Кадафи под обсада в Триполи, дават му 48 часа

Либийските бунтовници превзеха Триполи без района на резиденцията на Муамар Кадафи Баб ал Азизия. Полковникът е в своята резиденция, заяви дипломат, който се е срещал с него наскоро.

Обратно в новината

Коментари - Кадафи под обсада в Триполи, дават му 48 часа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

чалга обществена система!При него има мнооого чалга-от Хисарския поп та до сръбските чалгари-цяла България пищеше от тях!Имаше много скрита и много яка проституция-хотел "Хемус","Родина",пловдивските женички с работа от петък до неделя!Сега в МВР няма т.н."превантивно отделение",което се занимаваше с проституцията!Но тогава имаше и десетки служители се бореха безуспешно с проститутките!А по морето беше големият бардак,скъпи другари!И дрога имаше ,и Суходол имаше и много други неща,които не искате да признаете,но те си съществуваха!

в размери, стократно по-малки, отколкото на Запад или в днешна България...

КГБ = Хането Путку!!! Не разбрахте ли вече?

Където има диктатура и комунизъм, там е нищетата. Да се свършват и да не им се види праха! Затриха милиони животи, опростиха милиард хора и поколенията им. Простотията е най-лошото нещо, което може да се случи на една държава, а е факт навсякъде, където е комунизъм. Глей България, разбираш всичко. Няма нужда да анализираш останлите помийни ями - същото.

малко си се объркал. По времето на комунизма у нас нямаше чалга, нямаше мутри, нямаше порнография и голи жени на последната страница на всеки вестник. Всички тези "ценности" дойдоха с "демокрацията". Така че кой кого е "опростил" е спорен въпрос. Колкото до нищетата, ще ти кажа, че където има капитализъм, там има експлоатация, безработица, клошари, мизерия и глад - АБСОЛЮТНО НАВСЯКЪДЕ, с изключние може би на Швеция и Норвегия. Така че вземи малко попрочети за нещата и после се изказвай...

Друже, нужен е преводач, за да се разбере написаното от теб. То бива неграмотност, ама твоето е като на закоравял селски бузлуджанец! Може ли толкова неграмотно, шефовете ти срам нямат ли?

Саркозито удари десятката с тая война.

Муамар - в Мианмар.

Така бензинът е под 30 стотинки , като се транспортира до Гърция , рафинира и се връща обратно, разпространява се в бензиностанциите. Ядяха най-качественото жито и винаги топъл хляб, работиха , когато Аллах им каже , имаха гаранция за такъв живот до старини. Взаимоотношенията на пазара са такива-ако нямат да ти върнат, ти дават стоката , като ти казват, че следващият път ще им платиш, при условие , е те виждат за пръв път ... Сега ще дойде системата на разграбване на петрол, социални ценности и човешки ценности. Всяка революция насадена отвън води до пропадане, ако народът не е узрял поне малко за това! Чиста ледена епоха за народът на Либия. Разликата с България е, че ние се превърнахме в бели цигани , а те са си мургави.

искаш да си тигър с мощев рев да ни стрестнеш но твоя рев е като блеене на оскубана овца.Колкото помним'' хилядите народни герои'' загинали в борбата срещу капитализъмъ и фашизъмъ толкова ще помнят и тяхния герой ?полковника терорист Кадафи.Венсремос камарад?

Зя всички неосведомени-"Дядо Иван иде" си отиде още вчера, появи се "Тигрович", но яде шамарите и се скри като мишок, за да се появи като ARKAN....

Да живее свободна Либия! Смърт на тирана Кадафи! А тук нека беснеят в безсилна злоба червените талибани! Урааа!

Товаришч, правилното е именно За Сталина! Ти и "усмивката" сте красиви маргинали...

В България всеки глупак като КГБ си мисли че знае руски:)))))

Че езици не знаеш, включително и родния - това не е беда, но поне си напиши правилно ника на латиница! Разсъжденията ти са толкова абсурдни и глупави, че не си струва да ти отговарям. Дано доживееш "след десетилетия"(не споменаваш колко десетилетия) "загиването" на долара и САЩ и разпадането на Русия, която и сега е в беда и недоимък, което е предвидено за след 3-4 десетилетия! Ти защо не поискаш "червена карта" за да пожевееш в него рай? Кажи бе, умник?

Ама ти що не вземеш да се отърчиш в САЩ и да го удариш на живот? Открила си рая - заминавай. Ама като се сблъскаш с реалността там, друга песен ще пееш....

А защо бе, Сант Яго, всички все натам търчат, а не към твойта Русия? И все зелени карти чакат. Аз не съм видял някой да бяга към лошото, освен безпаметни смотаняци като тебе, които за съжаление не свършват...

бабо Яго, ти мен не ме мисли. И си намерил за какво да се хванеш - че съм закачил клавиш с ръката си без да искам. Това ли са ти "аргументите"?

Ликувай народе либийски!!И привас дойде нашия девети септември.Е не нашия Дядо Иван ви освободи а американския.Но това няма значение и при двамата следва глад и мизерия и тероризъм,народни съдилища и държавност от голтаци.Само не ми стана ясно както и в България още не знаем,това народа ви или освободителите ?

Лелее, що за имагинерен стил и особено "словосъчетания"- изцяло и напълно маргинални! Кой свят го уважава бе, мракобесник средностатистически и полуинтелигентен, ако въобще си и полу...

Ха ха правосъдие основано на шириата. Дупе да им е яко на либийците а и не само на тях

"дават му 48 часа" - За да си организира Пленум, да му изкажат благодарности... познат сценарий!

Кадафи притежаваше доскоро, 144 тона злато. Сега вече това злато сигурно пътува към САЩ.

ами аиде де, краино вече време е да пада кадафито , и да пада с него и бензина до 2.85$ за галон, че 3.79$ за галон ми се вижда скъпичко.....поздрави от Aмерика

"Надай се коньо на зелена трева":))))))) Нещо доста са ви вдигнали бензина:))))Има мегдан за още нагоре, скоро ще стане и това.:)))

Aааняма страшно, защото и заплатите, и връщането на данъците в края на всяка фискална година ги индексират съобразно инфлацията...........да живее чичко Cам!

при мен regular е $3.49, а premium e $3.69 за галон :) в европа ги скъсват от акцизи

аз съм в северен меин, където имаме страшен наплив от канада, затова е по-скъп A90, иначе на два часа от нас в бангор е 3.55$

обичам изразяването на журналята. хаха... ЕС ПРИЗОВА Кадафи да се оттегли... хахаха не призова, а уреди Кадафи да падне. призив е с думи, а когато хвърляш бомби и даваш оръжие за братоубийство е много далеч от ПРИЗОВА! ама истината е грозна... за глупаците

Привет, KGB, радвам се че си пак тук и с пълна пара бълваш глупости и антируски екскременти. Аз се уплаших, че са те съкратили покрай финансовите трудности на САЩ, но явно за антируска пропаганда още им е останал някой и друг долар. Очевидно си бил в отпуск, с което те поздравявам, тъй като в САЩ мнозинството от робите или нямат никакъв откпуск, или не си го ползват, тъй като на това се гледа с лошо око от страна на робовладелците. Очевидно обаче платените писачи в чужбина са с по-добри условия на труд и заплащане (въпреки, че янките са на ръбана фалита). И за оръжия не пестят пари, като че ли се готвят за трета световна война (впрочем аз съм почти убеден в това). То и какво друго им остава - икономиката цикли, доларът се клати, никой вече не иска да им дава заеми, като зне, че няма да им ги върнат. Само че сметките са им без кръчмаря. Защото историята го е доказала: който рита срещу Русия, зъбите му свършват в подземията на Кремъл. Така че нищо хубаво не ги чака. Ай със здраве!

Изключително стилно! възхитително написно, особено с труднопризносимата дума екскременти, към която написалия го вероятно има особена слабост, особено ако са го наричали по подобен начин! Русия я няма момко! Доларът е бил и ще рпребъде, на него се кланят и червените ти господари, които живеят -те, децата и внуците им, в САЩ и Канада, а не в Русия! Дай Боже да ти е пълен джоба все с рубли, на теб и на децата ти!

Да те светна нещо, стокообмена между Турция и Русия вече се заплаща само в рубли:))))))

Много си се загрижил за "робите" в САЩ. Ама те си избраха и президент от "робите". По-добре се погрижи за "свободните" хора в СССР, Русия или както се казва онова нещо там на север сега. Щото те наистина имат нужда от грижи. Или в ушите ти още звучи" "Широка страна моя родная....." и ".......я другой такой страны не знаю где так вольно дышает человек." и други подобни глупости от съветско време. И си мислиш че глупостите на Сталин наистина могат да бъдат истина от последна инстанция. А иначе благодаря за загрижеността - пък ако стане някое недоразумение с правото ми на труд, мога да се обърна за съдействие за емиграция в Русия. Поне знам руски, не като повечето симпатизантои на БСП-то. Майтап бе Уили, не съм чак толкова ненормален.

Кой още вярва на прозрачните "поводи" за агресорските войни на шепа "директори на света", които го ползват като акционерно дружество?! На пръв поглед изглежда сякаш янките нападат всички страни, които искат да владеят заради пари - от производство на оръжие за войните и от самото плячкосване на страните. Но при по-внимателно вглеждане се вижда, че списъкът им със страните за опустушаване, са СОЦИАЛНО УРЕДЕНИТЕ СТРАНИ. Страни, в които хората живеят, или градят система да живеят, задоволено, спокойно, социално осигурено. С гаранции за възрастни, болни, деца, осигурен труд, образование, здравеопазване. Първата вълна бяха "комунистическите" страни, които успешно бяха "демократизирани" до джунгли, до социално-икономически пущинак, известен под името "криза". Сега са арабските страни с особен вид "социализъм" - безплатно здравеопазване и образование и пр. спокоен живот. Дори в Ирак започнаха от това - с унищожаване на държавата и социално уреден живот за масите, алтернатива на масовата мизерия. Може това да е "новият ред". Светът да остане джунгла, в което лъвът да са янките.

Абе тука липсва само Атила?Или е прекалил с хаповете та го няма?

1000% вярно !!! Подкрепям напълно!!!

лошото е,че ти и подобните ти няма никога да го доживеете....за радост на всички

Ден 1. Хванахме заложници. Барикадирахме се. Пихме с всички. Ден 2. Пак пихме с всички. За малко да умра. Ден 3. Ударихме по няколко бири за махмурлука. Поискахме откуп: самолет и за всеки заложник по каса бира. Ден 4. Властите дадоха каквото искахме. Изпихме пивото. Заложниците не искат да си тръгват. Трябва да продаваме оръжието, няма бира. Ден 5. Дойдоха специалните части. Разменихме гранати за водка. Напихме се всички. Ден 6. Цял ден търсихме къде сме забутали самолета. Накрая го намерихме и го продадохме. Изпихме парите. Ден 7. Чакаме да дойде анти-терористичната бригада. Обещаха да донесат още водка. Ден 8. Снощи изпихме всичката водка. Сутринта ни беше лошо. Дойдоха медицински екипи. Донесоха спирт. Леко подобрение. Ден 9. Дойдоха някакви хора. Казаха, че са заложници. Нищо не носеха. Разменихме ги за водка. Ден 10. Превзехме склада с гориво на летището. Керосина има отвратителен вкус. Ден 11. Не мога вече, аман от тоя керосин Ден 12. Исках да се предадем. Не ме пуснаха. Заложниците казаха, че ще ме набият ако опитам пак да се предам. Пак пихме керосин. Ден 13. Помощ! Някой да ме измъкне от тук!

Хубав анекдот, но повече пасва на съветско-руски армейски части. И май оригиналът беше точно такъв. Лочат братушките, като смоци лочат. Ама някой май не може да направи разлика между пиян руснак и друсан либиец. Нека все пак не забравяме че повечето са трезвеници, даже огромното болшинство - Коранът, Аллах..... И напиването до безпамятство не е най-силната им страна.

по принцип - да. смени пиенето със шмъркане - и хоп, готово, за щатския съюз.

Скрий Петка и Чапаев че замириса на водка?

Той е толкова герой,колкото Саддам в Ирак-псуван на всяка крачка!

И ще висне гордо на бесилката като другия твой герой Саддам, без да успее да наложи синовете си за наследници... Ти до оня ден говореше за победата над НАТО, сега следва да изживееш тежко депресията и да хукнеш да спасяваш приятелчето си в Сирия. Поне имаш с какво да си осмисляш безцелните дни! :)))

Надай се Дядо Иване, той си ОТИДЕ! А ти още ли си тук, дорогой дедушка Иван Тигрович?

сега ще разберат що е то приватизация и т.н.

Прав си! Дано не я направят "приватизцията", както я напрвиха социалистите у нас!

е на тебе ко ти дреме ?

От сга нататък либииския народ ще види какво е демокрация,както стана в България" СДС...СДС... Кой не скача е червен" Разгониха ни фамилията тези лъжедемократи ,и ето сега сме на това дередже,на последните места в света по доходи и на първите по бедност. Сега продължават да агитират и заблуждават ПРОСТИЯ български народ,че за всички беди са виновни само комунистите и никой друг. Така ,че либииците ще лаПнат големия х.й и ще се чудят от къде им е дощло,ще се усетят ама късно е чадо!!!!!!

ще видят кво е Гоце да ти е президент или пък Иван Костов и Сергей Станишев да са ти били мин. председатели.

Като заревеш без пукнат лев в джоба си и при 300% инфлация както при Виденов, когато видиш българи излезли по улици и площади, ще се молиш на колене Костов да те спасява пак, левак!

бе кой е скачал на българина все бой е ял:)следващите са англия и сащ

Когато руснаците влезнаха в Чечения бяха посрещнати с надписи: "ДОБРЕ ДОШЛИ В АДА" Още един ад за неспокосаната американска администрация и европейските и клакьори. ЩЕ СИ СПОМНЯТ С УМИЛЕНИЕ КАК КАДАФИТО ГИ Е ПРЕГРЪЩАЛ И ЦЕЛУВАЛ КАТО БРАТЯ.

А, значи все пак някои червени кратунки могат да признаят съветската инвазия в Чечня. Нещо подобно на Афганизтан. Още малко и ще си признаят и за агресията в Грузия. И за окупацията на половин Европа. Да, американците са мърлячи. Това, ако бяха германци, отдавна да са ги навряли на Мурджо в ауспуха. Особено при такова съотношение на силите. Но ако американците са мърлячи, то руснаците са поне 10 пъти по-мърлячи от тях. И този смешен плач започва да ми прилича малко на: "не вижда гредата в своите очи, вижда сламката в чуждите. Ама те комундетата са си така - като е "за Сталину", "за Родину", хич друго не ги интерсува. И родните комундета не правят изключение.

KGB, аз те считах за малко по-интелигентен, а ти всъщност се оказа тотален глупак. Първо, не е "За Сталину", а "За Сталина". Родителен падеж. Второ, в Чечня нямаше руска инвазия, имаше защита на териториалната цялост на Русия. Интересно, ако турците се вдигнат в Родопите, ти ще ги оставиш ли да се отцепят от България и да ти направят ислямистка държава под носа? Трето, в Грузия също нямаше руска инвазия, имаше изпълнение на междуинародно признат (по силата на действащ руско-грузински договор) миротворчески мандат. Имаше убити руски миротворци, стотици убити жени и деца от грузинците, разрушени градове. Това беше ГРУЗИНСКА АГРЕСИЯ и целия свят го призна, с изключение на няколко неофашистчета като теб (предимно от балтийските републики и някои неонацистки елементи в Украйна и Полша). Колкото до окупацията на Европа, това всъщност беше освобождение на народите от себеподобните ти фашистки гниди... много жалко за теб, дори и Хес вече го погребаха, та не остана на кой да се поклониш и само виеш на умряло...

не знам наистина ли са толкова кухи тия либиици или се правят на такива....социална държавна политика като по времето на Кадаифа никога няма намерат по-добра...е верно че може е заграбвал някой и друг динар от петрола ма ся друг ша го граби и либииците ша духат супата както би се изразил чечевото....

Определено става дума за много пари иначе защо ще се избиват толкова много цивилни граждани? Ако искаха да отстранят само диктатора (злото) до сега да са застреляли 100 пъти. Кредитният реитинг на САЩ сега пак ще се покачи на ААА. А европейските страни ще стабилизират икономическото си положение на чело с Франция и Италия. И така докато пресушат и този кладенец и поемат поредната вълна от емигранти ;). А след това?

"Ако искаха да отстранят само диктатора (злото) до сега да са застреляли 100 пъти" - не е баш така, благодарение на скъпите ти братушки, навремето се е отървал на косъм от US ракета попаднала точно в спалнята му !