Коментари - Мустафа Карадайъ: Ако една власт е вредна за държавата, тя трябва да отстъпи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Щом няма наказание за участниците в власста всеки идиот ще се пробва да докопа каквото може

Е това го гледахме 12 год управление на ГЕРБ…

Съдрахте се комунистическите дирници да зяете по власта ?! :):):)

Ако една мафиотска ЕТНИЧЕСКА партия е проРУСКО-ТУРСКА то трябва ДАНС да арестува всички нейни лидери като заплаха за Националната сигурност

То така стана миналата година. Отлично си информиран, Мустафа! Ашколсун!

Не ни стига, че евроатлантическо правителство, но и с ДПС ... Сакатлък - чок, файда - йок!

Ама хубаво но трябва да можеш да говориш български Мюмюнчо!!!!

Големият проблем е твоята адашка. тя дърпа конциге, независимо кои са куклите, закачени на другия край.

тоя що негодува? ний сме много добре! цената на ролка тоалетна хартия днес е колкото цената на един хляб преди 2 години! кво по-убаво от това?

ДПС са вредни не само за България, но и за турците в България. Що не се разпуснат, тогава? Пак драпат за по-голямо парче, че на последните избори бяха на изпарения.

Колко вълна може да се натъпче в един масур

Тоя са баш най големите руски масури

За противоконституционната ДПС, затвор за руския агент Ахмед Доган.

Щом и тоя взе да драпа след Боко Тъпото + партията на Янев + Хасанчо вика, че тази година избори няма да има... Извода оставам на вас...и това в почивен ден.. в понеделник...

Каквото преди, подобно и сега. Нека мине мандата и тогава да видим резултата.

Не ме интересува мнението на някой който се казва "Мустафа" !!!

Още от времето, когато се пръкна тази "Пасмина ДПС", смятам, че тя трябва да БЪДЕ ЗАБРАНЕНА със Закон от Народното Събрание. Не може потомците на тези дето КЛАХА в Батак, да са в Парламента. Шапка свалям на Желко Ражнятович и неговите ТИГРИ. На него Свалям, щото ние си нямаме. Аз съм вече старец.

съгласен съм, същото е и с партиите, ако една е вредна 33г и противоконституционна и идва времето да я закрием

Шефчето на ДПС мрънка, значи нещата се движат добре...

Огладнехте ли крадливи рускозависими депесари, с гербаджии не се наядохте?

А ако една партия е вредна за държавата, какво следва г-н Карадайъ?

Е това от ДПС да го чуя. Дето са най-вредни от всички

Отивай в своята родина да ги възпиташ в Евроатлантически ценности ! Българите нямат нужда да ги учиш на Евроатлантически Ценности ! А Правителството не си е свършило работата ! Питай Турците добре ли са с добавките към пенсиите ? Ако вие бяхте , щяхте да се скъсате да крадете , а Народа кучета го яли ! Затвори си плювалника , Карадъя !

По тази логика ДПС трябва да се разпусне.Няма по-вредна и корумпирана партия.

Ето я ,нашата "независимост"...... Руският газ ще постъпва през Турция,коя- то го е заплатила (т.е. ,той е неин).... Оттам през Гърция....после в България,коя то няма руско малцинство ,но има турско! Значи ,ще зависим от Турция и Гърция...!? Аз предпочитам Русия !!!!!

Този говори НАРОЧНО или НЕ Български с "акцент" .... и е в парламента ... къде е раждана тази Турска Овца... може би в Анадало... Ех, що го няма Кочо Чистеменски....

Г-н Карадайъ, Не знам за каква зелена енергия говорите, но вашия почетен терорист нямаше ли някой друг ТЕЦ? Какво стана с "чистата" енергия? Върнахте цените със задна дата и така фалираха доста предприемачи вярващи на ДПС и ГРОП. Ще ви кажа и също, че единственото "зелено" построено са ВЕЦ-овете на приближените вам, които съсипаха и последната останала природа по поречията на реките, които узорпира хунтата. А парите са ви червени. Разбирайте не само географски.

ДПС да не се отказва от икономическата власт ?

Ходи си там. Нямаме нужда от продажници.

Тези усетиха прилив на енергия и надигнаха глава . Логично . Ще получаваме газ от Турция .

Оффф то пък вие от ДПС сте много полезни за държавата.. Онзи от Сарая пак иска да разпределя порциите, а Шиши даже се прочу отвъд океана като корумпиран.. Пази боже от такива като вас пак да се докопат до властта

Мда путинските евроатлатници :)

Tina

Време е да разберете, че по-вредна партия от ДПС в нашата страна няма! Време е да си вървите и да създавате евроатлантическо правителство в Турция, не в нашата държава. Тук е нашата България! Вървете си и оставете да си решаваме проблемите сами.

ДПС плюе по новото ни правителство, и ГЕрП плюе по новото ни правителство :))

Да убие себе си и семейството си пред Карадайъ ли. Отде ви изравят бе.

По моето време Тези Турски ОВЦЕ се ползваха с множество превилеги пред обикновените БЪЛГАРИ. Образование, Жилище, Работа. И това беше за 5 ВЕКОВНИЯ БАШИБОЗУК. Тодор Живков поне намери начин да Измие отчасти тази срамна Държавна политика. А сега този Башибузук е в Парламента. Няма, като нас в този Свят - да дапуснеш този този, който те е Клал, да казва, каква да ти бъде пенсията и заплатата.

ДИР, КОЛКО ВИ ПЛАТИХА ДА НИ ЗАНИМАВАТЕ С ТАЗИ КРИМИНАЛНА ОРГАНИЗАЦИЯ ДПС И ТОЗИ НЕГРАМОТНИК КАТРАДЕРЕ???

Вреден си ти и дпс-арската ви шайка,шибана турска мутро...

ДПС е кремълдки проект на КГБ. ДПС върти парите на ДС а не БСП.

Само ДПС. Бравос за заявената позиция.

Като чуя, че нещо е прекрасно само защото може да се нарече "евроатлантическо" ме втриса. Тоя смотан индивид с турска родина да се върне у дома, щом не му харесва правителството или каквото и да е българско. Какво гражданство има тоя б..к..лук? Ама тук е политик, а под ердоганово крило може и да е никой. Вреден е заедно с партията си и с такива като мента еничари, но все успяват да се докопат до власт.

“ Ако една власт е вредна за държавата, тя трябва да отстъпи! Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ се обяви за смяна на правителството, което е вредно за страната, и за това управлението на държавата да бъде поето от силно евроатлантическо правителство” Да, така е! АКО властта е вредна, трябва да отстъпи! Така както ако една етническа шайка, създадена от Организираната Престъпна Група Държавна Сигурност е създадена и регистрирана като партия в крещящо нарушение на Конституцията и законите, с лидер - отявлен и доказан ДС доносник, рецидивист и национален предател, перящ пари представяйки се за хидромелиоратор, енергетик, бизнесмен… И тази шайка се представя за защитник на интересите и правата на мюсюлманите, репресирани от същата ОПГ ДС, която ги е създала и събрала! Този Мустафа научи ли поне що годе свестна българския?

Бегай от тука бе помияр!

А този наглец Мустафа Еди Кой си, чиято роднина или прародина била Турция чий го дири в българския парламент? Той изобщо няма място там, а на всичкото отгоре и наглее! “Ти му викаш Куме Ване, то хвърчи за “Бай Хуя” да те хване!”

Този ако можеше за миг да се види отстрани колко е неприятен, жалък и нещастен! С цялата им шайка, дето му лигат задника на онзи шизофреник и рецидивист - ДС подметката Ахмед Доган! А и с Катарзиса - “великия преуспял бизнесмен” - назначен за Главен Перач и Рекетьор (с другата Мутра, и Каскета) и на Репубриката от мафията!

А къде е онази шушумига, набожния мошеник Данчо Ментата? Да не се е покрил като другия - авера му Христо Бисеров, дето мутрите Цацаров и Гешев уж разследваха за пране на пари и кражби…и го скътаха!

Наличието на позиция при ДПС е голям напредък. Обикновено запазват мълчание щото не знаят какво да кажат.

Тоз за кое правителство говори ? На Ердоган ли , на Путин ли или на Байдън ?!?

Едва ли има вредни от вас,изчезнете,нямате място в български Парламент

ДПС е партията, която ще спаси България. В озлоблението си и нищетата си против канадците и инфлацията си търсите изкупителна жертва насочени към ДПС. Най умните политици, спасители на България. Само ДПС. Горе ДПС. Гласувайте за ДПС. Първа политическа сила 130 депутата.