Слави Ангелов: Полицаите дилъри са мутри със служебни карти

Задържаните служители на столичното Седмо РПУ реално не са полицаи. Те са мутри с полицейски карти.

Обратно в новината

Коментари - Слави Ангелов: Полицаите дилъри са мутри със служебни карти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А бе няма ли вече ...затвори ,какво се ослушвате ,мачкайте тази измет още по-силно !!!!!!!!!!!!!

И кварталния на Младост -1 да проверят !!!

""Задържаните служители на столичното Седмо РПУ реално не са полицаи."" Е браво! Значи докато не ги хванем са полицаи, а като ги хванем тогава стават реално не полицаи.

А бе тва вие БГ сте народ от говеда бе.Кво се правите на малоумни и не знаете?Мутрите са създадени от "любимата партия" чрез дс разбира се.Това са нейните бойни отряди.За това беха създавани спортистите преди 89г.Спомнете си кои беха левси-спартак и чорбата.А една от главните задачи пред мутрите е търговията с дрога.И днес те са на пряко подчинение на "модистката" живкова през топлата връзка уличницата калканджиева.Айде сега пак се възмущавайте тъпи говеда.И викайте "ама как така".Ми така,като сте тъпи говеда,така ше е.

Виждам, че ти не влизаш в групата на тъпите говеда. От кога?

Виж кво задник,сега съм в еуфория щото ме пуснаха на свобода...Бех баннат 1 месец и много "страдах". То не ми е за сефте де,това с банването.За трети или четвърти път.Питай що др моника по мъже йосифова-станишева.Сега разбра ли от кога не съм от говедата.Но тва едва ли е толко важно.По-важно е що вие БГ сте толкова тъпи говеда.Като процент(ако знаеш кво е тва %) сте 98,75%.Щото само 1,25% видеха разбраха за най-долното квадратче у бюлетината.Останали сте тъпи говеда.Сега вдена ли...

Начело с мутрата Буда.

Koлегите им кога ще пият кафенце пак?!?!? Не са ли им ниски заплатките?!?!?! Такава паплач е в МВР, че единствено заслужават да бъдат хвърлени в някоя тъмница без право на помилване! Няма престъпление в тази държава, в което да няма замесен бивш, настоящ или бъдещ полицай! НЯМА!

Пий си хапчетата и си лягай!

ДА СЕ ВИДИ КОИ И КОЛКО СЛУЖИТЕЛИ В МВР НЕ СА КОРУМПИРАНИ И НЕ УЧАСТВАТ В ПРЕСТЪПНИ СХЕМИ И ГРУПИ ? МОЖЕ ДА СЕ НАЛОЖИ ДА СЕ ЗАКРИЕ ЦЯЛОТО МВР ! И ДА ПОЧНЕМ НА ЧИСТО И ЯСНО!

Последният абзац разкрива причините, а не следствията - политическата ни система ражда подобни уродливи извращения, а сега вече и политиците се страхуват от кримиелементите в полицията

Т.Н. демократични политици и простия народ реваха и плюха МВР 30 години. Попиляха го. Сега когато ги шибат, крадат и убиват реват кански и търсят МВР. Ще търсите ДС и МВР 1000 години

Извинявам се но правете разлика между бившите соц структури - МВР и ДС. ДС още през соца си беше престъпна структура в която работеха само бандити и престъпници които ги закриляше закона , именно те след 1989 създадоха трибуквените групировки които безчинстват и до ден днешен.

А какво стана с фолк-певеца КОНСТАНТИН, в чиято дискотека се продаваха наркотици? Нали и тя е в студентки град? ЗАМАЗАХА И СКРИХА ВСИЧКО! А това говедо "помпа мускули" - това ни показват за него и "щаастливия живот " с оная кифла=жена му.

Полицаи в България е имало до 9.9.44. Всичко останало са милиционери, убийците след преврата, и техните синове и внуци изградиха тази система. И тя работи до днес. И да не забравяме, че до 89г. основният износ на България беше оръжие и наркотици.

Талантливи глупости....По време на милиционерите в България практически престъпност нямаше. А България изнасяше това, което се търсеше и беше във възможностите и да го предложи. Това с наркотиците беше измислено от партиите на джебчиите и крадците, които управляват след 1989 г. и ограбват вече 28 години България без да се срамуват да папкат от това, което им оставиха комунистите. Защото ако сами се изхранват от глад ще умрат!

През 1923 г. тези обичаните от теб главорези, отрязаха главата на законен премиер. Удушиха с тел и живи гориха във военните гробища ,сега НДК над 7 000 леви интелектуалци.От 1941 - 44 г. правителството на Царска България е раздало 62 млн. лв. срещу отрязани глави на партизани, ятаци и децата от Ястребино, разстреляни от дядото на шебека Ал. Йорданов. Ти ми убий децата ,пък ще видиш един народен съд на Кукуво лято.До 1990 г.ц колко пъти те крадоха, биха и рекетираха бе селски буржоа ? Тошко Колев пееше-Кой ми открадна чистачките, ако е жив сега ще пее - Кой ми отряза главата Капитализма ражда ежеминутно корупция и престъпления. Точка !

През 1923 г. тези обичаните от теб главорези, отрязаха главата на законен премиер. Удушиха с тел и живи гориха във военните гробища ,сега НДК над 7 000 леви интелектуалци.От 1941 - 44 г. правителството на Царска България е раздало 62 млн. лв. срещу отрязани глави на партизани, ятаци и децата от Ястребино, разстреляни от дядото на шебека Ал. Йорданов. Ти ми убий децата ,пък ще видиш един народен съд на Кукуво лято.До 1990 г.ц колко пъти те крадоха, биха и рекетираха бе селски буржоа ? Тошко Колев пееше-Кой ми открадна чистачките, ако е жив сега ще пее - Кой ми отряза главата Капитализма ражда ежеминутно корупция и престъпления. Точка !

И преди и след 1944г. милиционера и полицая са били лайна! По времето на соца доло горе се търпяха! Сега просто са едни изродчета. А преди 1944г. драги са си били боклуци каквито са сега! Само недей да казваш колко са били добри!

Единственото по-гнусно нещо от воените са полицаите!

,,мутри,, под ,,полицеиско,, прикритие...!!! полицаите станаха като политиците ни...??? ,,мноого ,, ги ,,уважаваме,,...!!!

Винаги са ни правили на глупаци с разни "разкрития", за които и децата знаят отдавна. Аз не знам вече дали някой приема на сериозно тези действия на полиция,прокуратура, специализиран съд и други такива. Ако не беше жалко, щеше да е смешно.......

ами те пиловината полицаи са мутри, начело с техния вижд буда

Дано изгният в затвора тези полицаи-мутри.Хората им гласували доверие, а те-изпечени престъпници!

България - гетото на Европа. Зоната на здрача, където всичко важно се уговаря на четири очи, където всеки се стреми да измами останалите и да не го хванат. Българинът питае особена почит към престъпници като Брендо, които не ги хващат или умеят "да се оправят". Дори професии, които нямаха нищо общо с измамите като лекари, учители дори библиотекари, вече са слезли на ниво "тарикат". Да, така ще бъде - рибата се вмирисва откъм главата, а българската риба вече вони по цял свят.

БРЦК

МВР е на светлинни години назад. например: Не може да се борят безумията по пътищата с увеличаване на санкциите. Борят се с увеличаване на КОНТРОЛА. Не може да се борят с наркотиците със забрани. Няма как да стане просто - дори и в Тайланд където за една цигара трева влизаш в затвора за 30 години не става. Борят се като в Холандия - със легализация. И няма как да направят заплатите на полицаите колкото доходите на дилърите. Просто няма как да стане и го няма никъде посвета...

Абе ти у ред ли си? Доморасъл кретен с идиотски предложения? В най-уредените държави : се бират : с всичко с наказания. Опитай да пътуваш без билет в градския транспорт в Швейцария и да не си платиш глобата - тогава ставаш "мъртвец" - не можеш нищо да правиш, което касае институциите - документи, удостоверения- нищо.

БРЦК

Хахаха. Това е друга тема. Ще ти дам жокер - опитай се да вземеш глоба от циганин. И 'Доморасъл кретен' ще викаш на грозотията в огледалото.

Полицията в България се превърна в организирана престъпна организация

Отдавна за никого не е тайна че поне 60% от полицаите работят съвместно с криминалният контингент. А останалите 40% са склонни да си затворят очите срещу подходящият подкуп.

-разпускане на целия състав и прецизно избиране на читави човеци-съд итежки наказания,ама с кой съд?????---третият вариант е изнасяне на племето ,на чисто,Някъде по света.....,който май е започнал и засега е неизбежен......засега.

Трафикантът Кирчо от бсп, който заедно с килъра Пешо сумиста са ортаци на Йосич, ще каже ли нещо по въпроса или пак ще нервните?

"Отворете, полиция", тоя филм сме го гледали, въпроса е кой може да вкара шефа на мафията, генерал Бойко Борисов в затвора, и отговора е прост - същия тоя който прати Берлускони да мие кенефи, защото нарече Обама мургав

Ще лежат ли тия или не това ме интересува.

Те вече навсякъде писаха, че са полицаи, вие тука ще ни обяснявате, че не са ... Ай сиктир

Ами той Премиерът е такъв, какво остава за полицаите.

Причините за тежкото положението в полицията се изчерпват с една дума КОРУПЦИЯ.

То в цялата държава проблемите се изчерпват седна дума - отново крупция.

не е ли ПРОСТАЩИНА първопричината?

Защо не сравните полицията в Германия с родната? Ами то само по външния вид и поведението се вижда разликата. Не може да имаш поведение на мутра и да се очаква да се бориш с мутрите, да се очаква да имаш морал, да имаш ценности, да си за пример в обществото. Хората в България живеят във виртуална реалност. Повечето дори не са напускали страната и нямат база за сравнение. А напусналите я често не се връщат.

Не е поведение на мутра, а на чобанин.

20 заплати накуп и потупване по рамото.

Винаги ще има такива които ще искат да бръкнат в кацата с меда, затова си има и служба по вътрешна сигурност. Проблема на всякъде за корупция е друг - ниските доходи.

И 10 хил.да станат заплатите в полицията нищо няма да се промени,тези лица са с изкривена психика и престъпни наклонности,всички знаят че в полицията е бардак,няма контрол,дисциплина,всеки си прави каквото иска и тн.само сериозна реформа и чистка може да оправи нещата...

И моите доходи са ниски, НО не крада и не дерибействам! Защо ли? Защото има на горния етаж за разлика от профанизираните полицаи!

Единствено уволнение на всички полицаи и ново назначение на по-интелигентни и без партиен билет и престъпно минало полицаи ще спаси България от разложението, в което се намира.

Щом специалиста по "клек шоповете" си трае...значи няма такова нещо.

Добре, че сте написали имената да се знаят тези нагли мутрагени! Сега в дранголника другите мургави мутрагени да им пръснат халките!

глупости, там ще са барони. шефа им ще ги закриля и финансира, ако не го изпеят

А мутрите с "карти" на министри и наминистър-председатели, какви са!!! Няма ли някой разследващ журналист да събере смелост и да "бръкне там? От друга страна, пък, на кого ли е омръзнал живота?

Капитализмът, наречен демокрация, ражда ежеминутно и ежечасно корупция. Всеки комисар на ЕС взима процент от отпуснатите заеми на държавите членки на ЕС. Какво да се говори повече ????

По някога така започват операциите под прикритие, но нали повечето тук сте спецове по национална сигруност и борба с организирана престъпност, та няма какво да Ви обяснявам :-)

За да се реформира МВР, трябва да се очисти от печалбарите. По добре с малко полиция, отколкото от паплач мутрясали идиоти .

За жалост, пътя към демокрация минава през диктатура...Справка -Германия/Хитлер/,Италия/Мусолини/, Чили /Пиночет/ и т.н....

Когато висши ръководители на Китайската компартия извършат корупция, наказанието е едно, единствено, разстрел.

Деморализацията в МВР е много силна от години в резултат на политическия натиск, който се оказва системно от абсолютно всяка партия в последните 20 години, категоричен е Слави Ангелов. - Всякакви коментари са безсилни след такова изявление. Повече от ясно е, че хора от парламента си назначават аватари да безчинстват.

Т.Н. демократични политици и простия народ реваха и плюха МВР 30 години. Попиляха го. Сега когато ги шибат, крадат и убиват реват кански и търсят МВР. Ще търсите ДС и МВР 1000 години

ако Вътрешна сигурност се застоят някоя вечер в центъра на София, около Искър 7-9 ще им паднат фурашките (капите) - бардак, наркотици - патрулките спират на средата на улицата, влизат 'на по сфирка' и 'линия', взимат малко джобни и продължават. Татуираната мутра седи отпред, бялата му Q7-ца спряна втори ред, влязал насрещно на улицата, пречи на движението, никой не го пита как си е 'купил улицата'.

Къде са патрЕотите Динко, Минко ...?

Хаха реших да видя в StreetView къде е улицата, но колата не е Q7, а X6 :-D

"пребиваха чукове"

ЧИСТКА!!! Уволнения без право доживот да заемат държавна или общинска длъжност, конфискация на незаконно придобитото имущество, лишаване от всички привилегии като полицаи! Да не вземат сега да ги пенсионират преждевременно с 20 брутни заплати!!!

Цялото МВР и КАТ са корумпирани. Трябва да се махнат всички кадри над 30години то и без т0ва не се иска акъл

Чакайте циганите да се интегрират и в МВР да ги вземат на работа пак такива си остават

Цитат: "Според журналиста подборът при влизането в школата на МВР в Симеоново е много нисък. Там се влиза с матура и изпит за физическа подготовка."...И 5000 лв. напред. Това в никоя държава по света го няма - да си плащаш за да станеш мЮлЮцЮнер. Ама тук нали са със специални правомощия, демек 1-во к-во люде, та за туй е така сигурно. А и в Симеоново не знам какво правят, като там е за по-висши кадри. Масово старшинките излизат от Пазарджик.

Деморализацията е много силна в цялата ни държава, не само в МВР-то!!! Някои хора много си повярваха, помислеха се за недосегаеми, ма то е така щото няма адекватна правосъдна система. За такова деяние в Тайланд издават смъртно наказание, а тук може да им се размине само с размахан предупредителен пръст.

осъдили МВР-то за това че им намалили парите за това че се намират "на разположение"? Сега щели да им плащат за две години назад.... Това го видях тази сутрин по ТВ Он Еър и се зачудих.... Как така до днес никъде никой от джурналята не е писал са това.... Кой решава за новините?

Тези са бушони, за да не се стигне до голямата мутра, която малцинството избра за трети път да ни управлява.

50% от полиция ,съд и прокуратура са мутри внедрени още от началото на прехода , със подарени или купени дипломи от Университети и МВР школата в Симеоново. Огледайте се само и сами ще ги разпознаете по делата им . Много е просто.

И най вече пожарникарския факултет в Симеоново.

Ми да ги реформират най-накрая. То само с увеличение на заплати не става.

Кво да им реформират?! Половината са за трепане :)

Какво да ги реформират, да ги закриват направо ...и без това никаква работа не вършат, освен далавери.

Полицаите са дупе и гащи с криминалния контингент.

интервюто с Цецка Цачева по Нова... Кога ще го отразите да се посмеем?

Koлегите им кога ще пият кафенце пак?!?!? Не са ли им ниски заплатките?!?!?! Такава паплач е в МВР, че единствено заслужават да бъдат хвърлени в някоя тъмница без право на помилване! Няма престъпление в тази държава, в което да няма замесен бивш, настоящ или бъдещ полицай! НЯМА!