Къде се крие Кадафи Призрака?

Продължава издирването на либийския лидер Муамар Кадафи. Но той изглежда е напуснал резиденцията си в Триполи още през пролетта, когато започнаха бомбардировките на силите на НАТО в Либия.

Обратно в новината

Коментари - Къде се крие Кадафи Призрака? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кадафито е толкова хитьр,че трудно ще го хванат.Тоя циганин избеси толкова много хора и то на стадиона та хората да се страхуват от него.Сега и той заслужава това .

Руснаците се биеха в Афганистан с добре обучени и въоръжени от САЩ бунтовници, координирани и поддържани от Пакистан като тилова база. Сега няма кой да въоръжава, обучава и снабдява талибаните, ама американците въпреки това дадоха почти същия брой жертви, както и руснаците. Смях :)

не разбрах къф клюф та е гепил, нещо апчитата, а? или си се клюфнал завинаги?

до жоро и счефче всичко е п о л и т и к а! политиката власт и пари а и осчте.... за сметка на кого??? мир на праха на всички жертви!!! а за убийоците н и к о г а няма да има мир д о р и и в в гроба им! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

не е призрак а мумия. леле каква мутра.... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Той и Саддам се криеше като плъх в дупката си,ама като го гепиха гледаше като насрано дете майка си.

През лятото на 1981(82) г., т.е преди 30 год. един българин си почиваше в знойния следобяд в хладното си бунгало на 50 м. от брега на Ср. море на 30 км. източно от Триполи (Либия) след изнурителен и жарък ден. Поради липса на друго гледаше един от двата канала на либ. държавна тв, по която предаваха на живо военния парад в Кайро, когато изведнъж от един камион "Краз" изскочиха автоматчици, които се втурнаха към правителстмената трибуна и убиха президента Ануар Садат. !5-20 мин. по-късно либл. тв канал предаваше екзалтирана демонстрация/ манифестация на гражданите на либ. столица, които празнуваха убийството на предателя Садат, подписал мирното споразумение с Израел. Сега- 30 г. по-късно отново е лято а жителите на Триполи празнуват краят на режима на онзи, който ги накара да празнуват тогава онова убийство!?!?!

Ами ако гръмне Берлускони и Саркузи?Ко става?

ПРЕЗ 1990 ГОДИНА СВИРЕХ С ЕДИН АНГОЛАНЕЦ КОЛЕГА УЧИТЕЛ ПО АНГЛИЙСКИ В РЕСТОРАНТ "КОШТА ДУ СУЛ- ЮЖЕН БРЯГ". ТАМ БЯХМЕ СЛУЧАЙНО НА ЕДНА МАСА С ЕДИН ДИПЛОМАТ ОТ ЛИБИЯ. СПОМНЯМ СИ, ЧЕ ТОЙ КАЗВАШЕ, ЧЕ КАДАФИ Е МНОГО ОТМЪСТИТЕЛЕН И СЕ СТРАХУВАМ ДА НЕ СИ ОТМЪСТИ НА САРКУЗИ ИЛИ НА БЕРЛУСКОНИ.

Ми те тези нещастници си заслужават да им отмъсти! Саркози сега ли разбра какъв изверг е Кадафито!?? Защото преди една година му МЛЯСКАШЕ БУЗИТЕ и му даде да мачка тревичката зад Елисейският дворец, като му разреши да си разпъне шатрата!!!!

не само тревичките забраван такъв...

Руснаците си отидоха от Афганистан с достойнство.Те воюваха с американската Ал Кайда предвождана от агента на ЦРУ Бин Ладен и създадена от САЩ на открит фронт,не както сегашните окупатори само от въздуха и само в големите градове.Така че не зная коъ скоро ще си ближе н.......я з............к.

Руснаците направо се посраха с достойнство, бих казал. И още ги боли главата!

Руснаците се биеха в Афганистан с добре обучени и въоръжени от САЩ бунтовници, координирани и поддържани от Пакистан като тилова база. Сега няма кой да въоръжава, обучава и снабдява талибаните, ама американците въпреки това дадоха почти същия брой жертви, както и руснаците. Смях :)

Медиитет като си нямат новини почват с клюките. С подобни новини ще си загубите читателите а не обратното като няма развитие по някаква тема не пишете вместо да пускате разни спекулации и фантасмагории.

Диктаторите свършват нелепо и жалко. А най-често със смърт.

Какво ще издигат в култ и възхваличават един налудничав престъпник и изрод?! Оправдават някои хора некадърността си и слабото разузнаване с хитрост и ловкост на тоя напушен плъхок. Или пък целят и те по-висок бюжет, че видите ли с какви сложни ребуси на диктатори се занимават. 10-20 млн награда за него и синовете му и ще ги изровят до 48 ч.

Гледай сега пич!!! Те не всички са паталогични предатели, като нас българите! Ние за много пари и баща и майка продаваме, ама представи си, че има и друг тип хора!!!!

Такива приказки за бункери, тайници и, тайни тунели и подземия, и пр. дивотии си разправяхме когато бяхме деца и спорихме кой е по -силен- Червената армия или Американската армия!

Дали не се е скрил в палатката,в която му е гостувала г-жа Саркози,когато го убеди да освободи нашите медици?И за това ли са тези бомбардировки?

Поредния тиранин си отива като плъх.Както комунистическите диктатори...с ритници,но при нас беше много цивилизовано...а трябваше като румънците

.....главорезът в теб - по американски!!!

Гаргамел

Затова сега 20+ години още комунизъм при нас...доносници държавни глави...това е мекия ни преход...комунистите не разбират от доброта-те са свикнали само на сопа

Боже, колко глупост има по този свят, Боже! Хора, осакатени от свобода и мир!

И на този, някой американски войник ще му набива канчето, докато го вадят от някоя дупка. Мъченик?!!!!

Ало НАТО какво се мотаете като хремава лисица?Кой ви плаща сметките скапани военни?В базите ви пускат само срещу пропуск или тъпа физиономия.Европа е в криза!Колко време още ще плащаме за морската ви разходка ?После пак ще ревете за пари.Французи помолете се на немците да ви оправят кашата.Отдавна се знае що за войници сте.

А кои са безименните плъхове които дърпат конците на САЩ, Англия и Франция?

Може да избере само тунелите. Да наводнят всичко - сам ще изплува и ще моли за морковче. И после да го дадат на сестрите за домашен любимец.

Осама го преследваха 10 години :) Да видим дали с Кадафи ще се справят по-бързо. Кадафи, колкото и да е откраднал за тези 50 години навласт, ще е цвете в сравнение с това, което мислят да заграбят т. нар. поддръжници на бунтовниците. Истината е, че мързеливият либийски народ ще го търси със свещ!!!

На петдесетата юбилейна сесия на НАТО през 1999г.НАТО се отказа от отбранителните си функции и се провъзгласи за световен мироподдържащ субект-Да се чете световен полицай.За дванадесет години резултатите са : 1/Намеса в Югославия и създаване на измислена държава на мюсюлманската нация-Босна 2/Бомбардиране на Югославия и създаване на бандитска държава- Косово. 3/Солидарно участие в разсипване на голяма арабска държава -Ирак 4/Също в Афганистан 5/ Хуманитарна операция по защита на цивилни/с доставкаи на оръжие и бомбардировки на "неудобният"Кадафи/. Хиляда години да ни промиват мозъците ,няма да се съглася ,че НАТО е нещо положително. Мястото на Буш,Клинтън,Саркози ,Блеър,Камерън,Берлускони ,Тачие е там-при Караджич и Младич-В Хага.

Напълно съм съгласен с теб! А освен всичко друг,дълбоко се съмнявам,че нещата в Либия са към края си! Има нещо гнило в цялата тая сценка!

..само не ласкай натото, че е световен полицай - все пак от жандарите понякога има някаква полза. Това си е чиста проба агресивен военен блок, вече и яко кървав. Да видим кой му е главатарят, та да питаме след време - кой ни набута там!!!

Не помниш ли вече кой ни набута там?! Скоро беше, рано е да се забравя - агентът на всеки, който го пожела - Соломон Паси, математик, бизнесмен, вожд на няколко НПОта /потребителски организации, папащи долАри на камари от външни спонсори/, от някое време примерен съпруг на една асеновградчанка...

Много точно за съвременната история ! А по назад във времето ! Азия Наркотици + петрол Виетнам, КАМБОДЖА, Лаос и др. Златен триъгълник ! Шриланка ! Защо ? Южна Америка Чили, Аржентина, Колумбия, Парагвай и Уругвай Близкия Изток Ливан - защо съсипаха най-добрата страна от средата на 20-ти век/ Нищо ново не се случва !!! Абе един ариец май е бил прав ....

Ариеца беше прав, но тогава човечеството беше прекалено глупаво, за да го разбере. Изпусна шанса си. Сега вече е прекалено късно за обрати.

Да, но за тези, последните Трибуналът ще трябва да въведе смъртно наказание. Но няма как да стане - този съд е само за дребни риби...

Кадафито от десетина дни продава варена по българското черноморие. И хич не можеш да го различиш от ромляните, но въпреки това всеки ден сменя своето место положение. " Един призрак броди по морето, призракът на Кадафито"

варена царевица

Където и да се крие, Гадафи Плъхат ще падне в капана! И никакви крас(ные = червени от руски) няма да му помогнат с налудничавите си пасквили!

Играч, играч е бай Кадафи! Още бая време ще разиграва всички. Очаквам скоро пак да се появи публично някъде, сякаш нищо не е станало.

Тези луднали "бунтовници" превърнаха Кадафи в призрак. развайки се на сиренцето тези мародери още не са разбрали, че са влезнали в капана за мишки. В същия този капан попаднаха и малоумните дегенерати от САЩ и ЕС. Да ви е честита новата война в която влезнахте. ДОБРЕ ДОШЛИ В АДА ГЛУПАЦИ.

"Добре дошли в Ада" го пишеше по стените на Грозни другарю ;)

Да, ама сега Грозни е по-красив град от много други по света. От седесарския кенеф София - във всички случаи.

..в Грозни ад съм правил единствено аз ...и не само там..))))..и всякви дребни душици ги изгарям без остатък...)))

ЧЕ КАКВА Е РАЗЛИКАТА МЕЖДУ ГРОЗНИ И СТАВАЩОТО В МОМЕНТА В ЛИБИЯ ?? НИКАКВА. Само, че в момента в този ад се пържат не руснаци , а френски италиански и разбира се американски солдати. Разбира се , че е допустимо на страната на Кадафи да се бият същите тези специалисти от Грозни които Путин отсвои врагове превърна в едно организирано военно формирование. Тогава касапницата наистина ще продължи дълго и Ирак и Афганистан ще се превърнат в рай в сравнение с ада в Либия

айдее КРАСтавото магаре пак се изплю срещу лошите империалисти от САШ и ЕС :) Баце ти като чуеш Кадафи или някой подобен боклук, затрил хиляди хора (от своите) и направо гащите ти падат автоматично и заставаш на 4 крака !