МВР арестува четирима за безредиците пред МРРБ

Двама от задържаните се държали агресивно към полицаи, а други двама хвърляли камъни също към полицаи

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само едно искам да питам полицаите и началниците им: Не ви ли е срам?

А защо граждани да не могат да влязат в министерството?!?

Нали трябва да решат как да "усвоят" отпуснатата сума за кризисната ситуация без да им се иска отговорност

По-рано от МВР съобщиха, че участници в протеста се опитали да пробият полицейския кордон и да влязат в сградата Което значи че не може граждани да имат достъп до сградата - което е нарушение на законни права от МВР и обществените сгради се пазят с полицейски кордон

Вие кво искате бе?! Направихте от перничани първите "извънземни" - същества, които не пият вода и оцеляват в отровна въздушна среда. И не - не съжалявам "пострадалите" ченгета, ако изобщо са пострадали. Иначе живо ченге не можеш да видиш дори и в центъра на София, ама когато е да бранят властта са първи ...

А това в 21 век да оставиш хората без питейна вода ,инвестициите им да са внос на боклуци от света ,включително и от Африка, да тровиш хората с мръсният въздух, една държава била рай ,превърната в сметище, това как се нарича? Полицията на кого служи? Това МРРБ ,то не служи на народа, служи на мафията.

От кого пази "родната" милиция министърката, от народната любов ли? Само за гавази на властта стават, за нищо друго. Както се вижда, пострадалите граждани са доста повече от пострадалите полицаи. да се разследва кой е наредил употребата на "помощни" средства срещу собствения му народ. А Гешев показва че е маша на ББ, занимава се с имунитета на президент и вицепрезидент.

В София и Перник имаме отдавна имунитет към лютив въздух. Опитайте с чист въздух и вода.

+100

От снимката на полицайката става ясно че е професионален боксйор с такъв нос и скули мирно седяща балерина не съм въдял поставена зада буди състрадание като кака цецка .и неразбах как протестиращ изкърти вратата на министерството като тя е зад кардона от полицаи

Со не разбирам какво имат на предвид "мястото на престъплението" хората се борят за вода , а след някоя е друга година и за въздух ще трябва да се бием.

И как се борят!?

Защо не интервюираха от 30-те пострадали цивилни нито един ? Всичкимедии взеха "обективната " страна на полицията -уникална журналистическа помия !

Елементарно , просто информацията идва от платена медия.

Защото има свобода на словото - Ще правят интервю с който им кажат

при самозащита да са били ударени. Щото не са си стояли мирно и кротко полицаите, както се вижда и от кадрите. Така че кой е нападал и кой се е защитавал ще реши друг, тъй като полицията в случая е заинтерисована страна и не може да чете като дявола евангелието

Протестът пред МРРБ беше организиран от инициативния комитет "Спаси Перник" ... Ами спасете си го Перник. Направете групи, помогнете да ви прекарат вода, включете се в бригади, организирайте си водоноски , направете нещо. Цяла България да ви гледа простотиите. Ходите се биете с тези , дето ви пазят реда. Винкели, направете нещо за родния ви Перник. Изградете нещо, постройте ! Правителството ви виновно. Тези проблеми да не са от вчера? Какво направи всеки един от вас ? Поливахте ли си градините с чешмяна вода ? Не - нали ? Ревльовци !

грозно!

за какво е капацитетът на държавата - всеки ли може да си копае както си иска, да си изгражда както си иска и да се СПАСЯВА както преценява, за какво е експертния състав на цялата държавна машина, ако не да решава проблемите на гражданите, за което те заплащат със своите данъци?!?

Следвайки твоята логика "Българин"-о, Перник и неговите жители трябва сами да решават проблемите си. Тогава би трябвало и всички данъци и такси за транспортна и енергийна инфраструктура, намираща се на тяхна територия, да си остават също за Перник и те да разполагат с тях, както намерят за добре. В продължение, това означава, че всяко едно населено място трябва да постъпва така. И, като следствие, стигаме до ненужноста от Държавата, а просто до множество малки автономни територийки.

А ти трябва да си отработиш увеличението на заплатата - защото служиш а не работиш

Какви ги дрънкаш, човече???

А кога ще арестуват началника на еничарите, който е дал заповед на катилите да атакуват протестиращи граждани? Същите еничари не влизат в циганските квартали. Но напрежението е високо, пропаста между управкяващите бандити и народа не може да се запълни с ареста на някакъв еничарски началник. Само оставка на еднокнижника може да свали напрежение

Мицицията е добре обгрижена с привилегии , тя не се вълнува,че хора са без вода. Стигнаха до там,че да обявят хора, останали без вода за пресъпници. всъщност престъпниците са в милицията -те се обърнаха срещу хората-отново. Същата милиция, издала ФАЛШИВ ПАСПОРТ НА НАРКОТРАФИКАНТА КУЮВИЧМ ВЧЕРА БИЕШЕ ХОРА, ПРОТЕСТИРАЩИ ЗАРАДИ БЕЗВОДИЕТО.

Кога ще бъде арестуван милиционерът , пребил хора в метрото? Има присъда, оправдателна срещу пребитите граждани. Съдия е написал, че е имало побой, че милиционер е пребил невинни хора.

Защо не е арестуван милиционерът, който си самоскъса пагона?

Кога ще бъдат АРЕСТУВАНИ ХУЛИГАНИТЕ-МИЛИЦИОНЕРИ, КОИТО ХУЛИГАНСТВАХА НА 3 И 4 НОЕМВРИ 2015г?

А кога ще арестуват началника на угоените еничари, дал им заповед да малтретират протестиращи граждани, а да не влизат в циганските махали. Само арестуването на главния бандит , премиера еднокнижник, може да спаси България.

abe kuki kirlivi vie tryabva da pazite naroda ,ne da go biete .zashto ne biete mangalite be proshlyatzi.na kkoito ne mu stiga mozuka za nishto ,stava politai.

Гербавите тролове се включиха с всичка сила да защитават Главатарят си и подвластните мъ еничари. Продажно племе долно,готово за 5 лева да продаде бъдещето на децата си!

Вместо да си подадат оставките тези престъпни некадърници, които оставиха хората без вода вече толкова месеци и не е ясно още колко ще бъдат така, те нареждат да ги арестуват и бият. Срам и позор!!!!!!! После ще прекарат малко водичка за Перник през София, като рискуват да оставят и софиянци без вода... И к'во правим, когато и софиянци се вдигнат на бунт? Пак ли шъ бием, некадърници?!

Без агресия срещу тероризиращите народа слуги на мутрите няма как - войната е за България.

те полицайте хубаво ги бият,но защо когато цигани нападат и удрят полицай никой не ги бие?

Са ербап само срещу старци и жени.

Сега на дебелата трътка Бобчо му лее КУРшум за страх кмета на Симитли

Само така-бой,бой и само бой по червените кратуни!

На снимките , женски полово органи облечени в сини уноформи......

Боже пази ни от полицията ! от разбоиниците ше се пазимн сами .....

Как хора от Руси протестират за Пелник.

Бой по руските роби, насъсквани от предателя Костя Копейкин!

Комитетът спаси Перник, който е от Видин.. и няма нищо общо с БСП.

Тия протестиращи само изплашиха Голямата Барби.

Тези на снимката са двама боклуци от мъжки и женски род. Щом защитаваш престъпноци(политици),който са представители уж на Народа от самия Народ,значи те вече не са представители на този Народ, узорпатори, ползващи правоохранителните органи Полиция,Съд,Прокуратура за репресии и параван на престъпната си дейност и оцеляване,сравнимо с Мафията облечена в Държавност

Абе вече в милиция-полиция ФП не се ли прави, мноогоо извън норма сте..... И уважаеми бивши колеги, знаете ли за болестта на милиционера.. Внимавайте как ритате!!!

скaпaни еничapu

...имат ли си представа щъ за хора пазят?!

бий ги с винкела деба. партията на руската курва костадинов. педал нещастен

Много сте спешили гербаските тролове, бе. Пълна мобилизация. А днес целият ден Борисов не показа, че с нещо е разбрал за протестите. Естествено, пак си хвърка нагоре надолу по света и се прави на умряла лисица. Хайдр сега ми блокирайте и този адрес, аз имам още. Продажници.

сега да не ги галите по бръснатите главички? Трябва да им се покаже какво се случва с мутряги като тях.

A КОЙ ЩЕ АРЕСТУВА ЧЕНГЕТАТА, КОЙТО СА ОБГАЗИЛИ (НАПРЪСКАЛИ СЪС СПРЕЙ), ДЕМОНСТРАНТИТЕ???????? ХАЙДЕ КАТО ЩЕ ИМА СПРАВЕДЛИВОСТ ДА Е ЗА ВСИЧКИ – ИЛИ ЕДНИТЕ СА ПО РАВНИ ОТ ДРУГИТЕ!!!!!!!!

Костя Копейкин отново обслужва Шайката и компрометира протестите на перничани в угода на мафията.

Доколкото разбрах, това не е политически, а социален протест. А социален протест не се прави така, с бутане и удряне с полицаите. Просто на протеста трябваше да излязат майки с малки деца и възрастни хора, и тогава щеше да има ефект.

Само като го видиш тоя палячо с микрофона, дето щеше да е кмет на варна и СТАВА ясно кой го е платил. Само дето с евро крдедитие ще са в пъти по-евтини. Дали от руското посолство ще покрият разликата ако няма евро.

Бунтаря” Костадин Костадинов с тузарски имот край варненското езеро “Бунтаря” Костадин Костадинов, който все защитава онеправданите и показва колко скромно живее е закупил скъп тузарски имот до варненското езеро По всичко личи, че бедният народен човечец Костя Копейкин се е сдобил с къща-близнак (маркираната в синьо на схемата) в затворен тузарски комплекс на брега на Варненското езеро, установи проучване на „Девня – древна и модерна“. То показа още, че Коцето е броило 100 000 евро само за сградата във вилната зона на село Константиново, която местните наричат Маймун дере. Особено любопитен става въпросът кой държи другия близнак на къщата и това отстрани басейн ли е? Явно да. Иначе документът за собственост все още не е вписан в кадастъра, където сградата продължава да се води на Невяна Руменова Иванова. Справка в имотния регистър обаче показва, че тя е продадена на 10 декември м.г. на лицето Костадин Тодоров Костадинов срещу „скромната“ сума от над 215 хил. лева, които най-вероятно са спестени от закуски. Както вече информирахме, вилата е двуетажна, с веранда, и се разпростира на площ от 82 кв. м. Справка в сайтовете на агенциите за недвижими имоти откри оферта за имот, идентичен с този на новодомеца Копейкин, който вече е продаден. От описанието става ясно, че това е кокетна двуетажна къща в близост до град Варна. Спокойно място, панорама към града, добър достъп. Състои се от дневна с кухня, баня с тоалет на първия етаж, две спални, санитарен възел, тераса на втория етаж. Добре уреден двор с площ от 750 кв.м., басейн в двора, барбекю зона. МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Вилна зона “Лазур”

Абе, дали сме им пистолети. Какви са тези дезодоранти?! Да посегнеш на полицай навсякъде в цивилизования свят, означава да поемеш оловото... Защото народите плащат на полицията да пази обществения договор с репресивни мерки. Останалото е анархия. Не може 30 лумпени да налагат волята си ( платената) на цял народ.

Защо изобщо е имало полиция и защо са били затворени вратите на министерството? Имало е напълно основателен протест, трябвало е да приемат исканията - вода искат хората, не искат екстри.

Трудно се живее без вода, няма спор. Но къде е водата? В Перник и Пернишка област вода не се плаща, там водата се краде и затова не им пукаше за водата. И е така от много години. Краде се и от жилищата, и за напояване, и за промишлени нужди. И понеже от ВиК-Перник трябва да оправдават неплатената вода, значи само спуканите тръби са виновни, защото това е най-лесното оправдание за липсващата вода. Понеже познавам много перничани, всички те съжаляват, че и с тока не е като с водата.

или не схващаш очевидното, липсата на контрол. Да твърдиш тези неща означава да приемеш, че държавата е абдикирала от контролните си функции

Героя России сволочи болгарской Костю Копейкина надо поставить в тюрму. Там его побьют и потрахают, значит перевоспитают.

Ще има протест на 29 Януари 2020 в 12.00 ч. пред праламента срещу ГЕРБ, но той УМИШЛЕНО е обявен , че е на Хотелери и Ресторантьори, което НЕ е вярно. Протеста е на малките фирми и обикновените хора срещу ДАНЪЧНИЯТ произвол на ГЕРБ. Срещу високите глоби, такси регулации и цялостната политика на ГЕРБ, обаче медиите и ТЕЛЕВИЗИЯТА лъжат, че е на даден бранш. Искат да излезе, че МУТРИ с Хотели протестират, а това НЕ е така. Прочетете в ДИР колко е противоречива статията и вижте да други места какво пише: https://business.dir.bg/ikonomika/hotelieri-i-restorantyori-izlizat-na-natsionalen-protest-na-29-yanuari Копирай и запази за по-късно! Изрода от ДИР трие линк към статия в ДИР. Изрод! Копирай това съобщение и го публикувай във Фейсбук, Туитър. Копирай поста и го пускай на всякъде!

провокаторите трябва здраво да се бият.....

Малко им е! За ударено ченге на запад стрелят. В Русия тоже.

Повреда на полицейски орган!!! Без коментар. :)