Коментари - Мустафа Карадайъ: Ако една власт е вредна за държавата, тя трябва да отстъпи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А ти какво чакаш, а не се омиташ!

По примера на Ахмед ли?

Не моЗе да бъде. Скрий се бе пискюл!

Ей, голям циркаджия стана тоя.

да каже нещо смислено

Не им стига,че разкостиха КТБ,контролираха изграждането на ТОЛ системата,вземаха двойно повече на километър за магистралите,ами отгоре на това се правят на НАТОвци,а в същото време са руски проксита.

Този сам си противоречи, казва че трябва да сме евроатлантици, а в същото време неутрални! Точно евроатлантиците сега са против рашистите. Колкото и да го мотат, дпс са си кремълска партия. Помните, че се разцепиха с дост, точно заради сваления руски самолет в Турция. Доган ясно показа тогава, кой му е шефдиригента. И точно дпс ще има най много ползи, ако падне сега това пробългарско правителство! Дпс са тумор за нашата държаеа. Те не са етническа партия, а една мафиотска структура служеща на чуждодържавни интереси!

Какво чакаш,махайте се в Турция.

не го научи българския тоя

Наглите мюсюлмани от етническата, противиконституционна, организирана престъпна група ДПС трябва да са по ниски от тревата! Този тумор трябва веднага да се разтури, а основателите и в затвора с конфискувано имущество!

Эа съжаление подоэренията ми эа това правителство да върнат черепа на бял кон се потвърждават но войната эа сега им обърка сметките.Аэ държавата да не говорим управлява се като уличен битак и не им пука на нашите политици е с действията си ни эаличават като нация.

И тия се бутат, да изперат някой лев, в ''зелената икономика'', ....

Съдейки само от заглавието и ищасите от към едни рашистки клакьорчета , карайдъто май е решил да се жени за костя копейкин като компания в леглото да им правят курнелия и другаря янев с новият си "проект" ? Виждат се един вид в новата четворна коалиция на връо с уклон към на дядя путлер подлогите щото са нискоинтелигентни и лесно се доят ? Да ама в такъв случай сигура кирчо и ицето ще клекнат на боце , само и само да продължат да мажат фалиите с мас а не с газ и ще стане едно рандеву ..... А на България така и трябва една крайно дясна партия да изрине все сволъчи и от единият упоменат екип и от другия .....

Пак, нищо не си разбрал, ...

А, ако една партия е вредна за държавата, трябва да се ЗАБРАНИ

Няма как да е по-забранена! Забранява я конституцията! Член 11, алинея 4!

Всичко е много просто , когато излезнат да гласуват 3 000000 българи ДПС отива под чертата. Така ,че се съвземете хора. ДПС и ГЕРБ са нагли ,рушашти и много некомпетентни.Високомерни . Не ги ли видяхте последните дни в парламента - наглост и рушене. Защото ние сме много прости Докога…………

Всичко е много просто, прав си! Просто спазваме конституцията, и по-точно член 11, алинея 4.

Тука съм съгласен с Карадайъ. Герб и Дпс бяха вредни и отстъпиха

Не отстъпиха доброволно.Махнахме ги с кански мъки,така се бяха окопали във властта .

в п@тката си майна родина капут резан мируизлив!!!....

На МАЙКА ТИ В ЦИГАНСКАТА ПУТКА долна КУРВО!!!! !НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА Управлявате рязани ПЕДАЛИ

ДПС (Ахмед Доган) и БСП защо не отстъпиха, когато му беше времето?

Тоя идиот мустафа не казва, че и другият, по-близкият комшия и той гори. Турция вади военни действия в автономен Кюрдистан.

Питам се колко ли от тези, които са се събрали да го зяпат разбират езика, на който говори тъпанарът мустафа. Е, верно направи външен вид откак стана преЗедател на партийната глутница, сложи очила, не носи вече смачкан костюм с крачоли до кокалчетата, надебеля на килограми, но си остана пак толкова тъп, колкото беше и преди това.

На тоя идиот и турският език му е като българският, защото говоренето на чужд език е въпрос не на това кой език ти е майчин, а е въпрос на умствено състояние. мустафата е тъпанар и неговите финтове, както и тези на медю могат да минат единствено пред тяхната публика и тази, която е не по-образована от тях самите. Тия се най-големите мафиоти и грабят държавата с всички, които са били на власт до момента. ДПС е незаконна етническа партия и трябва да бъде заличена от политическия живот в страната ни.

Местан говори много добре български, използва сложни езикови конструкции напълно естествено. Това обаче не го прави български патриот. Въпросът е чии патриот е Местан?

Това безспорно е така, но аз имах предвид медю доганов, а не лютфито местю - агент Владимир Зидаров.

ДПС е продукция на първо главно упрвление на ДС. Както стана известно наскоро, почетният им фес Доган се оказа, че е пълен глупак - не е успял да влезе в специалност "Философия" защото е бил много слаб ученик, та ДС го вкарва да учи в шуменския университет специалност "Педагогика" и във втори курс, в нарушение на всички норми и правила все пак го прехвърлят да следва философия в СУ. След това завършва и АОНСУ към ЦК на БКП / този фес, също като Боко Тъпото е комунст и в червата/. Прословутите речи на селтака от Дръндар се оказа, че се пишат от служители на същото това първо управление на ДС, Доган е толкова философ, колкото и хидромелиорагор. За 33 години преход никой не посмя да обяви ДПС, че е противоконституционна партия, защото е създадена на верска основа, а това противоречи на българската конституция.

медю е пиян хидроинженер, но не може да му се отрече, че си отрязва големи парчета от баницата, когато я разпределят помежду си.

Вредна е за тези които са вършили злодеяния

Когато една партия е пета колона едновременно на стари врагове на България като Турция и (за съжаление) Русия - тя трябва да се забрани!

Ти ли Карадайъ ефенди ще си полезната власт? И защо не говори също през миналите 12 години?

Този Мангал , ако го гръмнат Байрам ще направя ! Пет дена ядене и пиене ще има ! Омръзна ми да го гледам този негодник и Българомразец ! Махайте го от Българския Парламент и точка !

А бе, Карадайъ, ти на кой свят си бе, Карадайъ? Туй да не ти е ББ, че да отстъпи достойно и подаде оставка бе? Туй са комундета и не просто комундета, а цялата престъпна шайка на резидента комунде и клетвопрестъпник, начело с доказания канадски лъжец и измамник, при това гарнирана с чалги и джендъри. И де се е чуло и видяло комундета да отстъпят без бой бе, Карадайъ? Само една голяма народна метла да ги измете! С камъни и тояги, и кой к’вото има под ръка!

Когато една партия у нас е на етническа основа,когато нейните избиратели живеят на хиляди километри от избирателните урни,трябва да бъде кротка,сдържана,а не Карадайъ да грачи всеки ден,че трябва да отиваме на избори. Изборите са пари аланкоолу,пари за нашите бедни пенсионери.Ти сгъваш по 6-7 хиляди лева на месец,но не питаш бай Хасан как я кара.

Щом ревът значи са я закъсали яко браво Рашков

Добре, че не си на власт! Вие сте като колорадски бръмбари и трябва да бъдете унищожени!

Родината на турчолята е зад южната ни граница! Турците без двойно гражданство ! Да избират! Или тук или на юг, или Ангел или Али! Един път за винаги, този въпрос трябва да се реши! Никакви избирателни секции извън България!

Този въпрос вече веднъж е решаван през 1925 г.

Мустафето Кара.... прилича на комсомолски активист от соца, те бяха едни такива зализани.

какво и да си говориме, след няколко месеца на власт ще бъде Възраждане и всички подобни престъпници ще хвърчат понкраищата на света!

Мустафата много смел стана, че иска оставката на Ердоган. Ще изчезне някъде в Диарбекира.

Браво щом ДПС Реве!!! ДПС произлиза от ДС! Доган е агент на Русия!

Съгласен съм, но защо ДПС не отстъпва толкова години?

Щом ДПС иска евро-атлантизъм за България, това означава, че той е вреден за България.

Я чупка бе рязаният!

Мустафа, ама ти не отстъпваш бе!!! И твоя приятел, Бойко Борисов, и той иска да свали властта и не отстъпва! Не ви ли е срам бе, вредители такива!!!

Мустафа, това правителство няма да отстъпи, трябва да се свали.

Съгласен съм че е вредно ама айде стига с тези евроатлантически управляващи че вече сме на изчезване. На нас ни трябват пробългарски управляващи

Всяко дърво, което не дава добър плод, се отсича и се хвърля в огън. /Библията/ Брадвата е вече при корена на нашето дърво!.

Супер сте, щом ДПС реве! САЩ моля помогнете за МАГНИТСКИ! ПУБЛИКУВАЙЪР ЧАТОВЕТЕ НА ГЕЛЕФФ С ПР СЕВИИ! БАЙ СТАВРИ ЧАКА!

мдааааа тоя Родината го зове

Точно така, Карадайъ. Харвардските малоумници ме принудиха да симпатизирам на ДПС. Смятайте какъв бъркоч е в държавата.

Ой бляя, как ни пазят от коментари товарищите от ДИР.РУ! Ашколсун рашист-джурналя, еваала на ханым Моника Йосиф Яков-Станишева Първа Частна Банка!

Тази организирара мафиотска структора ДПС,техни фирми печелят обществени поръчки за стотици милиони

Сър!

Мустафа Сарадайъ да го духа, много говори нещо

Кой ре-и,че е вреден? Ти ли? Ти си никой. Народа решава. Когато народа излезе на протести тогава се сменя власта както преди сменихме вас. Докато стачкуват платени бизнесмени ,няма да стане.

Стига с тази евро-атлантическа кажете си го както е евро-американска ориентация

по вредна партия от ДПС няма, кара ти си лидер на малцинствена партия и нямаш дума за решаване на Българските решения