Словакия не е място за мюсюлмани, заяви премиерът Фицо

Словакия не е подходящо място за заселване на мюсюлмани, защото те може да променят вековните й традиции, заяви словашкият премиер Роберт Фицо.

Обратно в новината

Коментари - Словакия не е място за мюсюлмани, заяви премиерът Фицо | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Меркел ,пак не е в час !

Тия искат ние да работим за тях. От ZDF питаха случайни арабски емигранти от улицата каква професия искат да упражняват в Германия и най-често отговаряха полицай или автомонтьор. Правете си сметката какво ни чака с такива полицаи.

Много ми е интересно какво ще стане през лятото, когато германките и другите европейки траъгнат по къси панталонки,деколтирани блузки и минижупи. 3270Как мислите?

Словакия каза не, Унгария каза не, Полша каза не... Само наш Боко ходи горд из Европа, пъчи се и казва че ще вземем всичко. Чудя се до каква степен България все още се води славянска държава.

на рязаните кавали и на шибаните мюсюлмани мястото им не е само в Словакия,ами и в цяла Европа.Вън навляци!!!!!!

Това е премиер, а не ветропоказател като у нас....

Танте Меркел нека си приема пакети от мерки, те парите в един момент ще свършат, а нашите ръководители да слушат не нея, а Вишеградската група иначе ще ни претопят и турското ще ни се види рай.

Чехословакия и Унгария първи се опънаха на СССР.Сега първи се опъват на ЕС .Време е да се вслушаме в думите им и да вървим към обединение с Вишеградската четворка.

Не е вярно! Първи българите се съпротивляват, срещу наложената диктатура. Прочети за горянското движение в България в периода 1944-1953г.

Иначе за другото си прав.

добър ден Сатана, пак съм аз Свети Илия роден много отдавна в България на 13 километра северно от река "явок", виждам през в изминалите векове си имал много работа за страданието и изтребването на моя български народ, питам те дали ще ти е по силите да поправиш всичко това или ще ти е по-лесно да те разоблича и да бъдеш унищожен во веки веков?!

Фицо-президент на ЕС!

..оправя ли работата??

Може - до Елба!

Разни малки и слаби държавици като Словакия нищо не могат да променят. Ако много много се репчат, има разни схеми по които могат да ги принудят. Както винаги, думата имат тези с най много пари...това не е нито Словакия, нито Унгария нито България. Не го казвам защото ми е приятно а защото е истина :(

Дали нещо могат да променят е спорно,но поне опитват и правят каквото могат,а ние сме се отказали предварително!

Както винаги, думата имат тези с най много пари...

А не е ли време да им се каже че това е минало????Като имат много пари да си забърсват с тях кашите а не да искат тези с малко пари да им ги забърсват. Освен това когато няколко ''малки'' ама твърдо застанали зад ценностите си страни се обединят много бързо може да се променят плановете на ония с парите

НО АКО СМЕ ЗАЕДНО Е ВЕЧЕ ДРУГО!!! ЗАТОВА ХОРАТА СА ИЗБРАЛИ ОБЕДИНЕНИЕТО В СЪДБОНОСНИ МОМЕНТИ!!!

Обединение да, но правителството на България по навик тегли късата клечка. Много са се взели на сериозно и не чуват народа.

Аз от политаката много не отбирам, ама сега в Европата се задава добра търговийка с вазелинчето !.. за по-леко...

Меркел има много кинти, ама наистина много и си мисли, че с кинти всичко се постига.

въпроса е откъде ги има

Словаците не знаят ли , че Падишахът беше стигнал до Виена? И кой го върна обратно??! ... Кралицата му размаха пръст - и той подви чаршафите??! .. На дали?

Ръшите и балканците!!!

Браво, г-н Фицо!Браво Словакия!

Смирение, чадо! ... Така е по християнски , нали?

Да защитаваш вярата си и държавата си от неверници няма нищо общо със смирението!

"Мисля, че това е важно събитие", каза Меркел пред репортери. ъъъъъъъ дали това е важно? хахаха да ти изсерат 2000 мангала в квартала?

Абсолютно прав е словакът. Жалко, че мнозинството не мисли като него. А госпожа Меркел наистина нищо не разбира от интеграция и отново го доказва. Каквито и езикови курсове да организира, все тая. Интеграцията не се случва с научаването на даден език. Интеграцията се случва в главата на човек. В Германия има поколения турци, родени там и какво? Не са интегрирани никак. Живеят си в техни квартали, по техни си обичаи и категорично не се вписват в немския начин на живот.

Не могат вараварски стада, живеещи хилядолетия назад, по примитивни стадни закони , вярвания и разбирания да се натресат в цивилизована Европа и да се опитват да налаг варварският си ред!!ВЪН ВСИЧКИ МЮСЮЛМАНИ ОТ БЪЛГАРИЯ И ЕВРОПА!! ДА СИ СТОЯТ ВЪВ ВАРВАРСКИТЕ МЕСТООБИТАЛИЩА И ДА СЕ КОЛЯТ, БЕСЯТ ,ИЗБИВАТ С КАМЪНИ-ДА ЛУДЕЯТ КАТО СИ ИСКАТ!!! ВЪН РЕЗАНЯЦИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ!!!

Щом си приел демократичните ценности ще требва да приемеш и мюсюлмани ,гмо, чужди военни бази,продажни и крадливи политици,контролирани от чужди интереси медии и т.н. Но както е казано от демокрацията не е измислено по добро,нали !

включваш и евреите също нали?

Ама защо така, госпожо Меркел? Първо ги поканихте любезно всички, а сега ще им налагате да учат немски. В техните традиции не влиза ученето на немски. А и по времето на пророка Мохамед не е имало немски или поне на немски са говорили само с конете си, затова не бива да ги насилвате да го учат! Имате право само да им плащате помощи и да запушвате устите на жените, които се оплакват от сексуални посегателства. За други неща не им се бъркайте, те си имат традиции! ;)

Борисов никога не може да има соб- ствено мнение както премиерът на Словения,защото е продажна личност

Това изказване на Фицо дава някаква надежда за бъдещето.Последните лидери на Европа -Меркел,Оланд,Камерън,брюкселските чиновници с лека ръка се отказват от ценности ,устояли векове и които са основата на Европа.Мюсюлманите може да си имат техните вярвания и разбирания ,но не може да ги налагат в Европа-Европа е преди всичко християнска.И който иска да живее в Европа трябва да се интегрира и приеме европейските християнски ценности.Поведението на сегашните европейските лидери е симптом за някаква заразна лудост,някакво личностно раздвояване-особено при Меркел.Аз лично се надявам,че такива нови лидери като Орбан,Фицо ,Фрауке Петри,Марин льо Пен,Норберт Хофер и др. като тях ще "нормализират" Европа!

Тия новите лидери като им спретнат една арабска пролет и ще са до там. А брюкселските администратори ще се държат докато могат. Заплати по 20 -30000 евро за нищо не вършене къде го дават. Привелигии, евтини телефони, почти безплатен транспорт, квартири и ред още благини!

Някой спомня ли си срещата дето организира Николай Младенов за всички терористи в резиденция Бояна ? Дада точно през първото правителство на ГЕРБ и Бойко Борисов. Спомняте ли си, е това какво ви говори?

България отдавна има мюсюлманско правителство начело на което е тик- вата с чалма.

същото твърдят и доста граждани на САЩ!

Пепел му на устата на този безроден, полуизмислен словашки гном, изживяващ се като олимпийския Бог Зевс самодържеца. Пепел им на устата и на неговите смехотворни, озъбени клакьори, плъзнали на талази като черни мазни хлебарки из този иначе меродавен форум, раздаващи правосъдие и сочещи с пръст като бременни Темиди, подскачащи в екзалтирано-наркоманско-дивашки върху везната на Правото и Реда. Нищожната Словакия е бутната по милост в ЕС и трябва да изпълнява и прилага БЕЗПРЕКОСЛОВНО преважните и премъдри решения на умните, красиви, мъжествено-гениални европейски лидери! Този Фицо заслужава Германия да му пробута всичките 1.234.563 мигранта НЕЗАБАВНО, да го принуди да им предложи същите условия като в Германия и допълнително да приеме 6те милиона мигранта, които в най-скоро време ще бъдат изпратени като първоюнски подарък в знак на гняв от турския премиер г-н Ердоган. На момента Фицо да си затвори кривия плювалник, че ни окъпа всички в неговите ужасяващо нетолерантни слова! Същото важи и за вас, нещастни подгласници и ксенофобични гънчици!

Жена си, иначе преживе щяхме да ти направим паметник, едно тюрбе на най-високия връх в Булгаристан за да бъдеш пример и пътеводна звезда за всички мюсулмани! Аллах Акбар!

КАТО ПОВЕЧЕТО МЮСЮЛМАНКИ,ВПРОЧЕМ!!! ОСТАВИ МИСЛЕНЕТО ЗА ЕВРОПЕЙКИТЕ,НА ТЕБЕ ТИ Е ОТСЪДЕНО ОТ ВАШАТА РЕЛИГИЯ САМО ДА РАЖДАШ,ДА ИЗПЪЛНЯВАШ ПРИЩЕВКИТЕ НА МЪЖА СИ И ДА СИ БЕЗГЛАСНА,ЗАБУЛЕНА СЯНКА!!!

А БЕ ЗАЩО ТЕЗИ Ж.ВОТНИ НЕ ТЪРСЯТ УБЕЖИЩЕ В МЮСЮЛМАНСКИ СТРАНИ? Защо са хукнали към Европа? Защо не имигрират в Мароко, Тунис, Египет, Саудитска арабия, Кувейт, Иран, където никой не ги преследва? Нали се пишат големи и горди ислямисти а ПРОСЯТ от Християните, които те всъщност ненавиждат, наричат неверници и мразят? Защо мюсюлманските страни са икономически изостанали и са страни от третия свят? Нали гордите ислямисти са много "умни"? Защо не развиват средновековните си държави? БЪЛГАРИЯ НЕ Е МЯСТО ЗА МЮСЮЛМАНИ

България ще е мястото където ще започне покръстването на Европа! Хахах България не била за мюсулмани. Че тя е вече мюсулманска бе!

А ти как мислиш, в 21 век някой ще стои да му режат главата при положение, че има натрупано оръжие за масово унищожение, което не се знае колко пъти може да изпепели Земята? Пък вие ще налагате миризливата си вяра в целия свят. Скрий се бе дрисльо.

Не е далече времето , когато примиерът на България ще каже : " България не е място за християни ! "

сички гербери с чалми и бурки

Не е далеч времето, когато ти и рода ти ще се чудите откъде ви е дошло. Тогава да си знаеш, че е от богохулство и родоотстъпничество.

С този ник " Зара ", е понятно защо не си схванала иронията на коментара ! За жалост няма хапчета за поумняване !

Да заповядат в България!

щом българите не си пазят държавата, тя трябва да им се вземе.

ДА! В Италия има само 4 джамии , тука в България като пълни глупаци имаме над 1000 деа светия синод боклуци деа!

Светия синод ли одобрява строежа на джамиите в страната, или правителството?

гласува ли за ГЕРБ? Гласува ли за БСП? Гласува ли за РБ? Гласува ли за СДС и НДСВ? Гласувал си и сега ще си ги търпиш!

Зададен съответно от лош човечец - вика се тролчик!

Абсолютно е прав човекът!!!! Де да бяха и нашите управници като него! Ама те за потупване по рамото от Брюксел са готови и майка си да продадат...........!

европейски политици ще отрезняват от псевдолиберализма, дано не стане прекалено късно...!Ако Меркелиха я бяха изгонили преди две години, това преселение нямаше да се случи!Поне не и в този мащаб!

Бях командировка в Братислава, хубав уютен град, жените са с космати крака като шимпанзета, това било много секси за словаците, било белег за страст, повече вълна, по секси,по страсно

ChatGPT

Словакия не е подходящо място за заселване на мюсюлмани, защото те може да променят вековните й традиции, заяви словашкият премиер Роберт Фицо. Това е изказване. Не като нашите пки дето са съгласни и по 10 хил. "бежанци" да приемат на ден

по смело де за Бойко говориш?

Всички мюслита са добре дошли в България, но: 1. Веднага трябва да отидат да работят по възстановяване на сградите на пограничните ни поделения. 2. Започват работа по построяване на ВЕликата Европейска стена между България - турция и България-гърция. 3. Всички жени, обслужващ персонал в работническите лалгери, перачки, готвачки, чистачки. 4. На никого храна без бачкане. Работни смени по 12 часа, докато стената не стане готова. Никакъв азиатски мързел и разпуснатост. 5. Децата в училища за изучаване на български език със специална дисциплина православно вероизповедание. Никакви бурки, забрадки, пингвини.

И за тва не стават. Ако сме сериозни, емиграция - само по точковата система. Като Канада, НЗ, Австралия, такива ми ти работи.

Забравихте НАЙ-ВАЖНОТО , ЧЕ ПЪРВО ТРЯБВА ДА БЪДАТ ПОКРЪСТЕНИ И ДА СТАНАТ ИСТОЧНО ПРАВОСЛАВНИ!!!!!

По-вероятно ти да станеш мюсулманин от колкото те християни!

Дрън, дрън,...интеграция! Колкото краварите успяха да интегрират индианците във ФАЩ! Мъчиха ги два века и накрая от зор ги набутаха в резервати! Неможе племена, които в развитието си са векове назад спрямо останалия свят, да прескочат това времево пространство да се интегрират! Същият проблем е с мангалите у нас! Не случайно в някои европейски държави циганската популация през изминалия 20-ти век просто беше унищожена!

КАК ДА ГИ УНИЩОЖИМ КАТО ГЛАСУВАТ ЗА НАС - МИ ПОСЛЕ , ОТИВАМЕ НА БОКЛУКА

ТОЛКОЗ ДАЛЕЧЕ,ДОСТАТЪЧНО Е ДА СПОМЕНЕШ НАШИТЕ ЦИГАНИ КОЛКО СА ИНТЕГРИРАНИ !!! ХЕМ КОЛКО ГОДИНИ И КОЛКО ПАРИ ОТИДОХА ТАМ!!!

Че то не само Словакия, ами и цяла Европа не е място за мюсюлмани, ама Барак Хюсеин не мисли така и заедно с лудия от Анкара и изкукуригалата от Берлин я пълнят с джагали и то не с к'ви да са, ами фанатизирани ислямски джихадисти.

ТЕ И ДА НЕ ИСКАТ , НАШИТЕ ПРЕДАТЕЛИ ПАК ЩЕ ГИ ЗАСЕЛЯТ

Може да не ти харесва, но като нямаш национално богатство, силна армия и си разорена с участието на руснаците, опциите ти се свеждат до това да си мълчиш, за да не те пречукат при пряк сблъсък. Защото нашите маскари с маймунски викове пискат патриотични строфи, но дойде ли време за бой отнасят дървото и губят войните. Всичките до момента са изгубени! а малкото, което бяха спестили от 1962 до 1990 го пропиляха с лека ръка като го оставиха в ръцете на помияри и цигани. Затуй на такива псевдохристиянски провокации, зад които стоят словашки комунисти никой не трябва да се връзва.

разорена с участието и по заповед на САЩ и същите тия западняци дето църкат сега. След 1989г. кой ни е виновен че си избираме предатели да ни управляват. И сега виждаме еманацията на българския предател в лицето на ГЕРБ и Бойко Борисов заедно с АТАКА, ВМРО и НФСБ! Руснаците ни били ограбили хаха та концесиите за цветни метали на кого са дадени бе на руско- американски фирми или на американско-канадски с участието на българи членове на ЦК на БКП!

според бойковите КРАДЦИ ОБАЧЕ БЪЛГАРИЯ ............ Е ....МЯСТО ЗА ВСИЧКАТА СГАН ОТ ТУРЦИЯ , АФРИКА И АЗИЯ ...................... ТОЙ Е ИСТИНСКИ ИНТЕРНАЦИОНАЛИСТ - КОМУНИСТ И ВСИЧКИ ТЕРОРИСТИ СА НАШИ БРАТЯ, КАКВАТО Е БИЛА И САМАТА СТОЛЕТНИЦА И ДО ДНЕС

Иска, не иска-ще ги заселят.Срещу черния ръжен не се рита....

Ех, защо си нямаме български Фицо, защо Бог ни наказа с тиквата боко?

Не Бог, малоумието на мнозинството ни наказа с него!

d4

никой не коментира думите на танте Меркел. "възможности и задължения".. с първото съм горе долу съгласен, но второто е изключително съмнително и неприложимо. арабеските не се различават по нищо от тъмнозелените орки. искат само да получават, без да дават нищо!

евала

Евала кажи когато тъпия Българин го направи -а не да лиже задници.

"ЕВАЛА"? Използвай българската - БРАВО!

бе везира нали ходи на гости при ИМПЕРАТОР ЕРДОГАН! Та и той така взима пример!

е това е позиция на сериозни и разумни политици и плюлюят в мухлясълите мозъци на еурогейовете в Брюксела:) Как нащи не са такива от къде се пръкат нащи изроди?

МЪЖ на място! все още има нпколко в Европа,но дали ще се преборят с феновете на вурста и баа меркелица разрушителката....

Не само Словакия. Европа не е място за мюсюлмани. Ако някой иска по пет пъти на ден да вири гъз за молитва - да ходи отвъд Босфора. Тук не е подходящо място за това.

Божее! Шокиран съм от неграмотността на пишещите братя! Прости, но раздават акъл! Винаги е било така!

За мен Германия и ЕС са символи на демокрацията. Никой не пита народа дали иска бежанци и никой не отива да спре изродите от ИДИЛ.

само така мюслманите в Мюсюлмания....!!!!!!!

Ще поминем и без твоя патос и лозунг.

Чалма нямам нищо против мюсюлманите които са си в Б-я и са родени тук, те са си българи Но още нови са ни в повече, къде да ги слагаме???