Командоси заловиха обирджията от Ботевград

Бившият затворник Владимир Пелов, който на 27 август т.г. заедно със свой бивш съкилийник ограби златарски магазин, отвлече 2 коли и стреля по полицаите в Ботевград, е бил задържан от командоси при спецоперация на МВР.

Обратно в новината

Коментари - Командоси заловиха обирджията от Ботевград | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И пак системата "ние ги хващаме,вие ги пускате".Има ли правосъдие в нещастната ни страна?

Така както е на един екран с Цв.Цветанов - все едно са братя - толкова много си приличат !! :))

Тоя никога повече не трябва да излезе от затвора. До живот!!

ако изобщо влезе

добре че имате свестен премиер да ви залавя бандитите щото по негово нареждане всичко става а вие го плюете.Kолко сте зле всички.

абе братя,гласувам за партията, която отвори урановите мини за такива...

Щеше ми се да го намерят самоУБИТ.

Явно на този не му е подействала изправителната мярка,на тово му се вика рецидивист,а за тях само едно:доживотен затвор или смърт-случайно!!

а този престъпник го даваха преди време по тв и разправяше,че искал да учи и дори кандидатствал в университет от затвора го пуснали в дом. отпуска и той се явил на изпит...приели го да учи,но после от затвора не го пускали да ходи на лекции и изпити(то няма и закон,който да позволи де:) виждаме ги к'ви са "поправени" после извън затвора ... нали му се учеше мно' 'що хвана пак патлака? 'щото веднъж престъпник-цял живот престъпник! имам сумати познати и приятели престъпници...хм,нямат управия!

Ха сега да видим колко ще му е условната?

Нали се излежа шес-.пет години зя предумишлено убийство ? Човека иска да учи в Оксфорд, трябват му малко пари за записването, а те го преследват ката кокошкар ! Къде отиде хуманизъна, другарки и другари ??

Цветанов е виновен... Сега като се заредят разни корумпирани адвокати тип Доковска, Василев, Марковски и подобна корумпираща сволоч, после пък подкупните прокурори и съдии и... таоку виж човека остане на свобода?!?!?! За да краде и убива отново...?!?!?! Е това е съдебната система избрана от Гоце ДС-то и от партиите мафии БСП, ДПС и НДСВ...

WW ела в северозападна БГ.и си потърси работа.НЯМА.

от софия съм.Утре съм във враца, плеван и монтана командировка.Викат фирма от софия да им свърши работата защото местните не могат да се справят.

И каква е тази работа, която само Вие можете да я свършите?

И каква е тази работа, която само Вие можете да свършите?

Попе прав си ама те се уляха да гепат.Както го направийа арабите не можем.Те са племена и народи а ние сме паплач.

Докога ще се говори за обири и убииства за насъшния.Както казват няко-ГЛАДА Е ПО СИЛЕН ОТ ТОКА.Идват лоши дни за теб народе и докато четем и слушаме ко кого убил и обрал ще доиде зимата и повярвате НЯМА ДА СЕ УБИВА А ЩЕ СЕ СТАНИМ КАНИБАЛИ.Но както е казано-ВСЕКИ НАРОД СИ ИЗБИРА ТИРАНИНА.Няко КРАДАТ ЧРЕЗ ПОСТАВИНИ ЛИЦА.НА ДРУГИ ИМ ДАРЯВАТ МИЛИОНИ И ТЕ ВСИЧКИ СА НИВИННИ.И моето дете иска добра храна и дрехи.

Който му се работи няма никога да умре от глад.Дано дойдат тежки времена за крадците и мошениците.

Дамян

Съмнявам се точно за политиците да дойдат лоши времена.

жалко -заловили го жив...........

Затвор за стрелба срещу полицията!!! ГЕРБ къде сте ???

ЗАДЪЛЖИТЕЛНО,ЩОМ СЕ СТРЕЛЯ ПО ПОЛИЦАЙ НАЙ МАЛКОПТО КОЕТО СЕ ДАВА Е ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР ,ЗАЩОТО ТОЗИ ЕЛЕМЕНТ Е ЗАПЛАХА ЗА ЖИВИТЕ ХОРА ЗА ЖИВИТЕ СЪЩЕСТВА .ДА АКО ИЗПОЛЗВА ВАС ЗА ЖИВА ЗАЩИТА КАКВО ЩЕ КАЖЕТЕ?????

Само, че в случая съдът е на друго мнение. Стрелял е по врабчета и случайно рекуширал куршум попаднал в полицейската кола. Две години условно му стигат.

да,бе... то остана и на такива обяснения да се вързват.. всъщност, ще е много интересно ако се публикуват подобни"бисери' от съдебната практика !

100% ще се кандидатира за кмет в следващите избори, за тия - пропусна срока, иначе щеше да подаде документи, заедно със събратята си по душа, които вече го направиха..

направо за президент тои 2 седмици не се е укривал а се е образовал на спокоиствие в няква вила :д

Браво, щял да остане за срок до 24 часа... уау!

къде е бтв да го освободи