Бунтовниците твърдят, че са открили Кадафи

Либийските бунтовници съобщиха, че са обкръжили убежището на Кадафи. Последва ново аудообръщение на Кадафи, в което той призова либийските племена да настъпят към Триполи и "да изгонят чуждите агенти" от Либия.

Обратно в новината

Коментари - Бунтовниците твърдят, че са открили Кадафи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

British Tornado jets fired precision-guided missiles against a large bunker in Libyan leader Col Muammar Gaddafi's hometown of Sirte, the UK Ministry of Defence (MoD) has said. The Tornadoes took off from RAF Marham in Norfolk on a long-range strike mission on Thursday night. Ето тва вече си е чисто клане, нямам думи...

От американската "демокрация" по-лошо няма. Където стъпи тя, там процъфтява простотията, порнографията, агресията, неграмотността, игнорентността, бедността и мизерията! Почти всяка една държава всета предпочитам да ме окупира преда САЩ!

Така ли било, Путку? Можеш ли да подкрепиш казаното от теб с някакъв пример?

сам ли си говориш, "KGB"?

Питам се къде е редовната войска с която режимът парадираше с повод и без повод? Къде са ракетите Скъд, Миг29 и Т72 на Кадафи?

Очевидно една част е унищожена, а друга прикрита, за да не бъде унищожена от НАТО или похитена от бунтовниците. Между другото с въздушните си удари НАТО уби една значителна част от близките и роднините на Кадафи, които наистина са подозрително много. Това унищожение не е за първи път. Нека си спомним как в края на 80-те държавата САЩ нападна Либия, уж заради граничен!!! спор, и уби негови близки, него не успя. Освен това по данни на либийската държава Либия има в чуждестранни банки около 160 млрд. долара, заради кражбата и смотаването на които най-вероятно е възникнала тази народоосвободителна война срещу диктатора Кадафи. Абе като гледам тоз либийски народ много ухажван, бе! НАТО заради народа коли, беси и руши наред, Кадафи заради същия народ също коли и беси наред. Брей!

Да, само дет Кадафи не е бесел никого или само който заслужава и хората са живеели добре при него.

Густо майна много густо!!!

ама бързай, че скоро ще намажеш въжето, Муамарчо!

Кефиш ли се, а...

Кой от многото двойници на Кадафи търсят сега?

ТУКА ИМА, ТУКА НЕМА ....!

Още една руска креатура ще увисне на въжето, както Наджибула и Саддам Хюсеин. Менгисту Найле Мариам със смъртна присъда се крие при канибала Роберт Мугабе. В Европа руските мекерета се постъпи по-хуманно. Те се пържат в собственото си масло на бавен огън. Да, колелото на историята се върти, но не в посоката сочена от Маркс. Всички руски клакьори във форума са в безсилен бяс.

ДАЛИ? ВРЕМЕТО ЩЕ ПОКАЖЕ!

пак ли те пуснаха от изолатора?

Защо ПАЛАЧЪТ измъчвал българските медици, сега е лидер на бунтовниците?! Коя е новата власт в Либия и какъв ужас предстои?! Без коментар!

Защото е протеже на САЩ. Инцидента със СПИН беше инсцениран за да се нагнети международна омраза към режима. Нашите медици бяха само изкупителни жертви (пионки). Няма да ме изненада ако външно министерство снае за това.

Оппа, това съм пропуснал! Как се казва този "другар"??? Че те от "бунтовниците" са все една пасмина, ама този - кажи име, моля:)

Вчера по БТВ д-р Здравко Ангелов му каза името и каза, че този човек сега е лидер на бунтовниците и вероятно ще управлява страната, а той всъщност е техния мъчител! "Не им вярвам на тези" - това бяха думите му!

Мустафа Абдул Джалил - министър на правосъдието по времето на Кадафи и в периода, когато нашите мед. сестри са били измъчвани в затвора. След избухването на бунтовете е обявен за глава на Либийския национален съвет (политическото крило на групите, въстанали против Кадафи). "Искам да го попитам къде беше, когато ни измъчваха и ни биеха, каза д-р Здравко Георгиев по адрес на подалия оставка правосъден министър на Либия Мустафа Абдул Джалил" - из новините от февруари.2011

Ужасно! Тези т.нар. бунтовници май са го ударили през просото, там е анархия и ужасяваща касапница, очевидно. Е, с какво тези "бунтовници" подкрепяни от НАТО, (с презумпцията да заграби либийския петрол) с по-добри от "диктатора", когото се опитват да свалят?

Абе как си представяте човек с толкова власт и милиарди долари и то сигурно в брой,ще се остави да го хванат като мишок в Триполи.Той е избягал още като започнаха военните действия и си живурка при някой приятел от другите диктатори в Африка.А либийците които като нас преди 20г когато не знаехме какво ни очаква,ще духат супата.Няма да наливат бензин за 10ст.и нафта за 5ст.

Диктатурата винаги е за предпочитане пред анархията.

плъха се крие в "малка дупка+ :)))))

колкото убиха Садам,Осама ,толкова и Кадафи.Нато трябва на съд за нарушаване на човешките права,хиляди невинни умряха

Руснаците го казаха още преди 6-7 месеца.

А дано го открият този плъх

че ме фанат ама друг път

А сигурно има нещо за крадване,в този блок.

Нещастници! Дори да сготвят Кадафи с кус-кус, пак няма да се отърват от диктатура! Световният диктатор не търпи конкуренцията на местни "колеги". А за либийците ще остане безплатно само мечтаенето за свобода и демокрация!

Нещо ново под слънцето?!?

Има диктатура и дикатура. Както има окупатори и окупатори. Пък като се замисли човек и освободителите доста се различават. а то на нас българите все ни се падат едни скапани - и диктатори, и поробители, та и освободителите ни не са съвсем читави. Едно е диктатор американския президент, друго си е тов. Сталин. Пък и Брежнев си го биваше. То, ако погледнем един въшлив бай Тошо изкара 33 години. И ако не беше Горбачов да го капичне от трона още толкова можеше да изкара.

Има диктатура и дикатура. Както има окупатори и окупатори. :)) Няма такова нещо като добър окупатор и диктатор, независимо дали говори на английски, на руски, на турски! Всяка диктатура и окупация е много далеч от т.нар. демокрация.

Скоро ще ни убедят ,че Кадафи е заловен и екзекутиран. Колко ли наивни им се струваме.

Абе те така и за Саддам разправяха, ама на, хванаха го съдиха го (за негоео нещастие иракски съд) и намаза въжето. И Кадафи-то го чака същоъо. И ако е хитър ще се самоубие публично или щще загиен геройски в "сражение с плъховете". Ама не е лесно да имаш дв авагона злато и да не можеш сам да си ги харчиш. Щото, както всички знаем, в дупката с размери 2х2х2 м злато не ти трябва.

що бе? в една съседна държава царете са ги закопавали в златни кофчези... може да е спестявал човека - гледай и много синове има.

фанаха на Марко Тотев оная работа ...катои на Осамата ама нейсе...а то бунаци по света - бол...

И какво, ти се гордееш, че "цивилизованият" Запад се разправи с противника си Садам по такъв варварски средновековен начин. Това ли са ти западните "ценности"? То вярно, че в САЩ още ги пържат на електрическия стол, всъщност, та явно не са излезли още от Средновековието, ма ние нали сме Европа?

Хайде, че много се проточи и верно ще вземе или да избяга, или да взриви всичко този нов Херострат, "обичащ" и опичащ народа си.

човекът си пие спокоооо...ойно кафето във вилата си в Бояна пък те гонят Михаля :о)))

Народе глупав, народе прост. Човек като Кадафи с тези възможности ще се крие в блок и т.н....и вярвате и коментирате. Същият този Кадафи може и в София да е в момента, само помислете с колко официални двойници разполага и тогава въобще анализирайте. "Умните" от САЩ заловили Садам и го обесили. Е точно този имаше 2 ОФИЦИАЛНИ двойника. Как въобще си мислите че това може да стане. Тук е детска градина за умствено изостанали.

С Кадафито или без него-сега накъде ?? Като ги удари демокрацията и ще заприличат на ирак,афганистан....поредната съсипана държава.

Абе не знам може и в Мадан, или в Ташкент да си пие уискито. Той и Осама си пиеше шербета, ама му видяха сметката. Спасението за кадафи-то е да се предаде някъде по Европата. Да го съдят в хага и там да прави маймунджилъците си. Хванат ли го либийците ще му светят маслото. Хич да не го утрепят на място, по светлия пример на Саддам ще го съдят и ще намаже въжето

И къв проблем се реши за обикновенните хора без Осама и Кадафито???

Отворко ти да не би да си видял с очите си как американците убиха и хвърлиха тялото на Осама в Персийския залив та говориш толкова "компетентно". Супер секретна операция на американците и месец по-късно излиза цял филм по Дискавъри с подробности на които само наивник може да се върже.

Хората още ли гледат пропаганда по Discovery и History?

Или ЗОМБИ! Щото те май-доминират в момента на планетата!

Къде ти е БКП-то бе галфон?

Група бунтовници, обсадили жилищни блокове недалеч от резиденцията на Муамар Кадафи в Триполи. Бунтовниците водели престрелка с верни на Кадафи войници вътре в сградите. Aма как звучи само а, да не вземе човек да се обърка и да си помисли че бунтовниците стрелят по цивилни че НАТО после трябва да ги бомбандира

там са даже Кадафито им е махал каза друг от кретените след като наддигна още веднъж водката :-)

аок бяха тия с водкат отдавна да са го забърсали виж тия рижавци с уискито и с коняка ...има да чааакат...)))

ВРЕМЕ Е ДА ПОКАЖЕТЕ НЯКОЙ ПОДОБЕН НА КАДАФИ И "днес ще приключи. Днес ще свършим с всичко това". С КОЕ ЩЕ СВЪРШИТЕ ??? ОТ ДНЕС ЗАПОЧВА НОВ ИРАК И НОВ АФГАНИСТАН. ДОБРЕ ДОШЛИ В АДА ГЛУПАЦИ.

Много си го обичат Касдафи-то червените кратунки. На тях приятелите им все такива - Кадафи-то, Башар Асад, палестинските терористи, Осама, Сталин. А, за малко да забравя целия ЦК на КПСС. Боклуци и престъпници, като тях самите. ма то нали знаете: "краставите магарета през 9 баира се надушват". А на Кадафи-то съдбата му е решена - щом с тази работа са се заели британските спец части няма да има прошка.

АМА KGB, работата на вас жените е не да се занимавате с политика и пишете във форумите , а да въртите домакинството и раждате деца. Спри да се упражняваш в писането на глупости , а се заеми със семейната работа.

Еми да, виж не са като американците и техните приятели - Франко, Пиночет, Самоса, Пол Пот, Хосни Мубарак, всички абсолютни монарси в и диктатори в Близкия Изток

СЪГЛАСЕН!!!

Как къде - в сирийското посолство. Глупаци, толко време загубихте да го търсите.

Преди обяд от родния град на Кадафи са настъпили войски и са влезли в Триполи. Водят се жестоки сражения. Българското посолство е разбито и разграбено. Отношението на либийците към останалите в Либия българи е изключително ЛОШО. В града и предградията му, вероятно от взривовете, по улиците са изпълзели много скорпиони и змии. Битката за града се ожесточава. ДЕЗИНФОРМАЦИЯТА ЗА ДЕЙСТВИТЕЛНОТО СЪСТОЯНИЕ НА ВОЮВАЩИТЕ СТРАНИ Е В ПЪЛЕН ХОД.

да бе да...шъ мъфанат те...))))

хахаха, супер коментар :) :) :)