ИД призова мюсюлманите да проливат кръв в ”неверния Запад”

Говорителят на групировката "Ислямска държава" (ИД) Абу Мохамед ал Аднани призова мюсюлманите, живеещи в западни страни, да извършват нови кървави нападения.

Обратно в новината

Коментари - ИД призова мюсюлманите да проливат кръв в ”неверния Запад” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ВЛИЗА В СХЕМАТА ЗА ВОЙНА, ПРЕДЛОЖЕНА ОТ ИД!! ЧЕСТИТО!

Начукаха им канчето в Кобани. Отлични бойци и с най-добрите ВВС.

Ако това - Говорителят на групировката "Ислямска държава" (ИД) Абу Мохамед ал Аднани призова мюсюлманите, живеещи в западни страни, да извършват нови кървави нападения. - е вярно, уловете тоз фес и ... Той насъсква хората да се убиват. Значи е гад! А гадта с чисти!

Блокирайте им банковите сметки и трансфери и ги изолирайте от света! Едно време ние бяхме изолирани точно така от света!

От кой свят си бил ти изолиран? и що не си сложиш очилата с диоптър вместо розовите такива.

От нормалния

Зная от какво ги е страх. Вярват, че като бъдат убити от жена и отиват в ада. А сега да се събере една армия от жени и да иде да ги избива и да ги праща право в скапания им ад. Това ще ме устрои идеално. Израелците имат такива практики. Май не е случайно. Време и други държави да вземат пример. И да прочетем как ИД е закрит от жени.

К-ъв е тоя ислямски мазохизъм? Те наистина си просят боя навсякъде по света.....

а целия останал свят призова да си направят собственоръчно ХАРАКИРИ за доброто на планетата

Учените казват че човекът е произлязъл от маймуна и започнал да се развива и стигнал до днешни дни в които човешкият живот е свещен и е над всичко. В ранните си фази на развитие човекът е бил канибал и дивак, после постепенно се е облагородявал. Очевидно още има хора в по-ранна фаза на развитие на човешката цивилизация. Ако отидете в Африка, там още има племена и хората които се препитават с лов, като ползват лъкове и стрели

Не само в Африка. В Южна Америка също има такива племена. Даже наскоро откриха едно, неизвестно още за света. Арабите са почти на същото еволюционно стъпало. И те още живеят на отделни племена.

ЧЕТА И НЕ ВЯРВАМ НА ОЧИТЕ СИ !! ХОРА ВСЕ ПАК Е 21 ВЕК . ЗАЩО ПОЗВОЛЯВАМЕ НА ТЕЗИ ИСЛЯМИСТИ ДА НИ ВРЪЩАТ НАЗАД В ИСТОРИЯТА - 18 -19 ВЕК ????

И ква стана тя? Западът иска да ги интегрира, а те иската да водят война срещу "неверниците"! Да живее мирната и прогресивна същност на исляма, двигател на общочовешкия прогрес!

Който нож вади, от нож умира.

Християнският свят трябва да отговори с ултиматум не само на ИД, но и на наглите изявления на турския президент и министър-председател. И да се подготвя за война с исляма,та това си е обявяване на война! Ако не може-да отстъпи управлението на европейската десница за да спаси цивилизацията ни!

Ако изселим всички чалми от Европа и си ги пратим обратно където са дошли и затворим границите за всички такива каот тях до няколко години ше се избият по между си света ше се отърве най-после !

Май лошата АТАКА ще излезне права.

ИСЛЯМА НЕ Е РЕЛИГИЯ А ВОЕННА ДОКТРИНА!!!!!

ИСЛЯМА НЕ Е РЕЛИГИЯ А ВОЕННА ДОКТРИНА!!!!!

Сидеров е популист, като всички политици - пуска по някоя истина когато усети, че му изстива мястото...

Хайде сега да чуем какво е мнението на г-н Местан за тези ксенофобски изказвания на ИД, защото това също засяга правата и свободите на хората. В България също има христянско население, ако не е забравил и призивите на ИД са към мюсюлманите.

Ето ви мирния ислям! Тази религия проповядва смърт! Тази религия не се избира, няма свободен избор, тя се няслудява, чрез обрязване в децка възраст! Тази религия няма нищо общо с правото на човек да избира! Физическото белязване (обрязване) не е свободен избор! Тази религия трябва да се забрани в Европа!

Значи и еврейската трябва да се забрани защото и те се обрязват по същият начин. Между другото обрязването е полезно от хигиенна гледна точка.

Това е невярно. Обрязването оставя уретрата незащитена и по-лесно достъпна за микроорганизмите. Бог не създава нищо без причина и не прави грешки. В действителност обрязването в ранна детска възраст носи душевна травма на детето и води до неправилно ментално и психическо развитие. Обрязването заради вярата е по дух, а не физически, както неправилно се тълкува от доста духовници по света. Това значи да премахнеш лошото в себе си, да оставиш само доброто и светлият дух да те води по стъпките на Спасителят.

тези дето протестират са лицемери, защото и те мислят като всички мюсюлмани, колкото повече избити неверници, толкова по-добре, тази религия е опасна и тези, които я изповядват също...

Войната е срещу християнството, понеже в християнското общество има висок морален стандарт и дух на любов към ближният и взаимопомощ на доброволни начала. Тази вяра е преди всичко отговорност към себе си и останалите хора и всичко е на доброволни начала. Така всеки има възможност да прояви най-доброто от себе си и дава на другите безкористно и без да си брои заслугите. В християнското общество не се толерира беззаконието и това е проблем за хората които искат да трупат материални блага чрез безаконие, които им дават реална власт в едно консуматорско материалистично общество, отделено от бога с помощта псевдо науката на еволюционната теория. И възпитани в хедонизъм от рекламната индустрия. Такова консуматорско общество е лесно за контрол чрез парите и култивираната алчност. Затова и конфликта в Украйна няма да бъде решен по човешки и разумен начин. В источните части са православни християни. Затова и няма да ни позволят да си затваряме границите.

и не мисля, че християнството е любов към ближния и морален стандарт. Във времето и християнството е сеело смърт-Инквизицията, Чука на вещиците - десетки и стотици хиляди избити, новия континент, където освен населението е унищожавало историята и културата на поробваните народи, което е огромна човешка загуба. И много други случай на мракобесничество и унищожаване на противниците си. Така и исляма - по принцип мирен, а радикално използван от нови ислямски инквизитори и убиици. Явно има нещо генерално сбъркано в съвременни свят, което ако не разберем и отстраним - тежко ни и горко!

всичко което описвате се отнася не до християнството, а до Римо-католическата църква и нейните управници

А защо не пишете за мирните протести на мюсюлманите по света против насилието и терора???? Не ви ли е срам да насаждате омраза мили български медии. Следването на партийната линия на САЩ и Европа няма да доведе до нищо хубаво. А вие ограничени писачи във форумите, прочетете какво става по света, или това не ви интересува? важното е да си изливате злобата...

Напиши ни ти в кой сайт да прочетем за мирните протести на мюсюлманите против насилието и терора!

Малко ми напомнят на лафа - Ти почвай, а аз ще дойда след малко. Смешна и тъжна история.

Тези хора са психически повредени! Това не е религия или вероизповедание и не става въпрос въобще за Бог( както и да го наричат). Тука говорим за ментално изфирясали!!!То е доказано, че само психически нездрави хора не ценят собствения си живот и този на себеподобните (пък макар и изповядващи други религии). Лошо е да вижда човек колко луди има по света.

Каква е разликата между това да убиваш за своята родина или за своя бог? Каква е разликата между това да умреш за своята родина и това да умреш за своя бог?

Защо задаваш отговори, задавай въпроси!

Учените казват че човекът е произлязъл от маймуна и започнал да се развива и стигнал до днешни дни в които човешкият живот е свещен и е над всичко. В ранните си фази на развитие човекът е бил канибал и дивак, после постепенно се е облагородявал. Очевидно още има хора в по-ранна фаза на развитие на човешката цивилизация. Ако отидете в Африка, там още има племена и хората които се препитават с лов, като ползват лъкове и стрели

Ред е на Анонимните, хакери от всички държави, обединете се, да спрете достъпа на ИД до интернет и всякакви сайтове за разпространение на такава информация!

путин и ИД звучат все по-близко като реторика....

колко си близо-не само като реторика-те са баща и синче

Bell

Кюрдите освободиха Кабоне след над 120 дни боеве. ИД подви опашка. Сега им остана само говоренето.

Пише се Кобане, не Кабоне.

Не трябва ли нашият завод Изида (Isis), да им предяви иск за незаконното използване на търговската му марка и за уронване на престижа и доброто му име?

Не. Защото тогава някоя египетска мумия ще излезе от саркофага, за да предяви иск към нашия завод за неавторизирано използване на името на тяхната богиня.

Към"мюсулманин",браво ,напълно поддържам тезата Ви,това са думи на истински човеколюбец ! Пред Бога ,който й да е той,всички сме равни ,независимо от религията правото на живот е на всеки.

Равни викаш. А какво ще кажеш за богоизбрания народ.

Всяка религия е вредна за света и трябва да се унищожава още в зародиш. Християнството е донесло повече зло на света отколкото всички останали религии взети заедно, включително и извращенията на инките. Сега е ред на исляма да си покаже рогата, с тази популация, ще падне голямо клане...

Защо лъжете като не познавате историята на света? Кога истинските християни са причинили вреда на хората? Невежеството винаги може да се поправи при желание.

В името на Алах, цялото ръководство на ИД трябва да се самоубие - веднага!!!

Е то всеки може да излезе с видео обръщение и да говори,каквото си поиска!!! Утре друг луд може да излезе и да призове всички мюсюлмани да се самоубият в името на Аллах,те ще го направят ли? Това са извратеняци,които никой не трябва да ги слуша! Тези от Ислямска държава нямат място в обществото,това са масови убийци,които трябва да бъдат унищожени! Мюсюлмани и християни вече са доказали,че могат да живеят заедно в разбирателство,така,че ,каквито и изявления да правят изродите от ИД,никой няма да им обръща внимание!!! НЕ НА ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА!!!

Ето къде са 2/3 от парите за бежанци , просто Българската държава в желанието си да опази евроатлантическите ценности и етнопсихологията на арабските гости е купувала и раздавала капкомери на всеки минал през страна та .

Тези са тотално изтрещели! Да ги пръскат с отрова против хлебарки!

Със сигурност ще видим още много от ИГИЛ. Тази организация е създадена и финансирана от ЦРУ за да свалят правителството на Сирия. Лидерът на ИГИЛ, който сам се нарича Халиф ал-Багдади има еврейски произход и двамата му родители са ереи. В настоящият момент се явява действащ агент на МОСАД под името Саймън (Шимон) Елиът.

Според мен е въпрос на време Путин да каже тежката си дума и да остъкли сто-двеста квадратни километра пустиня...От една страна да позатрие тая напаст ИДИЛ, от друга да покаже нагледно на САЩ силата на руската армия и оръжие...Не на последно място в момента ИДИЛ пряко помагат за изкуственото поддържане на ниската цена на петрола и това е допълнителна причина Путин да им е вдигнал мерника...

ти чий агент си посерко?

подкрепям *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не мисля,че е редно да се пишат такива неща, всякакви луди има,които само това чакат.