Нов взрив на банкомат, гонят обирджиите в гората

Пореден взрив на банкомат е станал тази нощ в Сапарева баня. Тече полицейска акция по залавянето на обирджиите. Един вече е задържан.

Обратно в новината

Коментари - Нов взрив на банкомат, гонят обирджиите в гората | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ВРЪЩАТ СЕ МУТРЕНСКИТЕ ВРЕМЕНА.....

БАНКИТЕ ДА СЛОЖАТ КАМЕРИ ДО ВСЕКИ БАНКОМАТ , НЕ САМО ДА ЧАКАТ НА ЛИХВИ

Някои наивни българи се надяват, че полицията ни ще се справи с престъпниците. Голяма заблуда. Голямо нещастие за родината. Нямате представа какви некадърници и дебили работят в системата откакто Батмана влезе в МВР. Всичко е опорочено, професионализъм йок! Най-големите дебили са в Трето РПУ Пловдив!

Стреляйте на месо!

Коя армия да се вдигне.Все едно дедо ти да го вдигне.Ами тя половината армия е в сградата на МО.

Да се дигне армията на крак, требе да се заловят ,иначе и другите банкомати това ги чака

Да запеят калашниците!

Отово да се въведе практиката линчуване и бесене на мегдана и да висят гнидите доред им изъсхант костите. Иначе оправия йок.

...да ама сега е демокрация . а предложението е в разрез с демократичните ценности...

Там е долината на богатите... И депозитите им са големи. И пенсиите - добри.

Това е постановка трябва ПИАР акция за да може да дойде Бойко с кожения шлифер и шапка борсалино да се снима как престъпниците (ЛОШИТЕ) СА НА ЗЕМЯТА ДО ТЯХ САКА с ПАРИТЕ после за полицаите награда пържолка с гарнитура в стола на районото евтин китайски часовник от Илиенци грамота за храброст снимка с вожда и потупване по рамото

Поне подметките можаха ли да им хванат

... и така започна легендата за Робин от Локсли, малкия Джон, монаха Тък, зеленото братство и лейди Мериам ... взимаха от богатите /ДСК, ОББ и много други/ и пълнеха сърцата на бедните /с пенсии от по 160лв. и работна заплата от по 500лв./, а шерифа на Нотингам /гл. секретар на МВР/ ронеше горчиви сълзи /по всички телевизии/ и редеше клетви за вярност към принц Джон /ПОЖАРНИКАРа/, че ще ги хване преди да се върне Крал Ричард III /Видов ден/..., а както знаем всички, как свършва историята Лъвското сърце се върна, т.е. Видов ден ще дойде и за всички народни изедници и душмани. Поздрави от Шеруудския лес!!!

Много приказки четеш! Това са обикновени селски бандити, които ако не ги заловят ще изхарчат парите за пиене, хазарт, техника, жени и тем подобни.

Друго се има на в предвид.

Щом се крият в района на Боснек, ще знаете това са двата опосума от "фермата". Те снимат там "продукцията" си. :)) И те така ....................... !!!

...те опосумите крадат по други начини , на тях банкомати не им трябват...

няма свободни пари, хахаха мутренските години се връщат, а те свършвали ли са изобщо ....

Напоследък, всеки ден, по телевизии и радиа, в заглавията на вестниците с големи букви, съобщават за взривените и обрани до шушка банкомати, за обраните от "телефонните измамници" хора и пр. и пр. И всеки Божи ден от същите медии се изтъпанчват началници, които ни уверяват, че тези "измамници" одма ще бъдат заловени. И същите, пък и други, началници най-подробно ни СЪВЕТВАТ как да се опазим от тях. Извинявайте господа началници, но ние си плащаме всички дължими данъци, такси и таксички, плащаме вашите заплати, колите ви, бензините ви, т.е. ние сме ви наели ДА НИ ПАЗИТЕ, ние нещем вашите съвети. Желаем, настояваме, лично уважаемият Премиер, уважаемият Главен прокурор да извикат своите началници на служби и като им скръцнат със зъби да им определят срок тези престъпници на золумите в България да изчезнат от хоризонта. Белене ли ще отварят, на каторжна работа ли ще ги пращат, тези служби и поделения да правят, да струват, престъпниците, бандитите да изчезнат от нашето всекидневие. И МОЛИМ, БЕЗ ПОВЕЧЕ СЪВЕТИ КАК ДА СЕ ПАЗИМ. ВИЕ СТЕ ДЛЪЖНИ ДА НИ ПАЗИТЕ.

А дано, ама надали!

все някога се пука...

Бой през час до насрочване на делото. За последствията от страна на Брюксел отговарям.

Нали Ви е ясно, че като ги хванат, просто ще се намеси в играта мафиотската структура-адвокатини, прокурори и съдии. Ще се приключи с освободени (поради липса на доказателства, неправилно събрани такива, или поради давност) бандюги и преразпределени в гореспоменатия кръг парички..

Ама ти не прочете ли? те парите вече са намерени. 60000 за кого по-напред? Защо трябва да ги делят с бандитите?

karabastun@abv.bg

Така де- намерени са тези от този обир. Нали не мислиш, че те са разхождали в колата парите от предните обири...

Ако хората имаха работа , но не за жълти стотинки, нямаше да се случват тези неща.

Ама ти верно ли мислиш, че тези обирджиите биха работили по 8 часа зад струга в някой завод? Или в студ и пек да карат комбайна на къра?

За колко жълтици трябва да работят, за да спрат да крадат? :):):)

Банкоматите в Русия често биват взривявани с помощта на газ. Запалим газ (най-често обикновен газ за готвене) се инжектира в металната машина и се запалва, което предизвиква експлозия. Тогава крадците вземат касите с пари и бягат. Ето откъде учат нашите.

Значи инжектираш{как?!?!+!?!?}газ вътре в банкомата където са парите,той се запалва и гръмва?!? Якоооооо!!! А парите са вече златни и са се поразтекли малко!!Взимаш една лопата и ринеш! Така ли става? :)))

Има мноооого да учиш докато станеш годен да те приемем при нас! "... За крадец не ставаш сине...."! :-))))

Дебелобузести полюцаи понеже не им дали патъци за 1000 лв гонят некви загубенаци по джапанки !!!

ти трябва да си таткото на нацията нали...?

заловените ще дават ноу хау на полицаите... как става, какви инструменти и т.н. цял титориал...

Ами, като няма мандри, обират банкомати! Нова мода в партизанското движение.

оказва се че бандитите основно са полицаи, бивши такива или от СОТ

какви кучета има дронове ,вече , взимаш си процента при покупката и ни ги храниш ни ги поиш

Дай Боже всекиму по един банкомат

Сбъркан, що щеш сред нас бре? Върви си пиши в медиапул или дневник.

дали той, дали ти? не се знае кой е сбъркания.

Той се е писал "фатална грешка". Грешка означава, че си сбъркал.

Ми така е. Някви провалени селски мухльовци с 500лв заплата раздават безплатен акъл по форумите. Смешно е.

Мислих си го, но вече ще го реализирам. Взимам каса уиски и заставам на пост край някой банкомат. Като го взривят, вадя уискито, казвам "да полеем плячката момчета", те ще ме приемат в групата и ще делим. съгласен съм на един процент по-малко от този грабеж, при другите ще делим по равно. Не си пиша името, за да разберат момчетата, че мога да пазя тайна.

За кво са ти ортаци? Действай сам. Един банкомат ли не можеш да взривиш? Каквото си извадиш си е за тебе. Не делиш с никой.

Нямам достатъчно голяма кола за парите.

" каса уиски " Момчетата кво? Не стига, че парите тежат, ами трябва да носят и тебе.

Ти пък отде знаеш? Бай Кольо в хоримага ли ти каза така?

Защо няма боя в касетките? В цял свят тоя проблем е решен и няма обири на банкомати. В нормалните държави банкоматите са оборудвани с механизъм за маркиране на банкнотите при опит за взломяване. Явно нашите банкери и застрахователи са спестили от безопасност и няма на кого да се сърдят. Всъщност се чудя дали обществото като клиенти би било редно да ги съдим за това. Защото тия пари в крайна сметка ще ги платя аз и другите българи. Няма да ги плати шефа на ПИБ, ДСК, Райфайзен, Уникредит или някой друг спестовен банкер.

В най-развитата европейска държава т.е. Германия, няма боя в касетките например. Не епрактика в цял свят, пък и това са пари на банките, най-големите мафиоти въобще, тъй че никой не го боли факса за тия пари.

Има застраховки

Знам, щото живея в Германия, а тук в Хановер скоро имаше обир и се коментираше, че няма боя в касетите. Пък ти си направи труда първо да потърсиш в нета преди да се ежиш като голо пиле. Понякога човек научава неща от другите и не се прави на всезнайко, щото никой не е такъв.

Пускайте кучетата, какво чакате?

Абе матряла огладнЕва!

А вие взривихте ли си вече банкомат? Побързайте, че не останаха.

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

ДС държавата е вързана с Русия!! Те опраскаха КТБ. ЕС и САЩ ли ги карат да крадат?

Абе на теб все русия ти е виновна. Не може да го вдигнеш Русия е виновна. Чувстваш се безполезен импотент Путин ти е виновен... Ай сиктир. Повече от 20 години сме "демокрация" и под надзора на евроатлантиците, какво постигнахме?

Банките крадат много повече от нас, в сравнение с крадците на банкомати. В държавата на мутрите крадат всички и то безнаказано, колкото по нависоко, толкова повече.

А сега да видим на кой е джипа.

Ти си много тъп. Кой би тръгнал да обира банкомат или да прави друго престъпление със собствената си кола? Краден е снощи.

А де ,ще кажеш че и коли крадат ,дърва крадат, кюмур крадат, старци по селата крадат....а има ли нещо да не крадат и до кога.

хората излезли да се ражодят в гората ,а полицията ги гони ,бива ли така?

Скоро банкоматите ще се свършат и тогава всички плащания през банките! Хитро, нали!?

Че банкоматите на кой са и кой печели? Аз и ти ли?

Инвестирай в банкомати и печели.

Вдигайте заплатите на полицаите ,че изгинахме ...

Банките като са алчни и не си слагат и пускат в действие вътрешните камери на банкоматите е така. Ако на всички банкомати тези камери ги има и работят ще има само три (взривени, манипулирани и т.н. неправомерно) банкомата. Защо три ли? за да разберат бандитите, че всички се охраняват и НЯМА ЛАБАВО, а как става това специалистите знаят много добре.

И ко пречи крадецът да отиде до банкомата с маска на Батман за 3 лева и наметнат с китайско одеало за 8лв? Как ще го познаеш после?

И какво ще помогнат камерите ?! Банките не ги слагат , само защото е излишен разход ! Нали тези които ги обират са от обслужващия персонал и ще сложат маски !Според мен Трябва над всеки банкомат да виси денонощно дрон и да прави 24-часов запис !

и това не помага, пич! Преди 5-6 дни до нас в Лозенец, посред бял ден един кретен започна да кърти банкомата, който е монтиран в една аптека, аптекарките излязоха и му казаха да спре и че има камери и всичко се записва, той им каза, че му дреме на дедовия, заплаши ги, каза им да си влизат вътре и да си траят и че ги е запомнил и ще се върне да ги накаже! Нито беше пиян, нито беше дрогиран, нито имаше вид на клошар! Просто не му пукаше. Не успя да разбие банкомата и си тръгна....10 мин след това дойдоха полицаите...

Както е тръгнало , скоро ще надминем латиносите и африканците по престъпност !

Има ли някой който да се съмнява ,че обирите на банкоматите са от същите тези които ги обслужват , бивши или настоящи полицаи и сотаджии !

Мноооого сте лакоми бе! За една нощ искате да станете милионери! Не става!

С по 60000 от банкомат трудно се става милионер.

А обикновените хора колко билетчета трябва да изтъркат.....

Преразпределение като в дивия запад преди 300 г. Бойко Борисова България не може да осигури елементарна сигурност !

Оставили са парите, щото "вътрешния човек" им е казал че по тях ще ги намерят...!!! Дааа...!!! А полюцаите да търсят "къртицата"...!!!

Претенциозните полицай пак не очакваме нищо.Толкова години пазят ,,ало измамниците,,.И все пак ,ако ги хванат,съда ще ги пусне.На нищо не вярваме

родната милиция само ходи да събира разпиляните банкноти

Па може и некоя гъбка да си откинат!