Двама застреляни и двама ранени край Разлог

Двама мъже са били убити с огнестрелно оръжие, а мъж и жена са ранени край благоевградското село Баня, съобщиха за Дир.бг от пресцентъра на МВР. Единият застрелян има имотен бизнес и е разследван за лихварство.

Обратно в новината

Коментари - Двама застреляни и двама ранени край Разлог | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей тези комунисти си мислят че по време на тяхното управление и преди е и било най хубаво,но нали и сега управлявате защо всички не могат да си го позволят това за което пишете.И преди е имало хора като нас да не могат да ползват много услуги и почивки.

Когато не знаеш кой от къде е не пиши глупости.Козарев е от град Добринище.

ДО -10 ТИ СИ БИЛ ГОЛЯМА УТРЕПКА

Що трябва да застреляш бандит - много селско е ?

Наистина не знам гори ли Париж. (Особено след проверчицата в дома на Серко.) Но у Нас здраво се нагнетява нещо. (А това не е никак добре. Особено Днес.)

Страшно е...

Дано тая женица прескочи трапа!Единствената и вина е,че е била не където трябва.

Връщаме се към времената, когато пожарникарят беше генсек на СИК, пардон, на МВР. Бяха извършени 192 убийства, които остават още неразкрити!

Цецо, Цецооо, то да въведеш ред в една държава не е като да печелиш избори или строиш магистрали. Искат се много повече умения от това да влизаш с взлом на грешни адреси и да правиш показни операции. И какво излезе сега? За 3 години хванахте едни похитители, дето и преди това си ги знаехте ама си кютахте. А престъпността си е същата като от времето, когато обещавахте, че ще я изкорените.

Жалко май за семейството, дето е гледало кравите! Те може би са невинни жертви, но определено човек трябва да внимава с какви хора се движи и да не работи за разни съмнителни такива....

Боко,Боко,Боко.Нали ни замайваше.че като дойдеш на власт и като имаш мнозинство,ще приемеш закони за това и онова.Ами разкарай и забрани разни съмнителни-казвам пак не всички а съмнителни финансови къщи,всякакви заложни къщи и бъри кредити със жестоки лихви.Въведи каторгата за да отработят тези лихвари награбеното,ама не ти стиска.То се е видяло.че както при комунизма,ни е позволено само да коментираме,и ти затова си трайкаш и пляпаш тъпни.Сеч яка трчбва за всеки лихварски лев,иначе ей така ще се трепе.Кой знае на кого му е писнало от този самозабравил се фий,и го изпадладясал барабар с гавазина.А,щях да забравя.Никкакви охранителни фирми и бодигардове-биячи,под най-строго наказание.Имаме си полиция държавна и който иска охрана,я получава както се дава право на оръжие.Какво ще ми се помпат разни дебили и ще гледат страшно.Магистрали има за строеж,там да помпат мускули колкото си щат.

Явно не съм много добре.Просто не си спомням да има обвиняеми за убийството на Юри Галев!

Знаете ли, и аз мечтая за калашник, за да отстрелям ТОПЛОФИКАЦИЯ и ЕВН, и въобще всички монополисти, които ни бъркат всеки божи ден в джобовете напълно "законно". Къде по света го има това??? Да си изключиш парното и тока в апартамента, защото не го обитаваш и пак да ти взимат по 50-60 лв. на месец за сградна инсталация и какво ли не още. Тоя лихварин сигурно е бил по-благороден от тях. Идва ми да пищя и да крещя, и да псувам, и да плюя и да стрелям по всички. Кога ли ще полудея официално?!

Просто иди до най-близкия диспансер. Подкрепям те в изказването. Оръжието в България трябва да стане задължително (не разрешено) и тогава да видим ....

Главен секретар на МВР Б.Борисов,по чието време ,има Най-Много на Брой + най-Много НЕРАЗКРИТИ Показни Убииства , през Целият Преход !!?? Това се потвърждава и в Секретни Доклади на Америк.Посолство през 2005-6 година ,в който Борисов е наречен Бандит ,и Едър Наркотрафикант ! Сега при вече Премиера ,нещата се повтарят за ужас на хората ! Но се Повтарят Ужасно Увеличени, Бившите Бандити+Олигарси/грабители, заедно с деца/Наследници на Върхушката на БКП-Комунисти, като едни Хищници Късат големи хапки плът от Икономика,Финанси,Ресурси ,Морал Душа ...на Отслабена България !!! Надявам се да получат възмездие, ако не Съдебно,то Божие !

Сега (сегашното работещо поколение и младите) ви плащаме масрафа , как не го разбра? Страхотно бъдеще ни осигурихте! Радвам се че поне и вие намазвате нещо от сега. И да не забравяме темата! Тези бизнесмени са си го търсили и са го намерили. Ние с теб си чешем езиците(пръстите) просто

Пепи, не си прав/а. Поколението, на което ти смяташ, че плащаш си е изработило всичко - от детската ясла и образованието до пенсиите и погребалните услуги. Проблемът е, че за последните 30 години пенсионния и осигурителни фондове бяха ограбени от управляващите поне три пъти (за толкова имам писани факти). Та, не се сърди на работилите, а на управляващите преди, сега и в близкото бъдеще!

не се сърдя, опъвам си хомота като всички други. Но тук хората опитват да изкарат светци убитите! Бъркат делата на убитите с делата на сега управляващите! Чудят се как да свържат името на ББ с тях. Това ме дразни, нищо че не съм гласувал за него, виждам как всичко се променя всеки ден към добро и единствените които квичат са тези които ни разказвали и на нас и на вас играта последните 60г. И още нещо масрафа го плащаме, защото никой от вас не тупна по масата да каже стига с Шуробаджанащина, кражби и тн. Затова идиот-а управлява умния и кадърния и прави бели на квадрат! Как така гадния хамстер го сложихте прайм-министър бе???? Тоя какво може? Какво е работил? ББ претендира с работа и я върши поне!

На изброените екстри се радват и обитателите на зоологическата градина.

така е вазникнало "шумкарството" в сащiя разложки краи преди 70 години. сега исторята се повтаря от наследниците на сащите комунистически бабаити -бандити.

Неграмотник, нито познаваш историята, нито си се изказал смислено, бърбориш с клишета и заучени банални фрази нямащи нищо общо с историята. На всичко отгоре си и неграмотен - пише се " същите " а не "сащите".

Недейте така бе, хора, не мъчете герберастчето. То си е типична рожба на демокрацията - тъпо, неграмотно, но нагло и пълно с увереността че всичко му е ясно и може да дава акъл и да съди за неща, които промитото му умче не би могло да проумее дори за целия живот на тази версия на Вселената. Това, впрочем, е типичният профил на гербераста. А вие искате от него грамотност и познаване на историята...

Ей неграмотен, преди да пишеш по форумите се образовай малко - "вАзникнала " , " сАщите" - 8-ми клас завършил ли си ?

Има мнения, че убитият се е занимавал с разпространение на хашиш и е бил гарант на сделката, която се провали тези дни. Нищо чудно и за това да са го светнали. Нужно ли е било обаче да стрелят по кола пълна с хора?

Тогава Мао Дзедун произнася думите "Пушката ражда властта". В друг исторически контекст, разбира се. Но истината продължава да си е истина. Замислете се сега у кого са пушките и ще видите у кого е властта... На позналите - честито! Властта и пушките са у бандитите. А народът брои гилзите и труповете и се лае по форумите. Защото не му дават пушката на него. Ако му я дадат, за по-малко от седмица ще изчисти цялата тази плесен, окупирала властта явно или скрито.

А нас ловджиите, къде ни забравяш, м?

Вива Колумбия, Вива Мексико , Вива България

Браво на полицията,най накрая взеха да си вършат работата.Искаме и политико-икономически(Батко-Матко,Марио и т.н.).

Абсолютно точно! Какъв е процента на така мислещите според Вас? Любопитен съм!

днес 2ма, утре 2ма. ааа и сме се оправили след година-две .

Плевели със скубене не се проборват. Преоборват се с превенция. Сега може да си преведеш това в термините на управлението на една държава.

Като е бил задържан за подобни престъплания какво прави на вън тогава а не е с доживотна присъда в затвора? На някой човечец му е писнало и го е опукал, и така и трябва щом нямаме правосъдие вече е време да почнем да го раздаваме сами!!!

ЦИТАТ: ""Единият от убитите е бил задържан за ДДС измами и за лихварска дейност". Е как е здържан, а пък е убит??? Язък за краварите! "КОЙТО НОЖ ВАДИ от нож умира, се казва на ено място ... Шибана държава! Бягайте от нея!

"... е бил задържан " Знаеш ли времената в българския език?

а ти ударенията

Има значение и ударението: задЪржан, задържАн

Ами то е ясно, ама за мислещите :) Ако е бил виновен, що са го държали? Ако е бил невинен, защо сега го пишат предното? Ако е невине, що е гръмнат? Абе тъп, писаното е иносказателно, а не граматическо. Ти ако четеш поезия, записваш ли си правописните грешки на поета? :))

крайно време да се раздават калашниците и бой по всички изедници

Ако тези лихвари ги бяха осъдили и затворили сега нямаше да има покушение.

Смях, г-да!

Нечовек дори богато да живее, граби и мами идва ден, в който попада на друг нечовек! Тогава или създават ''организирана престъпна група'' или ... това.

А много често - първо едното, а след това другото.

Заслужават си съдбата тези мръсни рекетьори и мошеници. Заради такива като тях страдат всички.

Не е голяма загубата.Каквото повикало,това се обадило

в която някой пише ганКстер,всичко може да се случи...Тежко ни - вече всеки ден ,по всякакъв начин ни показват,че човешкият живот не значи нищо.Няма никакво значение кой е убитият - просто не трябва да се погазват законите.

Проблема не е в "ганКстер-а" а в толерантността! За сведение - буквичките "К" и "Г" са една до друга, на нормалната българска клавиатура. Да натиснеш вместо едното, другото копченце е елементарно, но НЕ означава неграмотност! Моля, бъдете толерантни. :)))

Да ама държавата ни БАНКстерите я харизаха на мутрите, защото няма как да мърдат. Всички те и ние сме здраво хванати за топките и наведени в поза "пиещ елен".

от кого да не се погазват - от мен ли? или от депутатите и техните слуги?

Явно е намерил начин откраднатото да си го занесе в отвъдното и са искали да проверят вярно ли е.Жалко за семейството.

Така става, когато ни управляват парвенюта. Преди месец и нещо ревахте срещу Пламен и Геле, че били мутри и престъпници, но докато бяха тук, такива циркове не ставаха, щото мишоците ги беше страх, ама сега като ги няма, всякакви боклуци ще изпълзят изпод камъните...

Всеки ганкстер знае, че е за малко на тая земя, жалко за краварите...

Вчера не мина хашата,днес-гръмнати..4 тона са това,ееей...

Категорично мога да ви кажа следното: положението в България няма да се промени! Защото всичко е в ръцете на мутренската червена олигархия и нейните креатури - ако искате промяна, трябва тази цялата пасмина да бъде вкарана в затвора и да й се отнемат окрадените от нея пари, имоти и да се лиши от икономическа сила. Ясно е, че това няма да стане, защото 90% от народа е овчи, да не броим и т.нар. турци и паразитиращия мургав етнос. Власт, прокурори, съдии, мутри... - всичко е оплетено като свински черва и няма оправия освен радикално решение! Кой от вас ще го вземе и реализира?!

еми прав си ама как да стане , иначе аз съм готов, здрав прав, не ми пука че ще свитна 30, 40 боклука или повече ама трябва някой да ни организира, а такива няма щото сме предателски народ, и всяка коза за своя нога или главица по ниска от тревица сабя не я сече са ни народните мъдрости така ,ч е ще чакаме дано дочакаме ама нада ли

Ами,заеми се ти,нали се напрягаш да се правиш на"пророк-спасител",с претенциозното си"философствуване".Но най-добре ще бъде да се самотерминатираш и да се самоспасиш.

Изхода или решението е едно: ТЕРМИНАЛ 2 на летище софия !!!!! Сега и завинаги! ПО-добре слуга навън, отколкото роб у дома!!!

Абе, зомби, ако четеш повече ще разбереш, че в Щатите стават престъпления в пъти повече от тук. И дотам ли са стигнали пипалата на нашата червена олигархия. Причината е сложна за разбиране на облъчени като теб, затова няма да си губя времето.

Аз не съм обиждал теб или друг. Защо ме наричаш зомби? Като си ербап и разбирач, НАПРАВИ НЕЩО ДРУГО, УМНО, ТУК и СЕГА! Ще те позная веднага! Ама май си от дежурните лайки! А колкото до времето което само си мислиш, че не си губиш - сложна субстанция е за елемнтарния ти интелект! Не се бутай там! Седи си нагъзо и не мърдай, щото може да усетиш внезапен ПОД-виг нагоре, а тогава ще бъде късно да викаш олелееее ...

Жалко за семейството , което се е возило с Донев. Дано жената се оправи, макар че силно се съмнявам с тия наранявания. А за Донев........ срам ме е до къде стигнахме- да се радваме на нечия смърт. Но не сме ние виновни ,нали?

Лошо, много лошо

време беше !!! колко хора преби на колко хора апартаментите взе, колко рекет и изнудвания, безбожни лихви които растат секи ден с стотици левове....къде дрема до сега държавата?? полицията в Банско го знае прекрасно и го поздравява на всякъде и навежда глава като мине покрай него ...мишоци ниедни

как къде е била ами зад него с нейните подпори и мрежа от комуноиди ал капоне е казал че и най слабата държава е по силна и от най силната мафия само не е казал ако иска :)

Вече в мол с мотор мож да влезнеш.С коня си в кръчмата да влезнеш да пиеш по уиски.Да гръмнеш някой.Още малко ,още малко и ще стигнем американците.

Вижте,безмислено спорещи!Връщането към социализма е невъзможно и е безмислено да копнеем по спомените за него.Но това не зачи че сега живеем в рая на европейския капитализъм - не при нас царува оскаруайдоловски капитализъм от края на 19-ти век.Оскотелите от жажда за бързо забогатяване нашански "предприемачи" не могат и не искат да разберат старата римска поговорка "Най жестоките и безочливи робовладелци се получават от освободените роби".За тези изроди важи само езуитския девиз "Целта оправдава средствата".За ужасния ни живот вече отдавна не са виновни фашисти,комунисти и други -исти а тази мръсна утайка от обществото ни която се крие зад чуждицата "бизнесмени".

Браво на Спартан, доста точен и интелигентен коментар. Абсолютно точно описание на жалката ни действителност, наложена от "братята" ни американци.

Моля, моля. Аз не съм виновен за това дередже! Аз не гласувам! ... ;-) Тез идиоти дето ни камандват да не са се самоизбрали, а? Ако е така, колко са им подкрепаджиите? май няма да стигнат ресурсите за да ги броят навън за нещо :) Те го знаят перфектно! И затова стават масовките и далавверите по избори. Аман-заман хора гласувайте за бъдещето на БГ! :):):) Тогава мятат кюспето в гьола и чакат да събеарт шараните. После идва ред на въдиците ... :)

Цветанов ще каже че са криминално проявени и че това е обикновенно произшествие,като вероятно Алексей и Хамстера имат пръст в него.

Нормалната селяндурска действителност... Жалко само за семейството, което се е возило в колата и е изгоряло покрай "мокрото"

В основата на тази почти ежедневна престъпност стои безпаричието. Голям процент от хората,предимно младите са мързеливи,невъзпитани,хаймани и търсят лесните начини за печелене на пари чрез далавери,заеми които не мислят да връщат и ежедневно мислене от къде и какво да откраднат и кого да измамят. Това са рожбите на "демокрацията". За свястните младежи пък няма работа и част от тях волю-неволю се присъеденяват към лошата категория. Ще става и по лошо! Как да не политизираме ,когато за 22 години нито едно правителство не помисли малко за хорта,а всичко което се направи е ограбването на народа от шепа политици-разбойници. Слагам всички в един кюп,независимо от цвят и политически празнословия. Сега берем плодовете на това безумие и геноцид спрямо българския народ. Тежко ни и горко!

И интересно кой( етнос/хора) възпитават манталитета? Едно време религията е била учението възпитаващо масите. Днес са и медиите. Коренът на ( книжните) религии е с главни сценаристи.... Днес става и с филми и медии.....

Рило-пиринският партизански отряд в действие.

Нещо се случва!

Не думай :) Лошото е че нищо не се случва. Едни хора си вършат престъпления цял живот. Задържат ги, пускат ги ...докато не ги гръмнат. Нищо ново.

Или,както казваше Боко,ако ги бяха затворили с ефективни присъди,сега щаха да са живи и здрави.Но не.

И кой да ги затвори с ефективни присъди, като даже няма обвинение.Да, имало е много жалби, но действия от страна на органите на реда - никакви! "Въпреки десетките жалби, подадени от длъжници, няма повдигнати обвинения срещу него." И тези, които плюят съдиите, първо да помислят преди това, кой трябва да повдигне обвинение срещу този човек!

Терминал 3 - Орлов мост