават със земеделие. А вместо това се бутат в градовете.

например в най-големият град - София от бяла сграда на жълтите павета ни крадат най-много, толкова колкото не могат да ти стигнат числата, та да можеш да преброиш откраднатото...

На село иска копане. В София стоиш цял ден пред компютъра и си чешеш мадурите. Нали?

Ти аджеба схвана ли какво съм написала?! И какво, ако въртиш лопатата на село, ако после нямаш файда - цигани те ограбили, прекупвачи изкупили продуцията на безценица и т.н. Дивият оптимизъм бързо се изчерпва като се срещне с действителността

Аз така виждам нещата: - ролята на полицията е да охранява живота и собствеността на българските граждани и да залавя тези, които си позволяват да ги увреждат; - ролята на прокуратурата е да събере достатъчно доказателства към горепосочените люде с престъпно поведение и да ги внесе в съда; - ролята на съда е да осъди подобаващо, с цялата строгост на закона,, лицата, позволили си да убиват и грабят, като остави усещането в обществото за справедливост Е, драги сънародници, чувствате ли се пазени от полицията? Чувствате ли загрижеността на българската прокуратура, докато охранява вашите законни интереси? Чувствате ли удовлетвореност от работата на съда, докато гледате как мазните муцуни се измъкват, под ръка с още по-мазните адвокати? Без да чакам отговор се чудя за какво са ни необходими полиция, прокуратура и съд??? За какво им плащаме заплати? Да ги закриват, всеки да се оправя както може. И ще е по-добре, да знаете!

полицаи няма - има само началници. На всеки 3-ма сержанти никакви има по 6 началника. Ако не вярваш, питай някой полицай.

да, чуствам се защитен :))

само да не се окаже като гръцката ферма във файсбук..

в Стара Загора всяка зима секат каквото е останало от боровата горичка над тяхната незаконна махала. Всяко лято мангустите палят боровата гора, или каквото е останало от нея. В крайна сметка Община Стара Загора получи подарък 3000 дръвчета атласки кедър от РД по горите и ги засадиха, но след няма и 10 дни дръвчетата изчезнаха. Никой не разследва кражбата защото първо мангалите са електорат на БСП, а сега вече на ГЕРБ и второ обяснението (неофициално) беше - бе те тея дръвчета са подарък, не сме ги плащали, е*би ги..

Е такова животно нема

Напаст. Култивирана напаст.

лошото не е са му откраднали дръвчетата а че са ги откраднали преди комисията да мине. Ако беше след това лошо няма защото парите взети, никой не му пука за дръвчета.

едно време турците от велинградските села станаха милионери по този начин. Садят картофи на документи, минава комисия от мин. на Земеделието - то беше само с ДПС-ари и министър турчин. Та - минава комисията, одобрява голата земя, човеко получава парите от Европа, плаща си на който трябва в министерството, след 6 месеца идва комисията и турчина обяснява, че картофи няма понеже диви прасета ги изровили, все пак е планина, случват се такива неща...

и как за 1 ден изчезнаха въпросните дръвчета без никой да се усети и види,точно там минава междуселски път и никой не видя,даже има и пазач денонощно,как стават тия неща а? поредната идиотщина свързана с пари

и що слагате минуси бе другари,елате да ви заведа точно на мястото и тогава си слагайте минуси някъде,поне знам къде е това място,а вашето място е от компа до онова място

ИМАЛИ ДЪРЖАВА?ДРУГАРЮ БОРИСОВ. ДРУГАРКО БЪЧВАРОВА ИМАЛИ,КОЙ ДА ЗАЩИТИ НАРОДА НА БЪЛГАРИЯ???ИЛИ ПАК,ЩЕ СИ УВЕЛИЧИТЕ ЗАПЛАТИТЕ???

Е свърши нещо и ти де. Не чакай само на Борисов. Щото Борисов като си иде ти пак ще почнеш да чакаш на следващия.

Веско Маринов, след като изпя песента на родната полиция, няма ли да изпее и песента за родния ром?

Да върнем аграрните стопанства от времето на соца и полските пазачи, кражбите ще секнат, ама май ще трябва и старата конституция и закони да върнем, през Народния Съд да се минава ли?! А и да има задължително Н А Ц О Н А Л И З А Ц И Я.

И с нашата овощна градина така стана. Дойде някакъв инспектор, почеса се, почеса се, па си замина. Иначе данъци плащаме, ама за какво?

БХК кога ще ревне в защита на малцинството, което работи и не иска да краде.

Сутринта Бъчваровица разказваше, че разкриваемостта била голяма. Затова няма страшно! Ще ги открият :)

"Накъдето се обърнеш - всичко краде ли, краде!" Някои милиарди от банки. Други овошки. Кой каквото може. После държавата била скапана, а "матриалът" се сърди, че е определян като лош. Мила родна КЪРТИнка!

,,.После държавата била скапана, а "матриалът" се сърди, че е определян като лош..,,??? особенно в ,,банките,,!!! много лош ,,матриал,,!!! ,,управленчески,,!!!

То и на циганите, дето ги хващат да крадат това им е оправданието "ми не ни дават пари, бе, какво да правим?!"

ГЕРБ и мутротиквата гарантират!

предлагам да се окраде парламента, за няма къде депутатите да крадат

Булгаристан. 25 год. на там ни водят.

Тъй като ми трият коментарите, въпреки че е истината и всички го знаем ще го кажа така: Както в 99% от случаите когато става въпрос за посегателство на чужда собственост и мародерство от всякакъв характер виновен е злият дух на коняка и първобитната молекулярна структура на рома наздраве

защо да могат да си крадат наволя в парламента, а другате в странат да не могат и да се разглежда като престъпление? просто крадете всички, каквото видите, горанов има закона да не ви оповестява имената и кражбите публично!

Шибана държава!

по- точно населението на тая държава - просто, завистливо, мързеливо и все някой друг му е виновен!

Там в тоя район да се въведе извънредно положение- инак скоро там всичко ще е без пари.

От това по- лошо-здраве му кажи !!

Тепърва предстои...

В тоя край Врачански и целия северозапад трябва да е на специален отчет от полицията и армията. Там требе яко тупане. В Кюстендил вече се оправиха с кражбите на череши, ама там е друга България.

ами ела тупай тогава,знаеш ли какви тупани има там с големи кияци,преди да се изказвате си пийнете от хаповете

Няма по-тъпа нация от българската.За това сме на този хал.Прост народ - слаба държава.Имам наследствени земи.Имам възможност да ги превърна в райска градина,но не го правя защото селяндурите и мангалите ще ги унищожат.

Недей се занимава бре. На сиромах човек кога ли му е вървяло. Или ще му умре кравата, или ще му нае*ат жената.... Предполагам я знаеш тая? :))