Задържаха Пуйката, издирван за банковия обир в София

36-годишният перничанин Валентин Кирилов-Пуйката, заподозрян за банковия обир в София на 19 февруари, е бил задържан снощи край Сандански.

Обратно в новината

Коментари - Задържаха Пуйката, издирван за банковия обир в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пуснаха Брендо , поле ще пуснат Сумиста и ЩЕ дойде реда да пуснат и Пуйката!! В българския "съд" има ред другари!! Плащаш и те ПУСКАТ!!! Може да "ДАРИШ" на съдията я къщичка в Гърция , яхтичка , най - евтино излиза 10-дневен круиз!!

А мисирката хванахте ли го или още го издирвате???

НЯМА СЪДЕБНА СИСТЕМА В БЪЛГАРИЯ!!! И ТОЗИ ЩЕ ГО ПУСНАТ.

Усещането от посещение на болница и посещение на съд е много идентично. Моли се да не влезеш в съд и да ти се пече присъда на някои особено деликатни части. Иначе ти си повтаряй, че съд няма.

И всички престъпници в тази Държава имат абсурдни имена... Петела, Свинята, Тоя пък е Пуйката, друг е Железния, Златния.... тия хора за какво се имат? За животни? Щом са животни, в обора им е мястото. Съгласна съм, от моите данъци да се взимат пари и целият им животинско-извратен свят да влезне на топло... и да се върне и Смъртното наказание!

Тиквата и Цуцко Гестапото.

Няма страшно, някоя колежка-пуйка-съдийка ще го пусне.

сигналът от кърджали бил,,хванете мисирката,,!!! затова дпс иска ,,преводачи,,!!! да не се допускат служебни грешки!!! след време ,,валията,, от кърджали ще търси по телефона кметът на софия!!!

"...Валентин Кирилов-Пуйката, заподозрян за банковия обир в София на 19 февруари, е бил задържан..." Това е невъзможно - Пуйка да обере Банка?! Ако беше обрала /Пуйката/ Мисирките от Парламента и се беше "онодила" с баш Пуяка в НС М&М /Мишо Мисирката/, щеше всичко написано да е вярно.

и сега е редно да му наложат най страшното наказание за престъпници в България -72 часа задържане под стража.

Сега ще сподели плячката с ПАРТИЯТА ЛЮБИМА БСП=ДПС и дим да го няма

РОДНАТА МИЛИЦИЯ И СЪД. СИСТЕМА /ДНЕШНА "ЕВРОПЕЙСКА"/, СИ ЗНАЕ: БАНДЮГИТЕ ТРЯБВА ДА СИ ДЕРИБЕЙСТВАТ ДО ОКОНЧАНТЕЛНОТО ЗАЛИЧАВАНЕ ОТ "КАРТАТА" //ВСИЧКИ ЗНАЯТ ЗА РЕЧТА//

пуйки, сови ,орли и картофи :)

Евала на ПУЙКАТА!

...................................и ще осъди България в Страсбург за 100 милиона, за морални щети и пропуснати ползи, щото е невинен!!!!!!! Отврат!!!!

Да съгласен съм откраднал е примерно 200хил. като си ги раздели на четри се пада по 50хил. на човек, а като ни осъди Хага ще вземе поне милион, сигурна работа. Това са нашите закони ние живеем в затвори(железни врати, решетки), а престъпниците са на свобода и печелят.

А другите две мисирки, които са били с пуйката, нямат ли си имена? От къде са, какви са? Не вярвам да са професори от някой университет. По-вероятно е да са бивши или настоящи полицаи.

за обирът в кърджали са го пуснали , защото там ,,търсили,, мисирката а не пуиката!!!

Как ЕДНА пуйка не обесихте, бе. Как поне една пуйка не обезглавихте. Къде сте учили, какво сте учили, толкова ли сте бедни, че само за пари съдите?

Гербераците изгладняха и минаха на самоиздръжка.

Така е, като падна страхът за обирджиите

Бандата на Оъшън, пардон на Пуйката.

ако се окаже,че въпросната Пуйка е замесена в обира на банката, другия "Пеликан" с голямата гуша т.е. съдията, който го е пуснал под гаранция, да плати тези 200000 лв.Да видим следващият съдия дали ще пуска с лека ръка!

Zuyo

Следствие: Хан Тукту е от Перник.

е докога ще ги пускат от съда тези крадливи паразити ? само от упор в челата им !! техната мама

Когато утре някой се доближи до теб и ти сложи ръцете зад кръста и ги закопчае и така те държат 5 часа преди да ти съобщят защо си задържан, през това време близките ти стоят с адвокат,когото полицията не пуска да говори с теб, тогава ще разбереш за какво служат законите в тази държава. Ако през нощта не те респектират междувременно, а съд не ти покаже как се съди без доказателства, може и да осъзнаеш какво означава да виеш за справедлив съд. Има случайни грешки, но случат ли се всички съжаляват. Какво имаш против полицията да си събере съвестно доказателствата и после съдът да осъди виновния? Днес са го хванали , защото го подозират, а обществото вече иска наказание. Алооо, керванът посоката към Европата е друга и не се ходи с муле, а със самолет.

Zuyo

Мисля, че е излишно да се обясняваш. Няма да те разбере. Не защото е тъп, а защото не е готов да те разбере. Един ден, вероятно, когато попадне в ситуация, подобна на тази, която описваш - тогава ще те разбере. А дотогава ще си остане тъп, както повечето коментиращи тук.

то един мастит английски законодател твърдял, че е по-добре да пуснат десет виновни, отколкото да осъдят един невинен! Твърдял го упорито докато... не обрали собственото му имение и полицията пуснала заподозрените! Пропуснах да кажа, че обирджиите предварително уведомили лорда за обира, но това не се приело за доказателство!

Господа, това е образцов демократ. Десен, та дрънчи! За него демокрацията е простор на бандитизма. Такива като него срещу платени от Бойко Борисов 400 000 долара навремето го направиха гл. секретар на МВРи генерал. Зер мафията вече си има и пагони. Такива като тоз иидиот на снимката са причина Европа да ни сочи с пръст и да тварди, че в страната ни е в ход гигантски криминален заговор против държавата и народа. Такива кат онего в Китай г иразстрелват на стадиона за назидание. Тук съдиите срещу подкуп ги пускат на свобода, за да извършат на следващата сутрин банков обир. Това е тя - 25 години анархия, фашизъм и триумф на криминалитета.

И ако щеш вярвай! Ама защо в Китай продължават да ги стрелят и пак няма ефект? Разстрелват дори и висши партийни деятели за далавери с над 100 млн. В лява държава - десни екстремисти (пример Брейвик в Норвегия). В дясна държава (БГ 1943г.) леви екстремисти - Вапцаров, Буруджиев (->Луков). А в случая просто обир на банка

Да не се окаже, че е дете на наши другари? Повечето активни престъпници имат самочувствие за безнаказаност, което е внушено в семейството. Тяхната безцеремонност и арогантност се корени във възпитанието и последващата среда,която е със сходни виждания за живота. Може да е от Перник,може да е свързан с подобни хора, но до доказване на противното обществото не може да казва как да бъде наказан. Все още той е невинен до доказване на противното. Такъв е всеки гражданин, който не е попаднал под инквизиционен процес.

Ако не си признае,никой няма доказателства срещу него,ще го пуснат.

Ами на човека му трябват пари за парична гаранция, за адвокатски разноски, и съдът е трябва да му осигури възможност да си вземе пари.

Пак ще го пуснат, само прах в очите. Кога милионерите и милиардерите крадливи ще се озоват в затвора?? А кои са те всички знаят, наглите политици и кръга около тях...

Заглавието кърти миФки. "Задържаха Пуйката". Поне малко от малко се опитайте, да бъдете журналисти. Такива евтини и жълти заглавия просто отвращават.

Няма лошо ,че е задържан този или онзи дребен престъпник,НО кога ще бъдат наказани големите крадци които са и политици. Под формата на комисионни раздавани на близки и роднини се разграбиха милиони. Нищо лично,но защо така избирателно?Прах в очите с едан две дребни риби,а големите?!!!

НЕ Е ПУЙКАТА, А ФАЗАНА НАПРАВИ УДАРА.СЛЕДВАЩИЯТ УДАР ЩЕ Е ОТ КОКОШКАТА, ПИЛЕТО И ГУГУТКАТА. УСПЕХ.

Luna0102

Ще има ли пълнена пуйка в затвора в затвора или ще го правим експерт?

И по коло пъти трябва да ги залавят ,за да влязат в затвора ? ЕГАТИ СЪД.СИСТЕМА, И ВСИЧКИ ДЪРЖАВНИ ИНСТИТУЦИИ в Бе-ГЕТОТО ! Народа им плаща за да го обират !?

дойде коледа и за тая пуйка

тоя не е виновен .Бойко Борисов го е изпратил да оплюва МВР..

Спокойно, банкерите знаят как да си вземат парите обратно

Естествено че пак ще го пусна, стига да си плати.

нали това е целта на задържането , да раздели краденото с крадците с власт /съдиите и прокурорите/,че му е много , някой да не се обърка ,че го арестуват да защитят обществото??? наивнициииии

Хубаво са го задържали, сега обаче да си свършат и работата по събирането на доказателства. Иначе съдията ще е принуден да го пусне в домашен арест под парична гаранция от 1000 лева, хахахаа

Абе ние в зоологическа градина ли живеем или в държава населена с хора? Не се ли свърши тоя добитък, зеленчук и плод - то не беше Ряпата, то не беше Маймуната, то не беше Мушмула, то не беше Слона, то не беше Зелката... нямат край!

Явно не помниш 90-98 години?

И в ботаническа.

В зоологическа градина живеем. Това е нивото и няма нищо чудно. Прякорите издават характерни черти на личността, ник нейма също. Гумата- продукт, който подлежи на постоянно развитие, за да служи на автомобила, приблизително отразява нивото в момента, с постоянна връзка със земята, остане ли без нея, значи има катастрофа. Отличителна черта на пуйката може да е издуване изпъчване, кряскане като птицата с изразена личност в микрообществото. Инсинуирането с прякора внушава, че е престъпник, но не дава инфо въз основа на кои доказателства е заподозрян? Това не е законно,нито етично! Защо се прави? Защото шефовете на ПИБ може би ще възнаградят успешната акция! А ако не намерят парите? Обществения интерес изисква парите да се намерят и извършителите да се накажат, но нека да е по законен ред иначе утре ще арестуват някой невинен и ще му припишат друг грабеж, за да получат награда. Или греша?

Смърт за Пуйката и другите изроди-крадци....

За пореден път българските разследващи органи пускат информация за виновността на някого, обират овациите на тълпата включително и на участниците в този форум, а после, когато съдът оправдае поради липса на доказателства и несвършена работа гледат като мумифицирани кебапчета! Неграмотници като Цв.Цветанов и Борисов сипят обвинения и обиди по съда, а в Страсбург държавата губи дела на поразия и народът плаща за масрафа на головодници. Има ли поне един от този форум, който да извади пари и да плати вместо държавата по дело, по което тя е осъдена?

съдъ ги пуска поради курупциа.

Първо съдът не е една инстанция и не може да освободи,когото и да е без законен повод. Има ограничение върху задържането под стража и на производството присъства прокурор освен защитник на лицето,чието задържане се иска. Хич не е толкова просто да се каже, че ей така и съдът пуска. Заседанията по мерките за неотклонение "Задържане под стража" са публични и всеки гражданин може да влезе и да слуша. сами ще се убедите, че съдиите в голямата си част работят съвместно с прокуратурата зачитат закона.

В случаят обаче не Цветанов е министър на вътрешните работи а Цветелин Йовчев - БСП. Това което искам да кажа е че МВР както винаги вади тефтера и набедява някой аидук, за да пасира общественото недоволство, сиреч които и да е на власт ще деиства по същия начин.

Йовчев не "храни" съда с обвинения. Йовчев не посочи съдийка като лице на мафията и не я уволни. Ако Йовчев нещо греши няма да бъде подминат, но по отношение на събирането на доказателства и желанието за работа на полицията може да се иска много. Полицията трябва да обурне внимание върху събирането на доказателства, а не върху пресконференцията за събитието.

Zuyo

Невероятно. Поздравления. Бях се отчаял, мислех си, че всички коментиращи са малоумници. Но ти ме опроверга. Наистина си човек, който мисли с главата си. Напълно съм съгласен с теб, че лицето е само заподозрян. Няма доказателства, че той е извършител на това престъпление и докато такива липсват - приема се за невинен. Така е според римското право. Според талибанското право обаче, той е виновен и присъдата трябваше да бъде вече преизпълнена - той, жена му, децата му, сестра му и лелите му да са екзекутирани. Радостно е, че в България все още работим по римското право.

Пак ще го пуснем.

Перникчанин и на снимка да го видиш директно на кариерата да чука камъни цял живот.

Перничанин даже и в гараж да е колата му, трябва да се глоби за превишена скорост.

"В края на м.г. съдът го пусна под домашен арест, а наскоро мярката му е била променена в парична гаранция. " ... Мисирков просто е имал борчове към съда и за това е извършил обира!

Да живее българския независим съд. Най-независимия съд в Света!

Дето казваше един Пожарникар- " Ние ги хващаме,Вие ги пускате..."

Той този пожарникар не беше ли от тези дето са още на свобода:)))

Не , тоя дето още е на свобода е от Позитано 20, с опорните точки.. :-((((

Ами вие си играйте на гоненица и криеница, но като не събирате доказателства, за което се иска много труд съдът ще ги пуска, а в Страсбург ще съдят държавата заради кефа на стражарите, които тичали ама не работили. Който няма акъл има крака, а у нас крачещи униформи колкото искаш!

В началото на кризата шефовете на ПИБ накараха всичките си служители и клиенти да предоговорят условията по договорите и ги изръсиха, а сега някакъв ги бил обрал?! Ами нека да съберат доказателства, че май ще излезе кьор фишек работата.

Гумата, такива като теб дърпат България към дъното. Ти не си наред! Вместо да насочиш злобата си към престъпниците, ти говориш за банката?!? Евала на полицията, че го е пипнала!

А ти откъде имаш доказателства, че той е виновен? Ако е виновен трябва да си понесе наказанието и няма две мнения.Що се отнася до банката тя е утвърдена банка и работи по мащабни проекти,които понякога не са чисто банкови, а търговски ,което е странно.

Само като го видя и ми става ясно, че е виновен.

Сега се търси МИСИРКАТА.

дали Пуяка го пуснаха?