МВР: Можем да приемем още 3000 бежанци във фургони

България може да приеме във временните кризисни центрове още до 3000 бежанци, обяви зам.-вътрешният министър Филип Гунев в парламента.

Обратно в новината

Коментари - МВР: Можем да приемем още 3000 бежанци във фургони | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Унгария ясно показва какво трябва да се прави. Докога ше се мотаем ?

Аз питам: Имаме ли държава? Свещена и неприкосновена ли е границата на Отечеството? Защо майка и татко са бъхтали в България по 40 години и взимат по 290 лева пенсии, а ще даваме на разни нашественици по 1200 евро месечно? Ами, приемете 30 милиона пакистанци да ви е.....!!!

За пореден път се потвърждава истината, че народ, който не храни своя армия, рано или късно започва да храни чужда армия. В България бежанци няма, има нелегални имигранти. Така наречената бежанска криза всъщност е нашествие, което има всички белези на добре планирана операция. Няма съмнение, че един ден тази операция ще се изучава във военните академии, а основните нейни резултати ще намерят място в учебниците по история.

ПриемеТЕ си ги, щом можете! Каква гледка ще е само! Пред домовете им - редици от фургони, накладени огньове, къкрещи гърнета с боб и щъкащи малки мургави емигрантчета. Че и в офисите може - така и така, поне да послужат за нещо.

"България може да приеме във временните кризисни центрове още до 3000 бежанци..." Засега само 3000. Познайте колко нули ще се добавят след изборите!

Имаше една такава популярна песен на кръпката: Комунизмът си отива спете спокойно деца . Сега няка как да се изпее: "Комунизмът се завръща, или комунизмът се завърна", защото се оказа, че той въобще не си е отивал, просто се смени поляритета на господарите. Едните бяха в дивия изток, а другите сега/днес са чак в дивия запад. ето го примера за най-новия комунизъм (моето си е мое, но чуждото е общо) е изобразен точно на снимката. достоен ученик на платените "престижни" училища за управление на роби.

"Можем да приемем още 3000 мигранти във фургони" - каза зам.министъра на МВР. Ами вие като можете - приемете ги! Ние НЕ МОЖЕМ!!! Защото сме с ниски доходи и издържаме деца, помагаме на болни родители. Душите ни ли искате да вземете! Затова ли ви избираме, за да ни стъжнявате живота в собствената ни родина! За кого ви е грижа повече??? /Въпрос с отговор/.

филип гунев - От 2003 г. досега работи като мениджър и изследовател по проекти на Европейската комисия, Фронтекс, Центъра за изследване на демокрацията, Институт Отворено общество (Ню Йорк, САЩ), Координационния център за контрол над малките оръжия и лекото въоръжение в Югоизточна Европа (SEESAC) и други.

От тази кратка биографична справка става ясно чии интереси стоят за изпълнение, Над Народните интереси. Същите ""високо-ква-квалифицирани" и "надеждни" "кадри" ще изпуска из задните си врати и новооткритият френски университет, който нахлу в България, като през задната врата на трафикант в образа на незаконен "имигрант", каквито са поне 90% от нахлулите в Европа не без помощта на такива служители, като мистър гунев. За това Англия напусна, а Европа е в това плачевно състояние. защото беззаконието е поставено в степени над законите и аморалното е водещата сила на водените и кланящите се на мамона неверници.

не можем, а и не искаме!

"България може да приеме във временните кризисни центрове още до 3000 бежанци, обяви зам.-вътрешният министър филип гунев в парламента.", парламента, който има общо 8% подкрепа. С парите от ктб ли ще бъдат приети или с тези от беленската локва? А може би гунев да ги вади тез пари от собствената си банкова сметка, без да е уведомил раята и нап.

а може ли да ви ЕПМ?

Какво ще приемате бе педерасти геберски,защо не осигурихте тези фургони,когато българите пострадаха от земетресения и от наводнения АААА?Мръсна герберастка пасмина,сега е времето да си пълните гушките от европейските парици,които ви дават като милостиня,за да обирате изметта на Европа и от турската далавера!Защо не отделяте средства за собствените си клошари,бездомници и вегитиращи ваши баби,дядовци и родители,а ги обричате на бавна и мъчиитна смърт!Мамицата ви мръсна герберастка сган,сбирщина от хайдути и престъпници!Да пукнете всички вашата мама и боклуци гадни затривате нацията!

е как така бе старши, защо във фургони - били млади, зрави мъже, значи носят на студ- във варна в морската се търкаляха огромни кашпи, купени от някой от малоумните ни кметове - издири ги /кашпите/ и наслагай резаците в тях, ще търпиш по-малко критики

и накрая полицейски шеф! Какви бежанци са афганистанците дето навлизат на тумби у нас?! Всеки от тях е воювал още като дете и само той, а може би още няколко души, знае колко човешки живота тежат на съвестта му, ако има такава разбира се! Сега сме 2016 г., а още 2001 г стана смяна на режима в Афганистан и тя вече е сигурна страна на произход! Тогава?!

води ги у вас, да ви обслужват наред!

аман от ненормалници!

Настанявайте ги в Афганистан и Ирак , за какво пращаме контингент там - за да не идват тук.Напълнихте страната с паплач , като че ли малко цигани имаме. Ей ги на в Мечка от 50 - 1970 до сега са станали 3000 , ха сметнете след 20 години тия новите с по две три жени колко ще станат. Ние къде да ходим в Афганистан лиииииииииииии?

"Можем да приемем..."Господине Вие не можете да говорите от мое име!Аз не желая да приемам никого!

Прочетох изказване на унгарския министър на дипломацията от 19 септември.,в което той казва,че ЕК и ЕП твърдо поддържат пакета за квоти.Това е станало ясно на срещата в Братислава. "Пакетът за квота включва всички мерки, насочени към въвеждането на задължително разпределение на имигрантите без горна граница, включително решенията на Брюксел, за да направят събиране на семейството по-лесно и санкциите, с които т са застрашени държави-членки, които не са готови да участват в принудителен програма за разселване ", заяви той.

Преди половин година Бойко каза, че България е преизпълнила с ДЕСЕТКИ ПЪТИ повече квотата от която и да бил о ЕС членак държава. Тези 3000 като какви са?

Само едно въпросче къмн ашите управници в лицето на този измекяр. ЗАЩО ПУСКАТЕ В БЪЛГАРИЯ АФГАНИСТАНЦИ И ИРАКЧАНИ след като в повечето страни в ЕС вече не им предоставят убежище и не ги считат за бежанци, поради наличието на сигурни райони в собствените им страни?????

прост отговор - ЗА ПАРИ

ИДИОТИ! ЗАЩО БЪЛГАРИЯ ДА ПРИЕМЕ БЕЖАНЦИ? ДА ГИ ПРИЕМАТ ТЕЗИ, КОИТО ИМ УСТРОИХА "АРАБСКА ПРОЛЕТ", "ПУСТИННЯ БУРЯ", ТЕЗИ КОИТО ИМ ПОЛЗВАТ ПЕТРОЛА И ИКОНОМИЧЕСКИТЕ РЕСУРСИ, ТЕЗИ, КОИТО ГИ ПРЕВЪРНАХА ОТ СВЕТСКИ ДЪРЖАВИ В РУИНИ! БЪЛГАРИЯ КАКВО ОБЩО ИМА С ТОВА? КАКВО ИСКАТЕ ДА НАСКАЧАМЕ ПО ПЛОЩАДИТЕ, ДА ВИ ТРЕПЕМ ЛИ? МАЛКО ЛИ НИ СА ТЕЗИ, КОИТО ВЕЧЕ ГИ ИМАМЕ ТУК И НАЛИТАТ И ПРЕБИВАТ ХОРАТА ПО УЛИЦИТЕ, ТА И ДРУГИ ДА ДОЙДАТ? СТИГА СТЕ ЛИЗАЛИ ЗАДНИЦИТЕ НА БРЮКСЕЛ, ТУРЦИЯ И САЩ И РАБОТЕТЕ ЗА БЪЛГАРИЯ! БЪЛГАРИТЕ Н Е И С К А М Е П О В Е Ч Е Б Е Ж А Н Ц И В Б Ъ Л Г А Р И Я! ТОЗИ, КОЙТО ГИ ПОКАНИ В ЕВРОПА И Е ЦИЦАЛ И ЦИЦА ОТ ТЯХ, ДА СИ ГИ ПРИБЕРЕ - ТУК НЯМА МЯСТО ЗА ПОВЕЧЕ БЕЖАНЦИ!

И да искаме и да не искаме - никой нито ни пита нито се интересува от мнението ни.На изборите като ни питат "КОЙ ДА Е ПРЕЗИДЕНТ" - половин България ще ревне "КОЙТО И ДА Е,НО ДА БЪДЕ ОТ ГЕРБ"!Не можеш да се пребориш с простотията!

каква половин България е, брат ми? На избори последните години ходят 30% от населението. Залупеното и платеното.

Махайте го този, бе!! Вместо да мисли и работи как да не ги допусне, взел да обяснява още колко и къде можел да ги настани! Случайни, продажни и безотговорни лица, на фатални за България постове...

погледнато реално и милион бежанци можем да настаним по българските земи. въпросът е , че никой не иска да съжителства с тях или да са в близост. от друга страна ще трябва да се грижим за тях по-добре, отколкото за самите себе си. от трета страна нека всеки политик (понеже имат много имоти) приемат по едно семейство на бежанци или пък поставят по 1 фургон в имота си. нека тези бежанци да им помагат в домакинството напълно безплатно за политика. нас да ни оставят на мира.

Взимайте пример от гърците - товарите на ги на няколко ръждясали кораба, които и без това седят неизползваеми, и "к россию", там ще ги приемат топло, топло...

...не сме народ, А МЪРША... защото овчедушно слушаме как с всеки ден бройката на АГРЕСОРИТЕ става все по -голяма, институциите все повече лъжат и замазват истината, парите отпускани за мършите ПОТЪВАТ, строят днес фургони, а ГРАНИЦАТА ни на юг е РАЗГРАДЕНА и далаверите са си ежедневие , а Управленска РЕШИМОСТ ДА КАЖЕ Правителство и институции КРАЙ НА това НЕЗАКОННО вливане на талибани в Родината ни, просто НЯМА и няма да се случи, ЗАЩОТО МЪЛЧИМ и НЕ ПРОТЕСТИРАМЕ !!! Защото сме само НАБЛЮДАТЕЛИ на ЗАТРИВАНЕ на държавата ни....ЗАЩО БЕ БЪЛГАРИ, ЗАЩО СИ МЪЛЧИТЕ??? И мълчанието ни е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, помислете за децата си!!! ВСЕКИ ДЕН ТРЯБВА ДА СЕ ПРОТЕСТИРА, ДО ТОГАВА, ДОКАТО НЕ ИЗХВЪРЛЯТ ВСИЧКИТЕ НЕКАНЕНИ терористи до един, ВЪН от Б-я!!!

А такааа...вот вам гроб и боко2 българоубиец....

Мога ли да попитам, защо всички са отвратени от българските политици, но не и от Европейският съюз и НАТО които всъщност тъпчат България? Ще кажете- погледни Орбан. Орбан когато посети България само каза, че тя няма да бъде оставена сама и, че ще се намерят пари. НО, той не поясни, че това са пари за това което сега ни се съобщава. България е в ноктите на германският и американският орли и от там нататъка спасение няма докато плячкосаната България не бъде унищожена. Когато някой ви каже, че нещо е добро или лошо винаги питайте първо- ЗА КОГО?

Настойчиво ги каните, за да изпълните квоти. Дайте на всяко семейство отделен фургон, та по-бързо ще оправят демогр. криза. И не хранете илюзии, че ще стоят временно, никой няма да се върне доброволно, нито ще можете да депортирате тези хиляди, по никакъв начин. И да не кажете утре, че наплива се усилва и ще трябва да се търсят нови места, с тия грижи за тях очаквайте нови орди. Гнус.

Можем да приемем бежанци във фургони - т.е. ако бежанците не са пристигнали във фургони, няма да ги приемем.

В Унгария няма лабаво! Затворници градят на три смени телената ограда срещу мигрантите. ТОВА ПРАВЯТ В УНГАРИЯ В България някой "усвояват" стотици милиони, за да ремонтират и строят нови центрове за мигранти. Няма по-голям грях от това - да съсипеш държавата и народа си и да обречеш бъдещите поколения, като доброволно настаниш терористи, чалми и др. подобна измет в страната.

Има и по-голям грях - да гласуваш за същите на следващите избори, разбирайки какво става. Само стой и гледай...

Маса българи живеят и студуват заради липса на средства, ровят по кофите за боклук да върнат някое шише или хартия за да преживеят тия щели да настаняват навлеци незаконно влезнали в България да им осигуряват три пъти храна, топло, лечение че и защита от изконното население на тази територия

Може ли преди това да се махносвате от властта и да си ги приемате на ваши разноски на ваши задници???Играете си с търпението на хората....

Ама хайде най-после да почнем да приемаме БЕЖАНЦИ а не мигранти. Бахти изметта са тия. Щом не са бежанци да ги изхвърлят през границата там от където са дошли.

ООО, а какви парички ще потекат към кметовете които получиха наредбата за настаняване на тия завоеватели, по села и градове, парички за ток , вода , здравни , помощи ,и др. под.Задължени е и да ги регистрират и записват в регистара на общината

Това са доста пари. Ще се нагушат здраво. Кой ти гледа националните интереси. А когато България изчезне от картата, децата им ще живеят някъде сред бели хора и красиви местности. Най-лошото е че българите ще продължават да гласуват за такива като тоя и началника му до пълното си изчезване като нация...

Че какво лошо, някой ще каже, свободна инициатива, свежи пари, тлъсти сметки и комисионни....

Това ли решиха в Братислава?

и от къв зор, бе гуньо ! ако искате и бг да пламне пожар покрай тези приемайте ги, но ще платим всички прескъпо за това. Ножът отдавна е в кокала не го въртете.

Разбрахте ли за какво са отпуснати тези милиони? Да приемем още мигранти , да се открият нови бежански центрове и да ги обгрижваме по добре и между другото-за нова техника по границата. На моя позната, майката живее в Пъстрогор. Казва, че всеки ден пристигат тирове с продукти за лагера, и ако някой ден готвеното е без месо( и то само пилешко и телешко), арабите хвърляли чиниите на пода. След това жените от селото, които са на работа там , са им чистили мръсотиите. А лагерът, който е бил прясно ремонтиран, чист ,с нови мебели, легла, сега приличал на кочина .

не чувам нищо за Румъния по този въпрос или съм пропуснала нещо?

Абе хора: "36 млн. евро пък са предвидени за закупуване на кораб за Гранична полиция. " че то 35 млн. евро е цената на една прилична фрегата втора ръка, заедно с въоръжението!!!! Вие какво ще пазите с този кораб ??? С фрегата срещу надуваеми лодки и салове с бежанци ли ?? Или ще купите един по-голям катер за 5-6 милиона и останалото ще го окрадете пак !!!

ГЛУПАЦИ. ОБЯВЕТЕ НА ЦЯЛ СВЯТ ЧЕ ИМАТЕ МЕСТА ЗА 5000 И ЩЕ ВИ СЕ НАТРЕСЪТ 105000 БЕЖАНЦИ

да си го прибереш па не е демократично във фургони!! Как фургони че нали бате гойко взе 160 мили,как ще оформи разходаа? Че тогъз тоз гъз фургон треа даструа кат панелка в Люлин!! ПРЕДЛАГАМ да отпуснем на плевню кинти доста и да заведе араби на имоти гръцки и черноморски. Така и така тез пари еврогейски ще бъдат разпределени от наште ора ами поне да има защо. Абе га ли ще ни падне пердето!

Хубаво е да падне по-скоро, че иначе мамата си таковало .....

70% от 10000 са 7000 млади афганистанци, които са завършили колеж , знаят 2 езика ( освен родния) и са готови на всякаква работа в РБ. Дали могат да работят с Калашников?!

Разбирам, че ООН се разпорежда с народите и ги преселва из континентите, за да унищожи европейската християнска цивилизация. Обаче, Борисов защо лъжеше, бе? Защо не каза, че проси от ЕК 160-те млн. евро, за да даде 80% от тях за заселване на пълчищата друговерци?! Напразно се кръсти по манастирите, грехът му е непростим!

настанете ги на боянските ливади пред резиденцията на премиера и президента .там им е мястото.

ТУК няма кой да ни чуе! Ами тогава-да се обърнем към мигрантите. ЕЖЕДНЕВНА ПРОПАГАНДА- НЕ влизайте в БГ, тук е УЖАСНО, самите ние БЯГАМЕ, тук ви чака ГЛАД, СТУД, ВРАЖДЕБНО настроено население! Влезете ли в БГ-ИЗЛИЗАНЕ НЯМА!

тъпунгер, те ще ги обгрижват тях доста по-добре от теб. пушките и на браздата и..без следи...

Може, я. Нали си платиха, 320 млн лева. За, как беше точно, регистрация и настаняване...България няма думата. Ние сме на издръжка, на подаяния на Запада, при това по-голямата част отиват за корумпиране на елитите. Ние не можем нито да се изхраним, нито да се браним, а сегашните ни "съюзници" ни имат за територия, при това все по-пустееща. Е, що да не я използуват, да си складират боклуците от всякакъв вид. От тук вече мърдане няма, никой няма да се върне откъдето е дошъл, че и защо ли? Климатът ни хубав, хората дашни и добри, добре ориентирани към ценностите и правата на човека - хранят, обуват, лекуват - и все без пари! Това ЕС бил рай, бе! Само местното население нещо се опъва, ама като се надделее с бройка, и това ще се оправи! Отвращението към управниците е безмерно!

Прибирай си в дома при жена си и в селото банкя, отгледало тиква да краде, бре кьопек!

Всичките тези 300000 ще се транспоритрат до село Банкя Софийско, там най добре ще се интегрират има и жилищен фонд добър , и е пълно с граждани за маймунско развитие, и топла водичка има и климата е европейски ,така че там им е мястото.

А бе нещастници, не разбрахте ли, че не ги искаме повече да ни се мотаят из страната тези главорези и мърлячи!!! да си стоят в техните държави! тук си имаме предостатъчно маргинали и хрантутници, та и те отгоре да ни се влачат!?.....

Не искам никакви допълнителни маймуни да приемаме и да ги носим на гърбовете си....Аман от тези, то се разбра, че голяма част от тях нямат нищо общо със Сирия, а са основно от Афганистан...какви бежанци си, да ги махат.

Това са бойци на идил , не са никакви афганистанци , не се подавайте на промивка. нарочно ви настройват срещу авганистанците , които също се борят с фашкото заробване.