Сътрудничка на Клинтън работила в радикално ислямско издание

Хюма Абедин, ключова съветничка на Хилъри Клинтън, е била по-рано редактор в мюсюлманско списание, съобщи "Ню Йорк поуст", цитиран от ТАСС и БТА.

Обратно в новината

Коментари - Сътрудничка на Клинтън работила в радикално ислямско издание | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Клинтон лъга че Люински не му е духала,Хилари лъже че не е изтрила електронната си поща и не е пращала секретни писма по неправителствен сървар,хвани единия и удари другия

СЪПРУГА НА ХИЛАРИ ИЗБИВАШЕ ПРАВОСЛАВНИ ХРИСТИАНИ ВСЪРБИЯ ЗА ДА ИМ ВЗЕМЕ КОСОВО И ДА ГО ДАДЕ НА ИСЛЯМИСТИТЕ .ЕДНА ТРЕТА ОТ КОСОВАРИТЕ В МОМЕНТА СА В ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА-ПРОКЛЕТИ ДА СА....

Абе какъв компромат? Жената си работела легално, има си възгледи, може би Клинтън даже споделя възгледите и, значи всичко е наред. И въобще, я не закачайте жените лоши тръмповисти такива!

Това е разобличен шпионин на ИД, а те я наричат сътрудничка. Изглежда крият издънката на сигурността за пореден път. Това е толкова опасна близост до кандидат президент, че е немислимо да не се обърне внимание, че Клинтън има пробив в сигурността.

Русия и Путин са я внедрили:))))) само забравихте да напишете. Та клинтъновите сами си признаха че са подпомагали ИД с оръжие, пари, военно обучение

Тия пачаври замислят атентат в двора на Тръмп

Абе какво ни я прожектирате на всяка страница тая филикощерица Клинтонова? Като че ли, ние ще я избираме да й е... ма....ката! Кво ме интересува поредната безмозъчна бабичка, като виждаме какви световни лай.... изсир...

Аллах в ауспуха им с кол да бръкне на тия клинтънови боклуци!

Тя щом е била стажантка по времето на Клинтън, може и други неща да е правила, неща дето не са много библейски, пардон корански...

Направо са си педалски, кажи, не е срамно да се казва истината.

Корански саа! Корански!

Всички коранопоклонници са обратни!

Лошата новина е че Х. Клинтън почва да набира преднина пред Тръмп. Лоша на много нива. 1) Света има нужда от ръководители които имат очи за надвисналата ислямска опастност и които не правят фелацио на ислямския свят - такива като Орбан и Тръмп. 2) Света няма нужда от полулисти като клана Клинтън, които волно или неволно създадоха Ислямска държава 3) Света няма нужда от полулисти като клана Клинтън, които са натъпкали щабовете си с ислямисти - както се вижда от статията. 4) Света няма нужда от полулисти като клана Клинтън, които превърнаха президентството в наследствена титла - да виждате някаква разлика с монархията?! След маминка е ред на щерката да стане президент а после може да кандидатират и пудела си...

Аз

Ама я само ква уста има... Клинтъновци ги харесват такива...

Оооо, да, особено, когато са мюслими. Въобще, перверзна паплач са Клинтъните!

Киллари Клинтон почва да имитира кучешко лаене по време на митинга. Това значи ли, че тя не може да владее себе си от време на време. И такава жена ще докопа атомното куфарче. Ще натисне копче без да разбере.

Поуст се опитват с това "разкритие" да прикрият по-кофтия момент в ОСНОВНАТА личност в кампанията на Килъри - тази Хюма е с доказани връзки с Мюсюлманско братство и CAIR...

"Тя е била стажантка в Белия дом, когато Клинтън ..." ... Това ми напомня нещоо ... Хм ...

Истинското лице на левите боклуци ще лъсне със страшна сила.

Левите и десните нямат пари. Парите при тях идват от едни хора, които поставят управление, което считат, че ще им гарантира движение на парите на електората към тяхната каса. По кратко -няма значение цветът, има значение кой е по полезен за олигархията. А тя е безцветна.

нямаше ли една дума "хюмне" и какво беше значението и??

Всички мюсулмани са съпричастни! Ако не са пряко замесени, са мълчаливо подкрепящи и радващи се!

Около 60% от американците не искат нито Клинтън нито Тръмп. Което означава, че демокрацията в Америка е мъртва. Определено, това което става в САЩ ще повлияе много лошо на целия останал свят, защото всички ръководители-марионетки в така наречените "независими" държави са на американска заплата. Особенно в ЕС. Който и да победи, много "ръководители" ще обеднеят или ще бъдат уволнени по некадърност или от некадърност. Но това въобще не вълнува богатите американски мошенници.

Не само Клинтън и Тръмп. За мен абсурдното в целия процес тази година беше, че двете големи партии не можаха да излъчат нито един друг кандидат, който да отговаря на някакви общоразбираеми критерии за нормалност и умереност.

Аз

Причината е, че и зад двете партии седят едни други хора, които са решили, че сега имат нужда от подобни президенти. Обикновено така се случва преди война.

Е да бе. Тя е мюсюлманка, а мъжът и е евреин. Нема що, голема партенка пак четем! И каква и е връзката с радикалния ислямизъм ако смея да попитам? Точно никаква май? Щото иначе защо не е забулена и чаршафосана от главата до петите? Никой ислямски радикал няма да търпи такива жени. Доналд Тръмп усеща че губи и се пъне да измисли какво ли не само и само да остане в играта. Ама няма. Той е пътник. Хилъри е новият президент колкото и да не им се иска на някои!

Е как бе, била е стажантка в Белия дом по .. онова време... то трябва ли да има продължение тази новина???

Нищо, нищо добро не очаква света...

Американците много плямпат, но все акъл да дават на другите.... Ако имат такива проблеми като тези в Европа да видим какво ще запеят? Не мога да разбера само мюсюлманките толкова ли са тъпи, че доброволно искат да живеят като овце- без право на глас и затворени някъде си там... само за разплод??? Май нямат много мозък в главите си щом доброволно го желаят.

Защо мислиш, че ги нямат? При тях има повече гета от където и да е. Фрашкано е с цигани, но не от Индия, а от Африка и карибите. Дават акъл, за да изместят фокуса от техните проблеми.

Логиката е проста. Говорим за болшинство. Болшинството жени мечтаят за сигурност и спокойствие, които друг да им осигури (обикновено съпруг, защото е съпричастен и към децата си). Погледни и нашите "еманципантки" -фолкаджийки какво правят, към какво се навират? Обичат да говорят за реализаация, но под това разбират пълна зависимост и контрол от "чичко паричко". Проблемът не е в това. Проблемът идва, когато им бъде отнет изборът. Когато, дори малкото професионално устремени жени, бъдат принуждавани по закон да се подчиняват някому. А това именно прави "хуманният" ислям. А болшинсството, с което започнах, го одобрява, защото го недооценява. Дори у нас.

Аз подкрепям г-жа Клинтън! Тя е най-добрият кандидат за президент в историята! Тя ще победи Русия - Империята на злото! Дано не изберат Тръмп, че тогава може да ни спрат парите и ще трябва да си търся работа...

хахах , сигурен ли си .. ша я разчекнат лудите руснаци .. както направиха с всички жени останали живи след падането на Берлин !!!!

Я да се връщаш на село - и там има крави и да станеш български кравар! Клинтънката има кой да я оправи и без теб!

Пичове, това е ирония - човекът е написал много точно положението как е. Има Килъри - има пари за платените протестъри и тролове. Няма Килъри - има ...(трибуквие и трипръстие) за НПО-тата на хранилка.

С парите все някак ще закърпиш положението, но ум няма как да ти прелеят даже даром, зомбиран малоумнико!

Не е казано, че САЩ абсолютно сами са извършили атентатите, може да са им сътрудничали Саудитска арабия и Израел, но в основата са си те. Първо, арабите които им хвърлиха вината не са отговаряли на изискванията да влязат в САЩ а те са ги пуснали.

Борбата е безмилостно жестока. Борбата както казват, е епична. Аз паднах. Друг ще ме смени и... толкоз. Какво тук значи някаква си личност?! Никола Вапцаров

Момето има данни за компромат ала "Клинтънгейт"

Е нищо чудно. Както се хвалеше самата баба Клинтън, " Ние създадохме ИДИЛ"

Само за една възможна връзка, оправдаваща това тяхно дългогодишно "сътрудничество", се сещам между Хюма и Хилъри и от нея ми се гади. Протестърите,вие сте на ход: обяснете ни как тази фанатична ислямистка се явява ценен съветник на г-жа Клинтън.

Комунисте, виждал ли си фанатизирани ислямистки и знаеш ли как изглеждат! Пак погледни Хюма на снимката и си отговори: Тя така ли изглежда!

комунист

Шеговито ще ти отвърна, че нормални хора край Килърито не може да има по дефиниция;-). Другото е ясно.

То и Обама е мюсюлманин. А Хилъри ако е лесбийка, феминистка, мюсюлманка или зоофилка, това само ще й помогне да спечели изборите в държава като САЩ. Бог да ги прости!

Всъщност Обама е християнин-протестант, каквито са много от негрите в САЩ.

А доказателства? Явно не си запознат с предаването на исляма по полов път.

Тази е обрязана....

италианските медии още преди 2 години писаха, че Хилъри има сексуална връзка с тази Хюма.... ! Това не е ново, но явно някои сега го откриха. Имаше и данни, че още в колежа Килъри е имала "отношения" с жени и е ревнувала определени колежки.... Не помня коя актриса си призна, че са си падали една по друга тогава.

"Хума Абедин е омъжена за Антъни Уейнър, бивш американски конгресмен, подал оставка, след като качил в Туитър снимка на репродуктивния си орган."

Ivan Ivanov

там са масови оргии ;) рано или късно и това ще излезе на яве !!!! въпрос на време е !!! ама Клинтън като я гледам май към садо мазо ше клони :)

ЙОКО ОНО В АВТОБИОГРАФИЯТА СИ !!! БИЛИ СА "ГЪСТИ" С КИЛЪРИ НА МЛАДИНИ !!!

Тази е по - грозна даже от Хилърито... И аз се обявявам против правата на жените и заявявам ясно и открито, че искам да имам харем пък.

В СЛУЧАЯ ФЕРЕДЖЕТО...

След като САЩ и СА заедно създадоха ИД, не виждам нищо чудно, в изнесеното от "Ню Йорк поуст".

Е, недейте така веднага с лошо. Може просто да са си, ама много близ-ки.

или са полудели или сас се самозабравили. И Бин Ладен ще назначат, кьоравите заблудени Кравари.

и подобни на теб няма да назначат и за хигиенисти на WC.Така , че спокойно.

Тая целата Клинтъница е радикална ислямистка, та нейните слугини. Голяма работа. Важното е, че благодарение на нейния, сега такива модерни организации, като ИДИЛ, МИНДИЛ и пр. правят калабалък по целото кълбе.

МЮСЮЛМАНКА ЖЕНЕНА ЗА ЕВРЕИНА Anthony David Weiner was born in Brooklyn, New York, on September 4, 1964, as the middle son of his Jewish parents .... НОВИЯ ЮДЕЙСКИ ХАЛИФАТ :)))

вече двама от сътрудниците на Тръмп, които бяха замесени с скандали, подадоха оставка. да видим дали сега тази "съветничка" ще подаде оставка. Бас държа, че няма. Демократите са много големи "демократи"... на думи.

ОБАМА БЕН ЛАДЕН БЕШЕ ПЪРВИЯ ХАЛИФ НА ЕВРЕЙСКИЯ ХАЛИФАТ А КЛИТОРИ КЛИНТЪН АКО Я ИЗБЕРАТ ЧЕРНИТЕ УФЦИ ЩЕ Е ПЪРВАТА ХАЛИФКА :))

долна руска хибридна пропаганда. ЦРУ доказа, че Тръмп е самия Путин, дегизиран като Тръмп, а Килъри е Дмитрий Медведев !

Бил си имаше Моника, Килъри си има Хюма. Въпрос на сексуални предпочитания. )))

Сега ми е ясно, защо Хюма се обявява против правата на жените -самата тя е мазохистка. А дали всички жени са такива, та да да се загрижим за правото им да се поставят под контрол?

още от колежа Килъри си е лягала с жени.

За атентата от 11 септември 2001 всички знаем кой го направи, какво толкова че е повторила една истина?

След мозъчното сътресение на Х.Клинтън през декември 2012, има обосновани подозрения, че тя страда от деменция. Хилъри страда от дефицити на паметта, неконтролирани конвулсии и затъмнено съзнание.

Какво ли му се е случило на Путин тогава?!Колко ли яко си е ударил главата?А за Лавров знаем,че е ,,паднал от коня" директно на главата си!Те и за това му се смеят!

И без това, като президент, не тя ще командва парада, а кукловодите й. Важно е въжетата, които управляват движенията на марионетката да са здрави, щото за Тръмп, това буди съмнения.

Щастливите новини за това жълтурче: "Сирийските ВВС прелетяха над Хасака напук на САЩ". Щастието е, когато се направи на пук на САЩ. Ех, руска пропаганда.

Благодаря за информацията! Мислех, че само САЩ летят над целия свят. А то имало и други, летящи. Да не би и на луната да има други, а ние да сме не"осведомени"?

А за какво им е на сирийските ВВС разрешение от САЩ да летят над Сирия? САЩ искат ли разрешение от Сирия да летят над Аляска?

Тази явно я ползват за свързка с ИДИЛ. Е, може би първо през СА и от там към ИДИЛ.

Интересно ще ми бъде, когато се появи нещо, изтекло от щаб-квартирата на Путин. Защо има такива данни само за Запада?

Интересно ще ми бъде някой от вас, с промитите мозъци да не набърквате Путин навсякъде. 39 е напипал истината, ама разумните хора кой ли да ги слуша?

В САЩ покрай изборите направих 256 серии от сериал. Такова нещо в нормалните държави няма.

Ами, погрижи се, нали за това ти плащаха? Да не са спрели?

Килнаха Килърито...!!! :::))) Да...!!!

То пък това голяма новина да знаете сякаш клинтънката не работи с ИД за да трупа мангизи

К'о шъ паим?

Явно арабката е политкоректна, не като Тръмп :):):) Парадокс! Всъщност дали информацията е вярна?! Това е много сериозен гаф от страна на хилърито, който дано да ѝ струва президентския пост!!! А някои твърдят, че хилъритео веднъж вече е била президент, така че ѝ стига толкова :):):)

вече три пъти е била президент - два пъти чрез мъжа си и един път като вице през главата на кекавия Обама

"Всъщност дали информацията е вярна?!" Какво точно е писало списанието и дали не е малко пресолено не знам, но ангажимента на Хюма Абедин в него не е тайна и никога не е било. Преди няколко месеца още в Politico имаше обстоен материал за нея и тези факти бяха споменати. Мисля, че и в страницата й във Wikipedia работата в това списание беше част от биографичната справка. За никого не е загадка с какво се е занимавала Абедин, какво прави семейството й и какви връзки със Саудитска Арабия има. Подобна "жълтина" със сигурност ще впечатли поддръжниците на Тръмп, но сама по себе си няма да стопи 15-те процента разлика, а и не знаем самият Оранжев пламък колко по-големи глупости ще натвори и наприказва сам-самичък до ноември :D :D :D