Мустафа Карадайъ: Властта създава тревожност и грижи, ДПС е готова за предсрочни избори

Управляващите не могат да се разберат със своите партньори, камо ли да има комуникация с опозицията, заяви политическият лидер

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Наглостта на мюсюлманите е безгранична! Етническата, мюсюлманска, ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННА организирана престъпна група - ДПС/ДОСТ/ДЕН трябва да се разтури веднага! Основателите и да са в затвора с конфискувано имущество и отнети български паспорти!

Тревожност и грижи за България е ДПС с неговата алчност и политически корупционни приьоми.Да си спомним за сараите на Доган в Бояна и Росенец ,за парите от язовира ,за кръговете от фирми и всичко това с взета такса спокойствие при Тройната коалиция и 12 години при Бойко Бирисов.Днес хранилката намаля и кръга окло Доган политически освирепя в сдружение с Бойковото обкръжение.На тези не им пука за редовите им членове ,за българските граждани и за България.Дали не се смятат за безсмъртни ?

Нашата РОДИНА България. :) Или ЗАГРИЖЕНОСТТА за нашата ПРАРОДИНА. :))) Карадаъйото си е взело бележка от президентската забележка....

Значи браво на това Правителство.Досега крадяхте,без никой да ви тревожи.

Днешната власт в България създава допълнителна тревожност и грижи, а в страната проблемите не се решават, както и кризите не се преодоляват. Това заяви лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ от Джебел. Създават тревожност и грижи за Доган,Пеевски и Мустафата.

Тревожност у тия, дето преди са крали.

ДПС трябваше да бъде забранен още преди години.Това са мръсни проксита на Турските интереси..Не на българските..

Няма как да бъде още по-забранена! Забранена е от конституцията....

Разкарайте се БГ и ви отпадат всички грижи - и на вас, и на нас.

Са готови на всякакви избори, само и само да са във властта!

Животно турско, къде са ти българските гости? Готвиш се за избори, а? Глей да не ви приседне

И след евентуални избори какво възнамеряват да правят? Както винаги гледат да се изкарат като най-демократичните и най-отстояващите за ценности и права, въпреки че по отношение на практиката си са тези най-отзад в редицата. В НС от дъжд на вятър се обаждат и през повечето време човек въобще забравя, че ги има или поради какви обещания са влезли във властта! На изборите миналата година на три пъти не само отказваха да водят разговори за коалиция, но винаги оставяха нещата на принципа "който ни поиска ще го подкрепим". Тоест съгласни са да бъдат към която и да било партия или коалиция само за бройка. Това не звучи като хора които се представят за свръх демократични и прочие!? Тези онези не могли еди какво си, а тия говорят едно и правят противоположното.

Турчолята хитреят! Взимат посоката на вятъра!

Властта прави това което може след погрома който оставихте вие и ГЕРБ и доведохте държавата до това положение. Магьосници няма които да оправят всичко за няколко месеца.

19 маи деня на града Джебел 19 МАЙ е национален празник на турската младеж и РОЖДЕН ден на дьонмето-евреи АТАТЮРК Значи смятайте тоя НЕ българин за чиий интереси работи

тази снимка ми оправи деня. в следващия кадър кирчо ще е брониран.. добри са! готови са всякакви сценарии. почти...

САЩ МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ С МАГНИТСКИ! ИАКАМЕ И ЧАТОВЕТЕ НА ГЕШЕВ С ПР СЕВИ!

Може да е всичко, но при Бойко,мишките се бяха наврели по дупкит, а сега отново излизат, коео не води до нищо добро?!

Защото той като най-голямата мутра им беше закрилник.

Нещо се задържа в България?! Айде и ти си боклук като Зеленски! Само ревеш за помощ, че после % от изборите си делкате! Това с делкането е в краткосрочен план, целта на турчолята е в дългосрочен план; селско стопанство; туризъм; енергетика; дърбодобив.... а сараите, а иотите в Смоляско.... всичко ще ти го наринем на главата! Къде е Местан? Защо никой не се разграничи от тоя бебе убиец? Гадни турци!

А "заедност" не създава ли бе ибрикчия?

Карагъзза бил "готов за предсрочни избори"!И аз съм готов за една 25год.хубавица!Ама -няма!

Като чуят за ДПС, турци, Парламент: доган; Пеевски КардаЯ..... и не пускат нито един коментар!

някой да създава тревожност и грижи на ДПС.

Що тунеядци е наредил готови за лапане на втората снимка...

сигурно всички са с по 10тина пристанища и си вадят по 100к само от торти

ДПС-то вече 32 години ти тероризира и граби защио участв във всички парламенти и правителства! Да си ги пратят в Турция и там да представят Майка България! Тука си имаме предостатъно турци, македонци, белогвардейци, западняци, евреи, гърци, западни агенти, западни зомбита и т.н. Само че туземци вече почти не останаха! Туземецът вижда Власт и пари само по телевизора и във вестника и то ако има пари!

Украинската твар

и руснаците, тоже.

ДпС губи клиентела, пари и властови позиции по администрации и служби у нас. Това е национално безотговорно и немедленно трябва да се пресече!

ДПС е етническа партия и трябва да бъде закрита според Конституцията на РБ!

Член 11, алинея 4.

ДПС са като пионерска организация, винаги готови за три неща, да властват, да делят пари и да правят избори.

Това да се чува И колкото се може повече