Арестуваха полицай при операция ”Мутрите-2”

Служител на районното управление в Кърджали, участвал в група за рекет, е задържан при поредната акция МВР.

Обратно в новината

Коментари - Арестуваха полицай при операция ”Мутрите-2” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БОГ да пази првителството на Република България, бъдете живи и здрави.

Ставаш полисмен или полисуомън само след хуманитарно висше образование, целозневен тест по български език и литература, след това - тест по английски език, математика и информатика!!!!!! И всяка година да се ъпгрейдват вътре в системата, включително с курсове по етика, етикеция и обноски, хигиена и фитнес, облекло и прически.....А не да гледам тези простаци по улиците, разкрачени край астрите, все едно, че на село само с "Опели" ходят да орат.....Здрави, дебели, а безделничат и от скука и от дума на дума - ето ти тебе как се преминава границата и си от другата страна...Мъни-мъни-мъни, ин дъ рич менс клъб /или джоб/.

Ще е новина,ако полицай не е замесен.

Цветан Цветанов трябва да прекара всички полицаи периодично през детектор на лъжата,така,както се прави психо тест на шофьорите.

Така така-Стига с тия -Народа ни боксува в мизерия а няколко хора ще си играят с съдбите на обикновенния човек.Койса и от кадеса тия-Какво са работели?Вчерашни надути саполковци с ланици джипове и тем подомни глезории.Трябва да има ред в тая държава който не му изнася да се изнася в друга държава.Да видеме как ще прогресира там А?

Ама там (в чужбина) всички тези мутри спазват законите. И странното е че като дойдат тука разправят колко добре било там, и в същото време си правят каквото си искат тука и не спазват законите. Защо ли?

Е, и? Няма осъдени, няма отнето имущество. Все още не е осъден дори В. Топлото. До кога ще се точат безкрайни дела? Ако има завъшило такова, то обикновенн е с оправдателна присъда за пестъпления от преди поне 10 г. Този цирк няма свършване.

ПРАВОСЪДИЕТО ДА ПОМИСЛИ ЗА ХОРАТ КОИТО МОГАТ ДА СВИДЕТЕЛСТВАТ, А СА ЗАПЛАШВАНИ НА КОЕТО РАЗЧИТАТ МУТРИ И УПРАЖНЯВАЩИ СИЛА ЗА ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАНЕ. ХОРА СТРАХЪТ НЯМА ДА НИ НАПРАВИ СИЛНИ, НЕКА ЗНАЯТ ВСИЧКИ ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ ИЗПРАВИМ СРЕЩУ ТОВА И САМИТЕ ПРЕСТЪНИЦИ, ЛИХВАРИ, МУТРИ И ОБИРДЖИИ.

Защо ние българите сме вечно недоволни???...ако ги хващат...защо ги хващат ?? едва ли не зашо ги безпокоят нашите престъпници ..(трябва со кроце со благо)..те са си наши...преди като не се занимаваха с тях...защо не ги хващат?? пак рев...е как да стане? елегантно с бандити не става!

Ще се опитам да ти отговоря аз започваш с въпрос , аз пък ще завърша с въпрос : не трябва да ги хващат а на право да ги гърмят . Стават грешки ще ми кажеш - ами къде не стават! С тези пробити закони никога няма да се оправим . В Китай за злоупотреби в голями размери се отнема цялото имучество защо това не се приеме тук и някога подобен закон ще се приеме ли ?

Щот сме много прост народ бе, майка. Шибани сеирджии дето само солят на всяка манджа и гледат на тях да не е добре ама и на съседа да му е зле!

На мен ли нещо се е скапал звукът, или просто така е предоставено от пресцентъра на МВР? Май разбрахар нашите хора, защо на запад няма звуков канал към видеото :D... А иначе ми става драго да ги гледам тези свинета натъркаляни по земята... дори и вероятността след седмица някой "обективен" български съдия да ги пусне поради "некачествени" доказателства не променя приятното чувство...

Форумци, да ви питам: само на мене ли ми става смешно като гледам как се бори полиция като слага белезниците на един от арестуваните? :) Доста се посмях

Много са леко облечени момчетата,ще им е студено в мазата,пуснете ги да си вземат по-топли дрехи и след това ги обявете за нацоинално издирване.

Хубаво е, че сте толкова критични към полицията. И те, както и всички в тази държава трябва да се поразмърдат и да си изпълняват задълженията. Но разберете, че е трудно, много трудно, дяволски трудно!!! Манталитета на служителя се промени страшно много и както разбирате не към доброто за службата. МВР се напълни с келнерки, продавачки, застрахователни и търговски агенти, доказали се некадърници, труженички от най-древната професия и т.н., като същевременно те са и съпруги, дъщери, любовници, роднини на служители от МВР (най-често ръководни служители) или на техни спонсори. При положение, че бивш застраховател е станал полицай, какво очаквате от него??? Същевременно кой от горепосочените ще издири и задържи престъпник??? Така, че към тези които са си изпълнили задълженията и задържали престъпник трябва да не сме толкова предивчиви!!! При поредните РИФОРМИ може и те да си отидат и тогава ще е рай за престъпничетата!!!

съм от тези показни ялови акции, отегчен съм да гледам ББ и ЦЦ. Искам съкращаване на полицията не символично а значително- от 65 000 на българския народ му трябват не повече от 15 000 истински, работещи и заплатени полицаи!

искаме всички "сгазили лука" да бъдат поне редовно арестувани. Искаме от 65.000 да станат двойно 130.000 и да има полицай зад всеки дебел врат и да му диша във врата. Също и всички социалисти да бъдат арестувани за участие или съдействие на престъпна партия "велика".

аз съм ЗА дори и със всички конфискувани пари да се плаща на полицията, да вземат по 5000 лв заплата и да си вършат и пазят работата. Писна ми от мутри, цигани и всякаква сган която си прави квото иска

Е, че ти нищо не искаш бе! Нямаш проблеми. Но иди все пак на психар...