Мустафа Карадайъ: Оставката на Симеонов не решава нищо

Лидерът на ДПС определи ситуацията в страната като „тревожна“

Обратно в новината

Коментари - Мустафа Карадайъ: Оставката на Симеонов не решава нищо | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Във Българския парламент

Това е известно на всички.

Това са неадекватни коментари!!

провинция се режат ръце и езици на свестни хора, дами и Господа

Анадола

ми тревожна е, бе карадаяъоу! тревожна е! коалиционния ви партньор бсп клати усилено лодката ни с надеждата отново да ви вкара във властта!

Алъл неща

режат

патриот

от познат на баща ми, който е бил там

Така така, ще си излезне всичко наяве. Първо президента, после Корнито, сега и ДПСарите. А горките търкачи на билетчета протесират с надежда че някой си мисли за тях.

ДПС извън закона, или в Анадола.

ДПС вън! Вие сте най-много по алъш-вериша.. Доган искаше да изкупи всичко. Не ви е срам. На този народ му писна да го крадат...

Тъпите гърбави не виждат, че са целите в лайна, а са тръгнали да мислят кой ще ги замести. През това време си мирииииише, ама те за кокала мислят - кой ще наследи? Абе, ей, вмирисахте България!!!

Баси мазника

тогава за какво ви беше бе руско-турски подлоги? :))))

ТУРЧАЛЯ И ВАТНИЦИ ДА НЕ МИ ОБЯСНЯВАТ КАКВО Е ДОБРЕ ЗА СТРАНАТА МИ !!!!!!!!!!!!! ДА СИ ГЛЕДАТ СОБСТВЕНИТЕ !

В случая е прав. ...., Абе всички са от едно котило, една кучка ги е кърмила, ама тия се оляха прекалено. ....... Ред е на следващия ешалон от БКП-то. Щом става въпрос за едни пари!

ВИКАШ, КОЛОНИАЛНИТЕ СВИНЕ ОТ ЗАПАД ДА ТИ ОБЯСНЯВАТ?

ЧУПКА БЕ КРЕПОСТЕН СЕЛЯНИН. ПРЕДАТЕЛ НА БЪЛГАРИЯ!

По-точно риуските свине

Моето червейче изпълзява.

пораздвижиха се нещата и веднага ПАК резняшко безродно клокочене започна да се чува... ГНУС!

никога няма да сте пак на власт

Хах, предателите се разчекнаха от яд :)))

Никито Банев, Миньо Джибрата, Ветко маринелата? ПФУ!

Според него, това е закъснял жест и показва, че активните граждани не отстъпиха пред цинизма, арогантността и некомпетентността. Но този акт не решава проблемите. Така е другарю Карадайь, но през 2013 г. на гражданското общество му трябваше не един месец протести, а цяла година за да може крадливият октопод ДПС-БСП,да подаде оставка.

Там е работата, че в България КРАДАТ ВСИЧКИ. Кво, маджо по- малко ли открадна, или костоФ? Айде стига лакърдии, гърбавите ПРОВАЛИХА ЖИЗНЕНО ВАЖНИ ПРОЕКТИ ЗА БЪЛГАРИЯ!!

Квииик ! :))))

Така е , каранезнамкакво си :))) Крайно време е антиБългарската , противоконституционна , ислямска групировка да бъде изхвърлена от политическия и икономически живот на Държавата . И от страната !

мълчи бе свиня. стига квича тука.

решава. решава! шоуто продължава! окупаторите лапат, туземците го духат!

един елементарен въпрос защо я искат

що не го каза преди оставката,ами сега. И ти като Корнелия ,,оставката не била искренна'' ( каквото и да означава искрена оставка).. Вие май не знаете какво искате. Ако е тъЙ,защо е тъЙ,ако не е-що не е...

на никои не му пука как си се разчекнал бе.

Мустафа, потомък жалък на нашите поробители, мразим те! Не ни учи! Върви на майната си гнусен турчин! Никога няма да се домогнете до властта! Народът не може да ви понася.

Мустафа, потомък жалък на нашите поробители, мразим те! Не ни учи! Върви на майната си гнусен турчин! Никога няма да се домогнете до властта! Народът не може да ви понася.

"Българи, турци, евреи и пр. ще бъдат равноправни във всяко отношение: било във вяра, било в народност, било в гражданско отношение, било в каквото и да било. Всички ще спадат под един общ закон, който по вишегласие на всички народности ще се изработи.” Васил Иванов Кунчев Абе, ти май се пишеш по- голям патриот от Левски, та си тръгнал да гониш другите народности ли бе, ДЕБИЛ???

Е,Мустафа,Мустафа ,ти нали си много умен!Само като те слуша човек и му се иска да счупи телевизора!Който те е избрал,със сигурност нищо не е разбрал!

ще се съглася с теб ако кажеш ти лично какво открадна или щом горд европеец краде значи всички крадат

Откраднал съм, да. МНОГО. Гледам от Делянчо Добрев...

май лъскат пързалката на тиквата

да научи български!

да искаш оставката реши задача с три неизвестни ?

И на теб от ДПС-то ще ти излъскат нещо отзад по евразийски ! Червен джендър !

PEYTSCH

Един мустафа-винаги мустафа...Беше ахмед, беше лютви...Затова сега в Германия ще има ЕДИН паспорт и не ДВЕ гражданства. Дано мустафата чактиса кой паспорт да задържи и кой да върна. Анадъмъ ?

Просълзяващо смешно - заедност, единство ...а всички превеждаме "малко порцион е за нас, дайте още, към спестяванията ли да посягаме"

Гледам , че Гордия Европеец е подписал Истанбулската конвенция ! Даже и от ДПС са му ударили по един печат , и оттогава ги защитава яростно !

Просълзяващо смешно - заедност, единство ...а всички превеждаме "малко порцион е за нас, дайте още, към спестяванията ли да посягаме"

Вечният партньор на БСП наострил уши ще се добере ли пак до властта.