Мустафа Карадайъ: Трети вот е теоретично възможен. Готови сме за диалог с партиите

ДПС с минимални корекции в листите за предстоящите избори и сходна кампания, започва обучение за с партийните структури за машинния вот

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Което е най-добро за всички е Вие всички до един да бъдете ИЗРИТАНИ на УЛИЦАТА и да Ви се ЗАБРАНИ да минавате покрай сградата на Парламента !!!!

Ха да им е честито второто място. Чалгарят с Гриша Ганчев си изпълниха норматива и получават 100 хил гласа на сички ганьовци, под звуците на гьобеци и казачок.

да останат изолирани и да им спрат хранилките, че е за наша сментка.

Най - много калинки в местната и общинска власт, както и в областната управа са от ДПС. В Градската библиотека дори, назначават само с протекции от ДПС.

Никога не е късно да се разобличи фактът, че ДПС е етническа партия и като такава да бъде разтурена. Могат да плашат с етнически конфликт, но ... който не му харесва - ей го къде е Турция, там да си живеят живота, при Ердоган.

Трети вот ви гони бе безродници? Айде стига експерименти само и само да се докопате до властта. Трябва да бъдете изринати завинаги. А дано,ама надали д тоя прост народ, дето си заслужава управниците. Политиците били слуги на народа. Смях...

Доволни от новите изборни правила, резняците почват да се пазарят!

Другите се карат, тия обучават актива как се гласува с машина

Чада, слушам и не вярвам на ушите си - половин милиард раздаден на 8 човека?!? Малко е да каза - цинизъм, на това,че дори за Рождество не дадоха на бедняците по някой лев, както и за Великден. Няма никакво значение с колко пари си е купувал Бойко индулгенции в манастири и черкви - той е вътрешно кух човек, дущата му отдавна принадлежи на Мамона. Чада, нека бъдем разумни и да не допускаме отново във властта крадците и измамниците, които се гаврят с бедните и нещастните. Те са ни изпитание от Бога . По отношението към тях, Бог изпитва всички нас. Повече никакви партии ,които са били ГЕРБ ООД не трябва да допускаме в изпълнителната власт!

тоес, сте готови да парзатирате и предадете следваща партия?

Дирееееее, Министър Кирил Петков ев@ майката на системата с ББР.......... ТИ, докога ще си трайкаш???????

Свалянето на ГЕРБ няма да е достатъчно, дори и да изчезнат като НДСВ, защото те са куклите. Кукловодите са ДПС. Именно ДПС трябва да бъдат изтрити като партия, дори забранена със закон и разпусната като опасна за националната сигурност.

РРадев няма да изпусне властта. Правителство от парламента няма да има.

пропити ,подгизнали от корупция и схеми! От Тройната коалиция до ден днешен винаги сте част от грабежа. Но трудно ще бъдете изтрити защото държите етнически вот. Дпс и гроб трябва да са далече от властта и парите!

Как?

На които такива като теб вярват.

Куклите са ИТН и ДБ. Мая е от партията. Кукловодите са в Москва, а конците са БСП и ДПС.

Никаква тройна коалиция. Те са така от 1989г насам.

ДПС ще направят коалиция със Слави, основана на общата идиолгия в маанетата.

ДПС са руска партия съставена от сътрудници на ДС. Не напразно Доган има сарай в Росенец, където е частното пристанище на Лукойл, държава в държавата. В парламента който се разпусна имаше само една неруска пяртия, и тя беше ГЕРБ. Чалгарят е поредният проект на кукловодите от Масква. КОЙ направи така, че в Турция да се "гласува" безконтролно? ИТН и Пинокио Бойкикев. Българи, пак ви измамиха другарите от Кремъл. Ама така ще е, като не мислите а само консумирате пропаганда.

Мустафа Карадайъ - тва руснак ли е ве чалго тъпа? Вежди Рашидов и Доган също са руснаци , нали търако? ббаахаха

Това кой Мустафа беше - американския или турския.

Продажници има във всяка държава и всеки народ. Тия от ДС точно такива търсеха и намираха.

Руския.

zaho47

За ДПС всичко е възможно само да са на власт!

Така и не разбраха, че участието им в управлението приключи за 21век. Край! Йебети си майките и царя, и падишаха, и царския син, и на царя куция бобигар. Край! До тук!

Мръсна мюсюлманска сган. Трябва да се учим от Израел и да ги третираме тези свине, както израелците третират терористите.

ДПС са терористи като Ердоган и трябва да извлечем опит от Израел как се третират терористи.

Има изграден план, който на този етап не може да се осъществи все още, а в необозримо бъдеще: Вкарване с народен съд всички предатели и политици от 1990 г. премахване на Дпс , защото е чужда етническа партия вкарана насилствено от Колонизатора ! Това са неща , който без кръв няма да станат , но трябва да поемем този риск -Българи. ТОВА , АКО НЕ СЕ ПРИЛОЖИ НИЕ ЩЕ ИЗЧЕЗНЕМ БЕЗ ВОЙНА !

Товарищ, ДПС са ваше творение. Стига сте се мъчили да кривите историята. Както и царя де. Както и чалгаря сега. Все са российски проекти.

Колонизатора Россия.

Този риск е изцяло в полза на тези които ще изпратят сини каски - руснаци и американци. Възстановяване след разрушения също е голям бизнес.

България трябва да се събуди и да разберем, че Ислямската Държава - ДПС е смъртна заплаха за България и за българите. Време е нашите военни и полиция да се обучават в Израел как се води успешна и отчаяна борба с ислямските терористи.

Бъркаш...По времето на СССС нямаше и една руска военна база за разлика от 4 Американски окупирали България !

Русия не е Турция

ДПС са това, което е Хамас. Една терористична организация, която трябва да се бори с военни методи както го правят в Израел.

Тези дни имало интервю с Ахмед Али Акджа. Попрочетох какво е казал. Русията организирала покушението срещу папа Йоан Павел II, ама най-близкото руско място до Турция била България, така че ни натопили нас, да не е съвсем очевидно. Тук са му давали инструкции. Тук се е отчитал. Той вече си излежа присъдата, няма мотив да лъже. В този ред на мисли - ДПС са само проводник на руски интереси, маскирани като етническо-турска партия, маскирана като либерална партия, маскирана като партия изобщо. Но демокрацията не позволява да бъдат забранени. Само IGNORE ще ги оправи - като спрат да гласуват за тях, ще си отидат в историята по естествен начин. А вече българските турци не се лъжат толкова лесно. Има и там интелигентни и прогресивни хора.

Българските партии спокойно могат да управляват, без партията на турците в България и няколко продажни българи. ДПС напълно осъзнават своята Ненужност и отсега започват да се Самопредлагат за участие в правителство и и да Управляват България като балансьор! Няма да стане!

Да се надяваме, че при управлението на новата вълна политици, които се издигнаха на вдигнатия юмрук на президента ще се засили сътрудничеството с Израел и ще се научим от тях как да се борим с тези ислямски терористи под прикритие. Трябва обучение на кадри от армията, флота, ВВС, полицията, прокуратурата, ДАНС съвместно с Израелски спезиалисти. Трябва да елиминираме тази смъртна заплаха от тези терористи преди да са създали своя Ислямска държава по нашите земи.

Това , че дори след новота гласуване няма да управляват най-много ги тормози ДПС ! Много им се иска да са в нечия коалиция , но да не носят отговорността за управлението ! Само да си гонят техните цели и нищо повече !

Мустафа Ефенди, Дай БОЖЕ АЛЛАХ по Скоро Всички Юнаци и СИЕ да Бъдате за ВЕЧНОСТ ИЗХВЪРЛЕНИ на БУНИЩЕТО на Историята!

Да се надяваме че България ще порицае ционистката-фашистка политика на Нетаняху за масово изтребление на палестински деца и цивилни,разрушение в гъсто населени райони ,от тежко въоръжение самолети и артилерия. Нетаняу за да запази властта си в Израел извършва военни престъпления. Надявам се евреите сами да го свалят и вкарат в затвора защото, заради Нетаняу светът намразва израелците.

Като се интересуваш

Ей това ислямските терористи от ДПС много мразите Израел. Само българите и България мразите повече. Мръсна сган на Ердоган. Трябва да се поучим от Израел как да се борим с терористичната заплаха от ДПС.

А за тояга готови ли сте? Заедно с кауна и Учиндолеца, и али баба Черепа мамицата ви боклуци

Дългосрочната цел на ДПС е слаба България. Те са политическата курва, която винаги се сношава с партията, която в моменти е опозиция, за да има дестабилизация. Предавала е и десни и леви и всякакви, за да сме слаби. Цялото ръководство и елит са турска резидентура, а това се знае от нашите служби, но са с вързани ръце по дефолт от САЩ.

Цял ден квичат от ГЕРБ/ДПС. Значи Радев е на прав път!

Колко пъти си репетирал написаното от пияндурника Доган бе лизач!? Мислех, че си мъжка секретарка, но съм се лъгал. Секретарка-да, но не и мъжка. До сега не си казал и три свои думи- всичко е копи-пейст от речите на "Почетния" Личи си от стила- много думи без съдържание. Единствено позитивно е, че за 30 години зубрене взе да схващаш малко българската граматика.

Ако разпуснем Президентството бързо, Може и да няма 3ти вот

мрън мрън и накрая пак мрън