Висши шефове на МВР замесени в отвличанията?

Лидерът на "Ред, законност и справедливост” Яне Янев и членове на парламентарната група на партията ще се срещнат днед в 9 часа с министъра на вътрешните работи Михаил Миков в сградата на МВР.

Обратно в новината

Коментари - Висши шефове на МВР замесени в отвличанията? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

nqkoi police sa ne samo sa svyrzani s otvlichane, te sa svyrzani i s kradci na koli; otkyde mislite che kradcite 6te znaqt telefona na sobstvenika i 6te mu zvynqt sled nqkolko chasa za otkup. Po Dupnica povecheto sobstvenici na avtomobili sami si gi kradat i na chasti - zaminavat na blagoevgrad na disko, zvynqt na police sled 2 chasa i vzimat kaskoto; zaradi takiva ne pla6taha i na naistina otkradnite avtomobili; dokoga s tazi mafiq; po Dupnica cqlata police e mafiq; koga 6te ima smqna?

но не изненадън.

OOOOUUUH EEEIIIHHH TANGRRRAAA NIMA GRANICI MOETO VAZMUSHTENIE NEGODUVA DUHA MI :SMELO SHTE VIARVAM TOVA DA NE SE OKAJE ISTINA-VISOKOPOSTAVE POLIC STAREISHINI DA SA DRAZNALI DA VARSHAT POHISHTENIA : NO AKO LI DA-TO NEKA SAMO VI SPOMENA KAKVO BI SE SLEDVALO V MOIATA BALGARIA PREDI 1200 LETA:SLED DOKAZVANE NA TOVA NEUPISUEMO VARVARSKO DEANIE MOITE VOINICI OT SPEC-MILICIATA BIHA OTSEKLI I PODOSTRILI ZDRAVI KOLIVE OT IASENOVO DARVO DALJINA 3-4 METRA POSLE SLEDVA SABIRANE NA CELOKUPNOTO NASELENIE NA STOLICATA MI : I POSLE POD URAGANEN BARABANEN TATNEJ TEZI SAMOZABRAVILI SE BLIUSTITELI NA REDA BIHA SE ZAPOZNALI S UDOVOLSTVIETO DA BADESH NABIT NA KOL: OBIKNOVENO V TAKIVA SLU4AI TEZI KLETNICI DOBROVOLNO IZDAVAHA I DRUGI SVOI SAU4ASTNICI I PROPIAVAHA ZA NEIZVESTNI NAM PRESTAPLENIA :A AZ PO VOLIA TANGROVA HAN MOGASHTI OTNEMAH PRIKAZNITE IM BOGATSTVA I GI RAZPREDELIAH NARODU : NAI- AMA NAII-BEZPOSHTADEN BIAH KAM KORUMPIRANI VISHESTOIASHTI POLITICI-SGSHTENI 4E TORMOZIAT I OGRABVAT NE MEN A-NARODA --TAKIVATA HVARLIAH NA MOITE MILI NARO4NO DARJANI 5DENA GLADNI USURIISKI TIGRI : MILEEH TA NARODA SI -TOI BESHE PO VAJEN PO-GLAVEN PO MIL OT MOETO HASKO SEMEISTVO -BESHE MI PO SKAP OT VS ZLATO I VLAST NA GRESHNATA ZEMIA OOOUUUHHH EEIIIHHH TANGRAAA

Само от Костов ги е страх комунистите и затова е най-плютия политик. Аз по това се ориентирам. Да сте чули лоша дума за Баойко или Яне. Тези комунисти имат стратегия за крадене за сто години напред. И как то се вижда следващите 4 пак ще са на власт и пак това ще правят.

бе в началото си мислех, че яне димката може наистина да се решил да се бори срещу мафията, ама като гледам колко топло го приемат в контролираните от комунистите служби, ми става ясно за кого всъщност работи продажника яне. ама яне да не забравя съдбата на друг продажник, каракачанов, който вчера остана излъган от комунистите и сега е с посрано дупе.

Ега ти смешната държава. Щом Яне знае неща които 63000 полиция не знае, то най добре да се закрие МВР и ДАНС. Наистина ли сме идиоти или на идиоти ни правят.

Българи, царят ви излъга, лудият от Атака също, сега пък и на лудия Яне ли ще повярвате! Гласувайте за този глъм и пак ще си останем в Абсурдистан. Истината е в синята коалиция, аз ще съм за тях. Умните хора на българия са там!

Струва ми се, че си просто момче.

Ужасена се, че в една държава членка на EU е възможно въобще да се допусне, че висши служители на МВР може да са замесени в такива престъпления като отвличания с цел получаване на откуп. Ако полицията не пази хората от престъпниците, а организира сама престъпления като отвличания - то тогава бандититите ли трябва да пазят народа??? Жал ми е за нещастниците, които още се мъчат да живеят в България... Желая на лидера на Ред, законност, справедливост Яне Янев успех в скоро време и се учудвам, че някои хора от форума се отнасят с такова пренебрежение към него. Без ред, законност и дисциплина, колкото и да работят някои хора и да са способни - никога няма да се изгради просперитет в нашата мила България.

Хахаха верно трябваше в ДАНС да отиде първо. След това ДАНС да нахлуят в МВР. След това МВР да им го върнат, поне щяхме да се смеем :) Ясно е, че нищо няма да се направи, както е ясно, че Яне би продал и душата си за малко популярност. Щом ухиления клоун Софиянски прибра под крилото си, ВЕРВАЙТЕ ИМ, те ще работят (за) вас.

Естествено, че са замесени

ДАЙ БОЖЕ полицията със същото желание да арестува работодатели които не изплащат заплатите на работниците си.

ЯНЕ НА РАЗОБЛИЧАВА ОЛИГАРСИТЕ - ТОЙ ГИ РЕКЕТИРА! Справка: случаят с Краси Гергов - преди 5-6 г. Янето го разобличаваше, че е подкупил шефа на БНТ, но откакто стана абонат на Бареков в бТВ вече не са занимава с този случай. А той си е все така висящ.

ХА-ха , ето това е държава на социалистите, защото според идеологията на тази партия, тя отрича държавата и държавността и издига в култ ПАРТИЯТА, която е водеща за нея ,а държавата няма стойност и ако хората не са разбрали тази простичка истина то това е трагедията на България ! Ето това състояние на държавата и народа е плод на 40 годишната идеология на БКП /БСП/ в НИХИЛИЗЪМ, по - просто казано , да не ти пука за нищо и като малоумник да повтаряш да живее БСП. Яж народе тези плодове и се радвай!!!!!!!!!!!!!!

Яне и Волен играят комбина. Вервайте ми.

Смешното Яне подхвана и отвличанията. Треперете, похитители. И се дръжте здраво, да не паднете от смях.

Научиха нещо,дето го знае цяла БГ.

Dobrooo ytrooo

Яни, грешка че отиваш в МВР. Трябваше първо да идеш при твоите приятели в ДАНС, а след това в МВР. Така можеше да се конкурират кой първи да изчисти помията си. После и двете институции трябаше да ги извикате на отчет в Парламента. Така се действа!

Не се учудвам на напъните на Яне Янев да се изкара единственият борец против престъпността в държавата, нито на сведенията, които непрекъснато получава от нейните правозащитни органи и полицията. Учусвам се на наивността на онези, които му вярват и не виждат това, което се вижда с просто око - че е манипулатор, троянски кон пуснат от комунистите точно преди изборите, за да се прави на десен и да отнеме в полза на Станишев и компания гласове на избиратели от дясното пространство. Ако тези наивници не се усетят на време, може и да успее. Хората, които наистина са загрижени за бъдещето на тази страна не трябва да дапуснат да успее новата комунистичическа завера и да се изправят като един срещу нея на изборите. Това може да стане с гласове за една по-широка дясна коалиция в основата на която да бъдат СДС и ДСБ

ако в отвличанията, убийствата, далаверите, кражбите и т.н. не участвуват висши полицаи, т.е. ще ми е чудно, как обикновени боклуци правят висш пилотаж в престъпността?

Яне Янев е типичен продажен политик, готов за пари и власт да се свърже и с дявола. Политическа отрепка и циркаджия. А иначе за това ,че може да са участвали висши полицаи в отвличанията - напълно е възможно в нашата държава.

Никога не се доверявай на полицай, политик и адвокат. Никога не приемай това което казват за истина. Съмнявай се, защото откакто свят светува те винаги играят заедно.

Verno li....leleeee....kak se setihte?

Тия от ДанС пак започнаха да надуват с информация тяхната секс кукла Яне Янев. Егати мижитурката - явно много е вярна поговорката, че външният вид не лъже - тоя гаргамен би продал и майка си , само и само да е на софрата.

Не е ли дошло времето МВР да бъде разпуснато и след това възстановено,като всеки служител мине през сериозна процедура на назначаване!

При такъв мързелив Главен прокурор нищо не може да станев България

Абе той хубаво говори, но ми се струва, че скоро ще катастрофира съвсем нарочно.

Яне е мушмурок, бори се за малко сиренце да гризне и той от държавната баница. Я вижте Волен, лаеше като обезумял в началото на политическия сезон. Не просто лаеше, а издевателстваше върху слуха на мирния български народ. Но какво се случи!... Дадоха му и на него да захапе част от кокала и си трае сега. Всяко куче захапало кокал не може да лае. Защо ли? Ами пробвайте Вие да лаете с пълна уста захапали едър кокал. Неставаааа. Благодаря за вниманието.

ролята на яне ми звучи на нещо като един вид някакъв подобрен вариант между добрият нов евро-адолф и бумажен батман - по служба ... във всеки случай е неотразима звезда в изпълнението си и даже понякога се замислям колко е жалко да виждаме колко истини са необходими за да се прокара една лъжа.

Яне, честит рожден ден на патерица! Браво за смелостта,с която деистваш и с която обявяваш ставащите в страната престъпления.Претисн ме да не станеш неудобен за тъй наречения криминален контингент.

Янев скрий се пич всички видяхме с кои си , а именно КОАЛИЦИЯ ПРОТИВ БЪЛГАРИЯ

Ама той не е лице!

абе този е ебати платения смешник. ама на прост народ, прости номера. колкото и да се пъне, едва ли ще е в следващата скупщина на болклуци, наречена парламент.

Да видим, че нищо няма да видим!

Много нагласена е тази работа с отвличания, сега ще се разкрият, Яне ще стане ангел, хората ще гласуват за него и БСП отново ще спечели! Тук всичко смърди в тази страна! А лошото е, че нормалния свят прихвана от нас чумата и сега няма къде да се имигрира!!!

Това не е новина,защото отдавна е публична тайна,че служители на МВР и то от по специалните служби участват или активно помагат при този вид престъпления.Ако МВР си направи труда да свали пръстови отпечатъци и да подложи част от своите служители на тест с детектор на лъжата ще се установят доста смущаващи факти.

АБЕ ,ЧЕ НЕ НОВИНА,НЕ Е...ТЕ ЗНАЕХА,ЧЕ НИЕ(целият БГ.народ),ЗНАЕМ!!!!! ЧЕТАТ ВЬВ ФОРУМИТЕ КАКВО ПИШЕМ,ХЕПТЕН ИМ СТАНА ЯСНО,ЧЕ СМЕ НА ЯСНО И ИМ СТАНА ТЯСНО!ЗАТОВА,ПИЧОВЕ, Е НАПРАЗНО ТУК ТОВА,КОЕТО ПИШЕМ!

Да жвей Яне, военен командир на политическото крило на ДАНС.

EEEEIIIH OUUUHH TTANGRRRAA PODKREPI OOO TANNGRRA RAKATA JANEVA DAI JANEVU OSHTE MALKO MAJESTVO -I AZ MU DAVAM NA TOZI DOBLRSTEN I OTDADEN BALGARI SVOIATA BLAGOSLOVIA -ETOOO VIJTE GO TOZI ISPOLIN SHTO NE JALI GLAVA I JIVOT-STIGA STE GO HULILI I MARSILI BEZUMCI TAKIVA NEBLAGODARNII JURRRODI :KAJETE VIE KAK DA VI BADE UGODENO I KOI DA VI UGODI :ME4NIKOGA NIAMA DA OPASHETE I DA DADETE NI KAPKA KRAV ILI DRASKOTINA :ZA SPRAVEDLIVOSTI I RED I DOBRO POMINUVANE BALNUVATE TRESKAVO I SKRIBUCATE PO PERGAMENTA -FORUMA I VOI DO NEBESATA A DA IZVUIUVATE PO DOBAR JIVOT -- TOVA NE :NE HULETE NI JANEVA NI SIDEROVA NI NIKOI KOITO ZA VAS POLUJIVCI JIVOT NA GIBEL POSTAVIA OOUUU EIIII H TANGRRAAA NI GRAM MAJESTVO I VOLIA ZA SVOBODA V TEZI MOI POTOMCIE

Ако днес не го гръмнат тоя, значи че нищо не знае! Това е поредната политическа глупост на този прост доносник. Де що някой му подшушне нещо и той веднага 1-во пред медиите, после пред прокурора или министъра, после пак пред медиите...