Автобус с пътници се обърна в затворен проход (обновена)

Автобус с 23-ма пътници се е преобърнал в канавка във Върбишкия проход. Няколко часа по-рано друг рейс е катастрофирал на пътя Ветрен – Николаево.

Обратно в новината

Коментари - Автобус с пътници се обърна в затворен проход (обновена) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и к'во е 500К - килонютона ?! Килограма ?! 500 капута ?! Я дай транслитерация на български ?

:)))Защо Бойко не се е заел още с мен:)

То там с кола лятото си е приключение а за зимата с автобус не ми се мисли

Не са виновни хората че АПИ не си върши работата и само краде , проход съществуващ от векове и използуван нормално до преди двадесетина години а сега вместо да го ремонтират най лесно е да го затворят Е тия затвориха и унищожиха не само част от пътищата но и държавата ............

Как бих се радвал, ако в автобуса са се возили активистите на ГЕРБ! Ето това е катастрофа, майна, а не банално произшествие със заспал на волана шофъор...

абе хора, отивам на годишен преглед, уреда за проверка на фарове е с ДВА пръста прах върху него, просто не проверяват фарове. Оня ми оформи документите и вика: карай. Аз го питам: А спирачките? Гледа ме като отровен, идва се нави да ги проверим... кво да ви разправям, после видях, че на този пункт се редят сума ти стари таксита. Е такава е сигурността.

едни много тъпи хора слагат ксенонови лампи във фарове с неподходяща оптика има опелчета от 95 и ладички оборудвани с ксенонови лампи от ШЕБЕЦИ

Ксенон-а на Жигулката (лада Самара) стои много куул ...

Откакто отрязах там главата на Никифор, затворих Върбишкия проход навек. Казах!

В България затворен път със знаци не става. Трябва да се затрупва с пясък или чакъл иначе всички "разбирачи" си минават за тях знак и маркировка нищо ме значат.

брат, те 90% от вътрешната транспортна мрежа са за затваряне, докато не се въстанови качествено пътната настилка... ко да си говорим изобщо кое как да е... пс. до всички активни шофиори - подаваите ги тия мигачи като правите маневри ве очуканяци!!!

Оправдават се, че на новите коли лесни им се чупели лостчетата. Черен хумор ти пък сега да не ми се вържеш.

Трябва много да ти хлопа дъската, за да тръгнеш през Върбишкия. От към Върбица горе-долу се кара, но премине ли се от другата страна ще е чудо, ако успееш да караш с повече от 15 км/ч. Иначе...канафката и то при здраво окачване.

Разберете НЯМА върбишки проход,лятото минах отттам,представлява изронен черен път по който тежки камиони свалят дърва.Най-малкото е опасен за нормална кола,а за автобус...не ми се мисли.

Този какво прави в затворен проход и то кажи речи през зимата.При това кара пътници.

Тоя с ксеноните да не е бил духът на император Никифор?

А...а..а.а. ..в закона е казано ако някой бъде заслепен от неправилно фокусирани ксенони трябва да намали или спре, не да отбива в канавките, щото може да претрепе я пешеходец я сам да се претрепе.

Какво казва Законът за такива, които не съм им наред фаровете и заслепяват?

ТИ трябва да се съобразяваш с ВСЯКАКВИ възможни ситуации и да действаш съответно - това е! Не можеш да се оправдаваш, че тоя те бил заслепил, оня те бил засякъл! Ти винаги можеш да се оправдаваш с такива измислени ситуации, щом няма кой да потвърди истинноста им. ЗАТОВА НЕ СЕ ПРИЕМАТ КАТО ОПРАВДАНИЕ! Или, както е казал старшината - ще караш с НУЛА км в час, ако трябва!!!

аз снощи, докато се прибирах по магистрала Тракия, поне 30 коли за 50 километра караха на дълги и не им пука въобще, което в съчетание с мокър и съответно черен асфалт те кара да губиш всякаква ориентация за пъта и местоположението си на него. В БГ е пълно с идиоти, монтирали най-йофтинкия китайски ксенон от Илиянци в гаража, та хем да са тарикати, хем да минат тънканата... Твърдо искам като се правят тези демонстрационни проверки на КАТ с по 2-3 патрулки да има и уред за измерването на регулиране на фаровете и тяхната светимост. При несъответствие - на място спиране от движение! Друга оправия няма по нашите ширини!!!

И по времето на бай Тодор асгалта беше черен, чере е и в целия Шенген, обаче навремето имаше хоризонтална маркировка и ако щете вярвайте имаше и вертикална едни бели стълбчета на всеки 50м със светлоотразители в банкета. При такава маркировка не ти трябват ни ксенони нито дълги. Не са виновни хората с ксеноните. Просто някой не се дрогират и зениците им не са широко отворени. Пътищата са тъмни облеклата са черни, каруците без фенерчета и затова караме на ксенони без фокусировка за къси. Истината е, че трябва да се чуе гласа ни да оправят маркировката и осветлението в градове и села.

винаги ще го има поредния селски идиот с бракма за 1000 лв, тип глей ся как светят тия фарове - как нов баварец. Спиране от движиние и яки глоби за промени по автомобила, правени при чичо Митко.

Аз съм си с прости халогени, но като ми се зададе някой тарикат с ксенони, които светят в короните на дърветатат- пускам си му дългите и гледам само да не тръгне срещу мен.

напълно си прав...а пък колко коли карат с нерегулирани по един от фаровете и те заслепяват, толкова ли не виждат че фара им бие нагоре за да го регулират...само актове и актове с големи суми ще оправи българина той от добрина не разбира....

Te некои ( и не са единици) карат с един светещ фар, или изобщо без фарове.

В годишния технически преглед се включва проверка и на фаровете... ако това наистина се прави и се контролира колите няма да светят като коледни елхи.

на затворен път го заслепил насрещен автомобил... Made in Bulgaria baby....

Заслепеният не е бил през Върбишкия проход. Върни се и прочети новината без да ядеш баничката си! Отвличаш си вниманието с други неща.