Валентин Попов: Ще решим дали ще има още протести в МВР

Валентин Попов, който е лидер на полицейския синдикат, разкри пред Дир.бг какво е обсъждано на срещата при премиера Бойко Борисов и ще има ли още протести.

Обратно в новината

Коментари - Валентин Попов: Ще решим дали ще има още протести в МВР | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като гледам всеки обяснява как полицията не работи, а по тия сайтове е пълно с коментари от едни "работещи" хора, така здраво бачкат в бета че пушек се дига

но има месеци, в които дъх не ми остава дори да се затътря до вкъщи.

Посягате на гражданите вие полицаите,биете ги,арогантно се държите с тях !

Сега е ред докторите да протестират.

Бобо е със свалени гащи!

Да живее Бащицата!

Аз лично предлагам 2000 лв заплата на полицията, която се умножава по % на одобрение на полицията, който е 30-35%. Т.е 600 лв заплата е реално заслуженото, а те вземат двойно повече в момента и искат още!

Аз предлагам на всички хора да с а еднакви заплатите...по 400 кинта, щот и без това никой не работи

1500 лв взема един полицай. Един учител 600. Полицай работи 2 дена в седмицата, учител 5 дена в седмицата!

Лидер на синдикат означава, че мястото му е сигурно! И тук е въпросът - на какво основание полицаите имат синдикат? Те са служители на държавата, което би трябвало да пречи да и извиват ръцете. Ако заплатите са им малко, има достатъчно работа на село. Ние не ги виждаме по улиците, освен когато служебно си карат автомобилите, не усещаме осезателно тяхната защите върху нас! Толкова ли вкупом са глупави, че не виждат как ги манипулират. А щом това е факт, значи те не могат изобщо да си вършат нормално полицейската работа! С това, което днес правят като просяци, окончателно ще загубят и малкото уважение, което имаме към тях.

За едно тъпо удостоверение от КАТ се чака един месец, представяте ли си, за един лист, с информация от компютър - един месец. После ходиш в дирекция национална полиция да го заверяват, щото не може да ти го дадат в готов вид, ами трябва да обикаляш София като гламав, там отново плащаш и след няколко дни пак отиваш да го вземеш. В това ведомство чантаджии с лопата да ги ринеш. Високи заплати - само на доказали се полицаи! Ежегодни тестове за физическа подготовка и психологическа пригодност.

Ако проявят същата борбеност срещу престъпниците, както се борят грубо и с лакти за пари да, но надали. Избутаха назад учители, мед. сестри и други.

само бай Петко ги оправя! Свобода за бай Петко!

1/3 от сегашните тумбаци дето се имат за полицаи и останалите да излязат да работят, а не да дремат по канцелариите и и сложете физически изпит! Спестените пари от съкращението ги разпределете на останалите. ако пак не бачкат аут докато се урегулират нещата!

Нямате нито едно разкрито знаково убийсто? Без съд и присъда хвърляте вина върху удобно самоубити хора? Доверието във вас е около (и под) нулата Ето ви 100млн!

Ей наглеци мързеливи, я по-кротко че се оляхте.

От тия 100млн. я стигне 1млн. до полицаите я не. Но иначе театъра си го организираха класически. Сега полицатите излязоха като изнудвачи, ББ като благодетел за мир и спокойствие за който ни е жал на какъв огън се пече да угажда на всички...и най-вече МВР-то, което не издирва никой, докато не избие 6 човека (колко той ги е избил е отделна тема) ще погълне едни пари, които просто тия дето му ги дават ще си ги приберат по джобовете.

Трябва да има принципи при раздаването на публични пари, не може да се дават на парче в зависимост от лични интереси. Личния интерес на властта е, че полицията и пази властта. По същия неправилен начин се раздават пари и в здравеопазване и образование. Трябва да се направи класификация на труда в публичния сектор.

А кога ще се договорят да махнат всички "хибриди" получаващи пенсия и заплата?До кога ще се търпи източването на бюджета и НОИ? Като искат рано да се пенсионират да ги освобождават и да си харчат пенсиите по живо и здраво.

Какво увеличение искате точно вие, бе, като сте на.рани до ушите ! Откраднаха ми колата, отидох в полицията, там ме видя мой познат, който се оказа че е станал полицай, и той заедно с негови колеги с една съжалителна усмивчица /съжалителна, естествено, показах се като тотален наивник/ ме посъветваха да тегля една на полицията и да си гледам живота. И не е само това - цял народ знае колко сте на.рани. Наглеци !

По добре е решите да работите мноого- а не да чакате на масата за баница- щото от работата и резултатите е добре да ви се плаща- а не да ядете на общата трапеза

Какво ще решите бе мишоци? Любимата ви тиква ви ви подхвърли кокала и разпореди да млъкнете! Хай де стига циркове!

Шеф Боко му сви сърмите и на този шеф...

хахаха;) Капаро давам някой да "ми свие сармите" като ми отпусне 100 млн. за заплати!;) Шеф Боко клекна пред МВР - за пореден път, впрочем!

Стига Борисов си гушил тази тъпа полицейска сган. Намалете ги да вършат работа. да останат по-грамотните.Уволнение за чантажиите. Какво е това МВР 50-60 хил.без да има в селата и квартални-лежачи,които си въртят успоредно бизнес и не работят.Съдебни и др. полицаи и стават към 70000 ??!! Какъв е тоя страх всяка година по 200 -300 мил. им се увелич. бюджета.Стига ! Там работят много прости,какво очакваме от тях?! Съкращения. Полицията пази само властта!!!!!!!

Щата на половина и тогава говорим за заплати!

Договорихте се с ментора си на наш гръб ама сега ще ''мислите'',,Тези циркове каква ''демокрация'' сме , какви ''добродетелни и принципни'' качества има ментора ви сме ги гледали бая време и за това нямаме никакво доверие ни на ментора ви ни на вас...Ментора ви с чужда пита помен прави и никой не му задава въпроса как след приет бюджет за 2018 годи тоя в първите дни раздава милиони без да са одобрени от нс дето се водим парламентарна ама реално сем мутренскоченгеджийскобокова територия..

Никой няма да ни плати да сме народ!!!!Валентин Попов, който е лидер на полицейския синдикат и този е милиционер (завършил е милиционерското училище), а както всички знаем (от опит) всеки милиционер си има цена само трябва да си я каже .... па накрая може и синдиката да закрие колко му е......

Протестите не трябва да спират докато незабавно не се извършат рИформите в МВР най-напред с изгонване на "папкаджиите".Нали и това е част от исканията ви.Иначе излиза,че всичко е било само за парите,които при вашата ниска разкриваемост не заслужавате.Ако това не стане ще стане пределно ясно,че оттук нататък всеки измекяр може да ви купи.

Браво, Дедо!

за едни "иновативни"лекарства за 25 милиона, които бяха спрели и болните умираха поради липсата им, се вдигна такава дандания, че няма от къде да се вземат, а виж с каква лекота се намериха 100 милиона?!Боко пак си "напазари" полицията, щото без нея лошооооо...

Вие сте престъпници бе. Какви по-големи заплати искате. А след това не си гледате работата.

И заплатите и многото привилегии са незаслужени.Вие сте престъпници не полицаи.Затова и се разбрахте с борисов ,защото и той е като вас. Само вие и гроб ще останат в тази скапана и несигурна за живеене държавици.Проклети да сте!

Валентин Попов: Ще РЕШАТ дали ще има още протести в МВР...

По време на срещата ръководството на МВР и премиерът коментираха исканията на униформените не само за увеличаването на заплатите им, а и за промяна в наредбата, която определя как месечните им възнаграждения да бъдат формирани." Извинете, но дали най-накрая ръководството на МВР ще се ангажира и с по-сериозни резултати при разкриваемост на престъпленията от всякакъв характер?! Че доси и родната стъкмистика им дава едни % на разкриваемост, от които би следвало да се засрамят! В крайна сметка заплатата е възнаграждение за ПОЛОЖЕН ТРУД, но когато от труда ти резултат няма или е мижав, в частните фирми например или ти намаляват заплатата, или направо те уволняват!

ТАЯ ТЪПА МИЛИЦИОНЕРСКА ИЗМЕТ НЕ Е ЛИ ВРЕМЕ ДА СЕ ОЧИСТИ?

По пожарникарски с обещание за допълнителни пари и полицаите клекнаха на Борисов!Пари има ,само някои трябва да си поиска!!!!В името на европредседателството мирни и тихи!!!!!ДЕБИЛИ!!!!!

А аз като данъкоплатец, който ви плаща заплатите ще попитам вие кога ще почнете да работите? Кога ще си намерите издирваните престъпници, кога ще хванете апартаментните крадци, кога ще почнете да глобявате нарушителите по пътищата, кога ще видя полицай пешеходец да обикаля а не само да спи някъде в патрулката?

Ей Лигльо, за да бъдат доказани за престъпници, значи някой ги е заловил преди това и довел до съдебна фаза. А това, че после друг ги е освободил с независимо каква мярка за неотклонение, е друга работа. Понаучи малко правомощията на отделните служби и тогава плюй. Само да ти вмъкна, че преди няколко години като смениха за пореден път ЗМВР, закриха голям брой длъжности за издирвачи в Криминална полиция, защо ли? Сам се сети!

Бе нищо не работите бе търтей.

Куриозно,но факт.У нас мафията раздава повече справедливост от полицията и съдебната система!Там няма празно-вместо към затвора всеки наршил техните закони ще отпътува след Илия Павлов,Андрей Луканов,братя Илиеви,Роза Георгиева,Доктора,Поли Пантев,Косьо Самоковеца,Кюлев,Стоил Славов,Иво Карамански,Михаил Михов и жена му, Ваньо Танов и др.,а сега и този Петров.Нека прокуратурата и съда се похвалят с толкова наказани.Съдебната и полицейската рИформа трябваше само да препишат правилата на мафията и всичко ще си дойде на мястото.Имат начело и прекрасен ръководител СИК-аджия,който знае добре как става всичко и може компетентно да ги консултира. В замяна на това плаща незаслужено с нашите пари на некадърни хора,които не са разкрили и едно убийство като хората и не са представили годни доказателства за осъждане на престъпниците.Навсякъде се заплаща според резултати,бе аланкоолу!!

Този затри МВР,както Я.Такева Образованието. И понеже бб е страхливец и без..чен се е съгласил на всичко. Така ще ги подкупи завинаги.Къде е синдиката в Здравеопазването,къде е синдиката на миньорите,къде е синдиката на железничарите...те повече ли получават,тяхната работа не е ли отговорна,даже в пъти в повече.Но...ще има видьов ден вярвам в това.

Бедните ми полицаи.

Премиерът-ПреЦедател ви плати от наше име. Протести,естествено не бива да има. Прекрасно си вършите работата по охраната,добруването и превенцията на обществения ред и сигурност. Хората ви вярват и обичат.Напълно сте си заслужили паричките.Честито!