Хванаха 37 бежанци, натъпкани в два джипа в Брезнишко

Полицаи от Брезник откриха вчера 37 бежанци, от които 25 деца, в два джипа. Шофьорът на единия джип е задържан, а другият е успял да избяга.

Обратно в новината

Коментари - Хванаха 37 бежанци, натъпкани в два джипа в Брезнишко | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От 37 човека, 25 деца! Някой смята ли това за нормално и редовно??? Още по малко правителството.

Ало, боко какво става бре!?!? Хвани ги тия, дето нямат за нищо твоята прехвалена ограда!

а бе някой знае ли защо никой не отива в русия ?нали руснаците освобождават сирия ? ако сирийците идат в русия, веднага ще разберат кога са ги освободили окончателно , и ще могат да се завърнат в сирия !

Да те светна, защото през КПП без визи не ги пускат, а през зелената граница първият изстрел е във въздуха, вторият - на поражение.

И къде е Румяна Бъчварова, чиято институция осигурява охраната на границите? И къде е обожествилият се премиер на държавата България? На самолета, и немското посолство да им плати билетите!

Хващате ги и какво, айде в центъра за настаняване и остават на наша издръжка. По-добре ги пускайте към Германия лудото фрау да им бере гайлето, но нещо и се губят 600х. незнаят къде са.

Е, кво? Остават в България. А някой ще направи ли разследване как и от къде са влезли в България? Кой ги е пуснал, ще бъде ли обвинен и осъден? Цацаров защо спиш, защото не ядат свинско ли?

Докато трафикантите не започнат да се обесват в центъра на градовете/селата по местоживеене или местораждане (по избор), тая работа няма да спре с имигрантите. Аз ви го казвам това, баш Майстора.

Няма отърване, ще прииждат вечно. Някои като бб си въобразяват, че границите са добре пазени, но се вижда, че не е така, освен това нелегалните не са връщани, а настанявани по лагери, затова си знаят, че където и да ги хванат, все ще се закотвят в Европа.

loyola

Абе някой да ме светне, как така се бяга от полицейска проверка/засада?

Стига сте ни пробутвали тези снимки с невинни дечица . По мили няма да ни станат .

Те даже гримирани за снимката!

Предлагам да се направят ДНК ТЕСТОВЕ.Има ли родители сред задържаните. Ако няма със сигурност децата ги водят за продажба на органи. Един хубав ден ще се събудят без половината си органи колкото да оцелеят 10 дни.Трафикантите да се съдят за опит за убийство на деца. И да не лъжат че единия трафикант на познава другия.ИМА ЛИ ЗАКОНИ ВЪВ БЪЛГАРИЯ? щЕ ВИДИМ ЛИ ПРИСЪДИТЕ?ЧАКАМЕ !

Каналджията е Доцент Доктор Професор Кандидат на трафик-каналджийските науки, Член кореспондент на Полицията. Агент на Програмата за ислямизация на Европа и има бадж като го хване полицията за пред хората след това го пуска през задната врата и пак на къра -да вършее. Ехехе! Стягайте се кой на къде ша бега! Късно е веке, мандалото лопна. българинът е малък народ , но затова пук мнооооого прост-/по Ж. Ганчев / Предвижда се БГ да стане безжански буфер /лагер/ за всякаква измет. А вългарите -Гиди гиди - кой на кеде види! Има място на роско в незаконната вила на брега на морето-там да ги настаняват Роско още 5 годин ще играе президент.

"Мъжът е криминално проявен за използване на неистински документи, незаконно притежаване на оръжие и шофиране на автомобил с концентрация на алкохол в кръвта над 1,2 промила." Сега към тази САМО статистика полицията може да прибави "трафик на деца" и пак да си го пусне сред населението.За чий я водят иначе тази статистика.

Всеки ден по 40-50 такивадичица и Скоро България ще стане 8 милиона, само че не с българи,а с араби!

За разлика от Полша, Чехия, Словакия и Унгария България има проевропейско правителство, зачитащо европейските ценности! Затова и България не е критикувана толкова много в последно време, за разлика от горепосочените държави... А и българите гласуват за проевропейски партии - около 60% са за ГЕРБ, РБ (Европейска народна партия), ДПС (член на Партията на Европейските либерали). Нормално е след като проимигрантските партии имат мнозинство, а антиимигрантските Атака и ПФ получават по 4-5%, правителството да води проимигрантска политика.

Или просто едно мекере, с каквито е пълно НС?

От къде знаеш толкова добре български, чужденецо?

аскер,какви "проимигрантски партии" ,"антиимигрантски партии"- това не е белот на наште,ваште ,демокрацията е малко по-сложно понятие.

Aве за чий ги залавяте вееее... Отставяй ги да ги карат към сърбия! Тъп народ сме и тва е.

Хораа, толкова ли сме малоумни - европейските народи, че да се примиряваме с този ужас, дето е ужас не само за нас , а и за тези бежанци, истинските, майки, деца.!? Те страда ужасно, погиват. Не говоря за 20-30 годишните мъже - араби, пратени с ужасна мисия! Ми , хайде да се обединим и да принудим мама Меркелка и компания, да кажат , стига, повече не приемаме! Знаем езици, има Интернет, да започнем от там, да кажем , стига умираха деца, стига страдаме всички!

Не сме. Всички знаем, че европейската войска, все още си стои по казармите. Излезе ли, тогава ще стане страшното.

Каква европейска войска. Безполезни меки китки.

Не става Ленче, тия меки китки германците явно са съгласни с нея иначе досега да са я омели. Руснаците в Германия ги потрошиха тия дето са изнасилили 13г. рускинче, а бабичката реве за пребитите емигранти. Като се затопли и германките тръгнат по презрамки и тия им налетят още повече може и да се усетят ама....

Тойота Форнър=малоумници

Абе вие какви хора сте бе. Та това са невинни деца. С радост бих взел две да ги гледам и възпитавам. Така поне ще се опитам да възприемат добротата и обичта към ближния като цел в живота.

БИХ ? АА не така, айде отивай след тях, и поне половината средства си давай за тях като си толкова милостив !

Първата работа на Новия лъв е да изтрепе челядта на Стария лъв - и това не е случайно. Невинни деца няма. Това са децата на ония дето се дерат: "Аллах Акбар, ще изтрепем неверниците!"

БИ взел/а, но има много неща, които те спират, нали? Познати сте ми толерастите - давате акъл, но после все не можете дда свършите работа, затова всички трябва да търпим заради вашите простотии! Стига вече! (позволих си да цитирам р. бъчв.)

Та ако ти се гледат чужди деца, в Дом майка и дете има достатъчно зарязани циганета.

Дечица, значи?! Тази сутрин в Швеция е заклана млада жена, работила в приют за такива "дечица" на "бежанци". Помагала им и се грижела за тях!!!Заклана е от 15-годишно "бежанче" - "дете"! Що я няма тая новина, която вече даже не е новина, а ежедневие с такива "бежанци"?!

не разсаждаи ,,расова омраза, -бъди ,,толераст!!!

ПРАВИЛНО Не ги плюйте циганетата, че след 4-6 години ние ще сме на тяхното място. Ние, ще бягаме от тях

И къде ще бягаме? В Сирия?

на влака за Берлин или Виена

d4

Те тия джипки като рейс Чавдар, бе! браво на конструкторите! а трафикантите директно в панделата. по бързата процедура! без "споразумения"...

Страшно е да си на мястото на тези хора.Те са едновременно и жертва и заплаха.Живеем в мир и слава Богу,не ни се налага да да прекосяваме чужди земи,да ни гонят,обиждат,бият.А какво им е на тях,с деца в студа.Страшно е в Сирия,страшно!Бъдете хора,независимо от всичко!Нищо не се забравя,някой ден,дано,положението в Сирия се оправи.Много народ измря,а ние сме жестоки хора!В такава ситуация винаги някои се възползват и това са каналджиите.

Престанете да вярвате на манипулации!!! Сирийците са 15-20% от потока. Защо идват на тълпи хора от Афганистан и Ирак, които бяха "демократизирани" от Джордж Буш? Защо не помогнем на сирийците да си възстановят държавата, вместо да финансираме официално 40-50 противопоставящи се групировки?... Едва ли не сме на път да легализираме Ал Нусра и други ислямистки групировки, само да угодим на САЩ и техните съюзници Турция, СА и Катар...

А ги зомбират с Аллах е Уакбар и че в Корана пишело, че предстои установяването на световен халифат и муслимите трябва да се жертват за тази кауза! Говоря съвсем сериозно, вижте какви материали има в ютюб по въпроса, a и това, което става пред очите ни. Тези първосигнални примитиви тръгват като диви орди и въобще не мислят за живота си и за опасностите. Внушава им се, че трябва да ислямизират Европа и това придава смисъл на жалкото им съществуване. Т.е. те идват с "кауза", а човек с кауза - каквато и да е тя, е по-опасен от всеки друг, който няма кауза!!! Особено, когато тази кауза е по сатанински агресивна, кавато е ислямът. Това, което обаче не се казва от политиците , и затова е това безумно муслим нашествие в Европа, е , че на тях им се внушава за някакъв бъдещ Ноев ковчег (Европа), който уж трябва да съхрани гените на основните човешки раси, предвид на очаквано глобално бедствие, което (естествено или човешко) ще унищожи ¾ от световната популация. (Затова китайците строят тези призрачни градове в сев. част на страната, като подготовка за това бедствие.) Но за Европа предсказанията съвсем не са розови и тези муслим орди се оказват със съвсем друго предназначение...

Брезник- не беше ли до сръбската граница,явно са ги натоварили в София,може и пред централата на МВР.Деца! хм,след 10ина години ще почнат да оправят демографската криза в Б-я и ислямизма. А нашите серсеми на власт,разни външни,вътрешни и военни министри, а и "обазователен" министър махат покръстването на българите,православието, идр. антибългарски похвати- турското присъствие,нямало е руско-турска война за Освобождение и др. за паисий Хилендарски ще пише че е превод от английски, а Хр.Ботев ще го изкарат терорист- прост народ-проста д-ва, а и и прости избиратели.

37 ТЕРОРИСТИ е правилно ! Ало дирниците поправете си заглавието !

Май се подмокри!!!!

Кво,праиме? За какво взимат заплати 62 хил. човека от МВР?

Всичко щеше да е точно, ако човек не си направи сметката, че това са 4-5% от работоспособното население на страната.

Това са незаконни нарушители и трябва да се изритат незабавно в Турция от където са дошли.

Няма ли поне да го съдят по международното право - за трафик на деца?

Гинес да отбелязва рекорди! В Трабант сме се качвали 6-7 човека, ама тия изкъртиха плочките!

Паразитите ВЪН !!! Не ни показвайте снимки на " нещастни " дечица ! Утре същите ще взривяват нащите деца !!!

Значи вече първолаците ще изучават не "Дядовата ръкавичка " ,А "Дядовите джипчета"????? А по математика четвъртокласниците ще трябва да отговарят на следния математически въпрос: -При положение че два джипа са 4х4 колко в повече са пътниците ако те са 37? Верен отговор в края на учебника: -5(пази боже):)

За бежанската криза е виновна Русия!!! България изпълнява безупречно своите евро-атлантически задължения, защитавайки границите си и приемайки хората, които се нуждаят от закрила! А мурзилките могат да си ходят в Сибир!

Ама ти наистина ли?

След 5 години, ще ти се прииска в Сибир, като те налазят мангалите, ама няма да те пуснат там

Какъв Сибир, след пет години съм в САЩ!

Мдаааа, Русия е виновна, че САЩ искат да са световен господар и властелин на всичкия петрол по света. Пустите му руснаци така ли не разбраха, че ако отстъпят цялото си влияние на САЩ, по света ще настъпи мир и благоденствие.

Тези боклуци - каналджиите, трябва да лежат сериозно в затвора, като това е придружено и с конфискуване на превозното средство и солидна глоба! В Странджа ври от нелегални тарамбуки, които се мандахерцат по пътищата ни с помощта на ей такива нашенски отрепки! На ловните дружинки и на местните им е писнало вече от всяка драка - тарамбука!

Я сега Раданчо Кънев да се покаже като отговорен бълг. политик и патриот и да даде интервю във връзка със случая. По отношението към т.нар. "бежанска криза" ще познаете от кои е всеки един дупетат, а и тези извън НС.

Главнокомандващият Българската армия давал ли е клетва пред народ и Родина да да пази неприкосновената граница на България? Може и да се е клел но да не осъзнава какво значи това!

Ако българската армия се меша в българските работи, тогава трябва да разпуснем МВР.

Не ги разбирам много - много тези работи, но си мисля че много хора са за военен съд и за разстрел - на стадиона , преди мача!

Съфорумец беше споменал "Закона". Закона така трябва да бъде прекроен, че за всеки уличен в каналджийство ще получава по 1 година ефективно лишаване от свобода за всеки пресякъл държавната граница и заловен с него "Бежанец".

КРАИНО време е нашите управници да не пишат есемеси, азакони за нарушителите.За такова нарушение например 20 години затвор.Дали ще има желаещи да стават каналлджии?

Няма държава, няма МВР, няма граници на България. Ето това е опасност за националната сигурност, а не критиките за некадърната бъчва!

,,..Мъжът е криминално проявен за използване на неистински документи, незаконно притежаване на оръжие и шофиране на автомобил с концентрация на алкохол в кръвта над 1,2 промила..,,??? ,,неистински документи,,??? с фалшиви документи влизаш в затвора но с неистински е просто недоразумение!!! в една друга страма ,,на глава,, дават по десет години затвор на трафикантите!!!сумата з70 години!!! момчета !!!прекарваите влакови композиции!!!наи-много пет години!!! изводът??? колкото повече крадеш и те хванат страшно няма!!! както и другаде!!! за една цигара с трева-три години!!! за 4 0 тона кокаин-свободен,пазят те и си пишеш ,,мемоарите,,!!!

С тия смешни наказания, просто държавата имитира борба с незаконното превозване на мигранти

Пенций на 40, и по 30 чифта потници и гащета! Прецедент Вплевнядрислиев, да не се ослушва ? Проф. Гъзибар Тодорофф, И, Иницятивен комит.

експулсираха ли ги вече в Турция?

Мне, чакаме ги да експлоадират тук, в България.

заключваш вратите, изливаш бенз. в решетката под чистачките, палиш от 4-те края гумите и стоиш по-надалеч. Нещастен случай - повреда в двигателния отсек на автомобила вследствие на техническа неизправност..

Не мисля, че някой нормален човек би запалил 20 деца. Замисли се малко над това, което предлагаш и ако все още го вярваш, най-добре иди да се прегледаш преди да е станало късно.

Странно нещо - 12 възрастни с 25 деца. Обикновено без документи. Какво се случва с тези деца. За осиновяване ли ги дават? Защо масово се изпращат повечето деца без родителите си?

Перничанина сега да бъде осъден да ги издържа, докато момчетата навършат пълнолетие, момичетата се омъжат, а жените, докато навършат години/стаж за пенсия.

-до 5 години, що не е от 3 до 5 години, щото да му изпразнят джобовете и пак да го пуснат да направи някоя простотия

Ало оо оо има ли тази държава МВР и министър???Какъв е този разграден двор тарамбуките да се разхождат във вътрешността на страната а не са заловени на границата???!! Къде сте бе протесъри????Заградете пътя на Мутрата ,на Бъчварова!!!Покажете че не сте били платени посеричи на Мутрата!!!!!!!!!!!

до кога ,по 35,по 25,по 100,по 200,че то станаха повече от българите.Не ги ли е страх властниците ,че ще им завземат властта.Ако продължава така спукана ни е работата.

Ха сега да проследят на кой граничен пункт са пропуснали тези коли.

Ако сега този който са го хванали го осъдят на доживотен затвор ще видите как няма да си и помислят за трафик на бежанци , ама щом единия е избягал и другия ще го пуснат от милостивия наш съд!