Стоянович установил финансови злоупотреби в музеите по времето на Рашидов

Министърът на културата Петър Стоянович съобщи пред БНР, че са установени финансови злоупотреби при управлението на няколко музея във времето, когато на неговия пост е бил Вежди Рашидов от ГЕРБ.

Обратно в новината

Коментари - Стоянович установил финансови злоупотреби в музеите по времето на Рашидов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хайде пак приказки "под шипковия храст"! Дай документи да видим какво не е в ред, стига с това "една жена каза". До сега от този министър само приказки за това кое е направено лошо по времето на Рашидов чувам, а, да, и за едно бебе чух! Друго май не е свършил!

Комунистите не строят, те рушат. затова и всичко което се построи им се вижда безсмислено, без план и визия. Човек , който твърди, че няма какво да покажем в Лувъра, не става за министър. Във Франция за 2 неща и правят музей, а тук, където копнем и изравяме нещо ценно, за един музей се ослушват. Да си спомня някой какво се построили комунистите при управлението си преди? Нищоооо и нищо няма да построят.

Не се направени добре нещата. Трябва да се доизкусурят и за това ще впрегнем нашите фирми, че трябва и те да вземат някой лев, не може така, на власт сме. А театъра... той е за балъците !

Мамка й на клавиатурата: Седмо ВНС!

Извинете - грешка на клавиатурата: Лейка от СДС в V ВНС

А не съм Ваш фен, защото не обичам хамелеоните: с Вашата политическа "кариера" Вие изложихте рода си. Какво да се прави, във всеки род имало дегенерати. Изплувайки поради лекотата си, те плуват над водата - в пяната като.... Странно ми е що правихте на българо-сръбските стрелби в Шабла. Едно време небезивестната Лейка Коен, музиковедка и "пианистка", членуваше в Постоянната комисия по национална сигурност в VІІ ВНС, послешната й кариера е известна. А Вие?

Лейка Коен, хубаво българско име.

Д-р Стоянович, докато не махнете (уволните!) Ангел Ангелов и арх. Романов от онази дирекция, която разпределя парите за крадене в повереното Ви министерство, няма да повярвам на нито една Ваша дума. Ако искате да разберете защо, повикайте ме! Не съм фен на Рашидов, но не съм и Ваш.

Да вземе да уволни Явор Димитров от филхармонията - няма да сбърка!

Създаването на музей за тоталитарно изкуство е много добра идея-Това имаме това ще показваме-Да сме благодарни, че това изкуство се е запазило, а не е било унищожено-За злоупотреби се говори с цифри,факти и най вече с документи останалото са празни приказки на БАБА ПЕНА НА СЕДЯНКА-Не прави чест на министър да говори празни приказки -Но това е нормално за българските политици в момента-

Не е вярно. Това са малки завъртулки за да има пари за водка и уиски...

Мазането продължава. Не се издигате като подбивате опозицията. Даже напротив.

Вероятно най-голямата злоупотреба в българската култура е Стоянивич.По същество той се оказа от самото начало и впоследствие злонамерен гавраджия,а не продуктивен творчески и културен мъж.Жалко,че сме допускали,че е културен и възпитан българин,а той нямал и частица от това.

От къде се излюпи тоя смешник???Да плюе по Вежди!!!Не е лесно да си прост-мъчиш себе си че и околните!!!

Ама как може да плюе почетния Мултак, а? Не може да плюе пияницата, който паркираше като камилар, а после налетя да бие и да къса пагоните на полицая направил му забележка!

Pesh0

не намесвай Сидеров :)

Pesh0

Ако това го беше казал Стефан Данаилов , примерно , да повярваме. Ама този странен екземпляр , да плюе , Вежди . ... Малко като монах да иска да припикае папата .

Pesh0

излага предците си . Ама това си е негово право. никой не може да му го отнеме.

"Повече пари за културата"... Дайте ги на Ласкин да ги изпие...

На червените боклуци не им трябва грамотна нация. 15г. нямаме художествена галерия, по времето на талибаните в Авганистан е имало работещ художествен музей, в демократияна България няма. Гадовете червени просто не искат да я открият, сигурен съм, че е почти готова.

Но за последните 23 години всичко беше унищожено. Българската демокрация начиная от Филип Димитров и стигайки до Бойко Борисов беше само и единствено посткомунистическо управление на непризнатите по некадърност комунисти. Сегашните тепърва ще ги видим.

hahaha не си ли ги виждал? Те са същите от преди..

Е И КЪДЕ Е БАРЕКА,МАЯ И ЦАЦАТА ТОГАВА,щото иначе това ми изглежда на селска клюка? ЦАЦА ЩО МЪЛЧИШ , КЪДЕ СИ?

Сигур брои костинбродските бюлетини, а Капута му помага.

Да, точно така, Петър Стоянович е от знатна фамилия, на която се изплю, ставайки ортак с комунистите. Никога не е късно да станеш за резил...

Първото шокиращо разкритие е, че тоталитаризмът е погребан все още жив в музея.

тъп пияница и самонабедил се скулптор си беше назначен да краде, но да има и за касата ГЕРБ....иначе защо тоя неугледен тъп бурсук ще го правят министър....синпатизант, но не и член на ГРОБ..

и онова леке Божидар Димитроф с урунгела Вижди крадоха добре под лозунга - ние сме пишман интелектуалци нечленуващи в ГРОБ, но с лични договорки с Буда и дебелия координатор стройната Фидоска..

Тъп си ти!!!

потеклото е важно но се знае че и други неща трябват за да имаш анализаторски ум и да можеш да вземаш решения като ръководител така че не го превъзнасяйте този кои са неговите родители ами пишете той какво е постигнал освен да критикува природата не винаги действа във възходяща посока

като пишман анализатор кажи какво направи за културата Квазимодо Рашидоф, освен кражби от преднамерено търсени/измислени с тази цел РЕМОНТИ/строежи, щото министрествотото му няма как да строи пътища като Буда за комисионни..

В Добрич в парка имаше голяма сграда, музей, строен в типичен сталински стил и донякъде наподябяваше на мавзолей. Много години никой не влизаше в него, а и беше останал без експонати. Кметицата ни е от Герб и явно реши да усвои еврофондове. Направиха тотално преустройство за чудо и приказ. Цялата сграда е в ефектно черно огледално стъкло като небостъргачите. За доста милиони. Супер изолация под стъклото, а на покрива се виждат частите на промишлена климатизация.И отново никой не влиза, не е ясно и за какво е точно музей. Съвсем наблизо пустее грандоманският соц музей ва Й. Йовков. За мен е много странно, че са се дали такива големи суми за нещо напълно излишно за момента в града. Какво е това? Показност по герберски, или жест към някоя приятелска строителна фирма?

Р%азбираемо е да не харесвате Музеят за тоталитарно изкуство-нали вие сте синовете на тези,които създадоха това "изкуство".Когато имаш нещо конкретно за злоупотреби,тогава се изказвай а сега гледай началникът ти СерГей и мисли преди да прочетеш всичко,което той ти е написал.

изпускаш букви:) олекваш, хан:)))

господин министар, коментираите злоупотребите когато се установят от определените органи. не ви прави чест да се изказвате по този начин, критикувате герб че са медиини звезди, но вашето правителство е още по сеирджииско леко с пи ара и наблягаите повече на работа и резултати, ваканцята сварши

САЙТ ЗА ЗАПОЗНАНСТВО ЛИ ГО ОБЪРНА МА КУЧКО

не от вчера! ако наистина си син на Иван Стоянович и Ани Бакалова- върши си работата и не се обаждай по медиите?

главо конска - той си е дете на родителите си и е стигнал до министър - а ти какво предлагаш и защо пишеш по форумите..

Като гледам министрите и уменията им, не са по заслуги там. И не е много престижно май. Но виж прекрасна позиция за крадене

АМА НЯМА УСТАНОВЕНА ВЕ ПРОСТАК...ПИСНА МИ ОТ ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ...НА ПРОКУРОР И В ПАНДЕЛАТА...МРЪСНИ ГАДОВЕ, ПУСНЕТЕ НЕЩО И ТОЛКОВА...АМАН ОТ БАРЕКОВИ БЮЛЕТИНИ

ГЕРБ бяха царе на безпочвените обвинения и най-сетне се научи да не крещиш тук ... неграмотнико !!!

Gargameliys= виртуална картечница с/у червените ескадрони. Чакаме с кеф следващата лента! Гърчете се, комуняги!

Клоун

Абе всички ли са руснаци в това правителство, Стоянович, Дмитриевич, Вигенин, егати и руските подлоги!

Стоянович е старо българско име, като Парчевич - български просветител от възраждането . Познавай и уважавай историята и народа си Българино .

Ади ве ... спри до тук, че комшиите в Сърбия почват да си тресат коремите от смях ....

Не е руснак и е от знатна фамилия, на която се изплю, ставайки ортак с комунистите. Никога не е късно да станеш за резил...

Това са хора, възпитани в руски болшевишки комунизъм. И днес, когато комунизмът е издънен отвсякъде, провален по целия свят, им остава да крадат, за да "оползотворят" сбърканата си ценностна система. Това са продажни личности. Ако вече няма СССР, за да продадат България, ще я продават на Русия. Ако Русия не я иска (а тя не я иска), ще я продават на Турция срещу комисион. Това е съшността на тези изроди, които вкарват при всяко управление странта в криза. Но не са те за таковане, а тези, които не гласуват. Претенциозните, лигльовците. Те пасивно избират БСП, а след това реват що било комунизъм. Ами понеже си седите в къщи на изборите. След това се мръшите, че комунизмът не си бил отишъл. Вие си го кътате.

Г-н министър смевяй директорите на историческите музеи защото те не работят а само получават заплати Не искат да се откриват нови неща даже да са световни открития защото ще трябва да работят да си мръднат задниците си от стола за справка Г-ЖА ВАПЦАРОВА ОТКРИ СЛЪНЧЕВИЯ ЧАСОВНИК А ДИРЕКТОРА НА МУЗЕЯ КАЗВА ЧЕ НЕ Е ВМЕСТО ДАЖЕ ДА НЕ ДА ГО КАЖЕ ЧЕ Е ТОЯ БЯГА ОТ ОТГОВОРНОСТ И ТУРИСТИ А АРХЕОЛОЗИТЕ ГО ПОТВЪРДИХА ЧЕ Е

Голяма наглост, червен руски министър разследвасигурно вече няма какво да открадне

Е,сега пък топлата вода ще откриваме...Айде сега..За всичко и във всички области все гербаджиите са ви виновни...