МВнР обмисля дали да приложи новия пакет санкции от ЕС срещу Русия

Външното министерство, както и дипломатическите и консулските представителства изпълниха всички действия за подготовката за вота, заяви служебният министър на външните работи Николай Милков

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

заедно с Митрофанова как да не приложи новия пакет санкции стещу Русия.

Временното правителство да си натиска парцала!!! Негово задължение е да проведе изборите!!!! За другото -решава САМО редовен кабинет!!! Президентчето от с Славяново да не си пъха гагата където не му е работата!!!!

Призовавам всички които искат да спасят България да гласуват в неделя за Възраждане!

че когато започва война ,демокрацията приключва. Незнам защо ЕС трябва да търпи повече тези путински утрепки които пропагандират за него а не бъдат изловени и депортирани или осъдени за действия против държавата в която се намират. В Русия е бевъзможно да напишел нещо против власта ама тука понеже е демокрация се възползват от това руските тролове и пишат ли пишат.

Алооо Чърчил Мърчил. Едно време на майка ти много и се е досрало и отишла женицата да се изака ,но останала много изненадана когато лайното проплакало с човешки глас. И ето те на години по-късно същото лайно размахва пръст и дава мнение.

"Получили сме ПРЕДЛОЖЕНИЕ снощи, какво трябва да съдържа пакетът санкции, следва оценка, за да може да се формира становище." ОРБАН ще пита НАРОДА СИ, а БГ властта "обсъжда" СПУСНАТИ ЗАПОВЕДИ.

там пък изобщо никога. ищо не се е обсъждало. Там има само заповеди от краля слънце

на тия подлоги не им е разрешено от господарите им да мислят. Те само изпълняват. За това в недела - № 14.

"Новият осми пакет санкции срещу Русия, планиран от ЕС, обмисля външното ни министерство." Опичайте си акъла! Вече ни писна. Е_ем ти ЕС, е-ем ти НАТО!

В неделя да не забравите да пуснете N14

веднага въведете всички санкции, бе подлоги американски! веднага! путанин каза, че санкциите са благотворни за рассия!

Американски генерали казаха, че САЩ ще се бият с Русия до последния украинец. Значи, според същите американски генерали, трябва да бъдат избити всички украинци и войната ще свърши?

Не си разбрал. Ще ги бият до последния руснак.

и фашизирани украинци - има голяма разлика! На мирното население все му е едно кой ще гу управлява - за него е важно да живее добре, без лишения и в сигурност.

са по-католици и от Папата! И да няма ЕС-санкции - те ще си ги измислят. Ако пък има - ще ги усъвършенстват! Важното е ние да стоим бедни, гладни, на студено и тъмно...

Съдия изпълнител не може да вземе кучето на Путин подарено от нас?

VASHETO UMUVANE SHE DOKARA STRANATA DO GLAD I MZERIA.KAK O MOGAT EDNI DUPEDAVSI.NISHTO

В неделя отиваме на референдум!!!! За ВЪЗРАЖДАНЕ и българския лев! или За пълната разруха на нашата родина!

Останахме без газ, сега остава да останем и без петрол.

без петрол няма да останем, но ще е скъп, т.е. бедняците на помощи и мин. заплата няма да могат да си го позволят Тъкмо малко да се разредят селените с 20 годишните катафалки. Може и катастрофите да намалеят.

_stankow

И каква стана тя - ЕС налага санкции, а България казва "ще си помислим" !? :D Така трябва да бъде. И не само за осмия пакет, ами и за всички предишни ! :)

Санкции трябва да има и ще има.

на народа казват, че обмислят на ЕС, yes

Така и трябва да бъде. Народа е прост и го доказва последните 15г. без съмнение.

_stankow

Абе още казват Yes, ама нещо взеха да се замислят ! :D

вярвай им на тия , че ще мислят. Те вече са се съгласили.