Коментари - Двама МВР-шефове аут заради полицаите рекетьори | Днес.dir.bg

Двама МВР-шефове аут заради полицаите рекетьори

Министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов освободи началника на Районното управление в Бяла Слатина Тони Костадинов заради 8-те полицаи, които са разследвани за рекет на шофьори, съобщиха от пресцентъра на МВР. Костадинов напуска системата по собствено желание.

Обратно в новината

Коментари - Двама МВР-шефове аут заради полицаите рекетьори | Днес.dir.bg

Коментари

Драги xxx Какво значи Като добър пример за полицай бих посочил Георги Асенов. Добър артист може би но добър полицай в никакъв случай. В нашите среди се знае че той беше най подкупния началник в Северозападна България. Благодарение на него рекета просперираше в нашия край. Намеша се в борбата между групировките и даде предимство на Валтер Папазки и много други такива на пръв поглед дребни неща които сега го правят един от най богатите хора във Враца.

съгласен съм ,че Георги Асенов беше много добър ръководител.Началник на място.И сега когато вече е пенсионер всичко полицай имат респект към него

Какви са тея напускания на системата по собствено желание след като са го хванали че не си върши работата.В една частна фирма след такова провинение следва ДИСЦИПЛИНАРНО УВОЛНЕНИЕ, но в МВР ако има Дисциплинарно уволнение, уволнения няма да си вземе полагащите му се заплати за съвестно изпълнение на службата в МВР.Затова за подобни провинения не ги уволняват, а ги освобождават по собствено желание.

Мога отговорна да заява, че всички силови структури са проядени отвътре, изгнили, заразени от проказа, в тях работят само престъпници, рекетьори и изнасилвачил Процентът на хората, които си вършат работата, е под 1. А ако колегите-хиени разберат, че си честен, ти спретват рапорт за нарушение, след който обичайно следва понижение в чин или уволнение.

Голяма радост тук днес. Избора на Цветанов не е негов а на местния Герб който се движи от Николай Коцев и един пренсиониран пак с почести полицай Пламен Кръстев сега главен секретар в общината направил частния СОТ СИТИ и през свободното си вереме си го контролира пък и по една допълнителна заплатка си изкарва още :) тези хора съм сигурен че режисират всичко както във Враца така и май в министерството, предполагам и в дирекцията вече. Едва ли един назначен директор като Росен Иванов който наистина е добър полицай ще може да се противопостави на тия и пак ще се назначат некадърници и ще се подкрепят както преди некадърниците. Това е само предположение защото и предположение беше че Пламен Кръстев ще бъде Директор както целия град говореше от много време. Обаче на пенсията не му стиска и защо ли. познайте Доста игри разигра срещу полицията а може би той подхлъзна тези от Бяла Слатина за този цирк както организираха протеста с животните. А що се отнася до предишния Директор генерал Стаменов той е добре бачка в общината като съветник има си ел.централа със съдружници бившия кмет който случайно умря и бившия директор на Роман завод Метизи пак случайно умрял и щтрака с пръсти за повече вода по Искърот. Ами по това ще познаете как е работил един полицай в МВР като го пенсионират и с какво ще се захване да работи. Като добър пример за полицай бих посочил Георги Асенов. Ами Цветанов да проверява с какво се занимават пенсиите полицай защо са пенсионирани как са работели и от каде имат Парите за това. Пжелавам му да се среща повече с по низкостоящите в системата на МВР може пък да понаучи нещо за хорта си. Поздрави и пожелевам на всички да стане като в Европа.

Браво!Е така е нормалният , близък до естествината логика и ефективенметод на действие - рибата от главата!

Браво момчета, продължавайте в същия дух.Да докажем, че ние от ГЕРБ имаме волята да разкажем играта на корумпираните комунисти!!

Stegai si zdravo zadnika, che da ne usetish probojdane i topyk dyh niakyde ot zad teb :)

Да отбележим, че днес и Директора на ОДП- Видин бе пенсиониран. Най-после дойде време да се изхвърли и това бунище.......... Браво на м-р Цветанов!!!!

Не е достатъчно да бъдат отстранени от постовете. Трябва и да бъдат наказани и да им се отнеме награбеното. Ако това не се случи и следващите ще правят същото.

ТОВА ТРЯБВА ДА СТАНЕ ВЪВ ВСИЧКИ ПОЛИЦЕЙСКИ УПРАВЛЕНИЯ.

Битола, имаш право да се обиждаш сам! Нали в Битоля ако не са бугарите, албанците отдавна да са ви претопили! А ти си сигурно ФИРОМец, дето сега се анТИКВИЗИРА с Буцефалска история. Смях! И забележи че, мнението ти стои и не е изтрито от администратора, защото ако напишем нещо по ФИРОМските медии - въобще не се побликува- страшна УДБАшка цензура!!! А как са ви промили и малкото мозък дето ви е останал.......

ми как ще знаят бе цецко, нали и те са лапали от рекета? не пенсия, затвор за тях, цецко, затвор, иначе и ти ще останеш в историята на МВР като поредното леке.

А ТЕЗИ ДЕТО СА РАБОТИЛИ И ГИ ИЗХВЪРЛИХА,ПОНЕЖЕ ИМАЛИ ОКОЛО 20 ГОД.ТРУДОВ СТАЖ В ПОЛИЦИЯТА????ААААААА

Първанов няма ли даим даде орден Стара Планина

Шефа е в играта !!!

Абе много са ми интересни като кажат аут от системата пък той напускал по собствено желание и всички си мислят хей го на този го наказаха. Пенсионира си се човека с 20 заплатки по 1500 най- малко ,взима си тавана на пенсийката около 500 май беше. Отделно вече отдавна се е уредил с подкупчетата за назначаване в неговото управление което по едно време май вървеше от 4000 до 8000 в зависимост от длъжноста на която ще те уредят. Докато не ги видим тези в затвора няма да повярвам на никакви реформи които се тръбят по медиите.

Bugarite sa naj golemite kriminalci vo celiot svet ,toa e nacija ot ajduci !!!

Такива служители има и в много полицейски управления на Граничнаполиция.Нека попитат началника на Гранична полиция -Кюстендил, какво става на Златарево и Гюешево.Как полицаи и техни началници участват организирано в контрабандни канали за цигари и пилешко месо.Как македонските граничари хващат наркотици , а нашите не са хванали нищо с години.Отчитат дейността си с канабиса, за който знаят и малките деца по селата.Няма хванат нито един от по-известните босове, занимавщи се с разпространението на наркотици.Попитайте Чалъков и Е. Георгиев, колко и каква контрабанда са задържали през периода откакто са ачалници?

Изобщо не им пука на тези началници, че ги махат.Сигурно за да ,,незнаят какво са правили подчинените им , са им затваряли очите с финикийски знаци и сега имат да си продължът в ,,бедност дните.Нека сега поставят хора от своя сой, хора със солидни пожарникарски умения и знания.Нека да се надяваме , че пожарникарите ще ни оправят.В най-лошият случай е да ни драснат кибрита и после да исценират , че могат да ни гасят.

Имал съм удоволствието да работя с Росен Иванов. Мога да кажа само едно-абсолютен професионалист. Избора му е попадение в десетката!

Да не забравите да им дадете по 20 заплати накуп за вярната служба и всички невзети отпуски да им изплатите? Едно време имаше и още една екстра за шапкарите, сега не знам дали още я има - 6 месеца в разпореждане. През това време взимат заплата, без да ходят на работа. Нека им е зле. За отговорности не става и дума. Не виждам каква е разликата с времето, през което начело на МВР бяха М.Миков и Р.Петков.

БЛАГОДАРИЛ ИМ - за какво? Нали ги маха че не са си свършили работата.

Действията на МВР, при разкриване на техен служител, замесен в далавери, се свеждат само до отстраняване или до пенсиониране. А това че тези хора трябва да бъдат съдени и вкарани в затвора никой не му пука. А точно предаването на такива хора на съда пък е работа точно на МВР!

В Бяла Слатина и околията отдавна си е чист феодализъм, селата наоколо са си нещо като отделни вилаети, само Галиче да споменем.

Браво! Само с такива стъпки българската полиция ще се изчисти от внедрените в нея престъпници и от престъпна силова групировка ще се превърне в институция в услуга на гражданите.

ей, врачани какъв е този Росен Иванов?Някой може ли да даде повече инфо

За съжаление Враца е един от частните градове в България. Там трябва да се въведе военно положение и да излязат бронетранспортьори, за да се спре с беззаконието, да не говорим, че частния КАТ е в пъти по-голям от този в Бяла Слатина! Най-големите рекетьори на Враца са именно тези в униформи, които служат безпрекословно на империята Папазки

Не му обръщайте внимание на варналията, той е толкова варненец, колкото аз марсианец.А фактът,че не знае как се пише корупция ви показва от къде е,поредното ДПС-арско делиорманско говедо дошло да пасе в града ни!

Хей варналия, голям идиот си. Отдавна те нямаше с глупостите ти. Починали си бяхме от тях! хайде вЪри да бачкаш!

Да погнат и тия в София. Доста често има полицаи стоящи в засади, особено в почивните дни. А иначе през седмицата не можеш да видиш и кьорав такъв.

нещата определяни с престъпна терминология се наричат престъпления, хайде да наричаме нещата с истинските им имена министър Цветанов, както за цивилните така и за униформените важат еднакви определения за деянието престъпление.

хаиде на 20-те заплати обещетение + по около 500 работни дни неизползван платен отпуск. да са ни живи ии здрави

Елате в Добрич господин Цветанов, че тук доста боклук се понасъбра из районното и няма кой да го разкара а и вече много зе да миришеее!!!

Ей, кухар какво шопско бе?!?!?!? Чети - В БЯЛА СЛАТИНА И ВРАЦААААААА- Имаш ли представа къде се намират или не си напускал Варна- Щот е най-гОтения град и МегиТо, ТедиТо и т.н -тата не сЪ тЪ пуснали да си в`ъриш...?!

Това е добра стъпка. Евала!

това е като с любовниците-само половинките разбират последни

Ей такива ченгета само в шопско може да има, тука в Варна няма курупциа ,защото всички бачкат здраво!!!

Гнусните комунисти Р Петков и М Михов нямаше да си мръднат пръста.Цецо все пак прави нещо, но е капка в морето.

То цел град знае от години за тях само началника не знаел. Айде не нам...

Работил в пожарната служба....

Цветанов да потърси отговорност от Чавдар Краджов за използването на служебният автомобил в събота и неделя. Всяка седмица той си ходеше в София със служебният автомобил. За скандалното му сбиване с младежи в Ъндера на 08.06.2009 год. МВР Монтана замълча по случая. Какви благодарности ще му изказва министъра на този нагъл тип.

ПЕДАЛИ ПОЛИЦИЯ

Абе смотльо,смотан каква Варна,каква циганория,столица на мухлясали менгяни е този град!Такъв отврат град,не го поглеждам,столицата гагаузка!Я си се врете в лайняния гьол и не се правете на велики!Вече никой не ви поглежда,хората ходят на море в Гърция и Турция,защото те посрещат като бял човек,а не като в гагаузия,където не могат си обършат сопола!Я прочети заглавията по-долу,ако можеш да четеш:Варна е заплашена от епидемия от морбили,Всеки пети варненец с планове за работа навън.Защо бе шушон,защо гладувате и мрете от глад и безработица!Напълних и София бе селендур!Марш оттука,ходете да пасете овце в Гърция,Турция и Кипър!

хаиде на 20-те заплати обещетение + по около 500 работни дни неизползван платен отпуск. да са ни живи ии здрави

Коментари - Двама МВР-шефове аут заради полицаите рекетьори | Днес.dir.bg

Двама МВР-шефове аут заради полицаите рекетьори

Министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов освободи началника на Районното управление в Бяла Слатина Тони Костадинов заради 8-те полицаи, които са разследвани за рекет на шофьори, съобщиха от пресцентъра на МВР. Костадинов напуска системата по собствено желание.

Обратно в новината

Коментари - Двама МВР-шефове аут заради полицаите рекетьори | Днес.dir.bg

Коментари

Драги xxx Какво значи Като добър пример за полицай бих посочил Георги Асенов. Добър артист може би но добър полицай в никакъв случай. В нашите среди се знае че той беше най подкупния началник в Северозападна България. Благодарение на него рекета просперираше в нашия край. Намеша се в борбата между групировките и даде предимство на Валтер Папазки и много други такива на пръв поглед дребни неща които сега го правят един от най богатите хора във Враца.

съгласен съм ,че Георги Асенов беше много добър ръководител.Началник на място.И сега когато вече е пенсионер всичко полицай имат респект към него

Какви са тея напускания на системата по собствено желание след като са го хванали че не си върши работата.В една частна фирма след такова провинение следва ДИСЦИПЛИНАРНО УВОЛНЕНИЕ, но в МВР ако има Дисциплинарно уволнение, уволнения няма да си вземе полагащите му се заплати за съвестно изпълнение на службата в МВР.Затова за подобни провинения не ги уволняват, а ги освобождават по собствено желание.

Мога отговорна да заява, че всички силови структури са проядени отвътре, изгнили, заразени от проказа, в тях работят само престъпници, рекетьори и изнасилвачил Процентът на хората, които си вършат работата, е под 1. А ако колегите-хиени разберат, че си честен, ти спретват рапорт за нарушение, след който обичайно следва понижение в чин или уволнение.

Голяма радост тук днес. Избора на Цветанов не е негов а на местния Герб който се движи от Николай Коцев и един пренсиониран пак с почести полицай Пламен Кръстев сега главен секретар в общината направил частния СОТ СИТИ и през свободното си вереме си го контролира пък и по една допълнителна заплатка си изкарва още :) тези хора съм сигурен че режисират всичко както във Враца така и май в министерството, предполагам и в дирекцията вече. Едва ли един назначен директор като Росен Иванов който наистина е добър полицай ще може да се противопостави на тия и пак ще се назначат некадърници и ще се подкрепят както преди некадърниците. Това е само предположение защото и предположение беше че Пламен Кръстев ще бъде Директор както целия град говореше от много време. Обаче на пенсията не му стиска и защо ли. познайте Доста игри разигра срещу полицията а може би той подхлъзна тези от Бяла Слатина за този цирк както организираха протеста с животните. А що се отнася до предишния Директор генерал Стаменов той е добре бачка в общината като съветник има си ел.централа със съдружници бившия кмет който случайно умря и бившия директор на Роман завод Метизи пак случайно умрял и щтрака с пръсти за повече вода по Искърот. Ами по това ще познаете как е работил един полицай в МВР като го пенсионират и с какво ще се захване да работи. Като добър пример за полицай бих посочил Георги Асенов. Ами Цветанов да проверява с какво се занимават пенсиите полицай защо са пенсионирани как са работели и от каде имат Парите за това. Пжелавам му да се среща повече с по низкостоящите в системата на МВР може пък да понаучи нещо за хорта си. Поздрави и пожелевам на всички да стане като в Европа.

Браво!Е така е нормалният , близък до естествината логика и ефективенметод на действие - рибата от главата!

Браво момчета, продължавайте в същия дух.Да докажем, че ние от ГЕРБ имаме волята да разкажем играта на корумпираните комунисти!!

Stegai si zdravo zadnika, che da ne usetish probojdane i topyk dyh niakyde ot zad teb :)

Да отбележим, че днес и Директора на ОДП- Видин бе пенсиониран. Най-после дойде време да се изхвърли и това бунище.......... Браво на м-р Цветанов!!!!

Не е достатъчно да бъдат отстранени от постовете. Трябва и да бъдат наказани и да им се отнеме награбеното. Ако това не се случи и следващите ще правят същото.

ТОВА ТРЯБВА ДА СТАНЕ ВЪВ ВСИЧКИ ПОЛИЦЕЙСКИ УПРАВЛЕНИЯ.

Битола, имаш право да се обиждаш сам! Нали в Битоля ако не са бугарите, албанците отдавна да са ви претопили! А ти си сигурно ФИРОМец, дето сега се анТИКВИЗИРА с Буцефалска история. Смях! И забележи че, мнението ти стои и не е изтрито от администратора, защото ако напишем нещо по ФИРОМските медии - въобще не се побликува- страшна УДБАшка цензура!!! А как са ви промили и малкото мозък дето ви е останал.......

ми как ще знаят бе цецко, нали и те са лапали от рекета? не пенсия, затвор за тях, цецко, затвор, иначе и ти ще останеш в историята на МВР като поредното леке.

А ТЕЗИ ДЕТО СА РАБОТИЛИ И ГИ ИЗХВЪРЛИХА,ПОНЕЖЕ ИМАЛИ ОКОЛО 20 ГОД.ТРУДОВ СТАЖ В ПОЛИЦИЯТА????ААААААА

Първанов няма ли даим даде орден Стара Планина

Шефа е в играта !!!

Абе много са ми интересни като кажат аут от системата пък той напускал по собствено желание и всички си мислят хей го на този го наказаха. Пенсионира си се човека с 20 заплатки по 1500 най- малко ,взима си тавана на пенсийката около 500 май беше. Отделно вече отдавна се е уредил с подкупчетата за назначаване в неговото управление което по едно време май вървеше от 4000 до 8000 в зависимост от длъжноста на която ще те уредят. Докато не ги видим тези в затвора няма да повярвам на никакви реформи които се тръбят по медиите.

Bugarite sa naj golemite kriminalci vo celiot svet ,toa e nacija ot ajduci !!!

Такива служители има и в много полицейски управления на Граничнаполиция.Нека попитат началника на Гранична полиция -Кюстендил, какво става на Златарево и Гюешево.Как полицаи и техни началници участват организирано в контрабандни канали за цигари и пилешко месо.Как македонските граничари хващат наркотици , а нашите не са хванали нищо с години.Отчитат дейността си с канабиса, за който знаят и малките деца по селата.Няма хванат нито един от по-известните босове, занимавщи се с разпространението на наркотици.Попитайте Чалъков и Е. Георгиев, колко и каква контрабанда са задържали през периода откакто са ачалници?

Изобщо не им пука на тези началници, че ги махат.Сигурно за да ,,незнаят какво са правили подчинените им , са им затваряли очите с финикийски знаци и сега имат да си продължът в ,,бедност дните.Нека сега поставят хора от своя сой, хора със солидни пожарникарски умения и знания.Нека да се надяваме , че пожарникарите ще ни оправят.В най-лошият случай е да ни драснат кибрита и после да исценират , че могат да ни гасят.

Имал съм удоволствието да работя с Росен Иванов. Мога да кажа само едно-абсолютен професионалист. Избора му е попадение в десетката!

Да не забравите да им дадете по 20 заплати накуп за вярната служба и всички невзети отпуски да им изплатите? Едно време имаше и още една екстра за шапкарите, сега не знам дали още я има - 6 месеца в разпореждане. През това време взимат заплата, без да ходят на работа. Нека им е зле. За отговорности не става и дума. Не виждам каква е разликата с времето, през което начело на МВР бяха М.Миков и Р.Петков.

БЛАГОДАРИЛ ИМ - за какво? Нали ги маха че не са си свършили работата.

Действията на МВР, при разкриване на техен служител, замесен в далавери, се свеждат само до отстраняване или до пенсиониране. А това че тези хора трябва да бъдат съдени и вкарани в затвора никой не му пука. А точно предаването на такива хора на съда пък е работа точно на МВР!

В Бяла Слатина и околията отдавна си е чист феодализъм, селата наоколо са си нещо като отделни вилаети, само Галиче да споменем.

Браво! Само с такива стъпки българската полиция ще се изчисти от внедрените в нея престъпници и от престъпна силова групировка ще се превърне в институция в услуга на гражданите.

ей, врачани какъв е този Росен Иванов?Някой може ли да даде повече инфо

За съжаление Враца е един от частните градове в България. Там трябва да се въведе военно положение и да излязат бронетранспортьори, за да се спре с беззаконието, да не говорим, че частния КАТ е в пъти по-голям от този в Бяла Слатина! Най-големите рекетьори на Враца са именно тези в униформи, които служат безпрекословно на империята Папазки

Не му обръщайте внимание на варналията, той е толкова варненец, колкото аз марсианец.А фактът,че не знае как се пише корупция ви показва от къде е,поредното ДПС-арско делиорманско говедо дошло да пасе в града ни!

Хей варналия, голям идиот си. Отдавна те нямаше с глупостите ти. Починали си бяхме от тях! хайде вЪри да бачкаш!

Да погнат и тия в София. Доста често има полицаи стоящи в засади, особено в почивните дни. А иначе през седмицата не можеш да видиш и кьорав такъв.

нещата определяни с престъпна терминология се наричат престъпления, хайде да наричаме нещата с истинските им имена министър Цветанов, както за цивилните така и за униформените важат еднакви определения за деянието престъпление.

хаиде на 20-те заплати обещетение + по около 500 работни дни неизползван платен отпуск. да са ни живи ии здрави

Елате в Добрич господин Цветанов, че тук доста боклук се понасъбра из районното и няма кой да го разкара а и вече много зе да миришеее!!!

Ей, кухар какво шопско бе?!?!?!? Чети - В БЯЛА СЛАТИНА И ВРАЦААААААА- Имаш ли представа къде се намират или не си напускал Варна- Щот е най-гОтения град и МегиТо, ТедиТо и т.н -тата не сЪ тЪ пуснали да си в`ъриш...?!

Това е добра стъпка. Евала!

това е като с любовниците-само половинките разбират последни

Ей такива ченгета само в шопско може да има, тука в Варна няма курупциа ,защото всички бачкат здраво!!!

Гнусните комунисти Р Петков и М Михов нямаше да си мръднат пръста.Цецо все пак прави нещо, но е капка в морето.

То цел град знае от години за тях само началника не знаел. Айде не нам...

Работил в пожарната служба....

Цветанов да потърси отговорност от Чавдар Краджов за използването на служебният автомобил в събота и неделя. Всяка седмица той си ходеше в София със служебният автомобил. За скандалното му сбиване с младежи в Ъндера на 08.06.2009 год. МВР Монтана замълча по случая. Какви благодарности ще му изказва министъра на този нагъл тип.

ПЕДАЛИ ПОЛИЦИЯ

Абе смотльо,смотан каква Варна,каква циганория,столица на мухлясали менгяни е този град!Такъв отврат град,не го поглеждам,столицата гагаузка!Я си се врете в лайняния гьол и не се правете на велики!Вече никой не ви поглежда,хората ходят на море в Гърция и Турция,защото те посрещат като бял човек,а не като в гагаузия,където не могат си обършат сопола!Я прочети заглавията по-долу,ако можеш да четеш:Варна е заплашена от епидемия от морбили,Всеки пети варненец с планове за работа навън.Защо бе шушон,защо гладувате и мрете от глад и безработица!Напълних и София бе селендур!Марш оттука,ходете да пасете овце в Гърция,Турция и Кипър!

хаиде на 20-те заплати обещетение + по около 500 работни дни неизползван платен отпуск. да са ни живи ии здрави