Музикален мениджър е новият заместник-министър на културата

Марина Василева е назначена със заповед на премиера Гълъб Донев

Обратно в новината

Коментари - Музикален мениджър е новият заместник-министър на културата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не познавам момата. Кой е тоя чичка на снимката?

Ще е полезна! Даже много! Началника й има адета да продава записи на изтъкнати наши певци в големи звукозаписни компании- естествено от свое име, той получава договорените пари , а истинските творци са аут! Въпреки Закона за авторското право-- аджеба върховенство на закона.Мога да набутам достоверни факти и този,който го е назначил за министър вероятно ще ми прави вендета, защото нищо чудно да си дялкат.За големи пари става дума!

Подай инфо на медиите, поискай анонимност и нека си свършат работата да раздухат престъпленията, та белким се самосезира прокуратурата. Докато си мълчим много такива бездарни връзкари ще безчинстват.

Лозунгът е "Вся власть советам" ако не знаете. Девойчето е била в Българска музикална асоциация ( БМА) . Това е едно поставено НПО в което управители са децата на видни соц номенклатурщици които в комбинация с други под НПО-та( като цитираната Брас асоцияция) източват огромна част от парите за култура в България. Това което правят е или просто нищо или имитация на дейност. Извън постоянните реки от пари дето текат към тях в края на годината всички спестени пари в Министерството и Фонд Култура се насочват към тях. Само един пример: В края на годината Фонд Култура пусна извънредна програма дето била за проекти с важно значение за държавата. Оказа се такова невероятно значение за държавата има някаква кръгла маса, разговор на творци в рамките на един ден, организирана от ........БМА РАЗБИРА СЕ. И за организирането на този ден разговори десетина члена на управителни съвет на БМА ще получават една година хонорари по 2-3 000 месечно, отделно всякакви други разходи и представителни дето може да си помислите. А СЕГА ОТИДЕТЕ И СЪБИРАЙТЕ КАПАЧКИ!

Брех колко разбирачи има тук.

А не е ли по-добре без заместник министър,след като е очевидно,че не струва

Само едно въпросче! Какъв е управленският опит на това семпло моме? А ресорът и в МК?!? Щото аз работя в сферата на културата от 35 години и ....ще ме извинявате за невежеството, но не съм чувал това име!

Чиче, изглежда не поглеждаш към поколението след теб в културата. Ако беше, щеше да си я виждал неведнъж. Опита в рекламния бизнес дава доста сериозна рутина в организационните качества на един човек, който после се занимава с обществена култура. Пък и квото се нахврълхоте срещу нея сякаш ще е там за 4 години... Нали се сещате че тя само докато види от къде какви ла... има за метене и ще се наложи да си тръгне.

Аз кво изтъплкувах: Чалга меинжей е новият министър на културата!

Евала Мунчо, машаала Гълъбе!

Поредната глупост. Министър музикант, зам.министър от музикалния бизнес. Има ли кой да мисли и управлява и другата част от културата и изкуствата?! Някой с поглед и опит в културния мениджмънт?! Съветници и експерти довлечени от кол и въже, връзкари. А, можем да направим успешен културен бизнес. Но трябват хора визионери. Които да виждат цялата картинка.

То па един музикален бранш тук... Направо следващият министър да е Ицо Петров и да се приключва. Той ако не друго, поне култура има - ха, ха.

Обичаме културата. И бахура обичаме.

Баси мам*та, докъде я докарааме... Дъно, ама дънооо на дъното!

Демек парашутистка ( спусната отгоре, за който не знае)

От по горе прочетеното не разбрах какво общо има с културата.

Българска музикална асоциация където е работила е едно кухо НПО чрез което комунистически отрочета източват пари.

Марина, ли?! Като я гледам си е чиста (аз съм) Наска, ако ме разбирате...

Музикален мениджър ли, не беше ли тяхна идея фризьорските салони да плащат авторско право задето слушат радио?

Борислава Танева беше освободена тихомълком заради водено срещу нея разследване – финансирала сина си от фонд култура в конфликт на интереси.

Каквато ни е културата такива и министрите !!!

И обратно. По-скоро.

На културата Збогом. На кОлтурата/чалгата, добре дошла. Можеби. А?