МВнР внедрява норвежкия опит в справянето с кризи и консулското обслужване

Външните министри на България и Норвегия обсъдиха в София казусите с децата с българско гражданство, които са поставени под закрила от норвежките власти

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЗАХАРИЕВА, ЩЕ СЕ РАЗПОРЕЖДАШ С ТВОЙТЕ ДЕЦА, АКО ИЗОБЩО ИМАШ! ИЛИ С ВНУЦИТЕ СИ! НИЕ НЕ СМЕ ТЕ ОТОРИЗИРАЛИ ЗА ТАКОВА НЕЩО!

САМО НОРВЕЖКИЯ ОПИТ НИ ЛИПСВА! ОСОБЕНО С ДЕЦАТА!

Е само като видях снимката и.....Тази норвежка преди беше военната министърка. Като видя, че нищо не може я направиха външна министърка...Та същата тази когато започна войната в Сирия каза- трябва да бомбиме в името на народа. А аз се питах защо тя не стои отдолу и да я видиме как ще се оправя. Просто е противна.

Как харесахте норвежкият модел,като ял свят е пропищял от тяк.Като ти добре ли си,пожелавам ти внуци джендъри,това да ти е наказанието за дето искаш да ни съсипеш семействата.Бог бави ,но не забравя,изчадия божий сте.

Явно ще има някакви пари за усвояване от Норвегия.

Тая толкова години се чуди къде да се кипри че за друго не става ама сега ''щяла'' да внедрява нещо от другите че акъл да направят нещо те самите нямат ама много обичат да плямпат...Не и дреме колко български деца там заради идиотизма на родителите си са без семействата си ами седнала консулски работи да ''обсъжда''..

Аз на снимката виждам мъж и жена...А тези наши политици са долни предатели - хората стачкуват в цял свят срещу норвежкия модел само ние им се натискаме да си сътрудничим. Продажници!!!!!!!! Долни!!!!!!! И цена са си сложили даже - Предатели на националния интерес и на българскто семейство!!!!!!!!!!!!!!!

Преди няколко дни в Страсбург една норвежка майка спечели дело срещу Барневерн, но това по някоя телевизия да беше отразено ? Много по-интересно е да се отрази кой кого наръгал, кой кого пребил или прецакал.Въобразяват си, че цяла България се интересува от смешната им битка за кмет в София.За глупости телевизиите са там, но когато касае истината ги няма.

С такава "закрила", за децата, престъпници не ти трябват.

Ей, такива като тая изтрепа Б райви к.

Всички сте прави. Само да уточня нещо. Става въпрос за българските деца отнети от българските им родители живеещи в Норвегия. За тях става въпрос, че са под Норвежка закрила. Но така са го написали, че не става ясно. Иначе пак казвам, всички сте прави.

Норвегия-страната на педофилите, докато по БТв дават репортаж, за един Британски педофил в Сливен нашата министърка си хортува с началника на педофилите, смях! Оставка, за Захариева, за това, че е одписала И.К.

ТЯ И МАЯ Я ПОДКРЕПЯШЕ,ДА НЕ СЕ ЗАБРАВЯ!

Няма да си оставим децата да ги осъкатяват някакви педофили! Няма кой да ви го позволи. Идват избори, ако се наложи и преди тях ще свалим правителството! Децата ни са дар от Бога!

И какво стана с българчетата в Норвегия??? На кого изобщо му пука за децата на България?

Младежки клубове,ей вие нормални ли сте с норвежци да се захващате.Леле мале какъв капан ни готвят.А тая натегачка,проклеъа да е за нас децата са най голямото ни богатство,а те ще ги учат на извращения.Ходете в гетата,там може всичко да си правите,но за българчетата кръв ще се лее.Посегне ли ми някой на детето,тежко му.

Какво се занимаваме с Норвегия и защо Норвегия (страната с най-извратеното население). Норвегия се намира толкова далече от нас, но явно доста от нашите управници е подкупила, за да има достъп до децата ни. Това наистина е някакъв абсурд, тотално повредени и деградирали, психически Норвежци да ни дават акъл.

Ги отрича,а ние им се мазним да им осъществяваме скъпите проекти.Герб вече тотално изперкаха за пари.Този път както си мълчим ще ви накажем защото знаем накъде биете.ЗАЩО НЕ ПОМОГНА НА ДВЕТЕ БЪЛГАРЧЕТА,ДЕТО БАЩА ИМ ИСКА ДА СИ ОСТАНАТ ТУК.НАГЛЯСВАТЕ ВЕЧЕ МНОГО,А ТАЯ ВЕЧЕ ПРЕКАЛЯВА

Абе защо не кажат по този норвежки модел колко успешни млади хора са се появили, какви семейства са направили, връщат ли се въобще към нормалния начин на живот след като са били отнети ? Търсят ли родителите си ? Наследяват ли имотите на родителите от които са отнети ? И ако ги наследяват как така хем са деца на държавата и не наследяват от нея нищо, хем не са деца на родителите си пък за имотите не важи.

На изборите пак гласувайте за гербаджиите. Това ще бъде знак на одобрение за тяхната политика. Ще им даде сили да усвоят още стотици милиони евро от Норвежкия финансов механизъм. Има стотици НПО жадни за пари ,които на всяка цена ще се грижат за спазването на поправките в 27 закона.

Норвежците са извратени педофили. Има 8000 регистрирани педофили. Половината от тях са осиновили деца. Разбира се срещу десетки хиляди евро. Има интерес към български бели деца с придобити навици. На 28.09 елате да свалим диктатурата

И от къде на къде деца с българско гражданство ще са под норвежка закрила. Тук в България не сте желани, мръсни извратеняци.

Българското правителство предоставя българските деца на норвежките власти, за което получава пари, продава българските деца на Норвегия.

Тези норвежци от едно време все се опитват да ни прецакват.По времето на цар Петър Делян са ни нанесли поражения и само са грабили и сега пак така искат.Моржове с моржове.

"... двете страни да работят заедно по съвместни проекти в Западните Балкани С АКЦЕНТ ВЪРХУ ОБРАЗОВАНИЕТО, МЛАДЕЖТА..." Катерино, ДОЛУ джендърските ръчички от децата! ... ЗАРАЗАТА е пусната: Дончев: Реализирахме 1000 проекта с помощта на Норвежкия финансов механизъм 23.05.2018 "Почти хиляда проекта са реализирани в последните десет години с подкрепата на Норвежкия финансов механизъм и този на Европейското икономическо пространство. Това отчете вицепремиерът Томислав Дончев при подписването на споразумения за четири различни програми по Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство и Норвежкия финансов механизъм (ФМ на ЕИП и НФМ)."

Тук в България си бяхме много добре, преди да се намеси западналия свят.

Не ви искаме опита, норвежки траверси.

Пак децата на мушката. Още да си траем, пък като ни го мушнат, ще се чудим. "Екатерина Захариева подчерта, че той е важен за целия свят и е близък до сърцата на българите." - за мен изобщо не е важен и не ме вълнува. Грам. Изобщо. В моето сърце място има за българите. С какво тоя въпрос изобщо има каквото и да е значение за кого и да било, освен за тия непрестанно ревящи, колко са репресирани, докато газят хората по целия свят?! С абсолютна убеденост мога да кажа, че изпитвам огромен срам, че тая ходи по света и говори от мое име!

Като дойдат избори, гласувай.

Да си дойдем на думата, децата с българско гражданство под закрила на норвежките власти, за коет правителството е получило 250 млн.

Оставете българските деца при родителите си! Какво ще стане, ако при прием за първи клас не покажат имунизационната книжка, ще им забраните да учат ли? Не на норвежкия модел!

нужда от нищо което идва от норвегияСтига толкова!!!!!!!!!!!

Вижда се на снимката, че е джендар, ама "Сьорайде", соросоид ли значи на норвежки.