Трупче на новородено открито до пернишки блок

Тялото на новородено бебе е открито в междублоково пространство в пернишкия квартал „Тева“, съобщиха от Областната дирекция на МВР в града.

Обратно в новината

Коментари - Трупче на новородено открито до пернишки блок | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Току_що по БНТ 1 казаха,че бебето било с бяла кожа,т.е не е сиганче?Какво сега,ще намаляваме омразата ни,безразличието ни към тази сган?

Мхм, ама щеше да потъмнее... не са толкова черни като малки, циганското избива към 1-2 годинки

Хайде, махайте я вече тази новина... омръзна ми да ни занимавате с мангалите ...

dimka

Това не са хора, не мога да си представя, каква душа трябва да имаш за да направиш такова нещо!

Е, за това Господ няма да ни изтрае. Захвърляш дете като боклук...До къде я докарахме от невежество, омраза и цинизъм...Не намирам думи- що за жени, що за хора. Извода- по-голямо и жестоко животно от човека- няма.

друго същество на земята като човека - да изоставя децата си! Като си помисля как някои роптаят срещу кучетата и ми се иска да им кажа, че тези животни нито ще изоставят рожбите си, нито ще ги пребиват както правят някои хора!

Само човека отглежда малките си до 18. Другите животни не го правят.

Нещо да кажеш за някои от животните, които изяждат малките си???!!! Абе като почнете с нихилизма си и нямате спиране, сякаш Вие сте светци...

Изяждат малките си защото нещо не им е наред бре лумпи, а не за мезе с ракията!!!

Само не разбрах защо ни припомняте и случая от миналата година...................................

Щото, да не би да сме го заправили, не, че го помним де. А пък може да плащат и на изречение на списвачите.

Новините,такива,каквито са в БГ. Вчера-черна неделя/поредната/по пътищата,8 или 9 загинали.....Премазан на пътя пешеходец.Убито бебе,защото това си е убийство. Изобщо "животът е розов".

Когато се пише за смърт на дете/бебе, "трупче" звучи малко гротеско. Може да се замени с "телце" нпр. Такива новини са си кошмарни, така или иначе.... мир на душата на малкото човече.

Никое българско семейство не би се повлияло от детските надбавки при решението дали да има 1,2 или 3 деца. Сиреч надбавките са не само излишни, но и вредни.

Кво мрънкате бе! Родината цъфти и пее (поне според вожда), и ако не били предишните и банани щяха да се родят! А това, че за последния МУ мандат вече имаше три скандала с изоставени деца нещо учтиво се премълчава.....

Да бе, ако върнем Гея, Бея и Злодея на власт, циганките ще спрат да си подхвърлят чаветата. И ще си заживеем царски.

Напомни ми при тяхното управление имаше ли три изоставени бебета за месец насред улицата? Това ли ви спусна дежурния от гербавата агитка?

...това са тъжните последствия от простотията и мизерията, в която се гърчат, за съжаление, немалко представители на местната популация... От друга страна, това са гадните "новини", на които пък БГ "журанлята" много се кефят и ги раздуват с неистово настървение и хъс...

Изроди мръсни, трябва да им правят IQ и психо тест и ако не минат да ги подлагат на химическа стерилизация! Колко пари даваме за здравеопазване, администрация, разследвание, социални помощи и какво ли още не заради тази малоумна сган?! БХК да направи нещо по въпроса със задълженията, обучението и интеграцията им - не само да им търси правата.

Ти ще издържил ли Ай Кю теста?

Ще го издържа. Съдейки по грамотността ти, или по-скоро липстата на такава, ти сигурно няма да го издържиш (издържил!?)

Поредния сериал по Патладжан ТВ.

Според мен това е новият цигански тарикатлък - раждат дете, регистрират го, зарязват го някъде да умре и после си взимат детските надбавки и шапка на тояга... Изроди!

Етноса на майката е изяснен,предполагам.Защото никой нормален човек няма да направи това !

Да,изяснен е!Българка е!Циганите не си трепят децата,а ги дават на българите да им ги гледат!

Циганките правят от децата бизнес - я ще го продадат, я ще му вземат помощите за самотна майка.

Изродииии!!!! За такива - отнемане на другите деца, ако има такива, кастрация и затвор!!!

Като и отнемат децата,ти ли ще ги гледаш?Благодари на циганката,че те е спасила от един бъдещ пристъпник!

Ако се отнемат достатъчно рано децата, преди негативните пороци и влияние на родителите роми, може и да излезе нещо от тях. Дори и в дом за деца, ще са по-добре от катуна или пък на централна гара сред наркотици и престъпления. Като им оставят на такива другите деца, се създава среда за обучаване в кражби, измами и други престъпления, а след време изоставяне на новородени и т.н. гнусотии. Да се вземат спешни и кардинални мерки, докато е време, след някоя друга година мангал*те ще станат съвсем неконтролируеми, може да почнат да влизат по къщите на българите и да ги убиват по улиците!!!

иди се прегледай - нема да те боли

Трупче? Това да не ви е дървено трупче? когато става дума за мъртво същество, независимо голямо, малко животно или човек - казва се труп! Ако сте искали да не звучи толкова "грозно", да бяхте писали "тяло на новородено"

Татко Карло прави деца от трупчета.