Строс-Кан в белезници, взимат му още ДНК-проби

Генералният директор на МВФ Доминик Строс-Кан беше изведен с белезници от полицейското управление в Харлем и отведен за тестове, след като делото му беше отложено.

Обратно в новината

Коментари - Строс-Кан в белезници, взимат му още ДНК-проби | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В Америка няма милост-можеи и да си президент на каквото и да е , но при престъпление-белезниците и съд!

Да бе точно,само дето не се отнася за важните американски клечки. Те гледат отстрани и се смеят на обикновените като нас американци. Някой чу ли да е вкаран в затвора негъра, който простреля нашто момче в Америка?Разносвача на пица.Е аз да ви пиша, излезна, че разносвача на пица /българчето/ било дрогирано и негрото е фрий. Иначе по филмите всичко е правосъдие,особено в американските.

набора не си знае парите,и ако пожелае може един харем да си направи ,а не със смръдливата филипинка или мексиканка да се занимава!Истината ще лъсне и ще видите,че не е тая ,която сега раздухват!А в щатите темата със сексуалния тормоз се експлоатира много сериозно,докато моя позната се върна нащипана от пазар в Турция,където резнаците не могат да подминат по-хубав г.з без да го обарат!

ВЪПРОСА СИГУРНО НЕ Е БИЛ В ИЗНАСИЛВАНЕТО ПЪРВО ДАЛИ Е УСПЯЛ ДА ВДИГНЕ САМОЛЕТА ВТОРО ТОЙ Е СВИКНАЛ ДА ДАВА ПАРИ АМА САМО НА ЗАЕМ И ТО С УСЛОВИЯ И ТУКА ВМЕСТО БАКШИШ Е ПРЕДЛОЖИЛ ЗАЕМ А ТЯ Е СВИКНАЛА В ХОТЕЛА САМО НА БАКШИШИ И ЗАТОВА СТАНАЛ ПРОБЛЕМА

Щом е обявен за изнасилвач,сигурно е доста богат.Бедни изнасилвачи на преклонна възраст няма.

Каква хубава гледка е: социалист с белезници! Кога ще ги видим нашите "хубостници" да кретат на тълпа с белезници или по-романтично в пранги...

Там - може, тук - "друг път"...

Явно, много хора по света се връзват на тоя номер. За какво му е на човека да "изнасилва" камериерка, след като може да си наеме коя от коя по-хубави компаньонки, пък и жена си има... Дори няма никакъв факт на престъпление - има "опит за изнасилване".

СЪШИТА ИСТОРИЯ С БЕЛИ КОНЦИ !!! КАТО ЗНАМ КАКВА ОХРАНА ИМА, А И СЪЩО КОЛКО ПАРИ - ДА СЕ ЗАНИМАВА С ЕДНА КАМЕРИЕРКА ЗА ЕДНА ----КА - ДА БЕ ДА !

И колко ДНК-проби ще му вземат на този дядко, за да му докажат, че той е той и е пипнал нахалната камериерка на три места?! Той на всеки пръст и крайник различни ДНК ли има? То с това тяхно развитие на технологиите, нищо чудно и такова нещо да "докажат" - нали трябва да си изкарат хонорарите една армия адвокати, консултанти, специалисти и експерти ... Долно лицемерие!

Строс-Кан е кандидат за президент на социалистите и основен съперник на Саркози. След този скандал просто престава да е такъв... Едва ли не е знаел за супер строгите правила в САЩ по отношение на насилствения секс. От друга страна - каква камериерка и какво чистене докато гостът още не е напуснал и си е в стаята? Мисля, че някой му е направил постановка.

И бабите знаяят че след 12.00 стаята е освободена и камериерката влиза да изпълни задълженията си ! Френските нерези използуват тези часове за бърз бинго-секс. Френска камериерка не би атказала на тъкъв тузар-шопар.Жалко, ще бъде скопен! 100 милиона американки ще искат да го гледат на живо. Обама не може да им откаже !

Правилно разсъждаваш, колега!

Интересно дали не се опитват да го шантажират... Може би няма да се разбере...

Учете се на правосъдие,на защита на закона и гражданските свободи от САЩ!Е още Ленин го е казал в зората на комунизма,но комунистите не го послушаха,поради което и рухнаха!

За този начин на действие на американците просто им правя евала. Закона над всички това е цивилизация.

Внимавайте с виаграта, предозирането препраща мисловния процес от горната към долната глава...

Вчера писха, че излязъл гол от банята, когато се "нахвърлил" да прелъстява камериерката, а днес му правят ДНК тест на дрехите. Нещо логиката ми убягна от този случай

Ако четеш оригиналните новини ще разбереш, че тестват дрехите на камериерката. Въпросът е, умишлено ли новините се превеждат тенденциозно или някои хора просто толкова си могат. И в двата случая е недопустимо!

editors

Mr Strauss-Kahn's clothing will be tested for DNA traces, the New York Times reported.

Не ме учудва нищо при тези американци. Навремето омаскариха гениалния Майкъл Джексън в нещо измислено и го съсипаха. Това е добре обучена агентка, а не камериерка в хотел. Спукана му е работата. Чакат го безкрайни съдебни дела. На никого не прощава тиранинът. Осама Бин Ладен бе напълно прав и много смел, но не успя да унищожи империята на злото.

Най-страшното престъпление в адски демократичната даржава отвъд океана е да налетиш на камериерка/стажантка/сервитьорка! Иначе моооже да се скапва икономиката на цели държави чрез измислени мерки, да се бомбардират села и градове, да се манипулира общественото мнение чрез умело подбрани лъжи и полуистини, или просто да се лъже години наред, за да се скалъпи нещо като основание за инвазия в свободна държава... Няма проблеми с корумпирани министри, шефове на пентагони, собственици и на фирми за доставка на оръжия по съвместителство. Тези работи са си в реда на нещата. А някоя синя рокля с петно или твърденията на камериерката, на която й се сторило, че някой я ощипал, може да се развяват по първите страници на вестниците колкото е нужно за поредната манипулация! Голям морал, няма що! За католическите абати, които си задоволяват нагоните с момчета няма какво да пишем повече - то си традиция и религиозна практика ...

Авроро, стига вече си ръсила глупости в форума против Америка. всички вече разбраха там е много кофти а при мужиците е страхотно. Ама вече взе да се оливаш ,трябва да пишеш тези работи с повече финес не така грубо, нали за това ни плащат

Авроро, ти се прекръсти и смени лагера - от платен драскач на единия комунист сер ГЕЙ стана платен драскач на другия комунист боко тиквоча. Сега обаче, забележи, плюеш срещу хамериката, която е главен работодател на твоя боко, и ми се струва, че ще ти дърпат ушите!

поздравленя за истината в тези редове. малко са хората които могат така глобално да виждат сабитята. (traslirano)

нека ви напомня как щяха да се развият събитията в България - Строс излиза от хотела, НСО го качват в колата за летището, камериерката е навряна в миша дупка да си затваря устата и е изяла няколко шамара, лично президента Първанов благодари на Строс за разбирането да не се оплаче в Брюксел...

Не си съдия. Инжектира се хероин и се изхвърля от последния етаж.

То, целият МВФ е за белезници, ама нейсе. Пък тоз, като не знае кои камериерки да щипе..Я да беше в Бг- хем дузина доброволни "камериерки", хем съдът освен условно, друго не знае.

Абе може пък и да не е шапка, а човека наистина да е прещракал, но все пак е странно ...

на Дянков мъника и ръкомахащата еврокомисарка го загази. Дали пък тя не избяга от МВБ защото той я е пощипвал.

На кухите американци не им ли писна да използват все тоя тъп номер? Шефа на Уикилийкс им пречеше - обвиниха го, сега тоя нещастник им пречи, и веднага намират някоя пача, която да го обвини. Голям смях!

Петролът бил поевтинял след ареста ? Ако е така да го държат постоянно в ареста, а най-добре е всеки ден да арестуват по някой дебелогъзец ....

Така се прави тук Другари,няма никой над закона.Сенатори,губернатори всеки си го получава ако сгреши и бъде разкрит,няма да гледате дебелоглави мутанти по дискотеките да гледат лошо с коли за по 200хил лева,всички са равни тук.Колкото и да плюете всички по Америка във всяка статия която излезе за нея ,американците са номер 1.До скоро Другари ....

Номер 1 са били преди време - сега вървят надолу по наклонената плоскост. Скоро номер 1 май ще са други.

Тоцно, тоцно)))))))

Това се говори от 50 години. За някой от наследниците може и да стане;)

Това преди за измиеш чиниите ли го написа или след това?

До скоро, другарко! Правилно писа американците, но не и емигрантите като вас ;)

след като съпругата му е с него значи с самолета на господина има някакъв проблем дали може да се дига