МВнР: Скопие не представи реални аргументи защо оспорва български сдружения

Заместник-министърът на външните работи Костадин Коджабашев с остра критика на действията на югозападната ни съседка

Обратно в новината

Коментари - МВнР: Скопие не представи реални аргументи защо оспорва български сдружения | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

език на този заместник-министър издава, че той е голям лъжец.

КЪМ Стево Пендаровски-Президент на Северна Македония Спазването на правата на човека и в частност осигуряването на възможност за свобода на изразяване са ключови условия в процеса на евроинтеграция, е подчертал българският дипломат

Бой по каските! Но, докато не се смени това под каските, все ще е същото. Те открито заявяват, че са решени да си измислят несъществувала в миналото държавност. За сметка на тази от която произлизат. Заявяват го по всички възможни начини. Защото в противен случай, всичко започва от 2000 година. Най-древната "нация" с държава на 20 години и това да го пише в учебниците. Пълен смях!

Разбира се - обещал той вече нама да прави така.

Северните макета не виновни. Ние сме си виновни. Простокирото нали им пущи самолет да фърчи до Скопие.

Обвиненият за палежа на клуб „Иван Михайлов" в Битоля сключил сделка с прокуратурата да го запали още веднаж ако му бъде снето обвинението.

Колкото повече им отстъпваме на тия боклуци толкова по-лошо ще става!! Мислещите там са много по-малко от изродите!! Който не ги познава дълбоко се заблуждава!!

Сделката е сключена така: Ще запали и следващият клуб!

Сега разбрахте ли,че всички. Сме Българи...един народ една прокуратура..

Защо се лютите бре. Северните макета са приятели на простокиро. Он ни свали ветото.

А,ве льольо външен! Ти знаеш ли ква пара се прави в БГ-то от тези споразумения или само по Европа връткаш....

Македонската прокуратува взима пример от българската Нашата прокуратура е най-добрата в сключване на споразумения

Много путинофили коментират различни теми, пишейки че в България е имало фашистко управление до 1944 г. Сега сърбайте това, което сте надробили.А дали има нещо общо между фашизъм и парламентарна монархия, е друг въпрос.

Къдееее сиии ми Кииирооооо Киро Вампииииро Дето договора подписа НЕЩАСТНИКО

Сега колко акредитирани лица ще отзовем от посолството на Македония в София, или този номер става само с Руското посолство?

За пред ЕС трябва лесно за разбиране и подплътено с доказателства твърдение, за да получим подкрепа и озлобените самозванци получат шут по кокалчетата, като например осъждан ли е Иван Михайлов за фашизъм, има ли международно преследване, като доказан фашист, както трърдят РСМ. Отговор НЕ - означава, че е забранен, защото е българин, а те опитват да докажат, че защото някой го приемал за фашист. Те тогава цяла Гърция може да откаже всичко от Германия, Австрия и Италия, защото някой някъде решава, че е фашистко.

Македонците са зверски бедни хора. И много завистливи.

Ce ve resime ednas za sekogas

Тука се пише на кирилица, която е и твоя азбука.

Този Македон е сърбин и неговата азбука не е кирилицата.

Do overton,tozi.Makedonec te pokrstil ti dal azbuka ,te napravil covek a ti neblagodaren

този македон е мелез м/у влах и сърбин - ни рак ни риба. И Маке FYI - цар Борис ни покръсти нас , още преди 1000 години и повече , а кирилицита е правена в Преславската школа.. А ти си тропай югословенските тъпотии , не ни пречиш

Имам чувството, че и ако почнат да трепат хората с българско самосъзнание, нашият мишок ще излезне и само ще каже "ние осъждаме" и толкоз.

Миналата година един мишок от ПП ходи на крака да се мазни на македонците и даже пусна самолетна линия София-Скопие.

Имаме една торба с аргументи да скъсаме дипломатическите отношения с тези селяци. Но никой не смее, тъй като ЕС ще кажат, че е недемократнично.

Хърватия призна на 500 българи правата на национално малцинство, при това не става въпрос за местно население и дори за българска граждани, а за българи родени на територията на бивша Югославия. Затова пък Северна Македония не признава абсолютно никакви права на десетки хиляди българи, който след 110 години репресии са запазили българското си съзнание. На македонските граждани от РСМ мога да кажа следното: Никога няма да тръгнете напред без приятелски и взаимноизгодни отношения с България. Вместо да сте приятели с братята си по произход, ходите да молите за подкрепа "братската" вам Гърция, вашия смъртен враг, който за 110 години почти ликвидира на своята територия всякакви остатъци от македонски българи или македонци /няма значение как ще ги наричате, те са едни и същи хора и с вас, и с нас/.

В Македония са на власт Тито и Сталин в едно. Какво да очакваш? Логични сталинистки действия. Няма оправия с тая прокомунистичска върхушка. Никакъв шанс. Просто се самозалъгваме.

Как не представи - това, че вардарци са нацисти, не е ли аргумент? Иде им от вътре, един вид.

Просто Киро и другите джендъри, като дойдат на власт, даже ще идат да празнуват закриването.

Не съм историк и запознат с детайли, но избора на "цар" Борис 3 е абсурден. Първо сумати хора го водят отговорен за фешизма тук, докаран с преврата 1923г., където избиват току що избраните от народа земеделци с 52%. Сигурно от страх да не ги съдят за загубената територия и плащаните 2.5-4.5 с лихвите милиарда златни франка обезщетени - втора национална катастрофа. Затова и Фердинад реално бяга от България с ограбено. И какво положително очакват за България, като кръстят така клуба там? Могат провокативна да прекръстят клуба на цар Борис 2! Там е интересно какво ще кажат против. А Борис 2 е брат на Самуил, когото си приписват.

българин ли сте ?

VETO

На кой му пука за тях?