Качват жена в инвалидна количка на връх Мусала

Няколко организации се обединяват около една цел - да помогнат на Евгения Кусева да се качи на най-високата точка на Балканите - връх Мусала.

Обратно в новината

Коментари - Качват жена в инвалидна количка на връх Мусала | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е на Христо Кусев собственика на Техномаркет съпругата, за това е целият зор да я качват на Мусала, ако беше обикновенна жена никой нямаше да я погледне от всичките тези организации. Жалко за Евгения, не знаех, че така е пострадала... дано се оправи горката..

абе да, най-вероятно това е същата жена, жалко за Жени Кусева, язък им за милионите в банковите сметки...като дойде болест не пита кой какъв е.

абе,има грешка, на Христо Кусев, жена му се казва Бисера Кусева, тази Евгения Кусева е друга жена, горката жена, дано да и хареса разходката по Мусала..

Ма, хайде да помислите малко преди да пишете генерално, да потърсите, туй-онуй, м? Отдавна доброволци се занимават с качване на хора инвалиди в планината. Същите тези инвалиди ходят на международни състезания по баскетбол, тенис, карат ски, скачат с парашути, пътуват по света, карат коли самостоятелно и колелета, плуват и пр. Неща, за които по принцип "здравия" човек често пъти го мързи или го е страх. link

Трябва да се помогне на женицата да реализира мечтата си. Като макар и вече остарял планинар бих посъветвал организаторите да изберат по подходящ сезон. Сега в Рила е все още зима. Вместо да се наслади на гледката жената ще трябва изтърпи студ, сняг и мъгла. Пътя между Леденото езеро и Върха е опасен в този сезон.

Но да не я забравят горе.Трябва и да слезе. Тъкмо ще прочете новите промени за отпускане на средства, които им готвят.

Луд умора няма!

Пази Боже от нормални.

Да качат администрацията на DARPA и ще са на степен с два идиота по малко. Другото е цирк за садисти и такива, които се радват на ролите си.

На година по няколко пъти качвам Мусала. Защо сега, бре серсеми? А ако задуха вятъра, какво правим?

това е прекрасно- но за целта са необходими само двама-трима здравеняци, а не усилията на толкова много организации и шумотевица по медиите.

Това за какво се прави? Каква е целта? Да се качи един "морков" на Мусала? Пребива се като куче и вместо да си стои кротичко в количката тази тръгнала да качва върхове. ОК, живота си е неин, да я влачат нагоре, но с това освен липса на мозък друго не доказват. После ще има дайте да дадем, че да я свалим. Ами да се качва, но за нейна сметка, ама като почне да мре, да не реват разните НПО, държавата да я спасява. Аман от малоумници...

Морков си ти!Мозъчен.И с тези три шестици в Ник-а на Сатана ли се изживяваш?

А ще я свалят ли обратно, или ще я оставят там горе?

Чудесно! Но не е ли по удачно това да се случи лятото, а не сега когато условията възпрепятстват дори и опитни планинари.

Те си знаят най-добре. Тук в случая да не забравяме и този фактор- че приключенията са част от живота на тази жена- и това е нещо, което много хора не разбират, и няма как да усетят (затова и някои тук пишат неприятни злобни коментари). Това не значи, че те няма да се погрижат за безопасността- те са професионалисти и знаят как да го направят, дори и да няма как да бъде със 100% гаранция.

Браво на тези хора. А дрисъците да не се обаждат.

ГЛУПАЦИТЕ НИКОГА НЯМА ДА СЕ СВЪРШАТ.

По-страшен от СПИН-а, по-опасен от рака - сега за сега си остава простака"

това да не е на христо кусев съпругата?