МВнР извика руския посланик заради Навални, но отиде заместник на Елеонора Митрофанова

По време на срещата българските дипломати са изразили очаквания за изясняване на причините за смъртта на руския опозиционер

Обратно в новината

Коментари - МВнР извика руския посланик заради Навални, но отиде заместник на Елеонора Митрофанова | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво общо има Навални с България???

Митрофанова им отговорила - НаСралния е ПРОДУКТ на ЦРУ и МИ-6. Марийка, Денко, Магаренко, Бойкикев и Намагнитените да се обърнат към тях!

Ще и накривят шапката на Митрофанова... глупаци!

Ужасно е човек да разбере колко путинолизци живеят в България. Те са еманация на неудачника, на който другите са му криви, че животът му не струва.Той не иска да е свободен,и да взима решения, а мечтае за ботуш на врата. Най- често дори не знае руски и не е стъпвал в тази страна на безправни крепостници, но тя му харесва.

Живей, колкото и да си прост.

Sm3hurk0

Посланика на Русия да ви прилича на погребален агент ? Външно е паднало доста ниско и е проводник на евро-джендърската пропаганда в България. Явно ваксините не прощават на никой !

Толкова много шум за един господин никой! Които какво постигна за времето си, че Европа да го величае като някакъв велик индивид? Това че спряга протести по 20-30 души и говори по говорител против властта? Защото друго не направи! Ужким милиони го подкрепяли в Русия пък единствено врява от всичко на запад!? "Изразено бе очакване в най-кратък срок виновните лица да бъдат подведени под наказателна отговорност" Е хем очакват и настояват за разследване посредством независима комисия за да се установи "от до", хем ама и веднага да има виновни и да бъдат наказани!? Е какъв е смисъла от комисия, когато се очаква да има виновни? Пък и нали всички вече с твърдението че Лично Путин отишъл и го убил!?! ахахахха

И ако не направят това, което искате, какво ще се случи? Ще обявите война на Рашата и ще тръгнете на десант с трите спасителни, надуваеми, гумени лодки, откъснали се от сърцето на краварите ли?

Идиотско, Навални е какъв? Залужни ?! Бъргарският посланик в Анкара беше привикан по случая Алексей Петров?!

В Америка има над 700 политически затворници хвърлени във федерални затвори от 2021 г без съд и присъда от незаконното озурпирало властта правителство на слугата на сатанистите криминала педофил Джо . Провинението на тези невинни американци е че мирно са протестирали срещу фалшифицирането на президентските избори

А Митрофанова да я пратим обратно в Русия . След като не си върши работата

Sm3hurk0

Абе..., Митрофанова има кой да я оценява.. и определено не я оценяваш нито ти, ното България. Нещо искаш да създаваш ред в кочината ни ?!

че след такова хвърляне на амбразурата, Владимир ще отмени изборите докат не се изяснят причините за смъртта на един затворник. Почти съм сигурен че така ще стане.

И защо се възмущават за смъртта на един крадец който се прави демократ !

Не се напрягай

Всички нормални сайтове вече блокират руската тролска педерастка гмеж само дир ру им дава поле на изява... Все пак дир.ру е една фабрика за руски тролчета педерастчета!

Очаквай скоро "всички нормални" да почнат да размислят. Нещата в ЕС не са добре и вятъра ще почне се обръща ;)

Виж 112 коментара ... А, те останали само половината

Ха-ха, коригираха си бройката, взеха си бележка ...

Голям майтап

Гони хермафродита мутрафонски!!!

Най-накрая адекватна реакция на министерството., дори и закъсняла малко.

Чаплата габриелка пак проспа в момента. Още миналата седмица всички посолства привикаха руските посланици да им набиват канчето само нашите се ослушват.

Те посолствата нямат избор, каквото им наредят го правят. Не само канчетата, ами и главите ще си набиват в стената, ако им заповядат.

Министерството ни? Адекватност? Оксиморон...

PEYTSCH

От 150 години само високомерно презрение на руснаците към „крепостниците“-българи.

а какво е това нвални?

Са Москва да извика нашият посланик там, да дава обяснения за смъртта на Трактора и Нотариуса.

точно.

Докъде докараха България помиярите-безродници докопали се до властта...

докато крадат държавата за около 70 милиарда за нови блокове в АЕЦ козлудуй и търсят място в Бъ;гария къде да съхраняват отпадъчното гориво от АЕЦ ни занимават с глупостии

Браво! Маладци! Сега тоя като се обади на Путин, и като се размисли, и като не спи по цели нощи, и от изтощение ще колабира. После ще колабира и щялата руска държава и след нея и армията! И ето ти, Украйна свободна! Хубав, мъдър план! Интересно ще е после във филма на Дискавъри като направят, да кажат колко време им е трябвало за да го измислят?

Шило

Жалко е, че се използва смъртта на този човек за политика и късане на потници! Всички сме смъртни, Навални не прави изключение.Явно и тези, които му дърпаха конците не го уважават, защото в противен случай, нямаше да използват паметта му за собствени цели.

една от теориите е, че отравянето е истинско, но е от неговите съратници (които много бързо намериха бутилката с новичок-а). факт е, че руснаците го спасиха в руска болница, и го пуснаха в Германия...

Видяла жабата, че подковават коня и тя вдигнала крака

С две думи - ефектът от всичкия панаир ще е равен на едното нищо... Пак отчетохме международна активност и ще ни потупат по рамото...

Шило

Може и захарче да ни дадат

Ама и руснаците са отговорили подобаващо на тоя цирк с Навални, де! Много ми е интересно, с какво смъртта на Навални е накърнила българските интереси, та МВнР да се занимават с това. Клоуни!

Кой е Навални?

Е какво е станало с нахални?!

Падението на държавата е пълно. На какво основание мижитурките ни се занимават с Навални? И на какво основание той е във всички новини? Да не би ако той беше в Кремъл щяха да ни обръщат повече внимание?

Клоуни....

Къде си пъхаме посраната гага....

утре ще закача руския флаг на сградата на мнвр в съпричастност със насрални

Ужасно е човек да разбере колко путинолизци живеят в България. Те са еманация на неудачника, на който другите са му криви, че животът му не струва.Той не иска да е свободен,и да взима решения, а мечтае за ботуш на врата. Най- често дори не знае руски и не е стъпвал в тази страна на безправни крепостници, но тя му харесва.

нема ли да привика украинската шафрантия за убийството на американския журналист който беше брутално убит заради истината за кликата в укрия

Лицемерието е висша ценност при нашите соросоиди, само те имат право да решават кое е добро и кое е зло! :-).

Няма ли да привикате посланика на сащ и англия за АСАНДЖ

Примери много, можеше и посланика на Саудистка Арабия да викат като заклаха Кашоги или когато САЩ трепеха цивилни в Ирак и Сирия, но това са слуги, квишат само когато госпдаря каже, сега го смениха за долари и се квичи много амбициозно и с патос :-).

Няма начин на политика където е задал въпрос да му отговорят. То от всякъде ги взимат ги взимат на сериозно

Това все едно да привикат булгаристанското посланиче в Москва да го разпитват защо е умрял Нотариуса. Хахахахаха. То бива лизане на подметки, ама този коефициент на нителегентност по-нисък от 70 е тъжна работа.

Няма по- големи крете ни от тези в нашето Външно министерство !!! Нямам никаква идея как руснаците ни търпят простотиите ....една след друга ?!??

Откровено се забавляват с нас и с нетърпение очакват следващото дъно, което ще пробием. От две години на практика няма дипломатически отношения между нас, което е безумие, но пък какво друго може даправят отрепки като Шише Мирчев, Киро Простото, Боката и Господин Пеевски?

Ако беше посланик в България, щеше да отиде на срещата. Само, че тя се мисли за надзорник на Задунайска губерния - под достойнството ѝ е да се събира с подчинени.

Ахахаха, получихме плесница за сервилниченето, това е много рядко срещана форма наунижение, буквално ни се изплюха в лицето. На дипломатически език това е предпоследно предупреждение, последното е да не пратят никой, което без съмнение нашите малоумни пепераси и соросогниди ще ни докарат след някой и друг месец.

Ще поискат ли за убитите деца в Газа? Защо Асанж е в затвора? Какво ги касае руснак починал в Русия? Да не са тук надзирателен орган? Да гледат нашето правосъдие как не работи. Аз като чух за Навални, веднага казах инфаркт. Още повече, че е бил на север където е студ, а на студ се свиват кръвоносни съдове и от там инфаркти и много по-голяма смъртност зимата от лятото. Отделно какъв живот е живял. И преди с "натравянето", дето взимал неща за отслабване.

Е, за сметка на това пък жена му живот си живее с нашия борец за справедливост в Русия Ристю Грозев.

Не че нещо, но в случая руснаците са прави - това, че половин европа играе по свирката на уса не значи, че подобни действия са оправдани. Ако руснаците викнат нашия посланник да му искат обяснения за нотариуси, ал. петровци и т.н. ми е много интересно какво ще кажат от това, което би трябвало да е външното ни министерство.

Не помня, извикаха ли украинския посланик заради Гонзало Лира?

Както и да го погледнеш нещата си отиват към Народен съд-2. Тази продажна смрад трябва да се почисти..

Едно време пудели на Москва сега пудели на Сорос.

Бий УКРАТА по главата, бий, бий, бий!!!

Как може да се интересуват за някакъв крадец. А държавата не се интересува са десетките умрял булгарина е Изрел дори и в Ирак.

Ако беше българин нямаше да са толкова загрижени

Аз ако бях щях да пратя при тия сглобкаджииски клоуни не заместника...а чистачката

Направо да привикат Лавров заради международното положение.